Jump to content

asimze

Član
 • Broj sadržaja

  184
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asimze's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

58

Forumska reputacija

 1. Dragi @Mikorist nikako da shvatiš i prihvatiš: niti si verifikovaniti ovlašten o Ministarstva za obrazovanje i kulturu niti od Elektrotehničkog fakulteta da kažeš šta si ti čuo. Nisi ništa čuo, dok ovlaštene i certificirane organizacije ili ustanove to ne izmjere i kažu! Ko si ti, za ime Boga. Još si sada počeo da truješ i @NIXIE! I nemoj više da truješ javni prostor svojim mišljenjem koje nije potkrepljeno .... Baš si nestašan!
 2. Malo Praktične ekologije! Peace brothers!
 3. Znaš @Mikorist, neznam koliko poznaješ japansku kulturu i filozofiju ali ima nešto interesantno kod njih. Kada im neko ili nešto ne paše, oni jednostavno zamisle da to neko ili nešto jednostavno ne postoji. Mada do sada nisam pročitao ni jednu haiku pjesmu u tom stilu. Vrlo čudnovato. Zvukovi Patricije prepunili prostoriju pa izlaze na terasu, ima tamo nekog interesantnog cviječa. Mada mi se čini da je tipka D3 nešto malo nekorektna! Ma život je lijep sokole!
 4. Izvještavam cjenjeni forum da sam implementirao @Mikorist ideju o uklanjanju Toslinka sa Toppinga. Obzirom da mi je zabranjeno da komentarišem na forumu, mogu samo reči, naokon testiranja, da ideja zaslužuje svaku pohvalu. Sve što izzađe iz majstorske radionice gospodina @Mikorist vrijedi zlata.
 5. Može li malo šire i konkretnije? USB interface je naša realnost ovdje i sada, i kako da nađemo rješenje u okviru toga. Sve ostalo su puste želje, Futur III. Da je babi ... bila bi djeda!
 6. Po kojem mehanizmu se to dešava. Ili čemo reči to je psicho, ko ga ... Cijelo vrijeme se priča samo o Nuli i Uzemljenju?
 7. @Vlad da se razjasnimo: Sve je laž, sve je laž, osim smrti. To je tek samo sublimiranje svih tvojih istupa na ovom forumu. Drugo svoje titule i društveni položaj ostavi za sebe kada kreneš na ovaj forum. Ovdje smo SVI ISTI! Treče svi ovdje okupljeni su sa jednom misijom da jedni drugima pomognemo bez obzira na zanje i društveni status. Četvrto, ja sam otvorio ovu temu i mogu da te upozorim da mi prljaš temu, mutiš vodu. Nisam admin da te sankcionišem. Peto, ja u ovom slučaju branim dignitet ovog foruma i puno divnih ljudi koji nesebično pomažu i dijele zanje i iskustvo. I mnogo VOLIM ovaj forum. A to tvoje stalno zapišavanje teme bez konkretne pomoči jednostavno nema smisla. Ponavljaš stalno jednu te istu priču!!!
 8. Kako ti znaš kad nisi doktor nauka. Ti samo misliš da znaš i ti si u velikoj zabludi!
 9. Mi bi sunce zvali mrakom da nam nije tebe @Mikorist! Jebeš čovjek koji nikad nije ofulao! Taj nikada nije ništa ni probao, niti napravio. A ti Bogami puno lipih stvari napravi. Nekome nije po čejfu, ma kod mene sada puna soba muzike. A još nisam psiho.
 10. Sve je laž, sve je laž, osim smrti. To je rekao pjesnik, da ne ciitiram religioznu literaturu. Sjedi na mjesto, 1. Off topic.
 11. Kad @Muad'Dib promjeni firmware i skine Toslink, več je uvedeno vanjsko napajanje, eto ga novi Topping D10s. Možemo tu iteraciju ( ovo zvuči malo više intelektualno!) nazvati D10MD. Jah, zaboravih i kondovi su stavljeni novi!!! I još da može umjesto Toslinka da se ubode vanjsko napajanje, Ihaaaaa! Konstruktori mi nešto šute, nije dobro.
 12. Hajde malo da pripomognem Sparkosu Šta da kažem? Puna soba muzike! Ama ovo je šejtanska stvar pa se bojim da ne bibiknem od ovolike MUZIKE. Bulbul pjeva ... moram ohladiti glavu.
 13. @NIXIE sokole, neka je sa srečom i hajrom hairli! Dobro došao u klub!
×
×
 • Kreiraj novo...