Jump to content

Leonardo

Član
 • Broj sadržaja

  4369
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  68

Poslednji trofej

Leonardo je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

39002 posetilaca

Leonardo's Achievements

Ne misli da ode

Ne misli da ode (8/9)

3.1k

Forumska reputacija

 1. SF suncobrani ( 250 komada ) na velikom trgu u Medini. eKapija | U Meki se gradi najveći suncobran na svetu WWW.EKAPIJA.COM U Meki se gradi najveći suncobran na svetu
 2. Podseti me na špicu RTS "Malog programa" iz sedamdesetih godina prošlog veka.
 3. Leonardo

  IT razno.

  Pa to ti kažem, 100% si u materiji i redovno je osvežavaš. Mi ostali baštovani možemo samo da čeprkamo motikom dok ti duboko oreš.
 4. Leonardo

  IT razno.

  E moj Miko lako je tebi, znaš natalnu kartu interneta i koliko žica ima u hadronskom kolajderu. Mi smrtnici gutamo sve sa interneta k'o gladni pilići, pa ko pretekne. Najbolje prođu kukavice, klikću samo poznato i miran san.
 5. Krca44, žao mi je što nisi prepoznao više nego očiglednu sprdnju na temu zagađenja "izduvnim gasovima". Igrom slučaja naleteo sam na snimak termalnom kamerom, kako mačka prducka, pa sam njega upotrebio za ovu "patku". Mogli su to biti mungosi, pingvini ili marmozeti, sasvim je svejedno. Bez želje da se nešto naročito pravdam, jer nema za šta, radi tvog mira i spokoja nisam mačkomrzac i mačkošutirač. Par godina sam imao divnu rasnu mačku. Danas nemam, ali zadržavam pravo da se šalim na temu koja mi odgovara a nije uperena ni na koga lično. Ljudskoj gluposti i zaluđenosti ću se uvek smejati, ali bez vređanja. Ponoviću još jednom za svaki slučaj. Šala nije trebala da pogodi mačkare već one zaluđene gasovima i prduckanjem krava. Si Šefe. A sada daj ruku
 6. Naučnici kažu "Slonovi su ugrožena vrst i njihov broj je daleko manji u odnosu na mačke, koje su dominirajući oportunisti u čovekovoj okolini, čija je brojnost nezamisliva i u stalnom porastu"
×
×
 • Kreiraj novo...