Jump to content

chakija

Član
 • Broj sadržaja

  3136
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  24

Sve objavljeno od chakija

 1. Novo kućište, Galaxy 388 srebrni front. 50e.
 2. Majko mila, hoću il imati ikad priliku da ih vidim uživo...
 3. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Eee, to je specijalna prva beta verzija dok je jos volio laMNpe
 4. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Najbolja verzija Irona je ona sa laNpom...
 5. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Razlika je, što bi rekli, suptilna, al je ima...
 6. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Esam reko daš mu ubiti i ono malo šmeka Jbg, meni nije legao u sistem - drago mi je da nije bilo do mog konkretnog primerka Dodavanje otpornika samo doprinosi musavljenju zvuka...
 7. chakija

  Iron Pumpkin(s)

  Ubićeš mu i ono malo šmeka što ima
 8. chakija

  LuDEF P

  No? Some of them actually are pretty good
 9. Pre dve nedelje gledao batmena novog...izašao na pola filma. Smorio se ko nikad. Užasno dosadan film, nepotrebno razvučen na 3 sata...užas! Realna ocena 6.5. Međutim, i kao takav je bolji od novog Dr. Strange-a. Ono je za mene težak poraz pameti. Krajnjim naporima sam uspeo da ga odgledam do kraja, samo iz respect-a za prethodne Marvel filmove. Tačno se vidi da su od Infinity war pa nadalje počeli praviti isključivo kravu muzaru of franšize...Realna ocena 5.7.
 10. Predlažem probu Goldringa 1042...meni se sa technicsom odlično uklopio, a pri tom košta značajno manje od ortofona. Geometrija igle bi trebalo da je slična.
 11. Neverovatno, ali i dalje radi. Naravno na kraju je morao biti neki zajeb - komp koji sam inače koristio kao izvor mi je čuknuo malo jače o kućište i napajanje u njemu je crklo. Munjevitom pretragom kp-a dodjoh do lepog i kompaktnog kućišta/računara koji se uklopio u ostatak ambijenta. Naravno da sam morao da tražim i dodatni hdmi DP-HDMI adapter jer mi mator TV. Na prvu, ne čujem preteranu razliku u odnosu na dasku. Nema bruma nema artifakata ni na dacu ni na phono. Ja zadovoljan, ijope!
 12. Probe pre povezivanja - deluje da će stati. Izazov je bilo naknadno upakovati izlazne kondove u tesan prostor na izlazu. Ispalo OK na kraju .
 13. Posle kraće pauze, krenulo se sa kutijanje... U nastavku glodacko strugarske majstorije Synca nam. Udesio fiksaciju JL sound ki fabrika
 14. Ako se ubode dobar match sa prostorom i opremom, to može da radi jaaaako jako dobro.
 15. Phono se ne gasi od kada je sklopljen... Mislim da se još usvirao. I dalje je seča vena kako radi Sa Goldring 1042 je fantastičan kombo! Nadam se skutijavanju za vikend. Btw, probao sam da stavim pio K75-10 umesto ft2 teflonca sprezni kond, ali nisam zadovoljan kako je to zvučalo.
 16. . Gain je ogroman a pozadinski šum minimalan! Tonski je vrlo suv i neutralan, ali to mislim da se može doterati izborom kondova. Prezadovoljan sam rezultatom. Hvala čika Sync i čiča Zen! PS: još da prosvira i u kutiji...
 17. Prosvirao i drugi komad!
 • Trenutno na sajtu   3 članova, 1 Skrivenih, 13 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.6k
  Ukupan broj tema
  401.7k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2732
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  armin.bubic.buban@
  Najnoviji član
  [email protected]
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...