Jump to content

asimze

Član
 • Broj sadržaja

  380
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asimze's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

152

Forumska reputacija

 1. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Ne mogu da odgonetnem da li on pokriva K10 porodicu AMD procesora?
 2. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Odlično! Kad možemo očekivati ISO?
 3. Gledao sam i ja taj kabal! Vladd je preporučio Miki poslije probali i drugi, Sommercable Cat6. Mislim da je ovaj Sommer cable Shop | Cat.6 SC-MERCATOR CAT.6 PUR SUPERFLEX; PUR; black, Ø 8,00 mm | purchase online SHOP.SOMMERCABLE.COM Cat.6 SC-MERCATOR CAT.6 PUR SUPERFLEX PUR black, Ø 8,00 mm - CATlike agility and mobility...The SC-Mercator CAT.6 SUPERFLEX is the ideal cable for mobile outdoor transmissions of digital audio or netw Vladd je označio koje žice i kako treba spajati. Tu je čvaka!!! Probaj, nije skup.
 4. E da se razumijemo, ti francuzi su prava đubrad. Kupim one skuplje USB konektore, poslije i te gole pozlačene i neče da radi. Sjebao se živ. Kupim skuplje kod kineza i odjednom sve radi. Nakon silnog mjerenja i kontrole sam zaključio da kod njihovih konektora nije dovoljna debljina kontakata i da jednostavno ne hvataju. Taj žuti kabal me baš interesuje da li vrijedi tih para, jer je malo poskup. U zadnji momenat se opredjelio za Somercable i čekam od kineza konektore, one od 7 E. Zašto se nisi opredjelio za Vladdinu verziju kabla, Sommercable imaš u BG? Miko bio prezadovoljan.
 5. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Ta toplina boja na MAC-u je oduvjek bila nedostižna. Koju mašinu koriste oni koji se bave fotografijom i video montažom ozbiljno!!
 6. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Strawberry!!! Pa to je to što mi treba. Konačno. Ipak se kreče, što bi rekao Galileo, inače moj dobar prijatelj!
 7. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Ima u tvojoj distribuciji SensorsViever, a i u terminalu izlistao i poklapa se. To je k10temp-pci-00c3, a sistem ga vodi kao temp1. Probao i jedno i drugo, đaba neče da radi! Nastavljam potragu na google.
 8. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Hvala za odgovor! Moja je namjera da se pokrene šira rasprava na tu temu, ali ne ide mi od ruke! Jbg. Mnogi ne mogu da shvate da razvijanjem diskusija najviše odaju zahvalnost tebi za urađeno. A tragat ču ja i dalje koje je najbolje rješenje u organizaciji 1 TB muzike. Nagruhati ih samo onako na kamaru mi nije i neka pamet. Valja to uraditi malo bolje, profesionalnije. Probao sam i sve one varijante da ubacim u conky.conf temeraturu CPU, gledao sve varijante na netu baš za AMD procesore, ali ne ide.
 9. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  @Mikorist pronašao sam onaj senzor za temp. Naziv je temp1, Opis: PCI adapter, temp 47oC. Da li bi ovo moglo biti temp CPU? Ako jeste, kako da ga ubacim u onaj fajl? Ovo je AMD CPU! Config fajl je read-only. Kako da ga otvorim da mogu da ga editujem?
 10. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Sada jedan hrdverski problem vezan za ovu distribuciju. Imam HP ProLiant N40L server. Sve perfektno funkcioniše, daleko iznad mojih očekivanja što se tiče muzike. Problem je veza sa "vanjskim svijetom". Tu nema WiFi, a NIC kartica je bezobrazno skupa, plus je teško nači. Ja več posjedujem D-Linkovu mrežnu karticu DFE-528TX. E gdje je zajeb? Pa ova kartica ima jedan priključak, a originalna ima 4 priključka. I jedna i druga su PCI. Da li če ova kartica moči funkcionisati, da li treba nešto u BIOS-u podešavati ili to Linux kao OS rješava? Mnogi če reči, pa zašto ne postaviš karticu i probaš? Čvaka je u tome što bi morao vaditi matičnu ploču što je izuzetno teško i što bih morao rezati metalni dio D-Linkove kartice da bi je uglavio u kučište.
 11. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Ama, mogao si pojednostaviti odgovor: nisam zainteresiran da učestvujem u projektu i basta! Svidjelo se to memi ili ne.
 12. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Post 151, pa odaberi šta ti se sviđa!
 13. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Pa ako fino zamolimo @zika ili @silentbob da nam to podrobnije opišu sa svim linijama koda!
 14. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Miko čuvaj energiju za kreativno stvaralaštvo. Trebat češ nam još zadugo! Kako da instališem Deezer? I da se ne bi vodile besplodne rasprave bolje je: 1. Objasniti neukom pučanstvu, step by step, kako da ukine viber! 2. Napisati kompletnu proceduru kako da dodamo još neki player, ali odmah i kako da ga ukinemo ako nam se ne svidi 3. Koje su moguče varijante organizacije numera na diskovima. Ako imaš 1 Tb muzike treba uvesti neki red. Ovo nije za tebe Miko, ti si svoje završio, ovo je za one koji mogu i hoče da dograde tvoj projekat i nama olakšaju i omoguče da se malo igramo. Inače, ja sam i dalje oduševljen dobijenom muzikom n a MOM SETUPU! Čim bude pemzija bit če i donacija!
 15. asimze

  diyAudio.rs Linux OS

  Što si mi nešto nagodan za komunikaciju, ubio se!
×
×
 • Kreiraj novo...