Jump to content

dejanco32

Član
 • Broj sadržaja

  410
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  1

Poslednji trofej

dejanco32 je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O dejanco32

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖
 • Rođendan 01.05.1973.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd/ Ni
 • Interesovanja:
  muzika, tehnika
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

819 posetilaca
 1. dejanco32

  problem sa SBB ruterom

  Ok. Hvala Miko,godinu dana besplatno je stvarno ponuda koju je teško odbiti. Tek sad videh da ima i druga tema pa ako sam omašio ovde, vi prebacite. Pozdrav i svako dobro
 2. dejanco32

  problem sa SBB ruterom

  Vidim da je MTS ponudio novu akciiu 1 godinu dana džabe za nove korisnike sa optikom. Ugovor sa SBB-om mi ističe u oktobru,u mojoj zgradi postoji optika tako da ću najverovatnije da probam neki box. Pitanja: 1.Da li su u promotivnom periodu uključene sve usluge i max brzine bez obzira koji paket uzeli ili se to odma odredjuje u stratu u zavisnosti od izabranog paketa? 2. Koji paket uzeti Tv retko gledam, fiksni telefon gotovo da i ne koristim, znači samo internet a to ne postoji kao zasebna usluga? P.S. Nadam se da bi trebalo da i konkurencija odgovori sa boljim uslovima i nižim cenama a sve u cilju zadovoljnijih trošača Ovo je neki prosek kod mene u Premium paketu.
 3. Evo malo novotarija iz gejming industrije. Šta reći sem kuda ide ovaj svet
 4. Hot bakica, mešavina Eni Lenoks fazona i one buljave konobarice iz ALO ALO
 5. Čini mi se da se i Nadal pre par godina nešto protivio kad se zalago da se igra više turnira na šljaci i isto hteo da pravi neku novu federaciju. Ali brzo se ućutao i shavtio gde mu je mesto, shvativši da su igrači pa i oni najveći ipak samo pijuni u vlasništvu onih finansijski mnogo većih igrača i organizacija.
 6. Očigledno mu treba neki psiholog, guru ili šta god, da ga smiruje.Ovog puta to nije imao jer su timovi smanjeni zbog situacije.
 7. Nije loše ispalo malo da oladi glavu previše je uzleteo. Aj što nam prejeba turističku sezonu nego još i tatu doveo da nas teroriše komentarima , pa sindikat pa čuda . Spustiti malo loptu
 8. dejanco32

  problem sa SBB ruterom

  Od sinoć se popravili malo su bolji, sa ovako slabim pingom brzina mora da bude minimum preko 200 da bi normalno otvarao stranice , ali meni i dalje treba samo internet..
 9. dejanco32

  problem sa SBB ruterom

  Ispada da se svi oni prepucavaju i patkometriraju, ali preko naših ledja, a najviše ispaštaju obični korisnici.Ja palaćm internet 500 mb/s(navuklimena premum paket, ako prebacim 150 presrećan sam a vikendom ne može ni 80 da prodje. Tve i ne gledam sem tenisa i Moto Gp ali preživeću i bez toga, tako da najverovatnije rastanak.
 10. Novi album Gregory Porter - ALL RISE
 11. dejanco32

  problem sa SBB ruterom

  Kažu da je Orionov optički internet najbolji, ali ga nema u mojoj zgradi izgleda da im je pokrivenost 3 ulice od centrale. I ja bežim od SBB-a dosadilo mi da budem veran a glup i plaćam a kvalitet sve gori. Ne ide mi se ni u monopolski Lelekom jer ucenjuju da pored neta imaš i fisknu liniju, a u boxu kao nude veću brzinu. Supernova isto ima samo internet ali ni oni ne mogu u mojoj zgradi. Prosto ne zna čovek šta da radi, ne znam kako je u normalnim zemljama ali ovo kod nas katastrofa i rasulo kao i u svim ostalim segmetima.
×
×
 • Kreiraj novo...