Jump to content

mrcelavi

Član
 • Broj sadržaja

  1201
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  15

Poslednji trofej

mrcelavi je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Skorašnji posetioci profila

11171 posetilaca

mrcelavi's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

560

Forumska reputacija

 1. Eve ti jedan tvoj sapatnik i njegova iskustva (mozda si vec video) I built myself a little adapter to connect these to my speaker taps on my Yamaha A-S3000. Wow! These things sound SO. AWESOME. think the key really just giving them enough juice. The soundstage is huge and the stereo imaging is phenomenal. Instrument separation is great as well. The bass still does not dig super deep, but the quality is much better with proper amplification. Like they say, no replacement for displacement. I’m currently building a Pass ACA amp from DIYaudio to use a dedicated head amp for these. 8 watts of Nelson Pass designed class A power should be fun! Sennheiser HD424 | Super Best Audio Friends WWW.SUPERBESTAUDIOFRIENDS.ORG I looked for a post on these cans and didn’t see one. So figured I would share some thoughts. Bought these on a whim on eBay after I read something...
 2. Ostaje još samo da jenki obaveste Putina da je napao Ukrajinu
 3. Ma sve je već objavljeno ranije, sada samo ide Clash, analitika i procenjivanje. TDL RTL3 naspam mojih ruku dela. I znaš šta bez lažne skromnosti nose se DiY -eri odlično sa TDL a u nekim parametrima ih ladno oduvaju. Recimo DIY je bolji u analitičnosti, detaljima u donjim registrima i hologramskoj preciznosti instrumenata što je i za očekivati obzirom da važnu ulogu igra TAD Pioneer ribon kao i PA Beyma. TDL je bolji za dugotrajno slušanje - mirniji, bolje balansiran znači više hifistički zvuk ali u pozitivnom smislu, opasno dobre transmision line kutije. TDL kupljeni za letnjikovac u domovini "ali" ali ne odvaja mi se lako od njih pa nikako da otputuju. Sledeće upoređivanje ovih dana je TDL povezani na A klasu Hedo a DIY na Prima Luna lampaša, pa iste numere 1 na 1 ( zaludni pop jariće krsti) možda to pomogne u odluci koji putuju doma.
 4. NE mogu da se zaustavim, dugo se ovako nisam nasmejao
 5. Aha, crnci doktori i advokati u Londonu u 19.veku, imali i lakeje i poslugu. Rasna korektnost ili peglanje sopstvene robovlanicke istorije.
 6. Sudar Davida I Golijata, plavuse ili brinete, punacke ili mrsavice.
 7. O yeee, pržim ovaj album od svoje šesneste a i dalje je vrh, slušam ga svega dva do tri puta godišnje, na kašičicu da ne dosadi.
 8. Stiven Soderberg + Zoi Kravic, Kimi. Reminiscencija nekih starijih filmova a opet svež, uzbudljiv a Zoi neodoljiva (za one koji vole sitne mršavice). Kimi (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM Kimi: Directed by Steven Soderbergh. With India de Beaufort, Derek DelGaudio, Sarai Koo, Jaime Camil. An agoraphobic Seattle tech worker uncovers evidence of a crime.
 9. mrcelavi

  Kako povezati?

  Covece, pa imas Toslink -opticki na oba uredjaja, kupi kabl i vozi.
 10. Važnije je šta gledaš nego kolikog gledaš mo*š se prligodi svakoj veličiniti ako je sadržaj valjan.
×
×
 • Kreiraj novo...