Jump to content

BANAT

Član
 • Broj sadržaja

  4179
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  19

Poslednji trofej

BANAT je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

6 Pratilaca

O BANAT

 • Rođendan 12/17/1877

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Near Belgrade
 • Interesovanja:
  OTL tube amplifiers
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

15524 posetilaca

BANAT's Achievements

 1. DJ Kabila https://www.youtube.com/watch?v=SgwB0u5nIm8&ab_channel=TequilaGangSA
 2. Avgvstvs by Farya Faraji
 3. Na zalost izgleda da je tako , a trebalo bi da je za sve jednak , pogotovu za Veleizdajnika AV i njegovu odvratnu bagru .
 4. Ne treba nikada zaboraviti da se sve te sluzbe bezbednosti finansiraju od Nasih Poreskih para ! , i da za sve njihove servisne aktivnosti ukljucujuci kupovinu kojekakve nadzorne opreme duzni su i moraju nama Civilima da odgovaraju kroz razne Civilne institucije , to je osnova svakog Civilnog Drustva(Civilizovanog Drustva) , to je u normalnim demokratskim drzavama mnogim zakonima strogo uredjeno i propisano , sve van toga je Zloupotreba i siguran je put u neko nesrecno Militarno drustvo kao sto je to na primer to Kinesko komunisticko drustvo , naravno da nigde nije idealno , cak i u najrazvijenijim drzavama zapada bilo je i ima zloupotreba , ali je sve stvar balansa izmedju vladavine Civila sa jedne strane i sluzbi bezbednosti sa druge strane , dokle god Civili drze sto je mogucu vecu kontrolu i nadzor nad tim sluzbama sve je OK i ta drustva idu napred , a kada je obrnuto da te sluzbe nezakonito nadziru i kontrolisu Civile koje ih placaju ta drustva idu unazad i u sigurnu nesrecu .
 5. GAIVS IVLIVS CAESAR by Faraya Faraji
 6. Nasi ? , ti sto ce takve rekvizite da kupuju moji sigurno nisu , nikad nisu bili niti ce .
 7. Sacuvaj nas Boze Kineske policije i drzave !!! , te kineske odvratne komunjare drze taj svoj jadni narod ko stoku u zatvoru , i jos ga vise stezu i pritezu , sve me to podseca na Orvel 1984 , btw, mislim da ovaj nas slobodarski sajt ne bi trebao da dopusta sadrzaje koji reklamiraju sredstva za kontrolu , nadzor i prinudu ljudi , bez obzira sa koje su strane sveta.
 8. Proveri i one selne sto bi trebale da cvsto drze ta dupla C jezgra na okupu da nisu iz nekog razloga popustile pa da se tako sad slobodna jezgra ponasaju kao zujalica .
 9. Kako se ti mrezni trafoi `cuju` ? , mehanicki zuje sami za sebe ? , ili pak navlace brum u pojacalo ? ,ili i jedno i drugo ? ovo pitam iz razloga jer kod Hiraga pojacala PSRR koeficijent je dosta slab tako da trazi izuzetno ciste DC linije napajanja , btw , ako su ti trafoi motani za stari 220V~ standard onda bi trebali da se premotaju na novi 240V~standard i da se tako rasterete , u svakom slucaju ako budes ih premotavao pod Obavezno trazi da se kod svakog ubaci Elektrostaticki oklop izmedju primara i sekundara ,a kojeg ces spojiti na centralnu tacku mase pojacala , ovo mora iz dva razloga ,1- jer je kod Hirage taj PSRR koeficijent slab ,2- jer je distribuciona 240V~ mreza sve `prljavija` i `prljavija` .
 10. Boisanza https://www.youtube.com/watch?v=eF6ZGDPc_oo&t=668s&ab_channel=TequilaGangSA
 11. TrybEvolution / Sphola https://www.youtube.com/watch?v=qzvYZjAyND4&ab_channel=TequilaGangSA
×
×
 • Kreiraj novo...