Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  6547
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  22

Poslednji trofej

zerowaf je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O zerowaf

 • Rang
  The Man who Invented the 20th Century
 • Rođendan 02/17/1973

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

43725 posetilaca
 1. https://www.diyaudio.rs/topic/10161-renesansni-vuk-s-trešnjevke/
 2. Toliko je bio težak prototip. Ovaj, srećom, nije. Napravit ću par fotki, pa napisati više. Ne puno više o pojačalu jer je ono ovdje uvod u ono što je stvarno važno, a to je filozofija na kojoj i počiva forum - (khm, excuse my french) jebeš sprave, važni su ljudi!
 3. Teaser! Više u narednim danima. Tek da nagovijestim. It must be some kind of sorcery!
 4. Na mjerenja ili na to sto ne slusaju to sto izmjere? Ni na jedno! Ne poznajem gradivi dovoljno da znam koje i kakvo mjerenje vrijedi, a to sto ne slusaju to sto mjere je njihov problem. napisao sam ono gore zato da skrenem paznju na to da uredjaj sa THD u desetoj decimali nemora zvucati bolje od uredjaja sa THD u drugoj decimali. Ili S/N ratio koji je odavno kod sveg proizvedenog daleko ispod praga na kojem se moze cuti. Razdvojenost po kanalima? Nijedan gramofon ne bi trebao dobro zvucati, pa opet, poneki zvuce. A zasto nesto dobro zvuci......imam svog gurua, odnosno vise vas na ov
 5. Ovi likovi sa audiosciencereview ne slusaju muziku. Ono sto rade je da su postavili neke norme za mjerenje, o kojima ne mogu ovakav neuk komentirati koliko smisla imaju, i mjere. Nitko tamo nista ne slusa. Kad se pojavi netko, pa kaze da mu uredjaj XYZ dobro zvuci opale po njemu vatru da je glup jer taj uredjaj ima "ovakva" mjerenja, a ne "onakva". Bas bi bilo fino posjesti nekog od njih ispred "zaboravih-mu-ime" od AN Japan spojenog na nesto sa 100 Db osjetljivosti (Slusao vise puta, pa zato i dajem primjer) i reci mu da usporedi zvuk sa Sanyo linijom koja vrlo vjerojatno ima bolje rezu
 6. Meni. U vezi Demiana ST-70. Zato sad imam dva nova i dobra. Tnx!
 7. Nisam siguran, zvoni mi kao da je Woland prodavao M2Tech? Ako jest, ne sjecam se cjene kao sto niti nisam siguran da sam to uopce vidio.
 8. Imam ja. Nemam s čime usporediti. Jako sam zadovoljan. DAC koji ne šilji nego koji (pro)pušta muziku. Pomalo organski zvuk, sličniji gramofonu nego jeftinim DAC-ovima. Savršen? Daleko od toga. Dovoljno dobar za mene? Svakako! Da li bih išta mjenjao? Možda samo radi kosher pristupa potpuno diskretan izlazni stupanj. Ne vjerujem da je neophodan, ali ionako sve što imam je radi hajpa. Kome treba više detalja i šiljenja može ga postaviti u OS način rada i odabrati jedan od dva filtera. Kod mene je stavljen u NOS i nisam više dirao da bih napravio usporedbe s ostalim postavkama.
 9. ^ Kod mene je koncert u Puli. Razgovaram sa ženom koliko svi vole Đorđa.
 10. Ne mogu se sjetiti gdje, ali mi nešto zvoni da je riječ o Belgiji. Lokalni Paintball klubovi su rješavali kamere za nadzor brzine.
 11. Možeš radi vježbe pokušati napraviti da proradi na 4 žice i onda +5V otpojiti jednom kad je DAC dobio pobudu. Ako se dobro sjećam nešto tako su interno napravili u mom Denafripsu. Nakon što dobije pobudu prekine napajanje iz USB-a i dalje radi na vlastitiom napajanju. Baš zato npr. Lavri pravi "Y" kabele. Kad DAC proradi iskopča se jedan krak ipsilona i tako prekine +5V.
 12. zerowaf

  Phono kabl

  Malo sam se izgubio u redoslijedu. Prvo je bio Mundorf srebro sa zlatom? Nervozno. Zatim bakar? Sve je bolje nego sa srebro/zlato kombinacijom. I na koncu čisto srebro? Sve još bolje od UPOCC bakra, sa više detalja, a i dalje muzikalno?
×
×
 • Kreiraj novo...