Jump to content

Leonardo

Član
 • Broj sadržaja

  3813
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  41

Poslednji trofej

Leonardo je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

33258 posetilaca

Leonardo's Achievements

 1. Evo, upravo sam zamolio ortaka da dopusti deljenje. Strpićemo se malo, bolje da ne pričam.
 2. Šteta, video je zaista vickast i ni jedan razlog ne postoji da bi se mogao smatrati javno nedostupnim. Mogu da vam prepričam!?
 3. https://www.facebook.com/videos/159817076357639/
 4. ^ Legendi nije smetao Gram-fioka za dobru mjuzu. Mi se izlomismo oko šiljaka, konusa, luft-balona, plutajućih platformi i sandučina sa peskom, a glavni faktor su uši-mozak i po malo pamet.
 5. Znači, USHER Reference 1.5 = KANTA!
 6. Stavi više imbus vijaka M4 kojima pritežeš, i maži pastu između Al ploče i hladnjaka. Dorada takvog hladnjaka može ručno da se uradi na tuš ploči ili nekoj tvrdoj sigurno ravnoj ploči, gde se prilepi tabak šmirgle i površina se brusi kretanjem u osmici. Jedino je potrebno na kraju, kad se zaravna, opet slati na eloksiranje da budu crni kao pre obrade.
 7. Shone, taj FSK580 ima tanje "meso" u korenu rebara, samo 8mm i nakon extuzije profila, prilikom hlađenja lako dolazi do deformisanja i gubitka ravnosti površine. Rešenje je donekle redosled stezanja vijaka kojima se Al ploča 10-12 povezuje sa hladnjacima. Prvo se malo pritegnu vijci u srednjoj zoni hladnjaka, zatim redom ka krajevima. jeste zezanje i cinculiranje, ali daje rezultat. Opet koliko sam imao priliku do sada, primetih da nisu svi hladnjaci tako deformisani kako si napisao ( dolja od 1mm ). Dorada glodanjem dolazi u obzir ako će to raditi neko ko zna šta radi, a ne neki YouTube ing, dr, mr.
 8. Važna životna lekcija za svakog zrelog muškarca!
 9. Dobar beton. Nisu ga "izgrizli pacovi".
×
×
 • Kreiraj novo...