Jump to content

chakija

Član
 • Broj sadržaja

  3062
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  23

Poslednji trofej

chakija je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

O chakija

 • Rođendan 08/25/1983

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chakija's Achievements

 1. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Aaa neeee, već sam imao jednu MLTL sarkofag avanturu sa beymama... BRRRRRrrrrrrrrr al je hladno PS: nadam se da si crtao i skretnicu (pod uslovom da je i realizovan nacrt)
 2. chakija

  Babelfish ᄅſ

  A mož bit i da je do napojnog kabla pošto smo moj probali sa kletim kinezom. Imali smo prilike čuti šta radi promena napojnog... Bem li ga, evo slušam ga upravo - toliko lepo radi, pa čak i ovako malo po defaultu umutavljen. Greota dirati, al štaŠ, boleS...
 3. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Ostalo je manje vise isto - doduse, ima razlike u BC-ovima i BD-ovima. On je mećao originalne od kojekude a ja sam turao bofl koji sam nalazio u nas. Da stvar bude jasna - ovde ima i malo naterivanja maka na konac. Amp je i u ovakvoj formi i dalje najbolji (dok ne dođe bolji).
 4. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Uz malo pretrage nađoh da se na forumu već delimično diskutovalo na ovu temu. Elem, koliko sam mogao da zaključim, ne bi baš puno imalo smisla ulagati u nove kondenzatore ? (da nema neko štek od 8kom na prodaju a da nisu stariji od 5 godina? )
 5. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Pitanje opšte prirode (i društva) : Da li posle cirka 12 godina rada, Panasonici u napajanju (33mf) trebaju da se menjaju? Poredili smo 1:1 moju i Sync verziju i veoma jasno se čuje da je dinamika, detalji a pogotovo bass lošiji kod mog ampa. Kao da mu fali energije da istera detaljno donje deonice... Ja sam ovu razliku čuo još kada sam imao jedan trafo, ali sam mislio da će dual mono da bude dovoljan. Međutim, ipak cu morati dalje da ronjam po njemu. Mozda cak i V2 verzija da padne, sa ultrafancy delovima...
 6. Svidza mi se kako si trafoe montirao Tačno moram jopet čuti kako radi Iron... A biće ih bogami ako bude sreće i zdravlja.
 7. Ko kaze da išijas nema dobrih strana... Naravno, ljubičastvena najgay boja - preterane su!
 8. .. Uglavnom ih i ne stavljaju
 9. Sve je stvar ukusa...meni, tj u kombinaciji sa mojim kutijama najbolje leži Babelfish 2J. Probao sam ga sa Kryl monitorima i tu se malo ukakio Generalno, ako se ide na visoko efikasne kutije, mislim da nema boljeg izbora od B2J sa SS.(potvrđeno i na mojim bivšim svadbarskim) Svi SIT ampovi, što sam imao zadovoljstvo i privilegiju da čujem, imaju sličan sound i treba im naći parnjaka. Sa tannoy kod Wolanda odlično radi Sissy SIT.
 10. Meni crko akumulator na golfu pre mesec dana... Taman!
 11. A što je lijeeeeepooo! A šta je to i da li je bolje od Irona?
 12. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Još kad nabaviš gramofon...ijaaaooooo!!!
 13. Manje gvožđa, manje gvožđa...
 14. ...a pri tom uvek ona stara dobra: "jel to zadnja cena?"
×
×
 • Kreiraj novo...