Jump to content

Beli_Ninja

Član
 • Broj sadržaja

  3510
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  6

Poslednji trofej

Beli_Ninja je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O Beli_Ninja

 • Rođendan 09/05/1985

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Vrnjacka Banja - Kragujevac
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

34402 posetilaca

Beli_Ninja's Achievements

Ne misli da ode

Ne misli da ode (8/9)

500

Forumska reputacija

 1. Drva se za zimu spremaju sada 🤣
 2. Za prigušnički ulaz ti treba max struja kako bi izračunao minimalnu induktivnost. Imaš na Turnerr sajtu sve o tome.
 3. Fini namotaji prave induktore, ovdašnji Tamura aka @djmilicic mota. Imaš PSUD. Ne znam šta te koči, uzmeš i uradiš 😀
 4. Uradi prigušnički ulaz i boli te uvo. Samo računaj da će ti napon pisle prigušnice biti max AC napon sekundara, možda 10% manje.
 5. Znam, video sam tu poruku. Još pravim konfiguraciju za kutiju. Najverovatnije neću da se ograničim mestom za trafo na PCB. I jako verovatno je ada mi neće trebati dodatni sekundari. Koristiću zaštitu iz teme Omicron hadamp sa big diy. Kutiju planiram da smestim u gabarite 290 x 290 x 100 mm. Sa trudom da bude što manja, ali bez ograničenja na min već na max dimenzije.
 6. Pa ko je rekao da je za posao, to će mi biti na poslu
 7. Eto, zalemljeni svi otpornici koji su izostavljeni radi probe regulatora napona. Zalemljeni i gate otpornici 560R. Zalemljene izlazne Tošibe 313 2013. Zalemljeni Muse BP 22/25 paralelno 100/35 NIC low esr na mestima C26, 27 koji su u low pass fikteru u invertujućim ulazima OPa. Sad da poručim trafo, pločice za adaptere soic to dip, zaštitu i potenciometar i džidžabiže koje mi fale za sve te pločice.
 8. Ledovi su vezani kao blider, nisu vezani kao mikeratori 😅
 9. Proverio napone, na ulazu 17VAC. Na izlazima vidite. To je sa celih 10mA potrošnje kroz LED po grani. Ono što me iritira to je što u pozitivnoj grani sporije drenira kada se isključi napajanje i to znatno sporije. Napon na LED je cca 1.8V. Predotpornici su 1k3. Nastavljamo sa lemljenjemo nedostajućih otpornika i izlaznih fetova. Od probe nema ništa dok ne poručim gomilu kondezatora za kompenzaciju i još neke sitnice.
 10. Pa kod tebe su 1/8W, ja turih 0.6W. A realno će na njima biti 0.036W. I sam sam mislio da zviznem 560R, i mislim da je i @Zen Mod stavio iste samo ne mogu lepo da vidim sa slika ali deluje mi da je zelena plava crna crna.
 11. Hvala na ponudi, ali mislim da neće biti potrebe da i ja sviram q kao i konstruktor ove šeme 🤣 On je otišao u magacin i među milijardu otpornika standradnih vradnosti tražio ove čudne samo da bi mi lomili glavu ili davali pare mouseru 😅
 12. Cenima da ne grešim, ali aj da proverim sa vama. NFB otpornik treba da bude 4k75, stavio sam 4k694 upareno RLC metrom. To imam i ne pada mi na pamet da poručujem iz inostranstva specijalnu vrednost. Gate otpornik je po šemi 499R, da ja tu stavim 560R ili 470R?
 13. Beli_Ninja

  slusalice

  Ma daleko bilo da ja nešto budžim sa sluškama 🤣 Dobre su mi moje. Samo da ih nateram da rade 🤣
 • Trenutno na sajtu   1 član, 0 Skrivenih, 8 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.9k
  Ukupan broj tema
  436.7k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2873
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  Hi-Res
  Najnoviji član
  Hi-Res
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...