John Coltrane Napisano Jun 18 Share #14169 Napisano Jun 18 Evo pemzija što se tiče DACI osim ako se ne odreknem pemzije pa ga prodam. Ooopaka sprava može svašta idealna za FR zvu jer ima extra evkilujzer i za prebacivanje sa vinyl-ova. Zakačio sluške na nji zalepio eq, jedan par aktivnih i podne preko amplifikatorea ŠOU Trebaće mi mesec dana da povatam šta je šta jer upustvo naravski ne čitam t RME ADI 2/4 SE Brijac, BANAT, Vix and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 1 7 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Jun 18 Share #14170 Napisano Jun 18 AK cip vnutri za razliku od pro, sto je na uho bolja stvarcica, imaju "zrelije" filtere. Neka te lepo sluzi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Jun 18 Share #14171 Napisano Jun 18 Hvala, jes PRO ne napisah ispod, mislim da ima ADC: 1x ES9822Pro DAC: 2x ES9038Q2M Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Jun 28 Share #14172 Napisano Jun 28 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Jul 20 Share #14173 Napisano Jul 20 Po ovoj sparini odo' da pokupim ovaj sjajan lot od regularnog lerdi-ja. Kuriozitet je ovaj bootleg album Tangerine Dream - Parisian Dreams ( kao seriografija : br. kopije #00085 lmtd ed. ). Vinil zbog kojeg sam pazario usput i ovaj TD i Oldfield-a je dugo cekani : The Dark Side Of The Moog Vol. 5 ( Shultze & Namlook ). Treci naslov je dupli album - Exposed . zerowaf, LightMatic, Vix and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 20 Share #14174 Napisano Jul 20 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Avgust 15 Share #14175 Napisano Avgust 15 dopalo mi se. nije mi neophodno, al mi se dopalo. крокодил, zerowaf and Brijac je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Avgust 15 Share #14176 Napisano Avgust 15 Brko baci to sitno je osim za šrafiće za lobanje od granafora kad te navrzu na bombone naebo si nego knjigu u šake i priruda medecina... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Avgust 15 Share #14177 Napisano Avgust 15 Streacom Fc9 fanless PC za smesnu cenu... dejanco32, hifish, Brijac and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Avgust 15 Share #14178 Napisano Avgust 15 Topic 😁 Streacom familija raste 🤣 Meni FC10 drzi i7 4790k i gtx970 drzi i po ovim vrucinama, ali opet klimatizujemo skoro 24h. Idealni su za ovako multimedia varijante. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Septembar 2 Share #14179 Napisano Septembar 2 Snimljeno 60/61 u Jugoslaviji, pa reizdato u Japanu 2002, pa baš meni papanu palo šaka da otvorim posle 22 godine stajanja aaa zmaju!, krca44, LightMatic and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 5 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 2 Share #14180 Napisano Septembar 2 gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Septembar 3 Share #14181 Napisano Septembar 3 Steta sto Zeljko Kerleta vise odavno ne izdaje domaci jazz na Cosmic Sounds etiketi posto je on kupio sve na sta je nakdasnji RTB imao autorska prava od domace jazz muzike - i ovi nasi su neverovatni kad su tako nesto prodali. gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Septembar 3 Share #14182 Napisano Septembar 3 Kako ovo radi za bass! nedopisivo, doso mi na jednu trampu... dejanco32, LightMatic, krca44 and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Septembar 3 Share #14183 Napisano Septembar 3 (izmenjeno) Jel koristiš njegov DSP ili onaj BSS? Koje baseve ganjas i na koliko rez? Izmenjeno Septembar 3 od chakija Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Septembar 3 Share #14184 Napisano Septembar 3 14 minutes ago, chakija said: Jel koristiš njegov DSP ili onaj BSS? Koje baseve ganjas i na koliko rez? Nema DSP, imam BSS nekoliko komada, pa DBX i ... Probao sam prvo na Marty Sub Diy kutiju bolje radi sa 120Hz rez bolje se kontrolisu PEQ-vi i FR aktivno... duga prica, B&C 15SW115 je bio dobitnik, posle sam probao na Jbl sub18 e to ne mogu opisati, prosto toliko ima bassa da ne mozes ga podnositi vise od 50% najvise zavisi od snimka, pesme... Jbl ima svoja aktivna podesavanja fabricki... pa trebao bi da cujes. chakija je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19 Share #14185 Napisano Septembar 19 Resih malo i u cevne vode da zaplovim, da vidju ocul se snaci, dal mi prija ta klima 😁 Kake su, ki juce u fabrici da su skuvane 😁 Beli_Ninja, BANAT, mrcelavi and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 5 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 19 Share #14186 Napisano Septembar 19 triple crown Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
djmilicic Napisano Septembar 19 Share #14187 Napisano Septembar 19 EI35 Ni80 core. Će da se munta. aaa zmaju!, krca44, LightMatic and 9 ostalih je reagovao/la na ovo 4 6 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Septembar 23 Share #14188 Napisano Septembar 23 Nije audio ali jeste u neku ruku audio enabler Bas sam zadovoljan kako radi INGCO, kineski deWalt knock off, pogotovo bušilica - malena, brushless a jaka krca44, grone, BANAT and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 7 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Septembar 23 Share #14189 Napisano Septembar 23 @chakija vrlo impresivna zbirka INGCO alatki! Imam i ja nekoliko njihovih alatki i mogu ti reči da su dobre, nije neki jeftini fušeraj, a cijena vrlo povoljna. Plus raznorazne burgije i razni dodaci. Vrijede! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 27 Share #14190 Napisano Septembar 27 Stiglo jos malko staklica 😁 6ak5/5654 Pet novih, i ostatak koristeno. Citavih 10 evropskih. krca44, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah