Jump to content

Doktor

Član
 • Broj sadržaja

  9312
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  166

Poslednji trofej

Doktor je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

6 Pratilaca

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Undercity
 • Interesovanja:
  For the Horde !
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

18293 posetilaca
 1. Nisam otvarao VPI poklopac mesecima. Razlog za otvaranje kutije i startovanje tanjir/kaiš/motora je novitet u kolekciji. Prvi album Pentangle. Dupli LP. Live snimci, ultra rani radovi. Izuzetno redak vinil za naći, a kada se i pojavi uši otpadaju. Izuzetan dvojac pokojnih gitarista/vokala ( Renbourn & Jansch ), potpomognuti odličnom akustičnom ritam sekcijom ( Thompson & Cox ) i kao tresnjica na kupu McShee, vokal. Sweet Child - Pentangle. 😎
 2. Ne razbiram kvo je to Shishindo ? Msm da je @Zen Mod poodavno "sazreo" da osmisli/napravi/objavi jednu sasvim korektnu RIAA-u ovde na forumu.
 3. Remek delo . . . i definitivno sam zakljucio da je BBC i Mama i Tata za TV serije. https://www.imdb.com/title/tt13138834/?ref_=nv_sr_srsg_3 Sean Bean & Stephen Graham su maestralni. Ne da je preporuka, nego . . . .
 4. Teskoba, ali . . . . iskorak, pomak . . . sjajan film. Preporuka.
 5. IMO - bataljuj ga odma' na Keca, ako samo "vrsi pos'o".
 6. Taj "film" izgleda da necemo (skoro) gledati. Prob'o ja, a ono bar 2-3 puta, te me oduv'o k'o 13-to prase. Msm da mu je def. X-Ono nekakva lestvica koja je sasvim dovoljno visoko da bi se krenulo u nekakvo novo "mozganje".
 7. Ja sam mislio da si ti "presao igricu" sa Van Damme-om ? Od kud' sad' pa ovo ( tvoje ) razmisljanje ? A Quad Club i "deda" iz Peshte ? Zasto tamo ne uzmes kabl sto si meni porucio jos onomad i koji je samo tako "cucnuo" na ESL-57/33/303 ?
 8. Ovo je definitivno, netacno. Heavy metal, kako sam kazes iz 70-tih . . . . citav serijal ultra mocnih bendova od kojih su ucili, balavili, mastrubirali ovi bendovi koje si gore naveo. Mogu ceniti tvoje favorite ( i cenim ih ), ali asocijacija na Heavy Metal NISU Mejdeni, a tek nisu ni Dzudasi. Hint 4 U : Parpl & Zepelin i one koje si vec pomenuo - Sabat. A ako bi krenuli u debatu, ima ih jos ono bar 10+ pre nego tvojih ljubimaca. Msm, moze kljuc, po pitanju hevija & metala.
 9. Mda. https://www.youtube.com/watch?v=clNt7ba3N6A Ovaj band je i dan danas nedostižna lestivca za mnoge države. ( p.s. za @prophet-a, a i druge : pogle' samo "obor" koji ima Sakamoto od analognih synth-ova )
 10. Sirov, iskren, bluz do koske. Rod Piazza na usnjaku + glas & ekipa. Čučnulo mi samo tako u ovo radno prepodne pred vikend.
 11. https://www.atptour.com/en/news/federer-auger-aliassime-halle-2021-tuesday Jbga, ne ide vise k'o nekad' . . .
×
×
 • Kreiraj novo...