Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  9230
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  102

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rođendan 02/17/1973

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

64215 posetilaca

zerowaf's Achievements

 1. Pa i to je već početak dogovora. Pitanje je u dobroj mjeri i sa stvarnom namjerom. Meni nigdje ne gori što se tiče vremena, to jest, zahvalna sam mušterija po pitanju rokova i fleksibilan unutar normalnih ljudskih okvira. Hoću reći, stvarno sam mušterija za poželjeti.
 2. Tesko se mogu sjecati detalja jer sam ga iscitavao u osnovnoj skoli. Ako se pogleda sto sam sve iscitao do svoje srednje skole nitko ne bi pomislio u kakvu cu se barabu pretvoriti kasnije. Vidio sam da znam i mogu ako hocu, pa sam se prestao truditi sve dok do tocke kad vise nisam ni znao ni htio. Dobar sam i ispao.
 3. Da! Sjećam se koliko sam se cerekao kad sam u knjiznici otvorio prvu stranu i procitao vapaj o tome kako ih je Gospod odveo iz zemlje neobicno bogate naftom i doveo u Kanaan gdje teku samo med i mlijeko. To je bilo prijateljstvo na prvi pogled.
 4. Za sad mi izgleda da je ovaj gospodin autor. EDIT: Obrisao sam link na FB. Ipak nije on. Slika je s ove FB stranice: My Brain Hurts - Alan Ford WWW.FACEBOOK.COM My Brain Hurts - Alan Ford. Gefällt 8.167 Mal · 1.131 Personen sprechen darüber. Na stranici su uploadani svi brojevi Alan Forda od 1 do 400+. Specijali, priče Broja Jedan...
 5. Ma znam, ali ne smijemo dozvoliti istini da stane na put dobroj prici. Recimo ovoj: Ulje na platnu je nastalo u istoj seriji kada je naslikana i Nocna straza.
 6. I ja bih volio znati više. Nabasao sam na nju i oduševio se. Mislim, Alan Ford i sve s njim povezano je tipično naša interna spika i vjerujem da je netko s područja bivše YU to napravio. I sam sam pomislio isto, ali želim vjerovati da je slika autentična. Nemoj mi sad rušiti Snješka!
 7. Ovo mora da je mlađi brat Shaquillea O'Neala. 😎
 8. Honda je na tom tragu već neko vrijeme. Accord i Civic imaju benzinski agregat koji samo pravi struju. Točno tako!
 9. Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Provjerena stvar za SPU, EMT, DL-103 i PH. Moj primjerak je još ožičen sa srebrom direktno u činč, pa ima jedan kontakt manje, tj. nema jedan kontakt više u usporedbi s novim ručkama koje imaju integriran headshell. Siguran sam da se možete dogovoriti s Herrn Bokrandom da vam to napravi prije isporuke. Naravno, uz neku naknadu.
 10. E, to je stav koji se traži! Kad jednom imaš pokrivene elementarne životne potrebe, tada novac mora izgubiti svoj dotadašnji, egzistencijalni značaj. Ako se to ne dogodi, tada smatram da se ima daleko većih problema od materijalnih. Psihopati sanjaju sve više novca i sve više moći čak i nakon što su debelo premašili svoje potrebe i potrebe njima dragih ljudi. Naravno, to je moj stav s kojim se neće mnogi složiti, ali od kojeg neću odustati bez obzira kakve izdvojene primjere mi pokazali.
×
×
 • Kreiraj novo...