Jump to content

BANAT

Član
 • Content Count

  2645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

BANAT last won the day on December 19 2015

BANAT had the most liked content!

About BANAT

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖
 • Birthday December 17

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Near Belgrade
 • Interesovanja:
  OTL tube amplifiers
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

11398 profile views
 1. BANAT

  Lampaski mikrofon Rode NTK

  btw , Rode NTK koncept je interesantan za prilagodjenje kao DC kuplovano CFA singleton hibridno pojacalo snage
 2. BANAT

  Kafanica . . .

  Ako smem reci ... Sta je prdeo taj komesar Hogan te 2017 ? , kad ... 1 - nam je odavno jasno i glasno poruceno iz vrha EU da Nikada necemo biti primljeni u clanstvo , ( a i za to clanstvo me licno zabole kufer jer smo kao narod oduvek bili Evropljani , na stranu razne nase vlasti koje su se ponasale kao recimo severno Korejske i sl. ) , 2 - i kad su cene poljoprivrednog zemljista u EU do deset puta vece nego ovde kod nas , tako ispada da ovde covek treba prodati strancu 10 Hektara plodne zemlje da bi tamo negde u EU mogao kupiti 1-2 Hektara neke jalovine .
 3. BANAT

  Kafanica . . .

  ``DžoLija Depa sam upoznalaO i rekao mi je da sam lepA``
 4. BANAT

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Mislim da Negativna gravitacija nekog objekta u nasem univerzumu bi imala repulsivno dejstvo na okolinu , odnosno gravitacionom silom bi odbijala okolne objekte a ne privlacila , odnosno savijala bi zrake svetla u suprotnom smeru od normalnog , btw , opste je poznato da mozemo da izolujemo magnetno , elektricno , elektromagnetno polje ,... , ali ne i gravitaciono polje , zasto je to tako ? , mislim da nauka jos uvek nema tacan odgovor .
 5. BANAT

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Mislim da mozda USAF ima nesto na tu foru , btw , jedne noci pred kraj bombardovanja nesto slicno jednakostranicnog trouglastog oblika i skroz crno proslo je preko mog dvorista i naselja , na visini od nekih 100 do150m brzinom ne vecom od 150-200Km/h , bez absolutno ikakvog zvuka ! , da nije bilo malo odsjaja od ulicnog osvetljenja odozdo to se ne bi ni videlo , po mojoj slobodnoj proceni dimenzije objekta su bile ne manje od oko 30x30x30m , mislili smo da taj crni trougao slobodno jedri jer je mozda neispravnih mlaznih motora i da ce najdalje za nekih 1Km da tresne o zemlju ali nije , jedan moj poznanik je vracajuci se kuci opalio nekoliko hitaca iz pistolja na taj leteci objekat ali bez efekta .
 6. BANAT

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Miko sve te formule su verovatno OK kao mogucnost da se predvide i efekti interakcije pozitivne mase/energije i negativne mase/energije , medjutim kako sa sigurnoscu da utvrdimo da nas deo univerzuma nije `negativnog` nego bas `pozitivog` predznaka recimo u odnosu na neki drugi deo univerzuma gde je mozda sve obrnuto?
×