Jump to content

Doktor

Član
 • Content count

  3658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Doktor last won the day on November 19

Doktor had the most liked content!

4 Followers

About Doktor

 • Rank
  DiyA

Profile Information

 • Lokacija:
  Huntingdon
 • Zemlja:
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

12218 profile views
 1. Udrobljena gramofonska tema

  @InSides Hvala Kolega.
 2. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Moz' se zezati sa limenkama, brendovima napisanim na tom limu, te opisom zv. slike, qrca, palca, . . . ali sa @vladac-evim kutijama ne. Svi oni koji su bili na FAK 1 (Vrdnik) to znaju. A bilo je tamo kutija, panela, svegacega.
 3. Udrobljena gramofonska tema

  Kazu. A jos kazu da je i veoma fragilna, krhka, pa im kriv DHL sto je skenjao na putu do Maryland-a i sajma koji je bio u novembru. Stoga - pass, tj. next . . . .
 4. Udrobljena gramofonska tema

  Samo igle . . . boroni . . . kantileveri . . . pa ima ona tamo tema o dobrim MM glavama. Nego, ima l' neka dobra gramofonska rucica laka za stelovanje glava ? Da ne zavisi korisnik od drugih, tj. od onih "koji nikada nece doci". Znam, pitanje je od milion funtex-a, ali cisto da priupitam.
 5. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Nemam pojma. Nisam isao, ali moja klinika vec po drugi put tamo ide u okviru team building-a. Kuriozitet je u tome sto sam posle Sisevca dao info radnici iz sektora za HR i ona se na prvu loptu odusevila ( prosledio sam joj i onaj objekat gde smo i mi bili, a i onaj u kojem je odseo @Gosha ). Poslala im je mailove, ovi drugi brzometno odgovorili, dali ponudu. Posle par dana ona dodje do mene u kabinet, kaze da su se odlucili ipak za Borkovac. Navodno, blize Bgd-u i bolji uslovi (?). Zato me i cudi to oko cene u Borkovcu ? Pitam je u toku dana, pa izvestim o cemu se tu tacno radi.
 6. Psihoakustika

  Sto bi rekla ona cava iz Raifeisen reklame . . . mooože . . . .
 7. Psihoakustika

  Onda Dajana Kral, Bonamasa, ona glavata pevacica sto s njim ima par numera, pa Kejt dont go od Lofgrena (ali iskljucivo "zivi" snimak ), ... pa cela diskografija Stokfisa . . .
 8. Psihoakustika

  Nisi u pravu. Hint - pod A : psiho pod B : akustika
 9. Psihoakustika

  ^ Ovo nema ama bas nikakve veze sa naslovom teme. Ovih nekoliko poslednjih postova gde se pominje brum, "prljava" struja ili kako se vec ovde nazivala, pa mreza, akumulatori itd. To nije psihoakustika.
 10. Serije koje gledate

  Yep. Pogle' na PM.
 11. Serije koje gledate

  Izuzetna serija + 2 celovecernja filma. http://www.imdb.com/title/tt6150576/?ref_=nv_sr_1 Obicni ljudi i njihove price u malom restoranu koji pocinje sa radom u ponoc. Tokio/Japan.
 12. Šta trenutno slušam . . .

  atm . . . Jedno od referentnih izvodjenja ova tri duvacka Mocartova koncerta ( IMHO od svih koncerata za solo instrument i orkestar mi je ovaj Mocartov koncert za klarinet i orkestar u A duru. Dzek Brimer i Akademija Sv. Martina uz komandu Sir Nevila Marinera to i potvrdjuje ). Ozbiljna preporuka kao edukativno stivo.
 13. Šta trenutno slušam . . .

  Klasicna muzika i jazz nisu smor. Naprotiv.
 14. Šta trenutno slušam . . .

  Cek, cek . . . tu sam uvek na usluzi za po neki info iz domena klasike, mada i sam svakodnevno slusam "Vreme muzike" u terminu 14:00-15:00, gde se napajam novim informacijama ( uostalom kao i ti ). http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=68 Btw, pratim ugavnom Cajkovski i Sopen konkurse i tu uvek imam nekog favorita. Evo, poslednji Cajkovski konkurs i dasa za koga sam zdusno navijao ( nije pobedio, opet Ruja bio prvi ). http://tchaikovskycompetition.com/en/contestants/#piano Lucas Debargue - Izuzetan. Moguce da su mu zamerili u ziriju obzirom da je u CV-ju naveo da ga privlaci jazz i da vec tako mlad ima svoj trio i nastupa po pariskim lokalima. IMHO - prosto je "razneo" Ravel-a.
 15. Priboj (Dragi Milosavljevic) pomoc oko osvezenja istog

  I to je tacno. Imao sam prilike cuti svojevremeno dva sredjena komada.
×