Jump to content

chakija

Član
 • Broj sadržaja

  3077
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  23

Sve objavljeno od chakija

 1. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Čuda stvara, ali isto tako ne svira svaki isto... Ovi kondići su odličan "kompromis" s obzirom da ne zauzimaju pola kutije, a efekat veoma čujan. Takođe, benefit je manje žičurina koji idu do "eksternih" tegli.
 2. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Preko svakog konda 33mf 25V zalemio u paralelu ovaj 4.7 63V...Dobio opet kik-a u bassu, a nisam izgubio toliko na timbar-u i prostoru. Detalja kolko oš. Pomenjao sam i wime u skretnici na kompresionom...Odlični kondovi! Best buy u univerzumu!!! EDIT: ne znam da li sam već negde pomenuo...ovo je Zenov najbolji amp i istovremenu najbolji tranzistorski u multiverzumu
 3. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Stigla pomoć od braće rusa... Osetna razlika i boljitak nakon bypass-a sa 4.7uf k73-17. Ne javlja mi se sprint na mail... Moraću ih zovemmmm sutra.
 4. chakija

  Il Penitente

  To je zato sto ste imali hi-end napojni
 5. Ali momenat u Don't look up na kraju kad skontas kako su se isprdali na racun predikcija algoritma Skroz tačno!
 6. Ne znam šta je ali mene se svidža kako izgleda
 7. Uzeo bih Samwha ali mi se ne gruva 10kom elkova u amp po kanalu. Za sada izvesno da ću ići na CDE ako ne uleti nešto pametnije.
 8. Koje uzeti? Epcos? Kemet? CDE? Panasonica nema...
 9. Prošli put u danu uletelo rešenje, pa reko možda i sad me ukenja
 10. 22000 ili 33000uf, 25 ili 35V 8kom... Da nisu stariji od par godina
 11. chakija

  Il Penitente

  Ma znam ja sta volem, samo imam visoke kriterijume Meni se Iron nije svideo u kombinaciji sa SissySiT na mojim kutijama. Sa druge strane, tu istu kombinaciju sam slušao kod Wolanda i tu mi je dobro radilo Ima nešto i u zvuku samih komponenta, pored grafika... Recimo da bi bez razmisljanja stao prvi u red za kit za sledeći amp koji ima SS u izlazu - neki bastard B2Jx2 ultra megagiga džiža !
 12. chakija

  Il Penitente

  Ne trujte ovako ozbiljnu temu svadbarskim zvučnicima!!! Nego, kako radi to pojačalo? Jel svira? Garant ima kandiran zvuk...
 13. chakija

  Il Penitente

  Samo jedan nacin da se potvrdi Ovako, na osnovu grafika je lošiji...
 14. Next amp? Jel bolji od prethodnog?
 15. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Aaa neeee, već sam imao jednu MLTL sarkofag avanturu sa beymama... BRRRRRrrrrrrrrr al je hladno PS: nadam se da si crtao i skretnicu (pod uslovom da je i realizovan nacrt)
 16. chakija

  Babelfish ᄅſ

  A mož bit i da je do napojnog kabla pošto smo moj probali sa kletim kinezom. Imali smo prilike čuti šta radi promena napojnog... Bem li ga, evo slušam ga upravo - toliko lepo radi, pa čak i ovako malo po defaultu umutavljen. Greota dirati, al štaŠ, boleS...
 17. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Ostalo je manje vise isto - doduse, ima razlike u BC-ovima i BD-ovima. On je mećao originalne od kojekude a ja sam turao bofl koji sam nalazio u nas. Da stvar bude jasna - ovde ima i malo naterivanja maka na konac. Amp je i u ovakvoj formi i dalje najbolji (dok ne dođe bolji).
 18. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Uz malo pretrage nađoh da se na forumu već delimično diskutovalo na ovu temu. Elem, koliko sam mogao da zaključim, ne bi baš puno imalo smisla ulagati u nove kondenzatore ? (da nema neko štek od 8kom na prodaju a da nisu stariji od 5 godina? )
 19. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Pitanje opšte prirode (i društva) : Da li posle cirka 12 godina rada, Panasonici u napajanju (33mf) trebaju da se menjaju? Poredili smo 1:1 moju i Sync verziju i veoma jasno se čuje da je dinamika, detalji a pogotovo bass lošiji kod mog ampa. Kao da mu fali energije da istera detaljno donje deonice... Ja sam ovu razliku čuo još kada sam imao jedan trafo, ali sam mislio da će dual mono da bude dovoljan. Međutim, ipak cu morati dalje da ronjam po njemu. Mozda cak i V2 verzija da padne, sa ultrafancy delovima...
 20. Svidza mi se kako si trafoe montirao Tačno moram jopet čuti kako radi Iron... A biće ih bogami ako bude sreće i zdravlja.
 21. Ko kaze da išijas nema dobrih strana... Naravno, ljubičastvena najgay boja - preterane su!
 22. .. Uglavnom ih i ne stavljaju
 23. Sve je stvar ukusa...meni, tj u kombinaciji sa mojim kutijama najbolje leži Babelfish 2J. Probao sam ga sa Kryl monitorima i tu se malo ukakio Generalno, ako se ide na visoko efikasne kutije, mislim da nema boljeg izbora od B2J sa SS.(potvrđeno i na mojim bivšim svadbarskim) Svi SIT ampovi, što sam imao zadovoljstvo i privilegiju da čujem, imaju sličan sound i treba im naći parnjaka. Sa tannoy kod Wolanda odlično radi Sissy SIT.
 24. Meni crko akumulator na golfu pre mesec dana... Taman!
×
×
 • Kreiraj novo...