Jump to content

Doktor

Član
 • Content Count

  6889
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

Doktor last won the day on November 8

Doktor had the most liked content!

5 Followers

About Doktor

 • Rank
  Undead Holy Priest

Profile Information

 • Lokacija:
  Undercity
 • Interesovanja:
  For the Horde !
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

15956 profile views
 1. Doktor

  Serije koje gledate

  @Mikorist, odlican prikaz. Videh da je izaslo, gledace se definitivno. Samo da podsetim da 24. januara krece treca sezona Babylon Berlin. https://www.imdb.com/title/tt4378376/
 2. Doktor

  Trenutno na gramofonu ...

  Bravo ! Bese onomad u Metropolis-u, preko puta DOB-a kad ti dojavih da ima, ali super je sto si to konacno kolektirao !
 3. Nije. On je bio i ostao vrhunski sportista u pravom smislu tog termina.
 4. Ovim postom si me podsetio na Ducija Simonoviča. https://www.intermagazin.rs/ljubodrag-duci-simonovic-navijati-za-dokovica-federera-i-nadala-zapravo-je-davanje-podrske-dzelatima-covecanstva-i-novom-svetskom-poretku/ Iz gore linkovanog članka : " Đoković, Nadal, Federer… su klovnovi najmoćnijih kapitalističkih klanova i kao takvi zaštitni znak savremenog kapitalizma. Oni su jurišnici „novog svetskog (američkog) poretka“ koji uništava čovečanstvo i život na Zemlji. „Vrhunski sportisti“ spadaju u 1% svetske bogataške „elite“. Jahte, kuće i posedi, ekskluzivna odmarališta, boravak u najskupljim hotelima, ogroman novac u zapadnim bankama… Oni su organski deo bogataške „elite“ koja vlada svetom. „Posebnost“ Đokovića je u tome, što svoje reklamne panoe postavlja preko celih zgrada i što diže sebi spomenike po Srbiji! "
 5. Kao sto ti danas rece - cista namestaljka.
 6. Doktor

  Transformator kao analogni izlazni stepen DAC

  ^ Nije Sowter, vec je Jensen u The Model-u.
 7. Doktor

  Serije koje gledate

  Gotov bindz Senki 2. Generalni zakljucak - bolja mi je Sezona 1. I pored ovoga, ovaj drugi serijal je postavio jedan visi nivo u domenu srpskih tv serija, kao i tv serijala u okruzenju, i dao domaci zadatak drugima da se pokusaju pribliziti. Preporuka za gledati, po mogustvu na ovaj nacin, tj. bindzovati. Zahvaljujem se kolegi @D i g i t a L na munjevitom reagovanju na jedan tehnicki problem koji je momentalno resen zahvaljujuci njemu, kao i kolegi @Nesic koji je takodje pokazao dobru volju kada se problem pojavio.
 8. Doktor

  Trenutno na gramofonu ...

  Vinili u boji, a imam ih nekoliko su generalno losiji i po kvalitetu samih primerka fizicki, kao i sonicno. Ovo mislim na uglavnom ITA izdanja kolor vinila njihove progresive. Npr., imam Quella Vecchia Locanda , 180 gr., zut vinil ( reizdanje ) : https://www.discogs.com/Quella-Vecchia-Locanda-Quella-Vecchia-Locanda/release/5037797 Tek posle duplog pranja kod @Woland-a se uspelo slusati, a i sam snimak je ispod proseka. Imam i Toyah, picture vinyl , album Anthem, UK, reizdanje : https://www.discogs.com/Toyah-Anthem/release/586223 Npr., svira odlicno. Moguce da se moze i vezati sa godinom proizvodnje, ozbiljnoscu same diskografske kuce i ko zna kojecim ? Ono sto suvereno znam, to je da su Columbia US stara izdanja ( spoljasnji omot - tvrd karton ), papir na LP jarko crveneboje ( da se ne pomesa sa CPS naradnzastom, NL izdanja koja su po pravili bila "tanja" u zvuku ), zuta slova po obodu, crno pisanije, su uvek vrhunski zvucali i izuzetno bili otporni. Srecom od toga imam Santana Kec, Abraxas, Trojka . . . E, to svira da se smrznes. Dan, danas kada vidim na ponudi te komade, omah palim motore.
 9. Doktor

  Serije koje gledate

  da Bog poziveo BalkanDownload.
 10. Doktor

  Serije koje gledate

  Uzeo preko SBB-a komplet za binzdovanje ili . . . . ?
 11. Doktor

  ZM, random zanimacije

  Pratio i ja. No, kako vidis gore pojavio se i @Mikorist, tako da sada ne brinem da cemo imato Live Stream. Samo da izracunamo vremensku razliku u SF/US u odnosu na SRB i to je TO.
 12. Doktor

  ZM, random zanimacije

  Pa, pitaj tamo, sigurno da ima neki "potok" aka stream sa BAF-a.
 13. Doktor

  Šta trenutno slušam . . .

  Ovo drugo ( Tidal ) - ko ima. Ko nema, sačekati u nekom od lostless-a kada se pojavi ( ako već i nije ) u obližnjim radnjama. Slušati . . . . slušati . . . i dalje uz isto pitanje ( o kupovini LP-a ). Btw, kako su brzi na Discogs-u. Već ima 88 primeraka 2 x LP na prodaju, a izašlo danas. https://www.discogs.com/Nick-Cave-And-The-Bad-Seeds-Ghosteen/release/14345514
×