Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  6069
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  17

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rang
  The Man who Invented the 20th Century
 • Rođendan 17.02.1973.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

37905 posetilaca
 1. Sad se kao uvrijedili, a ja sam samcat u tuđini.... Ni'ko dab 50 € posl'o dam se nađe!
 2. Zdravo svima! Nadam se da ste svi dobro i zdravi! :)

  1. Show previous comments  6 more
  2. zerowaf

   zerowaf

   Teretni promet! Vmax = 100 km/h.
   Vozio sam najbrže 101 km/h kad mi pobjegne. :)
   Zapravo sam vozio 120 km/h, ali ne vlak nego solo mašinu. Teoretski bih ju smio voziti 200 km/h na pruzi opremljenoj sa ETCS sustavom i kad je sustav na lok ispravan, ali nisam bio u toj prilici. Vjeruj mi, sa 2500 tona, kompozitnim kočnicama i postotkom kočenja ispod 60% i 100 km/h je puno. ;)

  3. guja011

   guja011

   i stotka je brzina. bar kod nas je ohoho brzina.

   trenutno bg-ns brzina je nula, u izgradnji je još

  4. zerowaf

   zerowaf

   Zato će poslije biti bolje!
   Čujem da je Srbija nabavila ne znam koji broj Vectrona. Po tome ste ispred nas u HR. Mi još uvijek drljamo sa lokomotivama starijim od mene.
   Ovdje gdje sam sad došao se kolege "žale" kad ih zapadne da voze francuski Bombardier...jbt. meni je to kvantni skok.  Istina je da ima svoje mušice zbog neprilagođenosti austrijskim sustavima praćenja vlaka (spomenuti ETCS i LZB sustavi), ali je to i dalje bolje od onoga što se vozi u našim državnim željeznicama. Odvezem iz Hegyeshaloma u Passau za cca 6 do 7 sati i nisam umoran. Na našim strojevima je čovjek nakon 5 do 7 sati nagluh, bolestan od mirisa i umoran kao pas.

    

 3. Bit ću kao Selma i neću se naginjati kroz prozor. Kakvo kašnjenje? Pa i ja svratim dva puta godišnje.
 4. Evo Zera ko za Zera pita Zerina je sorta kalemita..... :D
 5. Istina, život mi se značajno promjenio. Na bolje, hvala Bogu! Samo što mi ostaje manje vremena za forum, a sad nakon toliko vremena sam i potpuni outsider ovdje. No svejedno, smatram se i dalje dijelom ovog foruma. Puno sam naučio ovdje. Ne govorim o hifi i ohmovom zakonu nego sam puno naučio općenito i o ljudima, kulturi, umjetnosti, filozofiji.... Zero koji se prije puno godina prijavio na forum i ovaj sada (koji na žalost ne uspijeva vratiti svoj dug istom) su kao dijete sa sela koje dolazi na školovanje u veliki grad i ista osoba kasnije. Izverzirana, mudrija i kvalitetnija. Nedavno sam razmišljao kako sam potpuno ili dijelom prisvojio neke stvari naučene ovdje. Baš kako i Almighty zna napisati - jebeš hifu, važni su ljudi.
 6. Mili mojiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Hvala prijatelji! Davide, uz izvinjenje i kašnjenje, ali od srca i tebi sretan ročkas! Pa kako ste mi svi?
 7. Eto me. Zirnem tu i tamo na forum tek da vas vidim, ali sam em ispao iz štosa, em u pomanjkanju vremena trenutno. Ne radim ništa po pitanju hife trenutno. Od novijih stvari imam tek popunjene pločice i trafo za JLH sa cap multi-điđom (kit sa egaya), ali ni to već skoro godinu dana nisam pipnuo da skutijam i objavim. Stalno mislim da "još samo ovo", pa ću se aktivirati.
 8. Hvala dragi moji! Sjetim se ja vas, ali živim na relaciji Zagreb - Novska i fokus mi je potpuno van hife. Iako fokus nije na hifi padnete mi na pamet dosta često. Valjda ću se skrasiti na jednom mjestu i ući u kolotečinu, pa će biti vremena i za hobije i za druženja.
 9. Čuo ih je kod mene jedan od najpoznatijih trgovaca (pre)skupom audio opremom, Božo iz Pakraca, i prokomentirao sa "Jebote, kakav prezens!" dok su svirali mjuzu kojoj je izvor bio laptop sa onboard zvučnom karticom, bez preampa i sa VT4C SET-om. Meni su bili čak i bolji sa 807PP pojačalom, ali ono nije bilo moje nego sam ga vratio nakon slušanja. Malo je ljudi koji su imali i čuli više high end setupa u svojim slušaonicama od njega, pa ako ne vrijedi moje mišljenje ili sumnjate u Zenovu očuvanost sluha nakon godina headbanginga po svirkama ostaje i treće svjedočanstvo.
×
×
 • Kreiraj novo...