Jump to content

Leonardo

Član
 • Broj sadržaja

  3142
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  20

Poslednji trofej

Leonardo je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O Leonardo

 • Rang
  L'Uomo Universale
 • Rođendan 29.07.1964.

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

29473 posetilaca
 1. Ako možeš doći do lipovih letvica, mislim da bi ti se svideo izgled. Lipa nema izražene godove, pa se vizuelno doživljava jednolično odnosno u slučaju tvoje baze kao svetla široka traka-linija. Drugi predlog imam za ovo rešenje. U zavisnosti od izgleda elemenata na gornjoj površini, mogao bi umesto drvene letvice ubaciti traku odgovarajućeg metala (bakar, inox, mesing) prethodno finiširanog u mat ili poliranoj verziji. Takvo, a usklađeno rešenje bi moglo biti veoma elegantno.
 2. Može da prođe . Ako počneš da ukrašavaš sedefnim ili opalnim inkrustacijama, kao kod npr. vrata na gitari, možda bi bilo previše. More bit a i ne mora.
 3. I ja ću na takvo letovanje, GTA5. Valja se podsetiti
 4. Ninja + Brod = Noje Imaš li neku dojavu u vezi potopa?
 5. Lako je Mikuli kad je dezinfikovan
 6. SuperFi, i kolege srećan rođendan!
 7. Znao sam da ćemo pre ili kasnije doći do radnih stolova za laserske instalacije i eksperimente u optici.
 8. Leonardo

  Project Shurak

  Nije patnja ako si mazohista!
 9. Leonardo

  Project Shurak

  Nixie, naravno. Moj komentar se odnosio na "špicasti" predlog, radi tačkastog dodira. Prave se i takozvani "točkići za nivelisanje" sa štelujućom nogicom, vijkom, koji se nakon vožnje i pozicioniranja može odviti i koji izdigne točkić sa podloge. Taj točkić/nogica može imati šiljak i sasvim bi ispunio ovakvu ideju/zahtev.
 10. Leonardo

  Project Shurak

  I ekstra povoljno dobije usečene brazde po parketu, nakon dva tri kruga vožnje. Pravi puristički analogni parket! ( Ženče, vidi šta sam uradio dok sam utrefio pozicije zvuja! )
 11. Leonardo

  Project Shurak

  E, za ovakve neprilike sam pre dobrih 15god. napravio dve daskače od debele šperke dimenzije 250x450mm na njih montirao po 4 perfektna snažna točkića. Drugim rečima naparavio dve transportne platforme, za vozikanje teških komada nameštaja (naročito TA peći, jer su njeni točkići jad i beda), kod krečenja i drugih radova u stanu itd. Ovaj tip točkića upotrebljen. https://uradi-sam.rs/fixni/tockici-set-450mm-crni-za-namestaj.html
 12. Ma kakav cnc, plattenspieler, da ne kažem PLOČOVRT! Biće to gram sa velikim GRAM!
×
×
 • Kreiraj novo...