Jump to content

mutayu

Član
  • Broj sadržaja

    1346
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    7

Poslednji trofej

mutayu je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Dojno Polje
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mutayu's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

751

Forumska reputacija

  1. DIY parizer sa butik komponentama (curecim krestama i papcima od mangulice) i DIY majonez sa dvostruko vecom kolicinom ulja od neophodne?
  2. Docrtaj nam upgrade kit za klasicni Iron Pre dok si jos u kancelariji! A taman sam zavrsio ovaj klacicni ... 😁
  3. TR/BV 351 310 005 E sad, koju zvucnicu? To cu tek da vidim, da je nabavljiva i da moze da radi sa ovim trafoima...
  4. Nabavio sam i par trafoa Beyer Dynamic pa cu da uradim i eksperiment sa ugradnjom ulaza za MC.
  5. Ugradio sam otpor Rx=90 ohm, Cs=150nF, Cx=10nF. Ne secam se za koji su napon deklarisani kondovi ali ovi koji su u Qasimodu su 100V pa pretpostavljam da sam iste takve i ugradio posto ih imam dovoljno.
  6. Ako ne zelite da se zezate sa adapterima za OPA828 ponuda Audiophonicsa za OPA627 je vise nego dobra, oni pri kalkulaciji cene skinu evropski VAT i salju francuskom postom koja je vrlo brza i pouzdana. Poslednji paket su mi poslali u ponedeljak i vec u subotu mi ga je postar doneo ocarinjenog. To me je kostalo jos 500 dinara na ime naseg PDV-a i troskova pregleda, carina 0. Svoje iskustvo sa OPA828 sam opisao na temi o Iron Sparku.
  7. @Zbora koji je model sasijskih rca konektora i gde si ih uzimao, ako se moze znati?
  8. Ja probao. Brzo strada plasticni zub koji bravi klip sisaljke i vrh, posto je metalni, ne dihtuje na podlogu tj. kalaj koji usisavas. Tesko izvlaci kalaj iz viseslojnih plocica sa kalajisanim rupama. Tek nesto bolji od rucne Proskit sisaljke. Uradio sam i modifikaciju sa kvalitetnijom aluminjumskom sisaljkom i radila je malo bolje ali je plasticni zub opet brzo propao. Ovu modifikovanu je probao i Nixie i nije nesto bio odusevljen. Na kraju kupih stanicu za razlemljivanje koju tek treba da probam. Sve u svemu, za neke najosnovnije poslove odlemljivanja nije losa, pogotovo kad je dobijes po razumnoj ceni. Za slozenije zahvate ili odlemljivanje veceg boja elemenata i nije nesto.
  9. Polica sa maketama aviona i brodova ili modelima vozova...
  10. Obavezno iskoristi opciju da ponudis manje novca posto ti ne odgovara cena. Kupujem neke krupne stvari kod njih vec neko vreme i uvek su veoma poslovni, odgovore sa povoljnijom ponudom ili ponude nesto gratis ako bas ne mogu da smanje cenu.
  11. mutayu

    IT razno.

    Koji je Voznijakov motiv i interes za ovo?
×
×
  • Kreiraj novo...