Jump to content

John Coltrane

Član
 • Broj sadržaja

  1169
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  10

Sve objavljeno od John Coltrane

 1. Pogledati na kanalu od ovog lika šta sve vrti od lobanja i gramafora
 2. Viši harmonici u elektroenergetici Viši harmonici u elektro-energetici: definicija, izvori, rešenja - Avalon AVALON.RS Viši harmonici nastaju usled rada nelinearnih potrošača: frekventni regulatori, pretvarači, indukcione i elektrolučne peći, fluo svetiljke, DC motori, itd.
 3. John Coltrane

  Bicucle

  Zašto ne polovno? Nije svaki polovan bajs krš. Evo ja godinama vozim "50 eura" bajs tj. kupim za 50e na buvljak, vozim dok se ne raspadne, kupim drugi i tako. Par komada kupio i preprodao na kp. Ne treba kupovati od onih što imaju gomilu bicikala jer ih lickaju i popravljaju a i cene im nisu ok. Doduše kao klinac sam radio u nekoj fabrici biciklova koja se zvala interbajk pa znam par trikova- Ovaj zadnji bajs teram 5-6 godina, 28" točkovi, gume shwalbe neuništive, neki obični shimano altus, ide ko zmaj, dobro išao je, treba da se rasture i podmažu lageri al me mrzi a i ne vozim sad puno pošto radim u BG a tamo ne smem da vozim, rizično. Uglavnom moj savet obavezno probati bajs pre kupovine zbog visine i položaja tela ja sam se izgrbavio na malim ramovima više jok i kočnice moraju da budu dobre zbog vozača automobila koji te preteknu i onda zabodu kočnicu pa ti vidi šta ćeš.
 4. Dođi da vidiš onu foru kako je ispalo, to ti je mnogo veće cimanje.
 5. ^ Nisam našao, izgleda da nema FLAC da se skida u zadnje vreme i pored 2 tb flakova slušam yt, dok je još free i ne smara sa reklamama bar na linuxu, imam neku usb emu karticu ustvari dve, tracker pre i 0204 i meni yt zvuči odlično
 6. Кад удариш озбиљан рози а ниси фолкер
 7. Brate ja stezao plasticnim kabl vezicama i ni da mrdne. One fancy selne sa srafic nema da se nadju i ckupe...
 8. Ima, sve 2x80x10 šinski, za par tanojčića bi bilo a prekidačići su oko tri soma komad. Šta da se radi, izmedju ledare i blata na gradilištu i tople radionice izbor je jasan. A žice ima da ima samo nema tanke, meni 1,5 debelo za amplifikatore valvoli.
 9. Nije hifa al ima bakra za par interkonekta a mozda i zvucnicki za strujni već upitno
×
×
 • Kreiraj novo...