Jump to content

Novopridosle skalamerije

Preporučeni Komentari

pre 28 minuta, Brijac reče

neka kucina, umesto karton

To je odlicno jer ublazava moguci udarac / tumbanje u transportu vise od tvrdog kartona.

Imas kod Thomas Mayer-a ono "cev meseca" gde vidis za vece komade i starije kako su pakovani - mislim da sam video bar jednom kombinaciju cev-karton-kucina pa sve to u kutiju.

Izmenjeno od krca44
Podeli na ovim sajtovima

Ma može bez kabla gosn Šćepane.:D

Imao neko kućno Vox pojačalo koje je godinama skupljalo prašinu zbog lošeg kabla bilo nesvirljivo. Sa ovim spravicama zahvaljujući Temuu milina pravi preporod, što bi reko Štulić još da imam fendera pa da vidiš svirke:guitarplayer:

IMG_20241011_172945.jpg

Izmenjeno od dejanco32
Podeli na ovim sajtovima

20 minutes ago, Koja said:

Koliko drzi bakterija u njima? I koja ide?

Mogao si samo da kupiš novi kabl :D

Juče je stiglo, testirao sam nekih sat vremena i sve je bilo u redu. Odlična manipulacija gitarom šetao po celom stanu i svuda se čuje a pojačalce ni malo da zakrči.

Dobije se USB kablić verovatno se preko toga i puni. Vidjao san to i ranije kod nas ali su cifre od 6000 din pa naviše, ovaj me izašao oko 1800 din. čakao ga dve nedelje. Za neko amtersko bavljenje mislim da je za sada sasvim ok.

Podeli na ovim sajtovima

Pre sat vremena, zerowaf reče

IMG_20241013_204855.jpgIMG_20241013_204903.jpg

Sad vidim koliko prašine ima na ručki.
Objašnjenje za to je da sam tek došao iz A i da devet dana nije nitko ni pipnuo hifu,  a ja sam prvo montirao zvučnicu i stavio da svira, pa se tek onda okrenuo i rekao: "Bogdaj, ženo! Evo ja stigao. Put je bio dobar.", pa se otišao izuti i skuhati kavu.  :D

Podeli na ovim sajtovima

1 hour ago, zerowaf said:

Sad vidim koliko prašine ima na ručki.
Objašnjenje za to je da sam tek došao iz A i da devet dana nije nitko ni pipnuo hifu,  a ja sam prvo montirao zvučnicu i stavio da svira, pa se tek onda okrenuo i rekao: "Bogdaj, ženo! Evo ja stigao. Put je bio dobar.", pa se otišao izuti i skuhati kavu.  :D

Tim redosledom da zena ne primeti prinovljenje te joj slucajno dodje naum da pita za cenu 🤣 daleko bilo.

Podeli na ovim sajtovima

pre 10 časa, mrcelavi reče

Tim redosledom da zena ne primeti prinovljenje te joj slucajno dodje naum da pita za cenu 🤣 daleko bilo.

:rofl: :thumbup:
Pa daaa! Onako još s ruksakom na leđima i kesom što mi visi sa zapešća montiram na brzaka s nogu. :D 

Zapravo je pošta stigla kad je ona bila kod kuće. 
Pitala je što je to. Rekoh gramofonska zvučnica. Onda ga neću ni otvarati, kazala je.
E da, jesam li ja jedini koji ženi prijavi koliko što košta? Mislim, pokažem joj SPU GT/e na Ebayu za 1800 Eura (prenapuhana cijena, ali je poslužila svrsi :D ) i pokažem joj slomljen kantilever te mail od Lacike (popravljao ju je)
Više nitko ne prilazi hifi. Prašine može biti metar, mogu se mišovi naleći ispod police - ni ona ni mačke više ne idu tamo. :D 

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...