Jump to content

Leonardo

Član
 • Broj sadržaja

  3751
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  40

Poslednji trofej

Leonardo je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

32894 posetilaca

Leonardo's Achievements

 1. Shonne, uvodiš novu kategoriju teniskog terena "na trnju".
 2. Red je da Noletu pošaljemo pozdravno pismo i obaveštenje da ga čeka zvanje počasnog člana DIY foruma, obzirom da mu se ukazuje ovolika pažnja i nesumnjivo obožavanje. ON jedini ima tu MOĆ da pomiri neTannoyance i Tannoyance, što bi mu donelo i titulu DIY ujedinitelja.
 3. ^ Najveći kolumbijski uvoznik i uzgajivač nilskih konja
 4. Počeo Tour. https://www.letour.fr/en/overall-route Već na početku, zbog babetine sa kartonskim panoom pad na gomilu više od 50 biciklista. Zaista je mučno gledati gomilu iscrpljenih takmičara koji posle pređenih xxx kilometara, završe na asfaltu zbog nesmotrnosti i bahatosti gledalaca. Razumem očaranost gledalaca i trenutke ushićenja kad karavan prolazi kraj njih, ali mi nije jasno da ne mogu imati toliko samokontrole da ne smetaju takmičarima. Oni mučenici grabe za svaku stotinku i desetinku a neka živina im upropasti godinu i više pripreme. Sve jedno radujem se i ovogodišnjem Touru, i pratim ga kao i ranijih godina svakodnevno.
 5. ^ Dva jelena, dve košute, dođi dragi ljubiću te !
 6. Još ako je Ster'o Ag, posumljaćemo da je Woland > Џеф Безос . Sve za muziku, muziku ni za šta!
 7. Uncut si ti! Veliki!
 8. Hvala Miko, pojanje, duhovna i liturgijska muzika jesu jedino slavljenje darova Gospodnjih. Da te darujem biserom duhovne muzike, što verovatno i sam znaš, preporučujem hor monaha ruskog manastira Valaam i našu nezaobilaznu Divnu. Ovako treba započeti i završiti svaki bogovetni dan.
 9. Imam i ja Slaglove trafuljke godinu-dve pre nego nas je Corona okupirala. Jednog dana, nadam se ne tako daleko, spakovaću nešto slično mada će više ličiti na veliki Stove. A i da sad odmah to finiširam, ne znam koji će mi, kad sve manje slušam bilo šta i bilo koga. Tebi svaka čast za volju i entuzijazam.
 10. Naći će se ako javno otpevaš - Duško, Duško ti si mi najdraži, ti si moje cveće... Čekaj malo, ovo neki "mikro Stove"
 • Trenutno na sajtu   2 članova, 3 Skrivenih, 38 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.3k
  Ukupan broj tema
  376.9k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2653
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  LUCIAN1963
  Najnoviji član
  LUCIAN1963
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...