Jump to content

Mikorist

Administrator
 • Broj sadržaja

  29698
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  226

Sve objavljeno od Mikorist

 1. Jedan detalj koji potpuno nebitan za radnju filma. O estetskim elementima. U sred filma izlaze ispod tone peska i neka svemirska verzija miša koja skuplja sa ušiju kapljice vode. Nešto slično što se viđa i ponavlja u Star Wars sa životinjskim svetom - maili intermeco....Onda posle kućni ljubimac Harkonena.... Uz razliku što ovde nema mapet lutaka, šala i generalno bilo kakvih oblika gluposti i rupa u plotu niti može da se provali CGI... Film je mrtav ozbiljan. Čak i preozbiljan. 😃 Na najmanje pet mesta je prikazeno dejstvo (razornih) lasera u filmu. Ali nije kao u Star Wars - ovo je pravi laser - nije isprekidan zrak protivno fizici. Mnogo paralela ima sa Lukasovim načinom izražavanja. Ko je od koga uzimao ideje više nije ni bitno ali se zna ko se pre rodio.
 2. Pa bolje nema dok se ne pojavi na HBO a ja sam nestrpljiv. Mozda rusi bolje snime u medjuvremenu. p.s. Defnitivno vredi da se daju pare za bioskop.
 3. Odgledao Dine Denis Vilnev je definitivno bolestan u pozetivnom smislu. Fanatik naučne fantastike. Ovo je vizuelna biblija knjige Dine . I to prvih recimo prvih 100 strana bukvalno. Više objašnjava slikama nego rečima. Pokazna vežba sinematografije generalno. Sličan osećaj sam jedino imao Odiseju Kjubrikovu kad sam gledao. U toj je ravni film.
 4. Rekoh ja ima da menjamo svake godine amp. Zen je postao ko Apple - svake godine nov model Ajfona
 5. Dune has grossed an est. $8.5M Approx till THU internationally from 14 markets. Heading for $35M opening weekend. France - $2.3M Russia - $1.55M Germany - $1.5M Nordics - $1.2M Italy - $0.5M Posebno sam iznenađem Ruskim pozetivnim kritikama bar 10 njih kaže монументальная картина. Kad oni kažu da je nešto dobro onda je zaista dobro. A i kupuju karte..... Još nije puštena na Kinesko tržište - Ameri i ostali 21 Oktobra tek....
 6. Digla mi se kosa na glavi od Armade
 7. Čini mi se da Dine sketchbook nije jedan film već dva. Ima toliko mnogo materijala u poređenju sa samim filmom. Soundtrack je doslovno skraćena ukrašena verzija. Sa manje vokala u prvom planu. Lisa Gerrard ubija na mestu
 8. Cak razmisljam da odem u Grac da gledam u IMAX
 9. Obično se čvrsto suzdržavam da ostavljam bilo kakav komentar i/ili mišljenje ali ovog puta zaista nisam izdržao jer sam Sci-Fi fanatik
 10. Windows 10 u jednoj rečenici SFC /ScanNow ti majku i DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth ti oca
 11. https://nypost.com/2021/09/11/dune-review-sci-fi-spectacle-will-blow-your-mind/
 12. Misliš da je u Srbiji drugačije? I ovde te svi tapšu dok pljuješ lovu da kreneš od sopstvene familije pa na dalje. Jedino što je naš show biz (korist) upakovan u drugačije oblande.
 13. Mikorist

  Babelfish ᄅſ

  Pitam za druga . Da li moze da te pukne struja ako se drzis jednom rukom za kuciste pa pines sraf sa gornje strane od torusa ?
 • Trenutno na sajtu   1 član, 0 Skrivenih, 3 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.4k
  Ukupan broj tema
  380.3k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2665
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  iestrw89
  Najnoviji član
  iestrw89
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...