Jump to content

mutayu

Član
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mutayu last won the day on December 8 2018

mutayu had the most liked content!

About mutayu

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Dojno Polje
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mutayu

  Beard PM 35 Mk2

  Одељењу тржишне инспекције Ниш представке се могу доставити путем: телефона 018 515-522, дежурни инспектор 7:30-15:30 часова
 2. mutayu

  Beard PM 35 Mk2

  Motorrun industrijske polipropilene gledas u www.Loren.co.rs Oni su uvoznik Ducatija, pouzdani i najjeftiniji.
 3. mutayu

  Philips sirokopojasni

  Dok to radis spremaj se za oni sto ti je Zen savetovao, Philips na open baffle a dole veliki debeli bass pomagac u kutiji, za slucaj da ti se Philipsov recept ne dopadne.
 4. mutayu

  Philips sirokopojasni

  Na ovom linku je Philipsova brosura koja nudi resenje za 7063: https://www.eliveld.nl/themes/luidspreker-zelfbouw/45080-7814/Philips-LuidsprekerBehuizingen-voor-zelfbouw_45080-7814.pdf
 5. Pardoniram ! Moja greska, nisam trebao da pisem u formi saveta vec samo da opisem kako sam ja uradio. Dakle, ja sam vratio na zateceno stanje a kod mene je bio dvozilni naponski kabal. Ako vezujes i uzemljenje ostajem pri onom sto sam napisao samo ubaci trozilni kabal a vezi kako Zen kaze. Najvise muzike za najmanje para.
 6. Ne znam za posrebrene i hi end, ovo sto sam naveo potrazi na google, ima u Nisu sigurno.
 7. Nemoj da izmisljas toplu vodu, da dodajes uzemljenje gde ga nije bilo! Ali... Upotrebi sirmovani dvozilni kabal i dobar bakelitni utikac. Kabal oznake LiYCY 2x1,5 , sirm vezi na utikacu na kontakte za uzemljenje a drugi kraj ostavi slobodan. Utikac preporuka Metalka Majur. Kabal moze i LiHCH, izolacija je poliolefin umesto PVC, ako tako vise volis.
 8. mutayu

  Kafanica . . .

  To je sve kontrarevolucija!
 9. Pardon, nije odradio "quote". Dakle postavio sam ja ovakvu semu ali sa ispravljenim uocenim greskama. Ako ima jos primedbi dajte da unesem ispravke @Aleks_00
 10. Postavio sam ja takvu ali sa ispravkama!
 11. Svaka cast. Odradio si jednu komadinu od posla! A jel imas ovo :
 12. mutayu

  ZM, random zanimacije

  E onda cu da pravim postojeci!
 13. mutayu

  ZM, random zanimacije

  E pa super! Hoces li ga nesto detaljnije razradjivati, obrazlagati i nuditi u kit formi? Mislim se da krenem da pravim Ajron Pampkin SE kao poslednje pretpojacalo pa da li mozda da cekam da ovo zazivi?
 14. mutayu

  Kafanica . . .

  Na zalost Micino kapitalizovanje toga potencijala i eksploatacija radova njegovog oca Bozina Jovanovica i njegove saradnje sa Nezbitom dovela je do ove bolesti i njene metastaze. Umesto knjiga pomenutog Nezbita, Lija Ajakoke i Akia Morite sada se objavljuje Zoranah i slicni.
×