ninja Napisano Decembar 31, 2024 Share #14301 Napisano Decembar 31, 2024 1 hour ago, Mikorist said: ilovača je na kraju. More ili vatra 😛 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Januar 3 Share #14302 Napisano Januar 3 Drugari, ne mogu da nadjem u temi, kako bese one kvalitetne sluske -bubice, cini mi se da su dvojica nasih isprobali, dobar zvuk i ima u srpskim radnjama, pitam za šuraka ? Help! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 3 Share #14303 Napisano Januar 3 Neke Sony valjda, samo ne mogu da se setim tacno modela. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Januar 3 Share #14304 Napisano Januar 3 Msm da nije Sony, neka meni nepoznata firma je bila, vodile se kao profi, DJ ili tako... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Januar 4 Share #14305 Napisano Januar 4 Dva kvalitetna debelozidna Alu. hladnjaka za TO-3 tranzistore . Vix, grone, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 4 Share #14306 Napisano Januar 4 Možda dosta za neki JLH ili Hiragu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 9 Share #14307 Napisano Januar 9 Hvala @Mikorist na Božinom poklonu. U toku dana otvaram novu temu gde ću detaljno izložiti o kojem se projektu radi. Stay tuned. aaa zmaju!, Vix, zerowaf and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 2 5 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 10 Share #14308 Napisano Januar 10 Krenulo me u ovoj 2025 god. sa poklonima. Hvala @gluv_i_udaren . LightMatic, grone, Mikorist and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 1 6 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #14309 Napisano Januar 10 Ove je godine plan napraviti dva radna stola na kotačima i jedan fiksni. Za smjestiti pilu, stupnu bušilicu, poteznu pilu, dikericu/dihtericu, stupnu bušilicu. Stoga sam kupio 12 kotača s kočnicom: Budući da mi je moja stupna bušilica iz Lidla pomalo išla na živce svojom glavom koja ide u osmicu i štiftom na remenici koji stalno ispada, sam umjesto buđenja odlučio složiti bolju stupnu bušilicu sad dok to još uvijek mogu. Wabeco Large stalak i Bosch GSB 21-2 RCT Stigla je i pila. Morat ću nakupovati setove kojekakvih pomagala što čuvaju prste i što drže piljeni komad čvrsto na pili. Na jutubetu (judupetu? ) kažu da je ova baš dobra ako ne gledamo one za prave radionice i prave majstore. Nisam ju raspakirao jer nemam kada. Pomalo se pakiram, pa idem opet pokrenuti srednjoeuropsko gosšpodarstvo. Do proljeća/ljeta će se tu naći kojekakvih štafli, šperploča, ručnih alata koji mi nedostaju ili za koje sam ustanovio da bi mi dobro došli bolji od onih koje imam. Dakle, nekakav tihi kompresor, set za podizanje glodalice jer ću si napraviti router table, bolja ubodna pila od one koju imam, Makita RT070x glodalica koja će ostati za ručni rad jer će Bosch GOF130 ići u stol. Zašto to? Zato da imam i zato što sam shvatio da nisam baš toliki dibidus jednom kad sam nabavio nešto alata i pogledao ponešto videa i poslušao savjeta s foruma. Koliko će mi dozvoliti vrijeme, napravit ću drugi gramofon za dvije ručke. Kopirat ću ovaj što ga imam jer sam prezadovoljan, samo ću iskrojiti da može primiti dvije ručke. Napraviti pokoju policu za knjige ženi, sebi poneku za hifu i ploče. Stol za kuhinju....sve to imam, ali kupovno i nije riječ o potrebi nego o želji. BANAT, gluv_i_udaren, asimze and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 2 7 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 10 Share #14310 Napisano Januar 10 pemzija u ruzicastim bojama!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #14311 Napisano Januar 10 pre 2 minuta, Zen Mod reče pemzija u ruzicastim bojama!! Pa da! Nije da planiram baš uskoro, ali neka pripreme počnu. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 10 Share #14312 Napisano Januar 10 pamda, do pemzije ce se nakupovati i koristiti ihaj samgledaj da je sto zdraviji docekas zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #14313 Napisano Januar 10 pre 48 minuta, Zen Mod reče pamda, do pemzije ce se nakupovati i koristiti ihaj samgledaj da je sto zdraviji docekas Čuva Bog Mlađu svog! asimze and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 22 Share #14314 Napisano Januar 22 Dartzeel NHB-108 Clone, mnogo aliexpres klonova kao moduli sam probao, Ali citajuci oko toga ovaj bio kao best of pa sam narucio kao gotov, origigi kosta preko 50K Evra, Neki svaba uradio test i merio na svaki nacin radi isto ko original: https://www.youtube.com/watch?v=Od4e51LmIwk&ab_channel=FranksWerkstattderLautsprechertechnik Ono sto je najvaznije Ja ovako dobro pojacalo nisam imao (ne znam i sam koliko imam) niti slusao!!! Ubija kako radi ali stvarno. Brijac, Vix, Leonardo and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 5 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 22 Share #14315 Napisano Januar 22 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Januar 23 Share #14316 Napisano Januar 23 A gdje ga kupi? Link! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 23 Share #14317 Napisano Januar 23 pre 30 minuta, asimze reče A gdje ga kupi? Link! Imaš link u opisu videa kojeg je podijelio Grone. https://www.aliexpress.com/item/1005005783211362.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.39.3b222f8cLHdmpZ&pdp_npi=4%40dis!USD!US+%241%2C071.48!US+%24503.60!!!1071.48!503.60!%40211b61a416985945097693814e0474!12000034340319231!sh!DE!0!&gatewayAdapt=glo2deu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 23 Share #14318 Napisano Januar 23 Šiping je skoro koliko i pojačalo. Još kad udari Tramp takse od 25-100% u februaru ide u čabar Aliekspres Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Januar 23 Share #14319 Napisano Januar 23 Ta Dartzeel kopija pojacala meni deluje da je sasvim OK , ali ono sto mi se ne dopada je da se od svakog ulaznog chinch(RCA)konektora pa do ulaza kod same PCB plocice pojacala ulazni se signal vodi kroz dve upredene tanke zice umesto da je upotrebljeno parce koax kabla , isto tako na Zerowaf istom linku ima slika gde se vidi da se izlazni stepen sastoji samo od po 2 krupna tranzistora snage za svaki kanal , dok druga slika prikazuje ugradjenih po 6 krupnih tranzistora po kanalu , koji je tu zaista broj u realnosti ? zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Januar 23 Share #14320 Napisano Januar 23 Bolje direktno od njih naručiti, cijena je niža Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 23 Share #14321 Napisano Januar 23 Shipping do mene sam platio oko 170 pa carina sve circla 800 do kuce. Ima mnogo isto toga na aliexpresu, ima i skupljja variacija nisam to hteo, dve nisu mi dosle uzeo refund pa sam ovo uzeo na ebay doso za 8-10 dana. Ne znam za kablove sto pominje Banat moze to da se upgraduje ma moze svasta ali kako ovo radi ovako nedirano prosto nisam tako nesto nikad slusao!! Probao sam na razlicite zvucnike ono kao da nisu ti zvucnici svaki radi do 00 bukvalno.Ostavio sam sa Tannoy na kraju, verovatno kupicu jos jednu da probam i M2. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 23 Share #14322 Napisano Januar 23 3 hours ago, BANAT said: Ta Dartzeel kopija pojacala meni deluje da je sasvim OK , ali ono sto mi se ne dopada je da se od svakog ulaznog chinch(RCA)konektora pa do ulaza kod same PCB plocice pojacala ulazni se signal vodi kroz dve upredene tanke zice umesto da je upotrebljeno parce koax kabla , isto tako na Zerowaf istom linku ima slika gde se vidi da se izlazni stepen sastoji samo od po 2 krupna tranzistora snage za svaki kanal , dok druga slika prikazuje ugradjenih po 6 krupnih tranzistora po kanalu , koji je tu zaista broj u realnosti ? Kad se naruci treba “Pro” versija BANAT je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah