Jump to content

BANAT

Član
 • Content Count

  2665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by BANAT

 1. BANAT

  Kafanica . . .

  Sa mnogo toga se slazem , najgore je kad politicka polemika ode u krajnost pa se na kraju pretvori u ovo : https://en.wikipedia.org/wiki/He-gassen jbg ,ipak je ovo nas DIY Audio forum
 2. Zapocinjem novu temu posvecenu iskljucivo Jazz muzici , ------------------------------------------------------------------------------- Sve vrste Jazz-a , varijante , subvarijante Jazz -a su ovde Dobrodosle , stari Jazz , novi Jazz , fussion Jazz , acid Jazz , electronic Jazz, .......... ,Jazz , Jazz ,i samo Jazz ..... Kolegioni predlozite vase favorite i dajte vasa misljenja ...... pozitivna , negativna , bilo kakva ..... Za skromni pocetak predlazem band - Indigo jam unit- i numeru Escape , slede ......
 3. BANAT

  Kafanica . . .

  zasto pesimizam i predaja ?
 4. BANAT

  Kafanica . . .

  Miko ne nasedaj na komunisticku propagandu tipa ako budemo Kraljevina bice ovo, ono , kamioni/avioni , cuda/muda , ... nece biti ni gradjanskog rata jer to niko ovde pametan ne zeli , nego ce razna fukara i lopine u robiju da tegle bukagije a posten i slobodan narod da sve bolje zivi od svoga rada .
 5. BANAT

  Kafanica . . .

  Gore navedena srodstva su vise nego dovoljna da se bude na celu naseg malog naroda i na zalost nase male i zaostale zemlje .
 6. BANAT

  Kafanica . . .

  uvođenje Monarhije, pogotovo ako bi bila nametnuta, bi bio dodatni razlog za podele u društvu.. veoma mali broj ljudi podržava povratak na monarhistički sistem, i sigurno je da to ne bi mirno posmatrali - da je komunizam zaista u Srbiji pao po automatici stvari prethodni zateceni poredak i sistem je trebao da se odmah vrati , odnosno da se odmah proglasi i uspostavi Kraljevina Srbija jos tamo negde krajem proslog veka odnosno pocetkom 90 tih , jer ipak nasem Kralju su komunisti nasilno oduzeli sve i zabranili povratak , - ovako su nam razni skakavci i stetocine pojeli jos nekoliko decenija i godina Nasih zivota , i jos uvek ih jedu , - kada bi se uvela moderna parlamentarna monarhija u Slobodnoj Srbiji i narod osetio boljitak mnogi bi rekli : sto ovo nije ranije uradjeno?, nego smo ovako tavorili i nazadovali skoro pa jedan ceo vek zamajavani od raznih sarlatana .
 7. BANAT

  Kafanica . . .

  Iznosis dosta kontradiktorne cinjenice , naravno da bi razne ekipe tamo u Svedskoj rado ukinule monarhiju i uspostavile republiku ,tako bi mnogo lakse avanzovali na racun drugih , ako stvarno mislis da Svedska kruna nema veze sa dobrim zivotom , napredkom i stabilnoscu Svedskog naroda i drzave zaista se varas .
 8. BANAT

  Kafanica . . .

  Za razliku od raznih nasih predsednika i ostalih drzavnih sluzbenika nas Kralj Karadjordjevic je uvek izuzetno rado pozivan i vidjen gost , https://www.espreso.rs/vesti/politika/352311/karadjordjevici-se-sastali-sa-trampom-na-floridi-velike-casti-od-prvog-coveka-sad-foto
 9. BANAT

  Kafanica . . .

  Itekako bi Uredjena i Moderna Parlamentarna Monarhija bila smrtni neprijatelj svakakvoj bagri i krvopijama naroda pa i udbaskoj , ali kao sto sam vec rekao , prvo Vlada Nacionalnog Spasa da spase sta se jos spasiti moze , mir pre svega , jer situacija ide u katastrofalnom smeru .
 10. BANAT

  Kafanica . . .

 11. BANAT

  Kafanica . . .

  Nisam mislio na starog Kralja nego na jednog od njegova tri mlada Kraljevica , btw , znam da je nocna mora Komunista i udbasa da se kao poredak vrati i uspostavi Slobodna Srbija kao moderna parlamentarna monarhija , zato se takvo dobro resenje po svaku cenu drzi u mraku decenijama unazad sto je moguce dalje od ociju naroda .
 12. BANAT

  Kafanica . . .

  Pogotovu Komunistima , vukli su bukagije ... btw, kako se zivi tamo u Kraljevini Svedskoj ?
 13. BANAT

  Kafanica . . .

  Kralj i oko njega profesionalci u Krunskom Savetu su uvek bili zajedno , Kraljevina Srbija kao definitivan glogov kolac komunisticko - udbaskoj republikanskoj vladavini na stetu naroda i drzave od 1945 pa do danas !
 14. BANAT

  Kafanica . . .

  - i to govnjive ! , ----------------------------------- -Licno se slazem sa g.Bakicem , -mislim da nam odavno treba Vlada Nacionalnog Spasa sastavljena od proverenih profesionalaca koja bi imala mandat od najmanje 5god., sastavljena pre svega od pametne i obrazovane omladine sta odavde sta od onih sto je pobeglo preko , -jedan od uslova za rad u Vladi bio bi : za godinu dana pokazao si pozitivne rezultate - ostajes , nisi uradio nista ili brljas- odmah odlazis i dolazi drugi , rad Vlade da se striktno kontrolise od vrhunskih nezavisnih profesionalaca , rad Vlade mora biti pred norodom potpuno transparentan. -proglasiti parlamentarnu monarhiju i na celo drzave vratiti Kralja i Krunski savet , jer kad je macor u svojoj kuci misevi ne mogu da igraju po stolu .
 15. BANAT

  Šta trenutno slušam . . .

  U predvece ...
 16. BANAT

  Lampaski mikrofon Rode NTK

  btw , Rode NTK koncept je interesantan za prilagodjenje kao DC kuplovano CFA singleton hibridno pojacalo snage
×