Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content count

  595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

mrcelavi last won the day on February 22

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

5314 profile views
 1. Zanimljivi & smešni na You Tube

  Nije mu on samo idol već čovek koji mu je otvorio vrata Berklija. Čuo ga je u nekom klubu u Beogradu dok je bi u srednjoj školi. Upali su Vlatko Stefanovski i on. To veče mu je poklonio svoju gitaru i dao mu stipendiju svoje fondacije za mlade talente. Ostalo je išlo svojim putem zahvaljujući apsolutnom sluhu koji mali ima. Samo se molim da ne ode u potpunu tehnikaliju poput mnogih virtuoza koji sviraju totalno neslušljivu muziku. So far so good.
 2. Zanimljivi & smešni na You Tube

  Momce iz mog gradica, gazi krupnim koracima napred.
 3. Serije koje gledate

  Senke, čista desetka po meni. Naravno neće ubiti mit serije Selo gori Baba se ... jer nije ni upućena istom gledalištu, hvala Bogu. Scenario, režija, ekipa, kostimi MUZIKA konačno jedan oooozbiljan rad. Večeras gledam 4. epizodu sa kašnjenjem jer naš dični RTS ne dozvoljava emitovanje zaštićenog program u inostranstvu iako uredno plaćam srpski Orion TV. Bruka Bujoševiću Bruka!
 4. Get everything down on pen and paper

  Uh al bi jedna S-300 garnitura to očistila očas posla!
 5. Nedelja popodne ...

  Bravo majstore, svaka čast a i boljoj polovini čestitke na pametnom izboru Kod mene juče bila Light varianta, po povratku iz švedskijeh šumetina i poljana sa PhotoShooting-a supružnica čeka da spremim Ćevape i pomfri uz obavezno 3,5% iz limenke.
 6. Get everything down on pen and paper

  Tek zagrebano po porvršini!
 7. Get everything down on pen and paper

  Bravo Softis, za Žiku šta reći, čova je suvi genije, telefonom mi je diktirao insturkcije da podatke sa Win PC spustim na Unix za obradu i štampanje. Verovatno je već u ponziji. Pozdrav za Nišlije.
 8. Get everything down on pen and paper

  Ne, baš Unix a sistem je održavao tvoj komšija Žika iz Niša, možda se setim kako se firma zvala. A za vojsku nezna, možda oni rade na tom Gcosa.
 9. Zanimljive i smešne slike

  Pa vidi, razmatraju sve više čak i LapTopove da zabrane u kabinskom prtljagu. Ne bih ti savetovao, bolje je utrošiti 400 kruna za prtljag i moliti boga da ne postupaju baš sadistički u pretovaru. P.S. Nosio sam u kabinskom prtljagu dva daka ( mali S.M.S.L. i Atol) i niko nije pitao šta je to.
 10. Get everything down on pen and paper

  Honeywell koji spominjete je još uvek u besprekornom stanju i u upotrebi u JP Resavica, kupljen negde čini mi se 1982 sa tridesetak terminala, štampačem i td. Jednostavno ne postoji ništa tako stabilno i sigurno kao ova makina sa Unix-om. Nešto se ne sećam pouzdano da bih tvrdio, no mi se čini da je tada plaćen basnoslovno oko 1-2 mil.maraka.
 11. Falila samo BurnAbič al sve jedno eno ga Vladika braničevski kadi bazen!
 12. Ma jok, nego kod nas u Švecke se dečaci i devojčice kupaju zajedno, nema odvajanja sem ako se turi burka na glavu i ono na telo, gaće su novi hit
 13. Eto, šta reći, okupilo se društvo u mom rodnom kraju a domaćin jbg. odsutan. No sve jedno, biće to jedno fino druženje u to sam siguran. Želim vam svima prijatan boravak i puno dobrog zvuka uz obilje fotografija koje mi odsutni iščekujemo.
×