Jump to content

hifish

Član
 • Broj sadržaja

  1171
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O hifish

 • Rang
  babel hifish
 • Rođendan 02/13/1969

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

13907 posetilaca
 1. Dva osvedočena "moralna jadnika" RF i RN nekada slavljeni kao velikani a sada sramote fer plej pa i sam tenis. Ali kao miljenicima publike (i velikih kompanija) biće im oprošteno kao i mnogo puta do sada...
 2. Ipak je i dalje SVE i SAMO do Noleta! Sve što sitne duše mogu je da ga MRZE - jer je najbolji! Ništa više od prosečne igre mu nije potrebno da ih pobedi. Nole jedino može sam sebe da pobedi!
 3. A znaju oni koji su obe varijante isprobali pa imaju sopstveno iskustvo.
 4. Ovo nisu oni "Monsteri što si ti postirao da si kupio. Ovo već mogu biti Monster-i jer imaju "Turbine System".
 5. To NEMA veze sa Monsterom. Monster NIKADA pravio takve činčeve. Ti još veruješ u SVE što na papiru piše? A da neko prodaje pod tim imenom je mamipara za lakoverne. Čak i ne mora da su iz Tunguzije.
 6. A šta misliš odakle je tamo stigao?
 7. Samo piše "MONSTER" - kinez koji nema nikakve veze sa MONSTER-om.
 8. E, baš u tome je stvar! Ali su ljudi promenili "mišljenje" i sada je ono "neprihatljivo" postalo "istina" iako i dalje nema objašnjenja ni u tehnici ni u fizici. U tvom "slučaju" smatram to napretkom i pozitivnim pomakom jer ti je entuzijazam proširio i otvorio nove vidike! Samo napred - ali OTVORENOG uma jer i ova nova iskustva nisu "kraj priče" i "jedina istina"!
 9. Svaka čast za iskrenost i hrabrost! Mnogi su toliko protiv da neke pojave postoje (i bez ikakvog predznanja prihvataju tuđa mišljenja jer im je tako lakše) da u odbranu vlastitog neznanja pozivaju fiziku, elektrotehniku i druge egzaktne nauke dok usput vređaju i ismevaju sve one koji imaju više iskustva (ponekad i znanja?). E, onda posle x godina oni, ko zna kako i uz čiju pomoć, "pogledaju" i onda postanu vernici "veći od pape"! Naprasno zaborave svoje dotadašnje ponašanje i opet gotovo dogmatski zastupaju svoju novu tačku gledišta - jer SVOJE mišljenje često i dalje nemaju - čast
 10. Sa ovim kopijama "Oyaide" može. Oni prihvataju i veću kvadraturu.
 11. Može. Koristim tu kombinaciju već godinama.
 12. Ima ona narodna: "Dok je ovaca biće i šišanja.".
×
×
 • Kreiraj novo...