Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/20/19 in all areas

 1. 13 points
  jororaitchev

  Few my DIY projects

  Kad sve stvorite vaše ruke, zadovoljstvo je beskrajno!
 2. 8 points
  ninja

  Zanimljive i smesne slike

 3. 8 points
  Aleks

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Malo sam preuredio Leovu galeriju/blog https://www.diyaudio.rs/blogs/blog/30-leonardov-salon-leonardos-showroom/ Bilo vako: Sade je vako: Lepa galerija svakako. Leo majstor zanata (Zoki (a i svi ostali), samo staviti da post ima Featured image i onda ce listing ovako fino izgledati )
 4. 7 points
  ManicP

  Novopridosle skalamerije

  Prinova u kuhinjskom sistemu, nov analogni izvor...
 5. 7 points
  Zen Mod

  ZM, random zanimacije

  dosli tati
 6. 6 points
 7. 6 points
  Doktor

  Gde ćete na letovanje?

  Rimini od pre par dana . . . 15 km obale, sektorisanih plaza, pesak, plicak, mutno dok se ne ode dalje, ali su tu odma' granicne bove. Gomila hotela, glavna dzada ulica via A. Vespucci gde su nacickani kafei, piaderije, pizerije, prodavnice . . . Nama je dobra baza za druge destinacije u blizini, jer smo pikirali hotel blizu zel. stanice. Avgustova vrata ( luk ), skulptura Cezara na trgu Tri mucenika, Tiberijev most . . .
 8. 6 points
  SantoE

  Boenicke W5 SE

  Big brother u povoju
 9. 5 points
  krca44

  Macura phono predpojacalo , krca44

  Stigle mi pcb za ovo http://pmacura.cz/openphono.htm Neke delove imam, krenuo da narucujem ostalo.
 10. 5 points
 11. 5 points
  Zen Mod

  ZM, random zanimacije

 12. 5 points
  chakija

  Beyma coaxial-rev3

  Skretnice ubačene u kutije... Sem toga ništa novo - kutije se slušaju/gledaju sa uživanjem svakog dana
 13. 5 points
  ninja

  VICOVI!!

 14. 4 points
  Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Sa Tidal, mrzi me da vadim disk. Lejzi Trotter. Vuhhuuu.
 15. 4 points
 16. 4 points
  Woland

  Kafanica . . .

  Slobodan Perović: Vraćao se iz Nepala i mada je imao vremena napretek, hitao je prema Agri ne bi li što pre prevalio put. Laknulo mu je kad je u daljini, na drumu, ugledao crnu tačku. Bio je to čovek, nešto između prosjaka i putujućeg filozofa, kakve je već viđao u Indiji. U dubokoj starosti, gegao se lagano, gotovo s mukom, poštapajući se debelom batinom. Perović je zaustavio kola i ponudio mu da gapoveze do Agre. Ne, hvala učtivo je odbio starac. Ali, zašto insistirao je Perović. Biće nam prijatnije obojici. Ako pođem s Vama, oduzećete mi vreme protivio se prosjak. Posle dužeg navaljivanja, glumac je, ipak, uspeo da privoli starog filozofa da uđe u kola. Dok su se vozili, upitao ga je šta je hteo dakaže onim zagonetnim odgovorom, kad je kao dan jasno da će i te kako dobiti u vremenu ako ranije stigne u Agru. Starac se osmehnuo: Ne razumete Vi to. Ja u svom životu imam put koji moram da pređem da bih postigao cilj koji sam sebi postavio.Star sam i ne preostaje mi još mnogo vremena za razmišljanje, koje, u stvari, i predstavlja moj život, a vozeći se ovako s Vama ja ga samo skraćujem.
 17. 4 points
  dabogda ti sviralo tako svakih godinu dana , bar cetiri puta ukupno ....... mesano - dva muska dva zenska , da svako ima i sestru i brata !!!!!!!!!!!!!!
 18. 4 points
  Doktor

  Gde ćete na letovanje?

  Još 4 dana . . . .
 19. 4 points
  shonne

  Zanimljive i smesne slike

 20. 4 points
  Leonardo

  VICOVI!!

 21. 3 points
  Aleks

  Kafanica . . .

  https://www.njuz.net/stefanovic-napadaci-na-autoputu-su-koristili-makete-bejzbol-palica/
 22. 3 points
  Mikorist

  Novopridosle skalamerije

  Stigla Supra Hvala, @mrcelavi
 23. 3 points
  Zen Mod

  Zanimljivi & smešni na You Tube

  uzivanje za gledati i slusati
 24. 3 points
  Fasciniran sam ljudima kojima su mikro-nijansice koje unose kablovi bitne u životu. I još daju pare, lažu žene, svađaju se. Bio sam na sajmu bonsai drvaca, ti ljudi ne spavaju mesecima što im neka grančica ne raste kako treba Preposvećivanje efemerijama lako odvede u patologiju
 25. 3 points
  Evo ovako..... Ovde se nalazi sve potrebno ko već radi po WIN okruženjem. https://www.diyaudio.rs/WES7.zip Ja sam po MacOs koristio poseban programčić - da bih napravio NTFS i ceo disk (sve particije) iz GPT prebacio u MBR. Za Windows preporučujem Paragon free - https://www.paragon-software.com/free/pm-express/ Kad se skine ono gore i unzipuje na Desktop vidi se sledeće U ova 4 foldera je sve što je potrebno bez obzira da li je 64bit ili 32bit mašina - za obe imaju njihove verzije. Windows aktivator za ovu verziju ne postoji - aktivira ga serial koji je gore u folderu 1. Nijedan aktivator - čak ni DAZ - ga ne prepoznaje kao Windows. Setup će tražiti - serial - i kad se ubaci gornji permanentno je aktiviran. Nisam instalirao nikakav apdejt niti izlazio van na internet peko njega pa nemam pojma da li je i u tom slučaju doživotno aktiviran..... Kad se uđe u folder br 2 u njemu je WinNTSetup - preko koga se forsirano instalira na bilo koju prepoznatu particiju. Izabere se iz programa koji vam treba 64bit ili 32bit - Install.esd (nije kao wim) potom se vidi sledeće. Izabere se lokacija budrajva i instalacijonog dajva da bude ista - C, D koji god ste namenili za ovog mališana. Štiklira se Patch Ux Theme - sa ovim može bilo koja neoficijalna tema da se instalira. Ja inače koristim običnu temu NT - najprostiju - jer i ona smanjuje latenciju.... Potom se klikne na Tweaks i sve štiklira. Posle toga klikne na Setup - i ovaj program će da ga raspakuje tamo. Da bi se nastavio SETUP - mora da se restartuje - i butuje baš ta particija. Negde na kraju posle drugog restarta tražiće serial.... To je sve ukratko. Preporučujem da sve drajvere poskidate unapred i pripremite ih za ovo. Ili koristite Double Driver da ubrzate proces http://boozet.id/download/dd410.zip Ja lično na toj particiju uoppšte ne koristim mrežnu ni Wi-fi - dizejblovao sam ih. I to smanjuje latenciju. Ko hoće dodatno može da pokrene skriptu koja dodatno skida neke stvari - još više ubrzava procese za AUDIO. Nju treba pokrenuti poslednju - kad narihtate sve drajvere - sve programe potrebne.... Zove se Opotimizacija.cmd Da se sve vrati natrag skripta je Original.cmd I to bi bilo to - ukratko Optimizacija.cmd Original.cmd
×