Jump to content

hifish

Član
 • Broj sadržaja

  1090
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O hifish

 • Rang
  babel hifish
 • Rođendan 13.02.1969.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

13447 posetilaca
 1. Ne može da čuje 30-40-50 Hz-a onaj čiji zvučnici ne mogu da ih reprodukuju ni u maloj ni u velikoj sobi!
 2. hifish

  Babelfish ᄅſ

  Nisi prvi a ni jedini sa takvim zaključkom što ne znači da si manje "u pravu". Kad je u pitanju "ono nešto" i "mOOda" ove novije iteracije su korak u nazad onima koji upravo te atribute posebno cene/žele. Naravno, kao i uvek, svakom svoje - ukusi i zahtevi su različiti - sve su to odlična pojačala!
 3. Džaba je nekome pričati makar i iz NAJbolje namere - kad je njegova sujeta veća nego on sam. Ne dopire to ni tamo gde treba ni na način kako treba. Mnogoooo je takvih u hifi/elektronici.
 4. "Otvoren" um nije nešto što se često sreće kod naših proizvođača hifi uređaja tako da svaka čast za ovako pozitivan stav! Još kad se SUJETA umeša eto "kočnice" za veći uspeh i napredak... Velika podrška Vama i puno uspeha u daljem radu!
 5. Tužno i... Zvuči baš kao da krivite nekog drugog...
 6. Svaka čast! Sve je lepo i uljudno obrazloženo i rečeno. Ako i posle ovoga nekima od organizatora i učesnika još uvek nisu jasne pojedine stvari to zaista nije naša "krivica". Upravo zbog nade da će sledeći put biti bolje i pišemo sve ovo.
 7. Nema šta dalje da se priča. Rekli ti a ti vidi šta ćeš... Fiziku ćeš teško da "prevariš".
 8. Objasnio si ono što i ja mislim ali nisam baš "stručan" pa to nisam rekao tim rečima. Svaka čast - ubo si u crno!
 9. Po mom mišljenju/iskustvu zvučnici veći od 8 inča (kad govorimo o srednjetonskom području) predstavljaju kompromis i korak u nazad - ako težimo "najboljem zvuku" - ali ovo je duboko subjektivna kategorija. Verovatno tako nešto misle i proizvođači pa baš zbog toga i ne prave FR od 12 ili 15". Ako hoćes BAS (pored vrhunskog FR područja) onda je neizbežan PRAVI bas zvučnik! Ali kao i uvek: svakom svoje. Svako ima svoj subjektivni recept za sreću.
 10. Apsolutno se slažem - to je i moj omiljeni koncept. (Još kad se doda "bas helper" - za nas Bas freak-ove - eto uslova da koncept "procveta i u potpunosti opravda "FULLrange" u imenu"!). Pridružujem se pohvalama za BIN Serbona (Serbian made drivers/speakers) zvučnike! IMPRESIVNO izgledaju i siguran sam da i zvučno zavređuju našu pažnju, interesovanje i poštovanje! Samo NAPRED!
 11. https://www.youtube.com/watch?v=tyS_-w-84TI Komentar gospođe Radmile (od 41:50) definitivno je bio konkretniji od onoga što su intervjuisani muškarci rekli. Svaka čast na iskrenosti!
 12. Ovo je očigledno važno imati na umu kad se zove tako ozbiljna i poštovana ličnost kao što je gospodin Kuzma na ovim prostorima (a neosporno i mnogo šire). U svakom slučaju čestitke na ideji a neka rezultat ovog dešavanja posluži da se nešto nauči te da sledeće bude mnogo uspešnije!
 13. Hvala Zen i Nixie! Da ste živi i zdravi!
×
×
 • Kreiraj novo...