Jump to content

Doktor

Član
 • Broj sadržaja

  8461
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  141

Poslednji trofej

Doktor je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

8 Pratilaca

O Doktor

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Undercity
 • Interesovanja:
  For the Horde !
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

17000 posetilaca
 1. Što bi rekao moj dobar prijatelj, pijanista, profesor klavira - mlaka kaka.
 2. Čuj, slušo. Živeo i živim sa celokupnim Doktorovim opusom. Ti spomenu Trio, ja tebe da pitam o komplet albumu Lizard od KC i tvojem mišljenju u odnosu na vreme kada je izašao taj album i koliko je taj muzički materijal bio avangardan i ispred vremena.
 3. Stvar ličnog ukusa po pitanju Mastoleto vs. Braford. To su vrhunski umetnici, a Doktor je uvek znao kako, zašto i koga da ima u postavi. IMO je najbolja najsirovija, elementarna, ali razbijačka postava sa albuma Red. Doktor, Veton i Braford. Trio - a zvuče kao omanji simfonijski orkestar.
 4. Nisam "flešovao" uopšte na "mrgu" Zmaja. Moj post se odnosio na najbolje analogne gramofone & Borbely RIAA kao kombo i etalon nekakvog savršenstva. Mdaj.
 5. VRH ! Hvala @prophet za ovaj video klip.
 6. Barbara Dennerlein - Hammond "u akciji". Naravno, neka "oklopljena" B - Trojka. Ono što me dodatno vraća Barbari je da ona zdušno koristi pedal boards. Live - trio ( sa sax & drums ) + bonus : omaž Jimmy Smith-u :
 7. Doktor

  Yamaha C4/M4 kombo

  Ma imaju i Japanci sada odlicne. Pokupovase nekoliko destilerija i fabrika po Highlandu u Skotskoj. Yamazaki im je zakon. Ali . . . . Talisker je moja ljubav.
 8. Doktor

  Yamaha C4/M4 kombo

  Sto se tice Engleza, Skota, ostalih "Ostvljana" i audio komponenti, ne treba biti iskljuciv. To vam je kao i sa viskijem, svi ga prave, ali skotski je taj koji "ubiva na mesto".
 9. Sjajno @Mentok, bravo za restauraciju Premier drum set-a. Sto se tice klavira, moj savet je da ne ulazete puno u tu restauraciju mehanike. Nema tu 'leba kod "beclija" klavira. Na zalost.
 10. Veliko hvala na prvom odgovoru. Ne znam da li znas da postoje dve vrste konstrukcija kod klavira. Becka i engleska. To sto je taj klavir iz becke firme ne mora da znaci da je i becke konstrukcije. Medjutim, sama istorija klavira ( poklon za prababu ) vec nagovestava da je to, na zalost, ipak becka konstrukcija. Zasto kazem na zalost. Jednostavno. Becka konstrukcija ima onaj ram gde su civije sa srafovima koje drze zice od drveta. Engleska konstrukcija ima ram od celika. To je prednost, jer drvo vremenom propada, civije se razlabave i onda klavirstimeri nemaju mogucnosti da perfketno nastimuju klavir. Imaju samo glavobolju. No, kako bilo da bilo, porodicno je to nasledje, ima sentimentalnu vrednost, sa one slike izgleda dobro ocuvan. Btw, ja poodavno popio prvu kafu. Atm slusam RBgd 2 i uskoro cu spremiti jos jednu kafu.
 11. @Mentok Prvo da ti cestitam na novom instrumentu. Par pitanja : - koji je ono polukoncertni klavir u cosku ( firma, koje je konstrukcije ) - ko od ukucana chuka bubanj & ne vidim koji je to komplet ? - Cart akusticna gitara. Uzeo si po nekoj preporuci ili znas za ovaj brand ? Zadovoljan ?
 12. Da, da...prva, nisam pratio uopste ovu seriju. Uhhhhhhhhh . . . . kako ja tebi zavidim. Ti imas sta da gledas ovih dana.
×
×
 • Kreiraj novo...