Jump to content

Leonardo

Član
 • Content Count

  2869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Leonardo last won the day on November 6

Leonardo had the most liked content!

About Leonardo

 • Rank
  L'Uomo Universale
 • Birthday 07/29/1964

Profile Information

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

28158 profile views
 1. Leonardo

  RODJENDANI

  Rođendanci, sve najbolje i prijatan dan
 2. Leonardo

  Zanimljive i smesne slike

  Sirup za-protiv kašlja iz 1888.god.! Ko nije bio narkić, postao je preko noći.
 3. Leonardo

  Kafu mi ispeci

  Kad poželiš odmor od minskog polja, samo u tu superkahvu natruni nagorelog pampura sa vinske boce.
 4. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Zene, nemoj da te preveslaju k'o Mirka. Neka odmah kažu koliki je tvoj deo!
 5. Leonardo

  R.I.P.

  Slava mu.
 6. Leonardo

  Disco-M Scan-Speak studio monitori

  ^ Kako su ti poslali naručen furnir? Smotano na neki tubus ili upakovano između daskica ili kartona? Meni savršeno odgovara da naručim i da mi kurir donese.
 7. Leonardo

  Disco-M Scan-Speak studio monitori

  ^ Sviđa mi se ovaj furnir. Koja mu je debljina?
 8. Leonardo

  Beta 24

  A goli zidovi, a plafoni 12 stopa? Yeke, yeke...
 9. Leonardo

  VICOVI!!

  Dobra pričica sa VKŠ - http://vetarkojisapuce.site Happy dog dijeta Situacija sinoć u Lidlu. Kupujem hranu za pse i stojim u redu na blagajni sa vrećom, a iza mene gospođa pogledava preko mog ramena i pita da li imam psa. Pogledam ju preko ramena i u sebi pomislim “u j**bo te koja Anštajnica” i kažem joj da nemam psa, nego upravo planiram ponovo na “Happy-Dog – dijetu”. Vjerojatno ne bi trebao ponovo, jer sam se zadnji put probudio u bolnici. Ali dobro, skinuo sam preko 20 kg prije nego sam se probudio na intenzivnoj sa svim mogućim cjevčicama u gotovo svakom tjelesnom otvoru i sa infuzijama u obe ruke. Ispričao sam joj kako je to savršena dijeta. Sve što trebate napraviti je šakom hrane za pse napuniti džepove, pa kad god osjećate glad samo izvadite nekoliko komadića i pojedete. Hrana ima veliku nutritivnu vrijednost pa je stoga idealna, a i nije lošeg okusa.(cijeli red na kasi me pažljivo sluša) Gleda me žena potpuno u čudu pa pita jesam li zbog otrovanja završio u bolnici? Velim joj da nisam zbog toga, nego sam njuškajući namirisao pudlicu preko puta ceste i kako sam krenuo pretrčavati cestu udario me auto.
 10. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  'oćel Papa poklanjati neke đinđuve kao i ranijih godina? Tu je bilo stavrno lepih i vrednih darova vrlo upotrebljivih za neke nove projekte. Taj gest je bio stavrno za pohvalu i poštovanje.
 11. Leonardo

  Koncerti

  Koncert , čista 10. Tri sata pozitivne energije, ljubavi, dobrih vibracija. Za godine koje Aki nosi, glas ga služi fenomenalno. Još uvek ima energije i kondicije da vrhunski iznese jedan Rock koncert i to veoma dobro. Arena puna, zvuk standardno moćan, odlično raspoloženje i vrlo poletna publika, sa potpuno očekivano dosta sedih glava. Parni Valjak postoji i "valja" već 44 godine ( osnovan je 11.nov.1975 ) i ne posustaje. Divno veče za pamćenje.
 12. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Volim i ja nerandže ...
 13. Leonardo

  VICOVI!!

×