Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  6060
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  17

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rang
  The Man who Invented the 20th Century
 • Rođendan 17.02.1973.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

37411 posetilaca
 1. Bit ću kao Selma i neću se naginjati kroz prozor. Kakvo kašnjenje? Pa i ja svratim dva puta godišnje.
 2. Evo Zera ko za Zera pita Zerina je sorta kalemita..... :D
 3. Istina, život mi se značajno promjenio. Na bolje, hvala Bogu! Samo što mi ostaje manje vremena za forum, a sad nakon toliko vremena sam i potpuni outsider ovdje. No svejedno, smatram se i dalje dijelom ovog foruma. Puno sam naučio ovdje. Ne govorim o hifi i ohmovom zakonu nego sam puno naučio općenito i o ljudima, kulturi, umjetnosti, filozofiji.... Zero koji se prije puno godina prijavio na forum i ovaj sada (koji na žalost ne uspijeva vratiti svoj dug istom) su kao dijete sa sela koje dolazi na školovanje u veliki grad i ista osoba kasnije. Izverzirana, mudrija i kvalitetnija. Nedavno sam razmišljao kako sam potpuno ili dijelom prisvojio neke stvari naučene ovdje. Baš kako i Almighty zna napisati - jebeš hifu, važni su ljudi.
 4. Mili mojiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Hvala prijatelji! Davide, uz izvinjenje i kašnjenje, ali od srca i tebi sretan ročkas! Pa kako ste mi svi?
 5. Eto me. Zirnem tu i tamo na forum tek da vas vidim, ali sam em ispao iz štosa, em u pomanjkanju vremena trenutno. Ne radim ništa po pitanju hife trenutno. Od novijih stvari imam tek popunjene pločice i trafo za JLH sa cap multi-điđom (kit sa egaya), ali ni to već skoro godinu dana nisam pipnuo da skutijam i objavim. Stalno mislim da "još samo ovo", pa ću se aktivirati.
 6. Hvala dragi moji! Sjetim se ja vas, ali živim na relaciji Zagreb - Novska i fokus mi je potpuno van hife. Iako fokus nije na hifi padnete mi na pamet dosta često. Valjda ću se skrasiti na jednom mjestu i ući u kolotečinu, pa će biti vremena i za hobije i za druženja.
 7. Čuo ih je kod mene jedan od najpoznatijih trgovaca (pre)skupom audio opremom, Božo iz Pakraca, i prokomentirao sa "Jebote, kakav prezens!" dok su svirali mjuzu kojoj je izvor bio laptop sa onboard zvučnom karticom, bez preampa i sa VT4C SET-om. Meni su bili čak i bolji sa 807PP pojačalom, ali ono nije bilo moje nego sam ga vratio nakon slušanja. Malo je ljudi koji su imali i čuli više high end setupa u svojim slušaonicama od njega, pa ako ne vrijedi moje mišljenje ili sumnjate u Zenovu očuvanost sluha nakon godina headbanginga po svirkama ostaje i treće svjedočanstvo.
 8. Svratih da vas sve pozdravim i pohvalim se novim poslom. :cheers:

  1. Show previous comments  7 more
  2. sir Oliver

   sir Oliver

   E  pa  čestitamo. Jel ćeš da jezdiš i  kroz Niš? Svrni.

  3. zerowaf

   zerowaf

   Hahahaha! Svakako ti hvala za ponudu i ako ikad budem u prilici biti u Nišu  javit ću se.
   Teško je za vjerovati, ali nikad se ne zna što se može desiti sa tim liberalizacijama tržišta. Ne sumnjam da će neki od operatera shvatiti da je govorno područje isto ili dovoljno slično, te da su propisi isti ili gotovo isti, pa stoga napraviti zajedničke trase kroz RH, BiH i RS ako će mu tako biti prihvatljivije, no za sad se osoblje smjenjuje na granici, a vjerujem i vučna sredstva. Operater kod kojeg sad radim svakako mijenja vučna sredstva na granicama iako su kompatibilna jer su sustavi naslijeđeni još iz Juge.

    

  4. sir Oliver

   sir Oliver

   Da. Hmmm. Jedan od razloga zašto je trebalo zadržati jedinstveni region je i neefikasnost velikih sistema kad su rascepkani.

   Onda ništa. Uzmi neku reži kartu, R15, šta već sad funkcioniše pa se vozaj za dž .

×
×
 • Kreiraj novo...