Jump to content

Doktor

Član
 • Content Count

  6016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  92

Doktor last won the day on April 16

Doktor had the most liked content!

4 Followers

About Doktor

 • Rank
  Undead Holy Priest

Profile Information

 • Lokacija:
  Undercity
 • Interesovanja:
  For the Horde !
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

15187 profile views
 1. Doktor

  Tenis

  Ide sve po planu. Peak forme ce biti za Roland G. Ovako slicno ce da bidne i u Madridu na Mutua. Otresa ga ruja danas. Duci ima priliku karijere za finale 1000 sutra.
 2. Doktor

  Kafanica . . .

  @parabolis, šalu na stranu. Iskreno vam želim super provod tonight. Mene čeka 17. maja o.g. 40 god. od mature. XII bgd gimnazija. Kao da je juče bila ta matura . . . vreme proletelo . . . a inthemeantime se malko i "nabilo" radnog staža.
 3. Doktor

  Kafanica . . .

  ^ Loš ste datum izabrali. Bože zdravlja pa da se svi okupite i lepo provedete. Msm, i oni što treba da se vrnu iz Prestonice na vaš skup.
 4. Doktor

  Kafanica . . .

  Mogu samo zaključiti da su nas ona katančenja od pre koji mesec, nedelju, dobro dovela u red, tako da ne vidim razlog nekakvim kvazisaobraćajnim znakovima u ovoj offtopic temi. To je za mene veće bacanje ulja na vatru od naših razgovora ovde. Ne čitajte ovu temu svi vi koje to iritira, preskočite je jednostavno. Kako vidim i Admin-i i Mod, rado svraćaju ovde.
 5. Doktor

  Kafanica . . .

  Reko' ti da nemam ovde na poslu YT, pa ću ti odgovoriti na text. Da. Možda je i dron ?
 6. Doktor

  Kafanica . . .

  Možda je ovo nekakav Božiji znak ? Zato i nema nikakvih materijalnih ostataka iza ?
 7. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist Možda kao onaj što ga uslikao pre neki dan @Aleks u Niš ? Onaj sa bekpek ? Nema kenjaža, već golub kamikaza.
 8. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist A da nije možda neka đunta sa inkorporiranim časovnikom ? P.S. veoma mi je otežano replicirati ti, jer malo-malo dodaješ, menjaš post. A nama vreme za korekciju kao na štopericu do 3.
 9. Doktor

  Kafanica . . .

  ^ Meni ovaj Eškenjazi strašno sumljiv.
 10. Doktor

  Kafanica . . .

  Ja ipak mislim da bi ti kao iskusan opozicionar povučeš nogu i kol'ko već za koji minut kreneš pešaka iz Ritopeka ka Centru Bgd. Stižeš garant na Čorbu, Lukasa, Mandića Davida i Žexa. Lud'lo i super provod. Ima se vremena za tvoje omiljene pesme kasnije.
 11. Doktor

  Kafanica . . .

  Mda, @Mikorist. Kao po onoj narodnoj (čitaj uličnoj ) mudrosti : "misliti i srati . . . ".
 12. Doktor

  Kafanica . . .

  https://beta.rs/vesti/drustvo-vesti-svet/109849-pozar-u-katedrali-notr-dam-najverovatnije-izazvao-kratak-spoj Kratak spoj, misterija rešena.
 13. Doktor

  Kafanica . . .

  Evo ja ću. Govnar je bio i ostao Govnar, a ovo šta je ovaj čovek uradio i na šta je pristao, u kakvom će danas društvu džemovati, neka mu služi na čast. Zgrožen sam, ali . . . idemo dalje. Slično - ko je očekivao od Mire Kare da će da tako nisko padne, pa se desilo. Ko zna ? Vrlo je moguće da će biti još neko neprijatno iznenađenje danas na podijumu ?
 14. Doktor

  Kafanica . . .

  . . .
 15. Doktor

  Kafanica . . .

  Dobro, to je tvoje misljenje o Teofilovom pisaniju. Sto se tice dijagnoze umesto proze, daj je. Koja je dijagnoza po tebi ?
×