Brijac Napisano Decembar 20, 2024 Share #14279 Napisano Decembar 20, 2024 Mikroskopce da ne moram oci da zamaram pregledom smd komponentica Odlicna spravica za male parice. 7" ips ekran, ovo je na najmanjem nivou "zoom-a". Srecko, dejanco32, krca44 and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 3 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 20, 2024 Share #14280 Napisano Decembar 20, 2024 linak? valja se, kad je provereno Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Decembar 20, 2024 Share #14281 Napisano Decembar 20, 2024 https://share.temu.com/fVHAhpHtseA Mene izasao nekih 2300din sa nekim kuponcekima i popustima. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 20, 2024 Share #14282 Napisano Decembar 20, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 27, 2024 Share #14283 Napisano Decembar 27, 2024 Deda Mrazu je nesto ispalo, i to bas ispred mojih vrata. Mozda je za mene? John Coltrane, LightMatic, hifish and 10 ostalih je reagovao/la na ovo 5 6 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Decembar 27, 2024 Share #14284 Napisano Decembar 27, 2024 Verovatno ces zameniti driveri na TV Koja, LightMatic, Mikorist and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 27, 2024 Share #14285 Napisano Decembar 27, 2024 2 minutes ago, grone said: Verovatno ces zameniti driveri na TV Ma ne, to je za slusalice LightMatic and prophet je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Decembar 29, 2024 Share #14286 Napisano Decembar 29, 2024 On 27. 12. 2024. at 10:42, Vix reče Deda Mrazu je nesto ispalo, i to bas ispred mojih vrata. Mozda je za mene? Za ovo ti treba Voigt Pipe Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 29, 2024 Share #14287 Napisano Decembar 29, 2024 4 hours ago, Mikorist said: Za ovo ti treba Voigt Pipe Ma WaW, kuj cu da ih pustim same da sviraju, nemaju mooda, ma koliko god im produzio kutiju Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Decembar 29, 2024 Share #14288 Napisano Decembar 29, 2024 (izmenjeno) Nekoliko dana sam se zezao sa sinovljevim "Apple Vision Pro". Ne sećam se da sam uživao više u nekoj tehnološkoj novotariji. Izmenjeno Decembar 29, 2024 od Srecko Brijac, LightMatic, grone and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Decembar 29, 2024 Share #14289 Napisano Decembar 29, 2024 sigurno se dobijaju i peraja Srecko, Vix and ninja je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Decembar 29, 2024 Share #14290 Napisano Decembar 29, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Decembar 30, 2024 Share #14291 Napisano Decembar 30, 2024 Pogrešan sadržaj, pošto šake ne stoje rotirane za 180°. gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Decembar 30, 2024 Share #14292 Napisano Decembar 30, 2024 1 hour ago, chakija said: Pogrešan sadržaj, pošto šake ne stoje rotirane za 180°. A ne, to se molim Bogu. Šala na stranu, navigacija je naprosto PREJEDNOSTAVNA! Uređaj, definitivno je PRESKUP (bez obzira što po meni vredi svaki dolar), ali ZA MENE MATORCA, fantastičan. Naravno da sam pročitali sin i ja) svašta i pozitivno i negativno o uređaju i pri lansiranju a i kasnije kada ga je sin kupovao (7 meseci smo "voajerisali") ali mogu da govorim samo u svoje i njegovo ime. 1. Sin ga je uzeo za zabavu ne za pro korišćenje pa za takav tip upotrebe ima neke primedbe (težina koja zna da nažulji nos i jagodice gde se oslanja pa teh. problem sa odsjajem kad se gleda u potpuno tamnoj sobi ....). Odsjaj (koji JA NI NE KONSTATUJEM) mora Apple rešiti u sledećoj verziji a težinu je rešio SPIGEN dodatom trakom za prenošenje težine na gornji deo lobanje (da li treba da pominjem da je i ta traka paprena). 2. JA NEMAM AMA BAŠ NIKAKVU PRIMEDBU NA UREĐAJ. FENOMENALAN JE! Čak i moja glavudža i vrat ne osećaju nikakav problem tezine i za mene je MOZDA TRENUTNO NAJVECI-JEDINI PROBLEM NE VELIKI BROJ NAJKVALITETNIJIH TZV. IMMERSIVE: VIDEA, FILMOVA, 3D FILMOVA, SPOTOVA, SPORTSKIH DOGAĐAJA SNIMLJENIH U TOM FORMATU ... što zahteva samo vreme. UREĐAJ JE JEDNOSTAVNO ISKORAČIO DALEKO ISPRED VREMENA. zerowaf, chakija, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Decembar 31, 2024 Share #14293 Napisano Decembar 31, 2024 Ništa ne rekoh, kome bi ovaj Apple uređaj mogao biti: zanimljiv, zabavan, koristan ....... . Žao mi je Apple, mislim nikome. Nije on ni toliko preskup (mnogi i kod nas bi ga mogli kupiti i da ne trepnu) koliki je problem njegova namena. Svi smo se izgleda ipak (posle godina) prizvali pameti i pokušavamo sebi i najmilijima da minimalizujemo korišćenje tehnologije čak i mobilnog telefona koji je poput automobila (čak i više) postao nasušna potreba, e pa ovaj uređaj ni sada a ni za više godina neće biti u toj dveri interesovanja. Prosto je neverovatno da sam uređaj savršeno radi sve to što radi, da je ugođaj koji omogućuje PROZOR U BUDUĆNOST, da je izrađen perfektno..... a ipak nikome ne treba. Jednostavno krug korisnika je tako uzak da ne postoji interes izgleda nikoga da: - snima 3D filmove za ovaj format, - da snima 3d spotove za ovaj format - da snima 3d utakmice za ovaj format - ........ Šta više doživljaj gledanja 3d Immersive snimaka NBA, NFL, Bejzbola ..... toliko je dobar-IMPRESIVAN da bi verujem poseta utakmicama značajno opala što nikome nije u interesu. Rekao bih, žalosna je perspektiva uređaja generalno čak bi ga zloslutno uporedio sa 3d televizorima koji su zbog nedostatka 3d materijala za gledanje potpuno nestali sa scene, a može sve i to na fenomenalan način. Ko se opredeli i ipak ga kupi, UŽIVAĆE, kad god ga stavi na glavu i to "za sve pare"; siguran sam kao što sam i siguran da ga neće ni otuđivati bar iz razloga da bi nas kroz povremeno korišćene podsetio kakav bi život mogao da nas očekuje u narednom periodu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Decembar 31, 2024 Share #14294 Napisano Decembar 31, 2024 Ma super je to, ne mora se uopšte izlaziti vani, sve se može doživjeti sjedeći u kauču 😉 ... samo, ja bih radije crvenu pilulu 💨 Mikorist, Srecko, black coffe and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 31, 2024 Share #14295 Napisano Decembar 31, 2024 1 hour ago, Srecko said: Ništa ne rekoh sve to lepo, nisam probao, ali nekako mi se javlja da nema sanse da zameni ......... čitanje sto bi reko onaj - What's wrong with the kiss? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Decembar 31, 2024 Share #14296 Napisano Decembar 31, 2024 1 hour ago, ninja said: Ma super je to, ne mora se uopšte izlaziti vani, sve se može doživjeti sjedeći u kauču 😉 ... samo, ja bih radije crvenu pilulu 💨 Jedva čekam da Vision Pro stave u kacigu, pa da vidim da li će NINJA da kupi tu kacigu Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Decembar 31, 2024 Share #14297 Napisano Decembar 31, 2024 23 minutes ago, Srecko said: Jedva čekam da Vision Pro stave u kacigu, pa da vidim da li će NINJA da kupi tu kacigu Nikad u životu nešto što počinje na "i" Vix and Srecko je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Decembar 31, 2024 Share #14298 Napisano Decembar 31, 2024 59 minutes ago, Zen Mod said: sve to lepo, nisam probao, ali nekako mi se javlja da nema sanse da zameni ......... čitanje sto bi reko onaj - What's wrong with the kiss? Kao što znate ja sam mnogo stariji od Vas. Kakav Apple Vision Pro (nema čak ni immersiv erotskih videa), jad i beda. Vi ste se bar navikli na Kindle, ja ni na njega. Tek se navikavam na knjige. Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 31, 2024 Share #14299 Napisano Decembar 31, 2024 I 12 minutes ago, ninja said: Nikad u životu nešto što počinje na "i" i-ka-ciga Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Decembar 31, 2024 Share #14300 Napisano Decembar 31, 2024 ilovača je na kraju. Srecko, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah