Jump to content

LightMatic

Član
 • Broj sadržaja

  487
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  6

Poslednji trofej

LightMatic je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mostar
 • Interesovanja:
  svašta po malo....
 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LightMatic's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

333

Forumska reputacija

 1. Hvala Bogu, ni ja nikad ništa od kostiju nisam slomio. Nisam ni ja bio nimalo bolji, sad kad razmislim, da meni moja djeca rade šta sam ja radio svojim roditeljima, neko bi neslavno skončao. Ali dosta toga mi je ćaća dobro naplatio..... Jaoooo, kad sam mu ispilao željezne cijevi za odrinu da napravim dvocijevni auspuh za Fiću..... tad sam imao 13 god., što je najgore, uspjeli smo ga i zavariti (rođak i ja) ali 3 mjeseca nakon toga nisam vidio normalno, ne od batina, od njih sam bio modar, no od varenja.....
 2. Da se nadodam, iako nema nikakve veze sa temom, kao što rekoste, mene kad skrpiše doktori '93-e, rekoše mi da neću moći hodati, tj. da desna noga neće biti upotrebljiva kao ni "srednja". Hvala Bogu, prohodao sam u roku od 12 mjeseci a došli su i potomci nakon 10-ak godina (ovo nisam provjeravao, moram se osloniti na ženine tvrdnje ). Da pređem na bitno, u zadnjih par godina jako teško mi je "upravljati" desnom stranom tijela a počesto mi iz čista mira ispadne šarafciger iz d. ruke. Izvinjavam se na trovanju teme.
 3. Pa zato sam i komentarisao i pisao o stvarima koje bih da se nikad nisu dogodile, ne samo meni nego nikome. Doktori sa ortopedije isto tvrde da oni umjetni kukovi i ostale motke što ugrađuju nemogu se očitati na aerodromima, zato mi je čudno da gosn. Black Coffe nema "problema" sa istim.
 4. E, pa neznam onda, tada su digli takvu halabuku da više nikad nisam išao u SA na aerodrom.
 5. Mene su u Sarajevu na aerodromu dobro pretresli SFOR-ovci, mislim da je to bilo 2000-te. Pištao sam zbog zaostalih ratnih suvenira u donjim ekstremitetima, onih što doktori nisu uspjeli povaditi a radi se o sadržaju iz "kašikare". Zato me čudi da se ne "oglašavate" na aerodromu.... najvjerovatnije je da je u pitanju titanijum.
 6. Oooooooo, đe me nađe....
 7. Samo naprijed, u potpunosti Vas podržavam.
 8. U, pa to me je uvijek tangiralo, k'o lanjski snijeg.....
 9. Ako služi svrsi, jašta je nego limuzina. Samo me iznenadilo godište, zar nisu već tada počeli da prave Punta? Složio bih se za konstataciju po pitanju dizela ali ispasti ću licemjeran jer vozim jednog.
 10. Kad je dobar motor onda dpf i ne treba.
 11. Ako nije vele para, uzmi i meni jedan, rado ću ti vratiti u utorak....
 • Trenutno na sajtu   1 član, 0 Skrivenih, 263 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.8k
  Ukupan broj tema
  425.9k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2810
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  JackNapier
  Najnoviji član
  JackNapier
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...