Jump to content

Aleks

Moderator
 • Content count

  3192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Aleks last won the day on May 17

Aleks had the most liked content!

About Aleks

 • Rank
  Stereo Monoblok
 • Birthday 10/28/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://webmajstor.biz

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  NI/PN
 • Interesovanja:
  diyaudio, fishing & tazze chwartzee
 • Zemlja:
  Yugoslavia
 1. JC-80, UGS

  Upravo tako. Čak ako imaš i kvantum pojačalo, možeš u nekom neodređenom kontinuumu prostor-vreme da dobiješ zvuk identičan onom u bazičnom prostoru, nezavisno od vremenske konstante
 2. JC-80, UGS

  Mili Bože bafera izlaznog Polemio Shonne diyer, Buffer Jfet, od Jfeta polemio. Pa ga stao gledati: "Oće li ovo dobro svirati!? Oće li ovo zvuk poboljšati!?" Hoće Shonne prosvirati mora, al nit će zvuka poboljšati, niti pozornice veće učiniti, jal to je bafer od Jfeta, od Jfeta bafer neki tamo, što vekovima isti bejaše, kao svi Jfet baferi što behu. Ali ne zna Shonne, ne znaju diyeri, da Jfeta i cevki, mosfeti ne sviraše, već to svira osigurač Quantum! Osigurač Quantum sviraše, Shonne treba u preamp da zameni. Da zameni da mu zora svane, Da mu pozornica postane široka. I svaki detalj jasno da se postavi, U prostoru zvučnome da postane. Još kad bi kupe Shonne postavio, mesingane na preampa kupe, još bi zvuka boljega dobio! Boljega bi dobio on zvuka. Al je Shonne nevernik diyerski, draža mu je lemilica no magla, draži mu je jfet od osigurača, i tinol od pomeranja kupe, kupe mesingane pomeranja draži. Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim događajima ili ličnostima nije istinita.
 3. Nigels Speed Controller

  Jbt ispalo kao iz vabriku Ništa, da pravimo seriJski pa export za Njemačke Odgodine High end Munich
 4. Narucivanje iz Farnell

  Pa strashno... stigose mi pre 2 nedelje 12 elektrolita, vrednost 24£, sve bilo ok...
 5. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Babel tamo iza, ne vidi se
 6. Zanimljive i smešne slike

  Ahahaha, e a mnogo je to shabanizam Izađeš da proslaviš titulu koju si osvojio, zapališ baklju i onda ti ona padne u autobus Zapališ malo autobus, on malo izgori Volim ih, al mnogo mi smešni
 7. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Nema vremena za igranje Alex, na žalost, bukvalno, to je problem. Kada sam pre gledao po forumu ljude koji po x godina sastavljaju neki uređaj bilo mi je u najmanju ruku čudno i nerazumljivo (čitaj: smešno), a onda je došlo dete, pa drugo na putu, pa sada sam presrećan kada jednom u mesec dana imam 2 sata da radim ponešto.............. Što se desilo recimo noćas. Nema bafer, nema 6SN7, nema balansirano i nema daske i šper ploče (nema se kad jbg) nego ono što sam i zamislio od starta, nastavlja se realizacija. Kako su svi moduli pri kraju, samo treba da se sastavi, osećao sam se kao da snimam video za How its made emisiju Nadam se da ću do oktobra da barem povežem ove žice što štrče. Svečano puštanje u rad marta 2020-e!
 8. Zanimljive i smešne slike

  Jaaaaa das ist kobasichen!
 9. Zanimljive i smešne slike

  Ali stvarno nisu normalni...
 10. 300B maksimalne vrednosti?

  Ja od kad sam otkrio bizon 2k (a otkrio ga kada sam pravio voblere za ribolov) više nisam bez njega u stanu. Ali ne 5-minutni, nije toliko jak i iako brzo steže nije to ta čvrstina. 2-satni i tvrdo kao kamen i večno kao vek. Izdržava temperaturu recimo do paljenja upaljačem, tada omekne i može da se sastruže ali se ne zapali.
 11. 300B maksimalne vrednosti?

  Ja bih izrezao šper na laseru a lepio 2k Epoxy Bionom. Ima u svakoj farbari...
 12. Vacuum Tubes Books

  Jooo što je dobar ovaj Vacuum tube valley magazine A ceve..... kolko god da se batrgaš, jednostavno su logičan sled događaja jednog diyera..
 13. Vacuum Tubes Books

  https://web.archive.org/web/20130604042043/http://www.jumpjet.info/Pioneering-Wireless/eMagazines/VTV/vtv.htm
 14. 300B maksimalne vrednosti?

  Bakarne nitne?
×