Jump to content

asimze

Član
 • Broj sadržaja

  243
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asimze's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

64

Forumska reputacija

 1. Ako izbušiš rupe na uglovima, prečnik burgije treba biti ravan širini testerice ( da može da uđe u rupr) i onda ih spojiš ubodnom pilom. Za obradu uglova i eventualno poravnavanje ravnog dijela rupe pljosnata turpija, ništa ove malene.
 2. Topla preporuka, od neke jače firme kupiš tu testericu, ali da je za aluminijum, ili za METAL uopšte. Kupovinom od jače firme lakše je raditi a i duže traje! Gledaj da su zubi što sitniji!
 3. @gluv_i_udaren kakvi su rezultati testa? Red je da se podnese izvještaj cjenjenom gledateljstvu!
 4. Tad češ imati vremena ali nečeš imati novaca! Nikada ne čekati penziju, pa češ tada nešto uraditi. Ortodoksna glupost, vjeruj mi.
 5. Interconect kabal! Koja dimenzija folije? Ako su jedna pored druge kao to izvest? Da li se smije koristiti neka od samoljepivih traka? A onda vidiš ljudi rade kao sendvić! High-End Foil / Ribbon Interconnect | SOLIDCOREAUDIO WWW.SOLIDCOREAUDIO.COM ♫ This foil interconnect opens up new a sound world. By an outstanding plug- & ground approach it achieves absolutely direct signal transmission. ps://www.solidcoreaudio.com/audiointerconnect.html A evo i materijal koji se koristi za izradu istog. DIY and Tuning High-End Audio Cables | SOLIDCOREAUDIO WWW.SOLIDCOREAUDIO.COM ✂ DIYer who like to do it yourself, will find the basic ingredients for selfmade high-end audio cables here. DIY and Tuning High-End Audio Cables | SOLIDCOREAUDIO WWW.SOLIDCOREAUDIO.COM ✂ DIYer who like to do it yourself, will find the basic ingredients for selfmade high-end audio cables here. Da li neko ima dovoljno mašte i znanja da skonta kako je to izvedeno?
 6. Da veliki vladd, gospodar nebeskih laboratorija, najlakše je tako. Malo dostojanstva ne bi škodilo, i dati barem svoj stručni stav!
 7. Bože moj dragi, opet kretaivne pizdarije! Mada bih ovo trebalo izdvojiti kao posebnu temu i da bude zaokružena cjelina, poslije kad neko bude tražio da ima sve na svom mjestu. Molio bih @Brijac i @gluv_i_udaren i da se malo jasnije izjasne. Jedan pored drugog, jedan iznad drugog? Kolika je distanca i čime da se obezbjedi? Kolika dimenzija folije za IC a kolika za zvučnike. Ručno flomasterom to nacrtate, snimite i pošaljete da bi nama bilo jasnije. Gdje onda dolazi pamuk u oba slučaja??? Jel to ono pamučno platno čadarbez?? I tuce ostalih detalja Ima li koji link da nemoramo svi iz početka otkrivati otkriveno?!!! Hvala unapred!
 8. Koji USB?USB 2 ,USB3, A, B, C konektori? Nikad nestat pitanja!
 9. Žestoko, ali prelijepo! Mogu zamisliti kako to zvuči kod tebe! Uhhhhhhh!
 10. A šta ako UPS koristiš samo kao pretvarač 12-220 V iz automobilskog akumulatora? Kao golu primitivu jer bi se koristio samo povremeno u ekcesnim slučajevima ali da radi 8h!
 11. @Mikorist sad je red da rasječeš i Supru, da vidimo šta ima tamo!
 12. I ja sam izuzetno zainteresiran za ovu temu. Pumpe za centralno grijanje u kučama su snage 30-50 W. Po nekoj logici ovi UPS-ovi za kompjutere plus akumulator za automobil bi morali pasati, pod uslovom da inverter na UPS radi. Ali koje parametre gledati na UPS? Da li ima neko da to sve malo preračuna? Ja bih bio zadovoljan i sa mogučnošču da pumpa može da radi 8 sati sa akumulatora.
 13. Miko, vrijedi malo pogledati i ovo!!! USB 2.0 EXCALIBUR A-B WWW.JENVING.COM
 14. Ima Supra i jednu duplo skuplju liniju kablova pa ne bi bilo zgorega uporediti je sa njome!
×
×
 • Kreiraj novo...