Jump to content

Leonardo

Član
 • Content Count

  2796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Leonardo last won the day on August 8

Leonardo had the most liked content!

About Leonardo

 • Rank
  L'Uomo Universale
 • Birthday 07/29/1964

Profile Information

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

27738 profile views
 1. Leonardo

  Koji 24bit DAC? (split iz SissySIT)

  Hoćeš da kažeš da treba gomila đunti i pesma sirene da bi T10 svirao kako treba. Šteta, ja taman prišparao kintu da od KPMiroslava kupim T10.
 2. Leonardo

  Koji 24bit DAC? (split iz SissySIT)

  Svojevremeno sam negde video listu "šta sve treba isključiti u win" da bi radio samo kao music mašina.
 3. Leonardo

  Koji 24bit DAC? (split iz SissySIT)

  Mikum inovira da nas nesretnike u Mikumuniverzum involvira
 4. Leonardo

  Iron Pumpkin(s)

  Sad uviđaš koliko smo bili uviđavni i mekog srca da ti ne saspemo istinu u lice i ne ubijemo duh i ushićenje "novim zvukom". Uvedi lepo listu podešavanja izvor-dac-pre-power pa u buduće štikliraj proverene stavke, kao aviomehaničari na generalkama aviona i motora, da bi bili sigurni u očekivani rezultat. Ovako smo svi žrtve samoobmane i obmane
 5. Leonardo

  Iron Pumpkin(s)

  U dimu je tajna magije! NaIronisali smo sledeće...cirka tri-četri nedelje!
 6. Nije kung-fu nego Rumski Shaolin Može!
 7. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Probaj taj naštampani natpis da skineš nitro razređivačem. Nakvasi pamučnu krpicu, stavi preko natpisa i zatvori u najlon kesu. Ostavi da nagriza desetak minuta. Ak ovidiš da reaguje ponovi još par puta dok ne otopi celi natpis. kada budeš davao na eloksažu, oni će prvo ukloniti ovu postojeću uranjanjem u kupatilo masne sode, pre novog eloksiranja u crno. Posle eloksaže možeš birati da li želiš klasučno graviranje natpisa ili lasergravuru.
 8. Leonardo

  Fake tranzistori

  Četri prelaza! Kantastrofa! Miko, otkazan Boarfest do četvrtka, zbog kiše.
 9. Crtež najbolje sačuvaj u .dwg / .dxf / .pdf ili na list papira pa fotografiši u .jpg , kako god samo da kompletno preneseš informaciju šta-gde-kako želiš da bude urađeno. Ako počneš da preteruješ, praviću se i ja mrtav i beo
 10. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Gravura može na blanko ploči, koja nema nikakve natpise. Tvoja ploča ima već postojeć graviran natpis uređaja koji je nemoguće zadovoljavajuće "pregravirati" da bude beo (sjajan) na crnoj ploči.
 11. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Miko ništa ti to ne vredi. Sledećih 150 časova imaćeš Boarfest u komšiluku, razbiće te buka.
 12. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Kada duđe sa eloksaže, predstoji ti malo zahtevniji zahvat jer treba natpis koji će isto biti crno eloksiran, popuniti tanko belom bojom. Preporučujem univerzalni akrilni dekor lak, koji se koristi za manje dekorativne elemente. Prodaje se u prodavnicama hoby materijala ili slikarkog pribora, u malim bočicama kao lak za nokte a ima ga u 1000 boja, pa i to može biti interesantno. Boja se može unositi finim kistom ili injekcijom kakve koriste dijabetičari. Polako se u natpis unosi boja dok se ne popuni slovo. Evo i jednog primera sa neta.
×