Jump to content

zendral

Član
 • Broj sadržaja

  117
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O zendral

 • Rođendan 12/16/1962

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Varaždin
 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

5455 posetilaca

zendral's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

6

Forumska reputacija

 1. Upravo javili da je reanimirana i bore se da je spase.
 2. Pozdrav, jel može link gdje uzimate te transformatore.
 3. Pozdrav svima, Ubacit ću ovdje svoj M2, koji je sklopljen prije par dana, doduše još se radi na završetku kutije. Odustao sam od nestabilnog ciklotrona, a hladnjaci i ostalo je donirano za M2. Pločice su od Tea bag GB s diyaudia, dual mono. Svira par dana i sve radi bez problema, nadam se da će tako i ostati. Hladnjaci su malo predimenzionirani i glatko bi hladili i Aleph 5, ali kad su bili tu dobro su došli.
 4. Da, taj dizajn nije na Varginom sajtu, naime ja sam isprobavao drivere u različitim izvedbama horni i kutija, a ovaj je Varga predložio zbog jednostavnosti izrade. On kaže da je sound jednak aionu i ostalim opcijama horni. Ja ne mogu usporediti s aionim jer to nisam čuo, ali u odnosu na Hedlund meni ( i ne samo meni )je slušno Vargina horna bolja. Hedlund je tanji i prigušen je u donjem spektru.
 5. Ovaj na slici je SE babuška.
 6. Pozdrav svima, i ja sam po preporuci Zena ušao u Sonido vode i nisam požalio, naprotiv. SFR200 je na sugestiju I. Varge ugrađen u hornu prema njegovom planu, a bilo je i usporedbi sa SFR200 u Hedlund horni. SFR200 2,2m horn.pdf
 7. Eh, na žalost trafoi su već kupljeni, samo ih treba dopremiti iz USA, a jfetove imam. Interesantne bi bile pločice ili će biti handmade.
 8. Pokušao sam ti poslati PP ali ne možeš primiti poruku, trebam 4 kom 12b4a.
 9. Pozdrav, Pošto mi je scop otkazao poslušnost neko vrijeme nisam ništa probavao, ali smo prije nekih mesec dana imali malo druženje, te smo i cirklotron ubacili da čuju ostali kakav je. Nakon nekog kračeg vremena se na večoj glasnoči primjećuje izobličavanje ( nije bilo naročito glasno jer i ne može kad koristim nebalansirani ulaz, a onda nema dovoljno gaina za veču snagu ) i to ćini se u samo jednom kanalu. Sada sam nabavio drugi scop, ali sam trenutno prebukiran poslom, pa ne stignem. Kroz par dana ću ispitati da vidim šta se dešava, a i provjeriti ovo što ti kažeš. Nekako je neposlušan.
 10. Da, čim je ožičenje kako treba sve štima, malo sam se opustio jer nisam imao do sad takvih problem sa drugim pojačalima i šlampavim ožičenjem. U kutiju još ide vol pot i mala pločica za uključivanje tasterom kod zadnje ploče. Zadnja i prednja ploča su u izradi.
 • Trenutno na sajtu   2 članova, 1 Skrivenih, 16 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.6k
  Ukupan broj tema
  398.8k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2726
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  ewa777
  Najnoviji član
  ewa777
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...