grone Napisano Septembar 10, 2024 #8845 Napisano Septembar 10, 2024 (izmenjeno) Rucni rad sa turpijom jbg, kao da nemam pojacalo... Izmenjeno Septembar 10, 2024 od grone uuu Beli_Ninja, LightMatic, krca44 and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 9 1
krca44 Napisano Septembar 23, 2024 #8846 Napisano Septembar 23, 2024 Dosao Milicic danas i doneo trafo za 6SJ7 Oktal Phono ( JE Labs ). Sledeci je induktor, shasija i potom gradnja. Trafo na slici ne deluje veliko ali to je varka - nije uopste mali i vrlo je masivan. Doktor, Beli_Ninja, dejanco32 and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 1 7 2
djmilicic Napisano Septembar 26, 2024 #8847 Napisano Septembar 26, 2024 AVC sa EI-35 Ni80 limovima. Taman da se uporedi sa starim AVC. AVC.mp4 крокодил, dejanco32, Beli_Ninja and 9 ostalih je reagovao/la na ovo 5 5 1 1
djmilicic Napisano Septembar 28, 2024 #8848 Napisano Septembar 28, 2024 Ko nije počeo, nije ni završio. LightMatic, neskor, zerowaf and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 5 5 1
Leonardo Napisano Septembar 29, 2024 #8850 Napisano Septembar 29, 2024 9 hours ago, djmilicic said: Ko nije počeo, nije ni završio. Izeš audio makinu koja ne može da ispusti beli dim. LightMatic, djmilicic, black coffe and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
Vix Napisano Oktobar 5, 2024 #8851 Napisano Oktobar 5, 2024 Imao danas priliku da zagledam u unutrasnjost Cambridge Audio azur5400 CD plejera, pa rekoh da podelim par slika... LightMatic, Koja, chakija and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
krca44 Napisano Oktobar 5, 2024 #8852 Napisano Oktobar 5, 2024 Drugari da ne otvaram posebnu temu ali You Tube mi uopste ne daje zvuk. Da li moram postati clan bih mogao slusati sadrzaj sa YT ( sve drugo imam sem zvuka ) ?
zerowaf Napisano Oktobar 5, 2024 #8853 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 46 minuta, krca44 reče Drugari da ne otvaram posebnu temu ali You Tube mi uopste ne daje zvuk. Da li moram postati clan bih mogao slusati sadrzaj sa YT ( sve drugo imam sem zvuka ) ? Vjerojatno ce Mika vidjeti, pa dati neku natuknicu. Pisem samo zato sto ne razumijem gdje nemas zvuka? Na YT kanalu ili na nekom "embedovanom"YT videu negdje drugdje? Trebas li biti clan cega? Youtubea? Mislim da ne. Cak i kad nisam logiran mi sve radi osim algoritma koji mi onda nudi jos vece gluposti od onih koje mi inace nudi. Na forumu jesi clan. Mozda je sad vrijeme da netko stavi video iz Radovana o clanu biblioteke?
Vix Napisano Oktobar 5, 2024 #8854 Napisano Oktobar 5, 2024 Meni YUTub pun vanzemaljaca. Alien algoritam P.s. Miko, fali nam smajli vanzemaljca zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
zek Napisano Oktobar 5, 2024 #8855 Napisano Oktobar 5, 2024 (izmenjeno) Ovako nešto Izmenjeno Oktobar 5, 2024 od zek LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
zerowaf Napisano Oktobar 5, 2024 #8856 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 27 minuta, Vix reče Meni YUTub pun vanzemaljaca. Alien algoritam Ja sam ih sve blokirao. Narucio sam Bosna f75 svjecice iz Visokog za svemirski brod, da se Alf i ja vratimo kuci, pa vise ne mogu zivjeti od ponuda na YT i FB. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
krca44 Napisano Oktobar 5, 2024 #8857 Napisano Oktobar 5, 2024 Na samo You Tube - sta god pokusao da gledam / slusam - zvuka nema da se pojavi na zvucnicima. Foobar radi normalno. Inace taj problem sa YT nedostatkom zvuka se desavao ranije ali samo povremeno i vrlo retko, kao da pojedini snimci postovani na YT nisu u redu. Sada nemam zvuk bilo sta sto pokusam gledati, sadrzaj nebitan. Naravno prekontrolisao sam osnovne kontrole, da nisam slucajno smanjio ili mute upalio ali nije nista o toga - iz nekog razloga prekid je verujem negde na relaciji YT - PC - DAC.
zerowaf Napisano Oktobar 5, 2024 #8858 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 54 minuta, krca44 reče Na samo You Tube - sta god pokusao da gledam / slusam - zvuka nema da se pojavi na zvucnicima. Foobar radi normalno. Inace taj problem sa YT nedostatkom zvuka se desavao ranije ali samo povremeno i vrlo retko, kao da pojedini snimci postovani na YT nisu u redu. Sada nemam zvuk bilo sta sto pokusam gledati, sadrzaj nebitan. Naravno prekontrolisao sam osnovne kontrole, da nisam slucajno smanjio ili mute upalio ali nije nista o toga - iz nekog razloga prekid je verujem negde na relaciji YT - PC - DAC. Ja sam nedavno zujao kao jezgra trafoa ako dobije DC kad kod kuce nisam mogao dobiti zvuk iz racunala. Buduci da mi je racunalo preko HDMI kabela spojeno s televizorom, a televizor je od vecer tanije bio potpuno stisan, a ("a" mk2 ) racunalo je odlucilo umjesto na DAC slati zvuk preko HDMI-a na TV. Takodjer sam jednom zujao kad mi se laptop spojio na slusalice koje su mi u onoj kutijici bile u dzepu. Jedna slusalica je izgubila kontakt s baterijom u punjacu i spojila se sa laptopom. Naravno, prvo sam napravio test i W10 je kazao da nema gresaka, pa sam onda resetirao laptop koji se odmah nakon ukljucenja opet spojio sa slusalicom u dzepu. Dok sam tako cackao sam krajem oka primjetio da je spojen s necim na BT.
Vix Napisano Oktobar 5, 2024 #8859 Napisano Oktobar 5, 2024 Deca gledaju crtani...kad bacim pogled, opet vanzemaljci! LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Oktobar 5, 2024 #8860 Napisano Oktobar 5, 2024 tebe bas oce LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Oktobar 5, 2024 #8861 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 4 časa, krca44 reče Da li moram postati clan bih mogao slusati sadrzaj sa YT ( sve drugo imam sem zvuka ) ? ne treba krca44 je reagovao/la na ovo 1
Koja Napisano Oktobar 5, 2024 #8862 Napisano Oktobar 5, 2024 2 hours ago, krca44 said: Na samo You Tube - sta god pokusao da gledam / slusam - zvuka nema da se pojavi na zvucnicima. Foobar radi normalno. Inace taj problem sa YT nedostatkom zvuka se desavao ranije ali samo povremeno i vrlo retko, kao da pojedini snimci postovani na YT nisu u redu. Sada nemam zvuk bilo sta sto pokusam gledati, sadrzaj nebitan. Naravno prekontrolisao sam osnovne kontrole, da nisam slucajno smanjio ili mute upalio ali nije nista o toga - iz nekog razloga prekid je verujem negde na relaciji YT - PC - DAC. Proveri u settingsu browsera koji ti je output device podesen. Verovatno je za ceo browser podesen neki drugi sound output a ne DAC. Jel ti radi zvuk u drugim browser tabovima? krca44 je reagovao/la na ovo 1
krca44 Napisano Oktobar 5, 2024 #8863 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 50 minuta, Koja reče Proveri u settingsu browsera koji ti je output device podesen. Chrome - ne mogu da nadjem clasican settings gde bi tako nesto bilo vidljivo - ono sto jesam nasao uglavnom nema nikakve opcije za zvuk. pre 51 minuta, Koja reče Verovatno je za ceo browser podesen neki drugi sound output a ne DAC. Radio je zvuk do danas kad sam prvi put primetio - ja ne posecujem YT cesto. U drugim tab-ovima sam odmah probao i ne radi. E sad bice da Browser nesto zeza jer nije samo YT - nasao sam muziku koju sam trazio na nekoj net "FM xxx" stanici i takodje nije bilo zvuka. Probacu opet sutra dok ne resim problem.
Superhik Napisano Oktobar 5, 2024 #8864 Napisano Oktobar 5, 2024 pre 4 časa, zerowaf reče Ja sam ih sve blokirao. Narucio sam Bosna f75 svjecice iz Visokog za svemirski brod, da se Alf i ja vratimo kuci, pa vise ne mogu zivjeti od ponuda na YT i FB. Svjecice su bile iz Tesnja, a iz Visokog je bila kafa ( tako pisalo ). Vix, black coffe and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 1
Koja Napisano Oktobar 5, 2024 #8865 Napisano Oktobar 5, 2024 1 hour ago, krca44 said: Chrome - ne mogu da nadjem clasican settings gde bi tako nesto bilo vidljivo - ono sto jesam nasao uglavnom nema nikakve opcije za zvuk. Radio je zvuk do danas kad sam prvi put primetio - ja ne posecujem YT cesto. U drugim tab-ovima sam odmah probao i ne radi. E sad bice da Browser nesto zeza jer nije samo YT - nasao sam muziku koju sam trazio na nekoj net "FM xxx" stanici i takodje nije bilo zvuka. Probacu opet sutra dok ne resim problem. Znaci to je to verovatno, evo i ja sam probao u chrome da nadjem taj settings, ne postoji vise, ne postoji vise ceo advanced tab... Možda može u windowsu da se podesava output na nivou aplikacije - mora da može negde jer uglavnom svaka aplikacija to ima - npr foobar, svaka igra itd
zerowaf Napisano Oktobar 6, 2024 #8866 Napisano Oktobar 6, 2024 pre 4 časa, Superhik reče Svjecice su bile iz Tesnja, a iz Visokog je bila kafa ( tako pisalo ). Ma da, svjecice za Tomos jesu iz Tesnja, ali u Visokom podno piramide drze one svjecice za svemirske brodove. Vix, black coffe and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah