Jump to content

mrcelavi

Član
 • Broj sadržaja

  1205
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  15

Poslednji trofej

mrcelavi je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

Metode kontakta

 • Website URL
  https://mrcelavi.wixsite.com/nenadmihajlovic/home

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Skorašnji posetioci profila

11290 posetilaca

mrcelavi's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

562

Forumska reputacija

 1. Kod mene taj nikaki Phil. posl'o u pemziju Scan Speak of 80jura kom. Vredi se pozabaviti se.
 2. Experiment za probati, kod mene funkcioniše, pa rekoh da vidim da li i na našemu domaćem Netflix-u radi. Naime u polje za pretragu Netflixa ukucati nasumično brojeve, recimo 1754 ( može razne kombinacije čak i sa dve cifre) i dobijete masu filmova i serija koje se ne pojavljuju kad startujete Netflix. Često sam bio u situaciji da se odjavim sa striminga jer slabo osvežavaju sadržaje ali sad imam masu novih serija i filmova. Aj ako neko proba da vidimo da li funkcioniše i u Srbiji.
 3. Dojce vele je demantovao, prosudite sami ( ja bas licim na svog dedu, niki ne moz'da demantuje).
 4. Eve ti jedan tvoj sapatnik i njegova iskustva (mozda si vec video) I built myself a little adapter to connect these to my speaker taps on my Yamaha A-S3000. Wow! These things sound SO. AWESOME. think the key really just giving them enough juice. The soundstage is huge and the stereo imaging is phenomenal. Instrument separation is great as well. The bass still does not dig super deep, but the quality is much better with proper amplification. Like they say, no replacement for displacement. I’m currently building a Pass ACA amp from DIYaudio to use a dedicated head amp for these. 8 watts of Nelson Pass designed class A power should be fun! Sennheiser HD424 | Super Best Audio Friends WWW.SUPERBESTAUDIOFRIENDS.ORG I looked for a post on these cans and didn’t see one. So figured I would share some thoughts. Bought these on a whim on eBay after I read something...
 5. Ostaje još samo da jenki obaveste Putina da je napao Ukrajinu
 6. Ma sve je već objavljeno ranije, sada samo ide Clash, analitika i procenjivanje. TDL RTL3 naspam mojih ruku dela. I znaš šta bez lažne skromnosti nose se DiY -eri odlično sa TDL a u nekim parametrima ih ladno oduvaju. Recimo DIY je bolji u analitičnosti, detaljima u donjim registrima i hologramskoj preciznosti instrumenata što je i za očekivati obzirom da važnu ulogu igra TAD Pioneer ribon kao i PA Beyma. TDL je bolji za dugotrajno slušanje - mirniji, bolje balansiran znači više hifistički zvuk ali u pozitivnom smislu, opasno dobre transmision line kutije. TDL kupljeni za letnjikovac u domovini "ali" ali ne odvaja mi se lako od njih pa nikako da otputuju. Sledeće upoređivanje ovih dana je TDL povezani na A klasu Hedo a DIY na Prima Luna lampaša, pa iste numere 1 na 1 ( zaludni pop jariće krsti) možda to pomogne u odluci koji putuju doma.
 7. NE mogu da se zaustavim, dugo se ovako nisam nasmejao
 8. Aha, crnci doktori i advokati u Londonu u 19.veku, imali i lakeje i poslugu. Rasna korektnost ili peglanje sopstvene robovlanicke istorije.
 9. Sudar Davida I Golijata, plavuse ili brinete, punacke ili mrsavice.
×
×
 • Kreiraj novo...