Jump to content

hifish

Član
 • Content Count

  1075
 • Joined

 • Last visited

About hifish

 • Rank
  babel hifish
 • Birthday 02/13/1969

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

13263 profile views
 1. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Lepi! Uživaj!
 2. hifish

  Beard PM 35 Mk2

 3. hifish

  Beard PM 35 Mk2

  I sa deliteljem ulaznog napona je MU-Follover "klasa" za SRPP. Isprobano/korišteno i tako. Slažem se i sa opisom zvuka. Ako neko želi "pravi lampaški zvuk" (čitaj: kolorisan i umekšan zvuk bez definicije ali zato sa šumom kao da si na Jadranskoj obali) onda je SRPP dobar (u odnosu na Mu-Follover). Opet, da me neko ne shvati pogrešno - svako ima pravo na svoj izbor i ispravno je baš ono što nekog čini srećnim i zadovoljnim.
 4. hifish

  Beard PM 35 Mk2

  Imao sam nekoliko SRPP i Mu-Follover preampa i Mu-Follover je superiornog zvuka (po mom/našem iskustvu). Naravno ako pojačanje nije problem pa zbog toga mora da se pravi kompromis ("lošiji" zvuk zarad optimalnijeg pojačanja) što nikad nisam radio jer nema kompromisa kad je dobar/bolji zvuk u pitanju.
 5. hifish

  Beard PM 35 Mk2

  Negde davnih '90-ih sam imao izlazno pojačalo koje Zen spominje Bill Beard P35mkII. Navodno je bilo dobro (a sada i deo engleske hifi istorije). Meni se nije pokazalo nikako jer sam tad (mladost-ludost) imao Infinity Kappa 7 zvučnike koji su tražili nešto tipa Krell-a da bi radili kako treb (kod mene prosvirali sa klonom KSA-100 od Đorđa Kenjala iz Kostolca sa Preampom Conrad Johnson PV7). Evo slike pojačala (lepo je izgledalo) i pretojačala - koje nisam imao. Ostaje da se zaključi koliko ovaj uradak ima veze sa "svojim" imenom...
 6. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Onda sam ja svojevremeno još dobro prošao - platio Sonido basove 200Eu a carinu 100Eu (sad su ionako skuplji). Ali nije mi bilo žao (nisam nikog morao da molim da mi ih donese i hteo sam baš njih i baš tada!) koliko sam bio zadovoljan zvukom - vrede svake pare! Tako želim i tebi da budeš zadovoljan sa njima pa nek su koštali koliko jesu!
 7. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Baš sam TO pomislio!
 8. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Lepo izgledaju! Pogotovo od nazad!
 9. hifish

  RODJENDANI

  Srećan Rođendan NIXIE (i ostali)!
 10. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Svaka Čast! Uživajte!
 11. hifish

  Novopridosle skalamerije

  Baš lepo izgledaju! Uživaj!
 12. hifish

  RODJENDANI

  Sretan Rođendan Chakija!
×