Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  7863
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  44

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rođendan 02/17/1973

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

51795 posetilaca

zerowaf's Achievements

 1. Mozda to i je pasov telefon, a covjek mu ga je ukrao, pa je pas popixkio kad je prepoznao svoj iPhone kod tamo nekog pajsera???
 2. Je! Radi posao. Imam takav od drugog proizvođača, ali je zasigurno isti proizvod. Nije u pitanju kako opere jer opere dovoljno dobro nego kako osušiš. Na koncu sam kupio vakumski perač samo radi sušenja. Imaš i jeftinih nastavaka za sušenje/usisavanje koji se samo nataknu na crijevo od usisavača, a ploču zavrtiš ili na starom granaforu ili na tzv Lazy Susan - tabli koja sjedi na osovini i koja se može okretati.
 3. Ako je sačuvan, tj. nije puno trošen može još da izdura.
 4. Turpija i dva milimetra dolje sa čoška iznad prvog pina. Neće se izbrisati.
 5. Ne znam koliko košta takva kamera, ali ako je skuplja od dva hladnjaka stavi hladnjake taman ne trebali.
 6. Opasno nizak output! Priča vjerojatno glasi: "Brigo moja pređi na drugoga!" U Ortofonu su stavili po dva ili četiri namotaja (retorička figura, a ne točan broj namotaja) i tako dobili lagan coil, manje žice za pokvariti signal i bržu reakciju na pomake kantilevera , a dalja briga oko signala neka pređe na drugoga. Čekam rasplet - znatiželjan sam!
 7. I onda sa 0,4 mV dalje u MC Phono? Ili uopće nema veze sa zvučnicama. Gdje imaš tako malen signal? Usput, stavio sam 15 KOhm na sekundar....bolje je! Puniji zvuk, više basa, srednji ostaju mrvicu duže u zraku, a visoki...hm...oni još manje šilje. Malo su - vlažniji. Dojam nakon 20 sekundi slušanja.
 8. SUT za EMT. Partridge 977, 1:6. Output je usporediv sa izlazom iz DAC-a. Zapravo mi se čini i da je nešto glasniji. Za sada bez dodanog otpora paralelno za ulazom, ali isprobat ću 15k što bi me sa ulaznom Z na phono trebalo dovesti u preporučeno područje za EMT (load 200 do 300 Ohma). Bude li mi se dalo zezati,a sigurno neće , isprobat ću sa linearnim potom 100k, pa izmjeriti gdje mi se bude činilo najbolje....mada, i da ne stavim nikakav otpor i ostavim sve ovako kako je ja sam zadovoljan. Postavljeno za test i začudo nikakvog šuma ni bruma iako je okruženo žičetinama, a IC koji ide iz SUT-a do Phono sam ispresavijao jer je SUT na 15 cm od phono stagea. Nemam tako kratak IC. Ali ako je tako mogu kupiti 20 cm nekog interkonekta što se prodaje na centimetar.
 9. Zato i može oko svijeta sa 6 dolara. Osim toga, znam što pričaš...vidi mi nick! EDIT: Stara audiofilska: Samo se brinem da će nakon moje smrti žena rasprodati opremu za cijene koje sam joj rekao da košta.
 10. Ako hoćeš da valja moraš i uložiti. Grunf je sa buđetom od 3 dolara i 20 centa pravio letjelice koje su preletjele samo pola Atlantika. Da je imao buđet od 6 dolara obletio bi svijet. Zato, kad sebi pravite - isprsite se i ne žalite!
 11. Ali šefe...hik.....popio sam je-hik-edno pivo u zadnje hik-dve nede-hik-lje...ku-ku-hik-nem se!!!
×
×
 • Kreiraj novo...