Jump to content

Leonardo

Član
 • Content Count

  2683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Leonardo last won the day on March 15

Leonardo had the most liked content!

About Leonardo

 • Rank
  L'Uomo Universale
 • Birthday 07/29/1964

Profile Information

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

27448 profile views
 1. Leonardo

  Kafanica . . .

  Ko voli da gaji živinu, preporučujem mu Mongolca - mongolskog pjetla. Ko ne zna o čemu se radi neka posluša čoveka
 2. Leonardo

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  O Zene, veliki i moćni, suncem obasjani! Upiši i mene, raba božjeg, u listu čekanja za jedan OLED-AMOLED muzički gral! Miko svaka čast za promidžbu pojaćala. Prevazišao si Tedonale, Venogele i Biomed, možeš komotno predavati marketing na Megatrendu.
 3. Leonardo

  Serije koje gledate

  GOT director cut! Posle GOTa - GOB! Specijal za punoletne poklonike
 4. Leonardo

  Munich High End Show

 5. Leonardo

  Filmovi koje volite

  Sa ovim filmom mogu još sledećih 50 godina da ispumpavaju kintu iz publike, a o mentalnoj gimnastici mogućih ishoda i razvoja događaja i da ne ne pričamo. Mašta može svašta, a'l najbolje puni džepove fimadžijama i VR personalu.
 6. Leonardo

  Srećni Blagdani !

  Hristos vaskrse, vaistinu vaskrse. Srećan Uskrs svoj hrišćanskoj sabraći, svim članovima foruma prijatan i radostan dan.
 7. Leonardo

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Univerzum se crnim rupama štiti od ljudske nepodopštine.
 8. Leonardo

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Evo predloga zabavno-poučne lektire. Ako ne daje odgovore, makar budi ljubopitljivost i istraživački duh, pa sami odredite meru napredovanja u avanturi istraživanja. https://www.delfi.rs/knjige/autor/5342_ernst_muldasev_delfi_knjizare.html https://www.delfi.rs/knjige/35747_od_koga_smo_postali_knjiga_delfi_knjizare.html A ne treba preskočiti ni - Dvanaestu planetu - https://www.delfi.rs/knjige/56109_dvanaesta_planeta_knjiga_delfi_knjizare.html
 9. Leonardo

  Kafanica . . .

  ^^ Samo pod uslovom da se okruži svojim najboljim studentima, a sav otrcan i potrošen dosadašnji tim experata na otpad.
 10. Leonardo

  Postanje, tajne svemira i šta dalje?

  Nema teorije da vanzemaljci prave ove UFO ekskurzije i frke po nebu. Sve to su radili, od pedesetih godina na ovamo, naslednici Trećeg Rajha. Žive u mega planetarnom undergroundu i kroz samo njima poznate prolaze izlaze u spoljni prostor planete Zemlje. https://ritamvremena.com/nacisti-pronasli-put-u-unutrasnjost-zemlje/ To je poznato i dobrom delu svetskih vođa, koji samo glumataju velike sile, dok u stvarnosti moraju slušati savete iz utrobe majke Zemlje. Maštovitom narodu prodaju SF stripove i filmove, i razne misterije preko TV kanala, samo da ih uspavljuju kao zbunjenu dečicu.
 11. Leonardo

  Kafanica . . .

  Praktično nemoguća misija. Društvo sa takvim rascepima u mišljenju, animozitetima i nefunkcionalnim institucijama koje trebaju biti temelj uređenog državnog aparata je osuđeno na propast, ili što je izvesnije uređivački faktor sa strane. Možemo birati između zapada, istoka, dalekog istoka ili svetskih bankarskih udruženja.
 12. Leonardo

  Kafanica . . .

  Postalo je isuviše lako biti i lud i zbunjen. Priznajem da nisam pametan odabrati pravu personu, da zameni usrane prve i usrane druge, kalifa umesto kalifa, kurtu za murtu itd. Ima li bilo ko od forumaša, ideju, predlog, kandidata - stranku ili bilo koju organizaciju koja može biti izabrana a predstavljati najbolji izbor za vođenje ove ratatouille republike? Ako ostanemo samo na kritikama, merenju i odmeravanju niskosti, bilo koje od persona, nikad ništa pametno se neće napraviti. Možda to i jeste nečiji konačni cilj, razvaliti baš sve u ratatouille republici.
×