Jump to content

Doktor

Član
 • Content count

  4122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Doktor last won the day on April 16

Doktor had the most liked content!

4 Followers

About Doktor

 • Rank
  DiyA

Profile Information

 • Lokacija:
  Huntingdon
 • Zemlja:
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

13057 profile views
 1. Novopridosle skalamerije

  http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/30923-zoran-dimovski/&do=findComment&comment=673209
 2. Konceerti

  Dovoljno mi je i ovo. Thnx.
 3. Konceerti

  ' jutro. @Woland, kako prođe Vojvođanski simfonijski orkestar & M. Dedić u subotu veče ? Pričaj . . . Koji kuriozitet - veče Jenkija i njihove muzike pod pokroviteljstvom Goethe Instituta.
 4. Trenutno na gramofonu ...

  Cista energija . . . .
 5. Trenutno na gramofonu ...

  Do sinoc preslusavao/analizirao Zeppelin-e. Danas mi nekako ruka sama krenula u polici po ovo . . . Odlicna reklama za SME rucice.
 6. Konceerti

  Znam ( no, koznjak je koznjak ). Repriza ovog koncerta od veceras u Sinagogi, NS ce biti sutra, tj. nedelja 22.04. na Kolarcu ( pajz cene u NS i u Bgd. ) Sinagoga, NS - 1200/1000 vs. Kolarac, Bgd. 900/600. http://www.muzickaomladina.org/?event=ekskluzive-nomusa-2018-velike-godisnjice-i-premijere&event_date=2018-04-21 http://www.kolarac.rs/koncerti-mesecni-program/ Koje "klepanje po ushima" za NOMUS.
 7. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ne diraj mi Peter Walker-a, Fetish Meister-a.
 8. Konceerti

  Paaaaa, ne znam ? Program od 25.04. ( Mokranjac, pa ove transkripcije Sostakovicevih prelida, kao i "Tzigane" od Ravela ) mi nije ni blizu programa od 23.04. sa dva vanserijska Bramsova dela ( narocito klarinet kvintet koji mi je definitivno u top 5 dela kamerne muzike ). Rado bih naisao u ponedeljak, ono bar da se vidim i procaskam sa starim znancem Tasom. Ke vidime jos. A voleo bih (opet) videti i cuti mastra Karl Lajstera.
 9. Konceerti

  @Woland pricasmo juce interno o svemu ovome, ali uz poseban osvrt na katedru za klavir Akademije NS Gledam program ovogodisnjeg NOMUS-a i moj pick je definitivno ponedeljak 23.04. i festivalski kvartet + Aleksandar Tasic ( klarinet ). Ko voli kamernu muziku, to ce biti pravi praznik ( J. Brahms - klarinet kvintet h-moll op.115 ).
 10. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Trpi stoicki @vladd, nije sporno, ali zna da kvalitetno i vrati. Rival za respect u raznim forumskim "raskusuravanjima".
 11. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Eto, upoznat si. Dakle, ne jedna vec ono bar dve g.vnjive motke (za sad') za ovog hohstaplera/stetocinu od kuma shyzo-a.
 12. Šta trenutno slušam . . .

  "Duvanski put" viđen iz malo drugačijeg ugla. Spooky Tooth ( R.I.P. Mike Harrison ).
 13. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  "Kumovi" zreli za g.vnjivu motku (poodavno), katran & sve ostalo što ide uz to . . . . Ehhh, Narode što se potroši na jalove skupove i šetnje . . . probudi se. https://www.danas.rs/ekonomija/vucicev-kum-nikola-petrovic-vlasnik-bar-10-hidroelektrana/
 14. Trenutno na gramofonu ...

  Stigao mi je konacno i ovaj sto bi rekao @paja959 , mandatorni , legendarni dupli LP. Temelj Acid Jazz, House-a, Future Jazz-a. Referentan album. Taman za FAK 4. Nadam se da ce ovaj put biti nekakav cestit gramofonski setup koji ce "pocistiti" sve te fajlove sa "Rusa" i ostalih opskurnih internet piratskih portala zajedno i sa CD origigi medijom ( ), ako je neko ima u arhivi ? Ovako, atm, na hard core vintage sistemu ( Quad x3, Thorens/SME/Grace ), ovaj dupli LP zvuci izuzetno.
 15. Serije koje gledate

  Jbga, kaskas. Cekas na gotovo, da ti prevedu "titlovi" ili "prijevodi". Nema se vremena za to ovde . . . atm, ide 6. epka. Laganooooo . . . . Netflix direkt, samo "pojacano" sa English subtitles. Ono cisto orijentacije radi.
×