Jump to content

Sve aktivnosti

Ovaj tok se automatski ažurira

 1. Poslednjih sat vremena
 2. Tek sam sad pogledao šta se desilo na Indian wells-u. U četvrtvinalu 4 meča, pobeda 4 autsajdera
 3. Ima li koj sas nalogom na Aliju, da bi mi porucio nesto? Mrzi me da otvaram.
 4. Danas
 5. usb na zatiljku kome jos oci trebaju
 6. Srecko nije u mogucnosti da provodi van kuce toliko vremena koliko je navikao, pa se bavi vakim dokonanjima a neki to koriste, pa se i oni bave dokonanjima - korisno bi bilo - navesti konkretne primerke DAC-ova koje vredi kupiti ......... bez i sa namerom da se radi neki upgrade ili upbuild ( u Sreckovom slucaju pretpostavljam da upbuild ne dolazi u razmatranje) sve ostale rasprave izlaze iz okvira pitanja o Chord DAC-u - neka mu ga kupuju tamo po Gordom Albionu ....... Srbima samo Paytoni, Crni Guja i Mucke nisu izasli na nos a da su odatle dobro, ima jos par izuzetaka, ostalo je fina engleska magla
 7. Znači tek sad sa titlom je film udarac. Koliko god da je velik TV mali je za ovo... Ynači imam potrebu da sedim ispred TV i zurim da bi video manu - nema manu tehnički gledano. Ceo film je režiser prebacio iz digitalnog u analogni format - ima čak onaj 75mm grain - Technicolor Fali mi projektor.
 8. -Srecko nije dolar senzitivan da mu skupoća apriori indukuje dobar zvuk. -Srećko je nabavio sprave koje će imati stabilnu tržišnu vrednost duži period, po njegovoj želji i izjavi, a DAC to nije. -Srećko živi u soliteru u normalnom za život i akustički netretiranom prostoru, da bi upste bile istaknute neke superfine razlike, koje bi možda u nekim uslovima i sa specifičnim fajlama napravio dac. I Srećko je u veselim godinama kada i apsolutni sluhisti izgube svoj dar. Recimo da se to imalo na umu.
 9. svi su takvi, koji su navijali za balerinu i sad ljubomorni na naseg Djokicu. Vas ce istorija da "pojede"
 10. [email protected], Vi ste me kroz ovo naše zavitlavanje oko tenisa ipak upoznali i razumeli odmah da sam samo maliciozan.
 11. Juče
 12. Obratite paznju na rang drugih sprava u Sreckovom sistemu kad dajete predloge. U njemu ce se dobro cuti razlika izmedju krstenog DAC-a i "Kineza" od 200 dolara.
 13. Šopenov nokturno, na klasicnoj gitari, konacno odsviran kako treba...Ovog dječarca bi trebalo zapamtiti.
 14. Hvala Savan. Ovi iz LCSC salju za Srbalja al za deo od dolar shipping & handling fee 9 dolara. Pa ebemu. Bilo ko sta neko lokalno nesto? Zavirite po fiokama?
 15. I onda dodje Pavel Pogodin sa dsc i samo kaze helooooo sabre \ / Sta mislis zasto je gorela akm fabrika, nisu moglli da prime poraz jer ih je Akm r2r tehnologija oduuuuvala!
 16. Prevod ebo bambulu ja prevodoh.......... titl.srt
 17. vladd je dao dobar primer, nekada se za dsd512/768 i sabre placalo 1k do 2k eur, a gledaj sad, smesno sta ti je marketing i naduvavanje
 18. Sad treba kupovati uredjaje koji su malo zastareli u odnosu na top klasu, na primer treba kupovati neke gde je dsd256 max, oni sad nisu skupi a cujna razlika izmedju dsd256 i ovg top ne verujem da iko moze da cuje razliku.
 19. Da, zato sam i pomenuo Chord te da će on uz ovaj vrtoglavi gradijent napretka DAC-ova ipak najkasnije (izgleda) postati elektronsko đubre, te da je stvarno ludost potrošiti baš mnogo novca na DAC.
 20. Sve lici na to da ce sve ovo kada dostigne jedan nivo gde ne moze dalje da ce da bude u jednom fpga gde nece trebati niti dac niti analogija nego ce sve pulsno da ide direktno na neko XX class pojacalo snage mada i to je moguce da ce i pojacalo i sve ovo da bude na nekom buducem fpga, zivi bili pa videli.
 21. A gledaj sad na primer ovo https://www.denafrips.com/single-post/2019/05/31/dsd1024-pcm1536-are-you-ready DSD1024 i PCM1536 , pre dve godine na tako maloj plocici! Zamisli za dve godine!
 22. https://www.aliexpress.com/item/1005003212329090.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.242961cffgu4Px&ad_pvid=202110171154515148439395669900004704599_1&s=p
 23. Treba ti dobar multi-skill u programskim jezicima za buducu digitaliju, sve ide ka digitaliji. Kad se savlada konverzija ostalo nije veliki problem za savladati. A i mora negde da procuri neki dobar opensourc! Ja na primer trazim i trazim neki opensourc baziran na xmos u208, jos uvek nema jer je sada pomama za tim i nece niko da okaci na net dok se ne prevazidje i izadje nesto jos bolje, tek onda ce moci da se vidi source kod i te silne konverzije iz formata u format i razumeti.
 24. Naravno. Upravo sam to i istakao. To je jakoooooo ozbiljan posao, za celu karijeru, da bi od toga ispalo nešto da valja.
 1. Učitaj još sadržaja
×
×
 • Kreiraj novo...