Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

mrcelavi last won the day on June 26 2018

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

8574 profile views
 1. mrcelavi

  HI - END za gurmane I HI - FI za pocetnike

  Nivo užitka u muzici je u korelaciji sa vrstom signala. Nema užitka ako izvor nije pravoverni, u zabludi su mnogi ali vratiće se svi na pravi put. Analogno je Divine, ene ja bacam kroz prozor moj digitalni Fuji, kačim na rame staru Leica film kameru i kupujem slamnati maleni šeširić. Analnogni guru u najavi
 2. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Gagi dipl ing priča budalaštine kao i mnogi samoproglašeni nadpametnjakovići, pun mi je k. takvih kritizera. 50 godina stari tuneli! Pitaj svkog rudara sa osnovnom školom o tome, biće ti dovoljno. Budaletinu niko nije naučio da su veliki infrastrukturni projekti najbolji pokretači razvoja i ekonomije. Ako budaletina ne veruje, evo ja mu plaćam avio kartu i boravak u Stockholmu da ga malo provedem da vidi koliko se infrastrukturnih projekata trenutno izvodi po gradu. Bilionske vrednosti jer su naravno bogati ali ti silni bilioni se na kraju slivaju u hiljade i hiljade malih i srednjih preduzeća. Ekonomija je svuda ista samo su cifre različite a odnekud se mora početi. U 21 veku višemiilionski grad bez metroa teško da može biti prijatno mesto za život i rad. Drži se ti gosn Gagi dpl. ing. betona i mani se filozofije.
 3. mrcelavi

  Beyma coaxial-rev3

  Godišnji odmori, vikend, šta li je po sredi j.... ga, slab odziv na ovako lep projekat. Mislim da će ovo biti jako fine kutije, sad iščekivanje kako ćeš skockati skretnicu.
 4. mrcelavi

  KODI TV

  Upoznavanje sa igračkom Apple TV, isprobao da sa Safaria na Ipedu (može i Iphohe) kastujem na Apple TV sajtove sa fil. i seri. i šljaka fenomenaaaalno. 1080p nekoliko klika voila i zaniljivo izgleda mnogo bolji izbor filmova i serija na mobilnim sajtovima nego na PC-u kanda se više koriste mobilni nego pc.
 5. mrcelavi

  KODI TV

  Jel uspeo neko da instalira Kodi na Apple Tv gen3?
 6. mrcelavi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Miko, zezamo se, ali ja stojim iza onog što rekoh. Draže mi je čitati tvoje oduševljenje i dečačku razdraganost nego one hladne racionalne i samo graficima verne tehnikalčine. U sve treba uneti strast a posebno u hobi. Uživaj i baš te briga šta mi mislimo. Ja sam isto sa tvoje strane, u tu jelektroniku se razumem isto ko u kvantnu mehaniku, al zabole me, dok uživam u zvuku i muzici.
 7. mrcelavi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Grešiš Almighty! da ga nema morao bi da ga konsturišeš, ta njegova dečaka oduševljenost, extazne analize, priceless! Nego da navataš ti nekog da sve ovo prevede na jenglelski ili bar škotski i postaneš poznatiji nego papa Neša
 8. mrcelavi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Za Foobar znam za ostale playere predpostavljam da imaju opciju izjednačavanja nivoa, ako je čekiraš naravno
 9. mrcelavi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Mikane, u pravu je Ninja to što čuješ tutnjavu i modulacije to nije dubok bas to ti je lažnjak nastao sudejstvom tvojih ardena i zidova tvojieh a sve u nameri da te zaludi. Djavolska to su posla zato vrati se ti na ortodoxni nam audiofilističarski put. J.te nikako od tebe audiofila da napravimo. Čuj ne čuje razliku između playera raznih. Nikad, ali nikad ne reci da ne čuješ. Uvek udri kako je razlika nebo zemlja a dubok bas vrlo retko spominji - skoro nikad ( vidi sve one videoje de reprezentirahu zvuje i ostalo, sve same njanjave pesmice fimale vokalsi nigde basa samo udri srednjake) de bre smeju da puste orgulje, timpane i td. Dubok bas se spominje samo kod merenja i na graficima i nikad ali nikad više. Jasno!
 10. mrcelavi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  VLC mnogo pumpa, kako nemam pojma. Uporedjivao sam ga sa fubarom sve isto postavljeno i na kompu i na pojačalu i VLC daje skoro dvostruko više decibela. Zato predlog batali VLC to je ipak univerzalac prilagođen nadrkanim filmskim efektima. A šta ćeš umesto njega, j...li ga ili zavuci ruku u džep ili begaj nazad na Windows a moš ti to, dual partition instal Win i woziiiii. Mada kad promislim koju muziku slušaš možda i bolji VLC
 11. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Za ljubitelje žanra, najavljeno za jesen.
 12. mrcelavi

  Serije koje gledate

  U super za ovo, mnogo jednostavnije. Memorisano! Ne dešava se baš često da me muzika u filmu ili seriji obori, ali s vremena na vreme, da, Nisam se nešto dublje bavio analizom, ali mi se čini da je Tarantino zapravo rodonačelnik trenda starih dobrih numera i pre svega veoma pažljivog odabira numera, možda je bilo pre njega primera ali dosta stidljivo. Ispravite me ako grešim.
 13. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Baš si u pravu Dok za klince i za Meril ( oduvek i u svim rolama mi je iritantna) ne sporim da je ok glumica. A što se male Chloe tiče ima njen bljesak u drugoj epizodi kad se izvinjava mami što je rekla Zigiju. Mala je u toj sceni pokidala da je za nepoverovati, biće od nje opasno dobra glumica. A što se muzike u seriji tiče, toliko je dobar izbor numera ( pogotovo onih manje ili više nepoznatih) da posle svake epizode idem na IMBD tražim izvođeče i odmah skidanje albuma. Već ih ima tolio da pravim novi folder samo za muziku iz te serije.
 14. mrcelavi

  Beyma coaxial-rev3

  Uh izvinjavam se nije se znalo, Ok Alfa crvena na rados Ajde chaki navali na poso izgoresmo od znatiželjnosti. Jedno sam siguran ima bude brz i precizan u basu.
 15. mrcelavi

  Beyma coaxial-rev3

  Zanimljiv projekat. Otvara dosta nedoumica i pitanja, npr: retko se sreće da se sa 15" silazi na 10" možda znak superiornosti tog drivera. Jesi li imao prilike da ih čuješ, ili na osnovu podataka ( ako je ovo drugo, čestitam na hrabrosti jer cena je baš paprena za experiment ). Osim toga uvek sam bio malo sekptičan spram koaksijalaca, upravo zbog neimanja mogućnosti izbora, to što je ugrađeno mora i da svira s malim korekcijama skretnicom. Ali da ne budem shvaćen kao oportunista, ponavljam jako zanimljiv poduhvat i držim fige da ispuni tvoja očekivanja. Sad mi pade napamet, ona crvena hornica sa reklamne slike, uh kako bi čučnula uz Ferari crvene kutije sa visokim sjajem.
×