Jump to content

hifish

Član
 • Broj sadržaja

  1095
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O hifish

 • Rang
  babel hifish
 • Rođendan 13.02.1969.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

13612 posetilaca
 1. Summa summarum: bolje i kvalitetnije (pa još domaće) od ProSafe nećete naći po sličnoj ceni (a ni za 3-4 puta skuplje!). E sad, ko voli da daje po nekoliko stotina eura/dolara za strujnu letvu/kabel (misleći da je kupio "bolji" proizvod) to je već njegova stvar (ili problem). Pametnom dovoljno!
 2. ProKer (koja god varijanta ti treba) je super - ako ne želiš da daš više novca za bakarne (ili posrebrene). I ne mora Lapp - može i onaj njihov 1.5mm2 bez širma (ili ako kao ja voliš da preteruješ i staviš 2.5mm2). Apsolutni Best Buy!
 3. Apsolutna preporuka ProKer (biraš šta ti treba)! Bolja od mnogih zvučnih/izvikanih imena i još plus domaći proizvod. Provereno!
 4. Ne može da čuje 30-40-50 Hz-a onaj čiji zvučnici ne mogu da ih reprodukuju ni u maloj ni u velikoj sobi!
 5. hifish

  Babelfish ᄅſ

  Nisi prvi a ni jedini sa takvim zaključkom što ne znači da si manje "u pravu". Kad je u pitanju "ono nešto" i "mOOda" ove novije iteracije su korak u nazad onima koji upravo te atribute posebno cene/žele. Naravno, kao i uvek, svakom svoje - ukusi i zahtevi su različiti - sve su to odlična pojačala!
 6. Džaba je nekome pričati makar i iz NAJbolje namere - kad je njegova sujeta veća nego on sam. Ne dopire to ni tamo gde treba ni na način kako treba. Mnogoooo je takvih u hifi/elektronici.
 7. "Otvoren" um nije nešto što se često sreće kod naših proizvođača hifi uređaja tako da svaka čast za ovako pozitivan stav! Još kad se SUJETA umeša eto "kočnice" za veći uspeh i napredak... Velika podrška Vama i puno uspeha u daljem radu!
 8. Tužno i... Zvuči baš kao da krivite nekog drugog...
 9. Svaka čast! Sve je lepo i uljudno obrazloženo i rečeno. Ako i posle ovoga nekima od organizatora i učesnika još uvek nisu jasne pojedine stvari to zaista nije naša "krivica". Upravo zbog nade da će sledeći put biti bolje i pišemo sve ovo.
 10. Nema šta dalje da se priča. Rekli ti a ti vidi šta ćeš... Fiziku ćeš teško da "prevariš".
 11. Objasnio si ono što i ja mislim ali nisam baš "stručan" pa to nisam rekao tim rečima. Svaka čast - ubo si u crno!
×
×
 • Kreiraj novo...