Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  6971
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  34

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rođendan 02/17/1973

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

46735 posetilaca
 1. Administracija je reagirala.
 2. Dobro! Ja bih to stegao dok ne iscjedim vodu iz šperploče. Nema tehničkog razloga. Ako uzmem prekidač sa Lenca onda imam i taj mehanički element kojeg također trebam nekako ugraditi. Sa ovim ili sličnim prekidačem samo dovedem žice do njega. Neću dovoditi 12V za iluminaciju. Mislim da sam dobio dovoljno dobrih prijedloga. Prvo ću nabaviti potreban alat, pa onda kad bude vremena početi igru. To će se rastegnuti na nadolazeće mjesece s obzirom na to koliko sam kod kuće. Jedino to što svi cool klinci u kvartu imaju sličan, pa eto....
 3. Tnx! Isto sam ukucao u Google, pa pogledao slike. Pa toga ima čak i u Lidlu u mojoj maloj vukojebinici! Odoh u shoping!
 4. Hvala Nixie! Sad već imam pregled preko zida. Prvo moram pokupovati malo alata, pa ću se igrati kako ću imati vremena. Imao sam dvojicu prijatelja koji su imali stolarskih alata i podosta znanja iz gradiva. Jedan je, na žalost umro pred Novu godinu. Prokleti rak. Kod njega su pravljene kutije za Iskre ako ih se netko još sjeća, a s drugim sam se nekako razišao da ni sam ne znam kako. Počeo je čovjek piti i odlučio je da mu nisam dobro društvo. A i nisam. Ja sam nakon dva tri pića za kinderbet.
 5. Jbt....koliko sam ja glup u usporedbi sa svima vama!!!! Meni bi trebalo desetak reinkarnacija da dođem do svega ovoga! Alal vera!
 6. Ništa nisam razumio dok nisam napravio C/P, pa vidio slike! Tenx! Sad i to znam kako se zove! Moguće je da će se ova tema kasnije spojiti sa temom o frustracijama uzrokovanih pravljenjem gramofona. Mislim da sam ja jedini na ovom forumu koji ide u projekte o kojima ne zna ništa, nema alata, ne zna čak ni kako treba izgledati kad je gotovo i upravo zahvaljujući forumu i ljudima ovdje ponekad dovršim neko od svojih krštenja jarića. Nadam se da vas, osim što vam neznanjem dignem tlak, ponekad i zabavim. Kraj mene s alatom u rukama i inspektor Clousseau djeluje kao Bond....James Bond.
 7. Guglam i to. Majku mu ljutu, svaki set s normalnom cijenom taman preskače veličinu 25. Idu 20-22-24-26.... I ja nailazim na probleme tamo gdje ih nitko drugi nema. Hvala obojici! Sad kad znam da može i direkt na drvo ću se snaći. Još nađem gedoru/cjevasti ključ i nađem s čime izbušiti 35 mm do pola i 25 mm skroz, pa sam korak bliže ljepljenju. E i ja si nađem ćoravog posla umjesto da uživam u dokolici.
 8. Pa i ovo će imati mono vilicu! EDIT: Upravo guglam da nađem cjevasti ključ 25 mm da mogu stegnuti kad sve polijepim i nakon što dam furnirati.
 9. Istovremeno sam odgovorio Neskoru sa pitanjem. Znači, majstori znaju da to drži bez greške! Okej! Problem riješen! Hvala ljudi! Najbolji ste!
 10. Palo mi je i to na pamet, ali ne znam hoće li se šperploča razići ako stegnem tu maticu na tako uzak "zub"?
 11. Hvala Neskor! Potražit ću, pa ako nema s tim navojem smišljat ću nešzo drugo.
 12. Znam da postoji nešto takvo, ali ne znam kako da to tražim. Kad bih imao trgovinu tog tipa u blizini lako bih pitao trgovca, ali ovako moram naći online. Da napokon pređem na stvar! Kupio sam push prekidač kojeg namjeravam staviti na "Lenco inspired" gramofon. Od milja ga zovem Herbie (Man). Zato što je Push Push prekidač. Inače, da se pohvalim, mislim da sam skupio skoro sve što mi treba za početak radova (čitaj: Za početak stvaranja neograničene količine frustracija. ) Stavit ću ga na gornju ploču, ali mi treba onaj metalni umetak za drvo koji s unutarnje strane ima navoj, u mom slučaju treba M25, a s vanjske strane onaj grubi korak kojeg uvrneš u drvo (šperploču). Zna li netko neku ključnu riječ kako da online pronađem to što tražim? Saslušat ću i alternativne prijedloge. Pogotovo ako ih sa svojom razinom neznanja i neimanjem raznih alata mogu ispoštovati. Fotke prekidača:
 13. Kad je već ranije spomenut NBA, Bilo bi zabavno vidjeti natjecanje u streljaštvu i navijače iza mete kako mašu sa onim velikim kažiprstima kao što rade kod slobodnih bacanja u košarci. P.S. Valjda još uvijek to rade. Nisam gledao NBA otkad je MJ otišao.....Ne Michael Jackson nego Jordan!
 14. That's a lie! I haven't told non of this nonsenses!
×
×
 • Kreiraj novo...