Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

mrcelavi last won the day on June 26 2018

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

8022 profile views
 1. mrcelavi

  I još jedna gramofon vs digitala tema...

  Ono, jes, al samo za jednokratnu upotrebu! ali gramofon wi fi strimer je car
 2. mrcelavi

  I još jedna gramofon vs digitala tema...

  E kad se sada nisam š. Konačno oba sveta pomirena i to u jednoj kutiji. Rešenje za vaše dileme je tu - pogledati link!!!!! ????? https://www.ljudmakarn.se/view.asp?art_id=4047&menu=1
 3. mrcelavi

  Audio fajl server, Izbor računara

  Ne verujem da je to do Foobara, probaj neki drugi player, VLC naj jednostavnije. Da vidimo da li je do kompa ili operativnog sistema. I da proveri sve kablove prvo ( za komp, do dac-a, od daca do pojačala). Možeš i da reinstaliraš drajvere u Component folderu ( Asio i X.mos). Sve što preduzmeš radi jedno po jedno sa proverom, ako promeniš dve stvari bez probe nećeš na kraju znati šta je bio uzrok.
 4. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Ima mladež, nema mladež, oće j.be, neće j.be! Bože me prosti došlo zadnje vreme, a možda i prednje. Ajmo da glesamo, ko je za; da JK ima mladež!!!!!
 5. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Šta očekivati kada jedan ovakav brani postojeći sistem a ovakav drugi hoće da instalira svoju viziju sistema. Jedan "novinar" drugi, čips "glumac" intelektualna elita, pa neće valjda opančari i čobani da vode državu. Biće interesantno videti kako će izgledati država blagostanja koju instalira bata što se pesniči ispred staklenca - kenca. Za ove postojeće već znamo, nije tajna.
 6. mrcelavi

  Zanimljive i smesne slike

  A di nađoste 550 bilijardi % , jok 2 triliona. Zvanično jugoslovenska inflacija je na trećem mestu u istoriji sa 19.810,2 %. Ne brkajte nule na novčanicama sa procentima inflacije.
 7. mrcelavi

  Seas (B & O) alnico by cika-Brka

  Srećna ti Nova godina Sax i srećno sa novogodišnjim prvenčetom. Ovo će biti zanimljivo propratiti jer znam kaki si temeljan. Najviše me zanima kako će se pokazati ovali u većim dubinama. Da li može da dobaci ili mora bas reflex da mu pripomogne. Npr. ja moje ovale slušao dve godine sa oduševljenjem, doduše stojali na OB i radili kao MF. A onda na poslu nabasao na 6 komada Philips Alnico AD 3800 M. Napravio nove nosače takođe OB i WoW druga planeta. Nisu ovali mogli da dobace tako duboko da se tonski integrišu sa Beyma 12" Sigurno igraš na sinergiju Alnico sa svetluckavim pojačalima- hedonistička varijanta
 8. mrcelavi

  Нова година !

  Srećna Nova Švajseri!
 9. mrcelavi

  Parabolis sistem

  Linn Sara Isobaric!
 10. mrcelavi

  Filmovi koje volite

  Možda Trir to i želi da kaže - pakao je ništa u odnosu na ovozemaljski pakao a i koja je uteha za žrtve takvog nasilja, da postoji i gore, sumnjam da će to pomisiti. Koliko su samo uspeli duboko da nam usade strah od nepostojećeg, babroge, pakao, djavoli i to još funkcioniše makar i kao sinonim. Krokodil, ne shvati ovo kao upućeno tebi, naprotiv samo šlagvort.
 11. mrcelavi

  facelifting sistema

  Slike smanji u nekom programu za obradu slika u zavisnosti koji OS koristis ( npr Microsoft Paint), sacuva ih i onda mozes ubacivati vise u isti post.
 12. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Hvala nije mi potreban recept. Reče imaš prijatelja koga interesuje Tramp a ne Vučić. Pa vidiš ja imam decu i unuke koji žive u Srbiji i bole me k. što švedski političari 3 meseca ne mogu da formiraju vladu ali se uvek uplašim kad ostetim da radi peta kolona. Hvala na ćaskanju izlazim iz priče.
 13. mrcelavi

  Kafanica . . .

  E dragi moj Shonne ili ti Šone, a jel to zabranjeno voleti svoju zemlju i narod ako ne živiš u njoj i sa njima. Pljunuo si i Tesli i Pupinu u lice al aj nema veze dozvoljeni su niski udarci u diskusiji te me to ne pogađa ni malo. Samo se pitam ko otera svu onu pametnu mladost iz Srbije, možda oni što se oslovljavaju sa Brateeee. Ako se prepoznaš izvini nije bilo namerno.
 14. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Ja sam za smenu vlasti ali na izborima a ne da ih ljigavi Englezi i Ameri organizuju. Naivno je verovati u spontana okupljanja a još naivnije ( zlonamernije) verovati u olinjalu do korena korumpiranu garnituru koja činjaše vlast pre ovih novokomponavanih. A da će ih ameri na silu dovesti na vlast, pa hoće sigurno jer čim udare na nekog lidera "populistu" eto protesta do rušenja ili metak. Ni Makro-n se ne trese džabe, čim spomenuo evropsku vojsku desio mu se narod. Mislim, dovoljo smo matori da verujemo u deda mraza i ostale božićne čarolije. Izlanu se Haradinaj neki dan da će obori srpskog predsednika do kraja decembra. Rekli čoveku u Lengliju ili Dauning stritu al zaboravili da mu kažu da ćuti o tome pa se izlanuo. A ja kao zaostali patriota ne bih baš na stranu tih koji organizuju i Haradinaja pa ma koliko mrzeo aktuelnog vođu. Svi koji mrze Vučića ( ja ga niti volim niti mrzim ) neka traže izbore regularno pa kome opanci kome obojci. Samo neznam gde će navataju novog populističkog vođu iza koga će da stane narod na izborim. Moždan neki pesnik, sportista, glumac. Ma daj te molim vas!!!! Zamislite samo situaciju da se oko najvećeg nacionalnog interesa svi složimo i ujedinimo. Tačka. Ma jok bre ipak smo mi Srbi.
×