Jump to content

Doktor

Član
 • Content count

  3917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Doktor last won the day on December 29 2017

Doktor had the most liked content!

4 Followers

About Doktor

 • Rank
  DiyA

Profile Information

 • Lokacija:
  Huntingdon
 • Zemlja:
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

12685 profile views
 1. Filmovi koje volite

  ^ Šta je za šta "filmčina", videćemo nakon večeri dodele Oscar-a. Odavno je ta manifestacija postala sve drugo nego dodela nagrada za najbolja filmska ostvarenja. Tipujem lično da će del Toro da "pokida" te večeri ( pitanje je samo koliko će zgoditi statua od 13 nominovanih ? ). Uostalom, sretnemo se ovde sledeće jutro.
 2. Trenutno na gramofonu ...

  Tangerine Dream - dan 2. Trenutno ide . . .
 3. Serije koje gledate

  Sa druge strane imamo i antipode, tj. katastrofalne glumce gde god da participiraju. Npr. Gordan Kičić, a ovoj glavnoj glumici iz "Senki" da ne govorim ( M. Bergam ). Ima ih još.
 4. Serije koje gledate

  @Woland malo sam se raspitao o tom problemu kod profića. Recimo, kako neka glumica/glumac odlično odigraju svoju rolu "na daskama", tj. u teatru, a onda ih posle vidiš u nekoj TV seriji kako "posrću" u svojoj roli ? Ima tu nekakav problem u sinergiji glumca i kamere, a i do komplet hijerarhije iza kamere ( kamerman, montažer, režiser . . . ). Sa druge strane, zašto je recimo Lauš odigrao "za medalju" u ovim "Senkama", a sećamo ga se kako je tek "peglao" u pozorištu. Voli ga kamera ili je nešto drugo po sredi ?
 5. Serije koje gledate

  Nisam mislio na gabarite glumica, već na glumu. Ka(n)tastrofa. No, trenutno pratim na TOP kanalu "Ubice moga oca 2". To je tek totalni debakl po svim nivoima. Ako je 1. sezona obećavala, davala nekakve nagoveštaje da, eto, konačno i mi napravimo TV seriju da bude iole korektna, ova 2. sezona je potpuni promašaj. Doduše, kada vidim ko je kreator i producent serije - sve je jasno. http://www.imdb.com/name/nm3788728/
 6. Serije koje gledate

  Altered Carbon Odgledano 10 ep. u jednom dahu na Netflix-u. Upravo ponovljeno, analizirano u ova 2 dana neradna dana, ovog aputa sa titlom. Ozbiljna preporuka.
 7. Zanimljivi & smešni na You Tube

  ^ Vrlina je prepoznati kada treba stati sa pričom.
 8. Prevara?

  Pre par godina imao sam slican problem. Poslao poruku sa parkinga u Nemanjinoj kod JDP-a. Zurio na predstavu. Nisam proverio da li je prosao SMS. Nakon predstave nisam bio jedini, tj. redno nas "okitili cestitkama" aka kaznama. Pozvao MTS, dobio info da im je u tom vremenskoom intervalu bio pao sistem na nekih pola h. Dovoljno. Morao licno odneti odstampanu kaznu i bilo reseno. Ko se nije cimao oko toga, tj. sve ovo radio, morao je platiti. P.S. najbitnije ti je da sacuvas te tvoje SMS-e upucene parking servisu. To ti je dokaz da si imao nameru da platis.
 9. Psihoakustika

  Oba disclaimer-a su kod mene parfait. Nego, evo od jutros ovdi, iako je nedelja ( mozda jos gore po pitanju "prljave" struje iz nejberhuda ), sound je potaman. Ocigledno je to sve "gadno" sa mozgom i emocijama. Atm, ide odlican primerak JJ albuma :
 10. Psihoakustika

  ^ I . . . . jel' ti dobro sada ?
 11. Psihoakustika

  Evo opet danas . . . prosecno sonicno sve to bilo sa LP-ima new wave-a, 80-te godine . . . pocetak seanse 13:00 . . . i tako sve do nekih 18:00 . . . Da li to do radikalne promene muzickog pravca (promenih na ovaj solo LP od Peter Green-a iz 1970 god.), . . . da li do cuvenog producenta Martin Birch-a . . . ili je to sve do te "lose" struje od vikend potrosaca . . . (?) . . . uglavnom, sada je sve onako kako treba. Moracu da se sada vratim polako unazad sa The Cure, Ultravox i sta je vec sve bilo danas na meniju . . .
 12. Trenutno na gramofonu ...

  Dan za 80-te . . . .
 13. Folije za stakla

  ^ Neka slaba klima u tim kolima ?
×