Jump to content

mrcelavi

Član
 • Broj sadržaja

  1135
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  14

Poslednji trofej

mrcelavi je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Skorašnji posetioci profila

10284 posetilaca
 1. Danas nabavljena al bajata dosta-1973, ide upravo na tanjirče od vrtilicu.
 2. Uh perverzno bre brate, uznemirim se kad zacakle lampe.
 3. Tačni su ti procentni ali netačan zaključak. Oni ne vode preduzeća, škole, institucije, državu. Zulum čine oni "obrazovani". Velika većina od ovih iz grupe od 20 % jedino može da polomi držalju od lopate i to je najveća šteta koju mogu.
 4. Ovo će biti zanimljivo da se posluša! https://pureaudiorecordings.com/product/yello-point-ltd-dolby-atmos-edition/
 5. Inače Alva Noto i Ryuichi Sakamoto su radili muziku za The Revenant.
 6. Dark ambient, album snimljen u čuvenoj staklenoj kući Philipa Johnsona https://www.crfashionbook.com/culture/a23873368/a-historical-look-at-philip-johnsons-glass-house/
 7. mrcelavi

  RPi i playeri

  Nisam ga koristio ali značajan broj govori da je ROON izuzetno dobar, nema ga free, sem probni period ali jbg sve dobro mora da se plati. Za više informacija na YT John Darko.
 8. Naletim neki dan na ovaj videjo na YT. Podesim tv prema njegovim uputstvima iz čiste radoznalosti i bum, čova je u pravu!!!! Mnogo filmičnije i prijatnije za oko. Jedino, obzirom da koristim LG plazma 50 morao da dodam 20-setak % oštrine više. Drugačije reaguje plazma od LED tv-a. Verovatno da mnogi imaju napucane boje, svetlost i ostalo, pa ako hoćete pravi Bio doživljaj probajte ovakvo podešavanje i ne upadajte u zamku da vam se ne dopada na prvu loptu. Pustite malo oku da se prilagodi i navikne - da se "usvira".
×
×
 • Kreiraj novo...