Jump to content

chakija

Član
 • Content count

  2488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

chakija last won the day on March 8 2017

chakija had the most liked content!

About chakija

 • Rank
  Oficijalni forumaški ličer !!!
 • Birthday 08/25/1983

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. chakija

  Novopridosle skalamerije

  "...recommended usage, up to 500 seats, approximately 743 m2..." Mora da je bas velik podrum Kako god - i ja bi to nagurao u mojih 24m2 cirka!
 2. chakija

  Novopridosle skalamerije

  Nista bez horne...
 3. chakija

  Na prodaju Beyma 15k200 sa kutijom

  Jok, to je ex forumaški kolegion - začetnik kulta 15K200
 4. chakija

  Na prodaju Beyma 15k200 sa kutijom

  Dzabna cena za fenomenalne woofere! Da ih i sam nemam uzeo bi ih
 5. chakija

  Lynn Olson's Amity by Superfi

  Čestitam Superfi! Prelep rad! Jako mi je drago da si zadovoljan na kraju sa zvukom, pošto je estetika i izrada na najvišem mogućem nivou. Ako svira upola lepo kao što izgleda, to je to Inače, jedina mana koju ja vidim kad su lampaši u pitanju je da nema slušanja od juna do septembra, bar u mom slučaju... Hmmm sad mi pade na pamet - kako bi BAT svirao sa beymama
 6. chakija

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Ja se već zabrojao...koliko ih je prošlo preko tog stola, sunce ti!
 7. chakija

  Filmovi koje volite

  Pa ono... I jeste. Potpisujem kapitulaciju!
 8. chakija

  Filmovi koje volite

  ... SPOILER ALERT ...Thanos-a, Infinity gauntlet, Soul stone, Red skull, Dr. Strange tag team Iron Man, Hulk dobija batine, Spiderman sa novim odelom, Ebony Maw i ostatak Black order-a, Stormbringer, etc.. Još kad na to dodaš i cameos-e Stan Lee-ja... ih Pratim sve Marvelove filmove unazad iako nisam stripofil. To što su postigli sa povezivanjem filmova od ranije u sažetu celinu mi je veoma zanimljivo. Po meni priča iza marvelovih filmova u odnosu na DC je kao kad bi poredio Game of Thrones i neku tursku seriju. I da, prava je jeres ne gledati ovaj film u bioskopu sa full 4dx efektima! @crni Black panter mi je ostavio mlak utisak i po meni je jedan od dosadnijih filmova franšize iako je zaradio tolike novce.
 9. chakija

  Filmovi koje volite

  Uh...totalno neslaganje u vezi sa filmom... Ja sam ga pogledao u 4dx i moram priznati da se iščekivanje isplatilo. Moram ići ponovo da ga pogledam ovih dana.
 10. chakija

  P.audio horne

  Mnogo dobro izgledaju! Svidja mi se sto imaš i malu kutijicu pride, kad ove velike dosade malo da promeniš
 11. chakija

  Raspberry PI, MPD Player

  Konačno posle malo dužeg vremena stigla interesantna igračka. U pitanju je Allo Digione Player. Na njemu je trenutno Volumio softver koji izgleda sjajno, veoma je user friendly i zvuči odlično. Srce ovog uređaja je raspberry pi 3b. Na njega je nakacena odozgo Digione I2S to SPDIF dodatna kartica koja je zadužena za extrakciju jitter free signala. Za sada koristim standardno swittchersko napajanje od 2.5A outputa ali u planu mi je igranje sa powerbank baterijskim napajanjem. Sa switcherskim napajanjem kvalitet zvuka koji ova smešna kutijica daje je zapanjujuće dobar. Mogu slobodno da kažem da je bolji od usb ulaza na Young konverteru. Koliko je komforno korišćenje i puštanje muzike sa telefona... ne mogu ni da napišem dovoljno superlativa. Povezan mi je USB stick sa izabranom muzikom, po potrebi vučem muziku sa kompa koji preko routera šalje Wifi signal do pi-ja (kvalitet zvuka nije značajno lošiji), koristim tuneblade emulator da šaljem windows zvuk za gledanje filmova itd... Na sve to tu je gomila radio stanica. Ovo je stvarno audiofilski Swiss knife. Preporuka ko kuća! PS: za mene kao totalnog Linux nooba trebalo je malo više dok sam skontao kako funkcioniše, ali na kraju rezultati su svakako vredni malo sikiracije.
 12. chakija

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  A ako prodajes shigu...čiso da imam nešto da mi čisti prašinu sa 50tak starih diskova
 13. chakija

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  sta je spdif konverzija kod mac minija-lampizator veze?
 14. chakija

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Ma daj, sad ispada da računar utiče na zvuk?!?
 15. chakija

  shigaclone

  Meni je isto puno da dajem više od 150-200e za transport koji će mi stajati većinu vremena. Ono što je interesantno, SPDIF izlaz sa Sony br playera bolje se čuo nego usb ulaz u youngu ili preko hiface 2. Zvuk ima neki drajv i širinu kakvu nisam uspeo da dobijem preko usb-a. Verovatno da noviji usb-SPDIF konverteri bolje odradjuju posao.
×