Jump to content

Leonardo

Član
 • Broj sadržaja

  4170
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  55

Poslednji trofej

Leonardo je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

37244 posetilaca

Leonardo's Achievements

Ne misli da ode

Ne misli da ode (8/9)

2.6k

Forumska reputacija

 1. Preterao je sa "kućicom" a nije glavnu stvar uradio. Trebao je napraviti poluzatvoreni trem da ulaz u "sobu" štiti od eventualnog direktnog vetra. Druga važna stvar je da posuda sa vodom bude u poluzagrejanom ili zagrejanom prostoru. Preterao je sa kinđurenjemm, a osnovnu zaštitnu funkciju nije uradio.
 2. Dokle ćete kukati zbog čvaraka? Dođite na Zemunsku Pijacu, ima friških čvaraka koliko vam duša ište. Juče kupio maltene tople. A cena je sasvim prihvatljiva i nije 7din/komad. Za 500 dindži ima da se omrsiš onoliko. Naravno, ko je u postu zna šta mu je činiti.
 3. Leonardo

  IT razno.

  Omamili ga BB kajsijevačom
 4. Lako je ovom "tesaru" kad dleto nasloni uz cnc daščicu, pa mu sve bude ravno i pod 90°.
 5. ^ Sve OK, samo dodaj jedan otvor na drški daske i okači sokoćalo na zid ili gde god. Radni naziv pojačala - Bolje smo svirali, nego što smo izgledali. 100% Zadovoljstva. Tako i treba.
 6. Preporuka za JOVAN TRADE što preporuči Vladd. I žice, i armature, i elementi, i 3000 svašta nešto. Neće (ili ne zna) niko da radi. Posle im skupo kad im vodoinstalater naplati 15.000RSD montiranje slavine. Popravke električnih uređaja, su posebna priča.
 7. Leonardo

  IT razno.

  Moje iskustvo sa Ryzen 7 5700G 3,80GHz je, evo već godinu i više, više nego zadovoljavajuće. Integrisana grafička mi je potpuno odgovorila na zahteve crtanja i 3D modelovanja. Matična je AORUS 450 i to se slaže odlično. Proverio u FurMark... itd. SSD WD 1TB M.2 NVMe WDS100T2B0C Blue Procesor se hladi standardnim AMD malo boljim ventom i to skoro nečujno. Da stavim neki Noctua vent, možda bi bio nečujan. Pri tom mi kućište stoji na radnom stolu 1 metar od ušiju. Kućište nema nikakve druge ventilatore. E sad, đavo mi nije dao mira pa sam pre par meseci ubacio i jednan SAPPHIRE RX580 Nitro+, da nekad poleti prilikom jačih 3D radova. Ti gledaj da nabaviš komponente, možda i novije, koje će ti raditi posao sledećih 2-3 godine. Meni ova tehnika donosi novac, pa je doživljavam kao alat koji se troši i periodično obnavlja.
 • Trenutno na sajtu   4 članova, 0 Skrivenih, 32 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.8k
  Ukupan broj tema
  428.4k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2825
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  koki
  Najnoviji član
  koki
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...