Zen Mod Napisano April 14 Share #14125 Napisano April 14 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano April 22 Share #14126 Napisano April 22 (izmenjeno) Sad imam viška jedan "heavy platter" za L75. A budući da sam imao dojam da sam jedini koji nije nikada čuo Denon DL-103, morala je i ona doći. Stara, ali navodno nikad ugrađena. Izmenjeno April 22 od zerowaf Vix, asimze, Doktor and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 3 4 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano April 25 Share #14127 Napisano April 25 Set od 8 komada hladnjaka za TO-3 tranzistore ... LightMatic, mutayu and krca44 je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano April 25 Share #14128 Napisano April 25 nije valjda da si preso na SS ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano April 25 Share #14129 Napisano April 25 Ma jok ! , ove sam hladnjake slucajno spasio sa jednog otpada da ne zavrse samleveni i istopljeni , ipak gledajuci ih mozda vremenom nesto i sastavim sa njima , recimo neki manji jednostavni 'singleton` AB klase , ili nesto slicno ... LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Maj 15 Share #14130 Napisano Maj 15 Evo novi povod za dzivdzane 😁 asimze, LightMatic, zerowaf and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano Maj 15 Share #14131 Napisano Maj 15 ma nema nista bolje od opampa Doktor, shonne, LightMatic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Maj 15 Share #14132 Napisano Maj 15 Bogati @Brijac kad instališeš taj OPA V7V javi nam kakvi šejtani izlaze iz njega! Jel istina ono što pišu? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 15 Share #14133 Napisano Maj 15 LightMatic, Brijac, neskor and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Maj 15 Share #14134 Napisano Maj 15 Misliš @Mikorist laže selo, lažu ljudi .... MUSES 05???? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Maj 16 Share #14135 Napisano Maj 16 10 hours ago, asimze said: Bogati @Brijac kad instališeš taj OPA V7V javi nam kakvi šejtani izlaze iz njega! Jel istina ono što pišu? I dalje ne pase na uredjaje koje imam, ali je bolji/drugaciji od v6v, nije nategnut onoliko opusteniji je, bolji bass ima kada se "otvori" posle par sati. Za sve ostalo je kao v6v na steroidima. Da se razumemo, meni v6v nigde nije pasao, dok znam kod drugih da sije kako je dobar, stvar kompatibilnosti. Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 16 Share #14136 Napisano Maj 16 Pa ništa onda Muses 05 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 16 Share #14137 Napisano Maj 16 Zamislite napravite pojacalo sa 1000 ovakvih opampova i terate direktno zvucnike. (Mislim da je neko to vec uradio, samo je koristio "malo" jeftinije opampove...) Leonardo je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 16 Share #14138 Napisano Maj 16 Zamisli napravis zvucnike shonne, Doktor and Vix je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 16 Share #14139 Napisano Maj 16 4 minutes ago, Mikorist said: Zamisli napravis zvucnike A cemu, kad su tu slusalice? Mikorist, Doktor and shonne je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Maj 16 Share #14140 Napisano Maj 16 7 minutes ago, Vix said: Zamislite napravite pojacalo sa 1000 ovakvih opampova i terate direktno zvucnike. (Mislim da je neko to vec uradio, samo je koristio "malo" jeftinije opampove...) To bi bio IHAJ END za Minken 2025. Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 16 Share #14141 Napisano Maj 16 3 minutes ago, Leonardo said: To bi bio IHAJ END za Minken 2025. Znam da je prezvakano, ali nisam odoleo Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 16 Share #14142 Napisano Maj 16 pre 5 časa, Vix reče Zamislite napravite pojacalo sa 1000 ovakvih opampova i terate direktno zvucnike. (Mislim da je neko to vec uradio, samo je koristio "malo" jeftinije opampove...) Nele je napravio amp sa 1000 J-fetova, ako se ne varam. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 16 Share #14143 Napisano Maj 16 The Beast with Thousand JFets zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 16 Share #14144 Napisano Maj 16 pre 3 časa, Zen Mod reče The Beast with Thousand JFets E taj! Nisam se više sjećao detalja, pa sam samo rekao da mislim da je N.P. uradio nepto takvo. Mislim, a tko bi drugi? Jedini koji bi mu mogao staviti soli na rep možda razmišlja kako napraviti amp sa 1000 Iskrinih trafoa. Samo, tko bi to mogao biti? LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mutayu Napisano Maj 16 Share #14145 Napisano Maj 16 43 minutes ago, zerowaf said: E taj! Nisam se više sjećao detalja, pa sam samo rekao da mislim da je N.P. uradio nepto takvo. Mislim, a tko bi drugi? Jedini koji bi mu mogao staviti soli na rep možda razmišlja kako napraviti amp sa 1000 Iskrinih trafoa. Samo, tko bi to mogao biti? I gde da nadje 1000 Iskrinih trafoa? 😁 LightMatic, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 16 Share #14146 Napisano Maj 16 Upravo sada, mutayu reče I gde da nadje 1000 Iskrinih trafoa? 😁 I sam sam se to zapitao! Vix, LightMatic and mutayu je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah