Jump to content

Sve aktivnosti

Ovaj tok se automatski ažurira

 1. Poslednjih sat vremena
 2. Da nije ovog "tadašnje" sumnjam da biste bili tako hrabri sa izjavom😁. Ja, priznajem, nisam😁. Čim izjavim nešto što joj nije po volji, ručam u Durmitoru😁.
 3. Scanspeak driveri razni od par stotina i tisuća evrića za 50eur po komadu? Too good to be true?
 4. Danas
 5. Sve neke gaće...šta ti treba konkretno?
 6. I jedan ribolovac iz okoline Paraćina - Ljubiša Saratoga
 7. Ja ipak ne bih isao grlom u jagode: come2sales.com Review - Scam Detector WWW.SCAM-DETECTOR.COM Is Come2sales.com Legit or Scam? | IsLegitSite WWW.ISLEGITSITE.COM Check if Come2sales.com is legit or scam, Come2sales.com reputation, customers reviews, website popularity, users comments and discussions.
 8. ZM je entitet za kojeg mnogi jos sumnjaju da postoji, ali zato mi apostoliramo i za koju tisucicu godina cemo imati novu religiju koja ima samo jednu zapovijed - ne budi papak! A mene ako se sete - sete!
 9. Verovatno ja malo preosobno sve to shvatam. Najradije bih seo za sto sa bilo kim i pokušao objasniti u čemu greši, ali ne verujem da bi to bilo moguće čak ni uživo. I da! Potpuno sam svestan da su ljudi uživo drugačiji nego na forumima. ..ostavim takvog sebe kod kuće da prigovara ženi što je čorba prevruča, a ja se idem odmoriti na forum. Jedino je @Zen Mod duša od čoveka i offline i online
 10. Jel ovo neka prevara? www.come2sales.com WWW.COME2SALES.COM
 11. Presosobno se sve dozivljava! Ako nam se zbog vise ili manje uspjele sale jednog od starih clanova, da kazem provjerenog kadra od povjerenja, izmakne tlo pod nogama mozda nije problem samo u sali.
 12. Nisam nasao na mrezi; imam neki problemcic koji bez toga ne mogu da resim.
 13. I da...ako imaš nešto što misliš da je bolje - otvori temu okači šemu i delove....Pravićemo to. Samo nemoj da je od AyaPedje da nam ne pravi problem.
 14. Ma naravno, ono sto mi radimo ne znaci da i drugi tako rade i razmisljaju 😁😛
 15. Onda je humor koji ja ne kapiram. Tačno je da si predložio upravo to na čemu sam sad. Hvala ti na tome.
 16. Nikada se nisam osecao da podjebavam temu. Cini mi se da sam ti odmah izbacio predlog za rezistore, pa se uvek na kraju dodje do toga. Centru paznje. O Bozeee Uh, kako ti razmisljas. 🤔
 17. Izgleda da nekima jeste. Hrane se po forumima. Nije samo ovde. Pijavice - energetski vampiri....
 18. Sto bi reko Nele Nelson, "ovo je zabava, nije dijaliza"...
 19. Pa ti si prvi forsirao lego DAC-ove godinama unazad - što modifikovane - što orginalne šeme. I sad kad nisi ti u centru pažnje podjebavaš celu temu. jbte, ovo je samo diy i samo internet, nije Ukrajina
 20. Juče
 21. Ja se vise ovde tresem na tvoj racun kako ces to da zalemis. Jesi li uspeo da povezes? 😶
 22. Koje saratoga , unirapid ili univil , to su sve za drvo.
 23. Saratoga prijanja na sve živo, ne samo na drvo. Ako sumnjaš, pošmirglaj malo nekom 400 šmirglom, vrlo malo i držaće to iha...
 24. U originalu nije bilo zacrnjeno. Sad ovaj za drvo , ova membrana je papirna ali je impregnirana sa necim, sa obje strane.
 1. Učitaj još sadržaja
×
×
 • Kreiraj novo...