Jump to content

Aleks

Moderator
 • Broj sadržaja

  5125
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  71

Poslednji trofej

Aleks je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

7 Pratilaca

O Aleks

 • Rang
  Stereo Monoblok
 • Rođendan 28.10.1981.

Metode kontakta

 • Website URL
  http://webmajstor.biz

Informacije Profila

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  NI/PN
 • Interesovanja:
  diyaudio, fishing & tazze chwartzee
 • Zemlja:
  Yugoslavia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trenutno radno mesto u "izgnanstvu": Trik pitanje: Šta će tu šubler?
 2. Što sam počeo nešto da balavim na crno-bele zvučnjake, mene to ovako prelepo.
 3. Stigla struja danas, katastrofa ukupno 21 sat, ma kakav dan je bio juče... Morali smo do Niša, i to po onom kijametu, izvrnut kamion na auto putu nije bio nimalo lep prizor. A onda dolazimo kući, nismo stigli ni osnovni dezinfeks, a u tom momentu struja rikavle. Da skreneš. Ajd sve - će dođe, kad ono nema pa Bog (ebote kakvu smo civilizaciju napravili, izem ti homo sapiensa). Noć je bila baš hladna, no ok.. nije mi za mene, mi matori se zgrejemo, al 4 dece ukupno, kuća velika, nego pa svuda ladno. Ma muka. @vladd Hvala onolko Stiže sutra (valjda, ako ovi voze do sela redovno) Mustek, pa će da ga prikačimo i vidimo koliko zuji. A za na tamo pravću jedan kasvetan, da bude to malo više W, da pogura i pumpu za grejanje i pumpu za vodu, pa bar nekoliko sati.
 4. To me generalno mučilo, dakle četvrtka (astabilni multivibrator) otpada... Vladd poslat pm, hvala onolko
 5. Hvala ljudi. Ma pazariću nešto na KP u krajnju ruku, al se nanervirah, reko jos odavno da skarabudzim nesto... mislis o tome samo kad nema energenta. Msm, ovde ne nestaje to tako cesto, kada ne bude ne traje nikad vise od sat dva, al sada vec 6 sati kako nema, verovatno ce to biti tek sutra, s obzirom na vanredne okolnosti...... Grejanje zasad u pomocnoj prostoriji na Smederevac
 6. Ma kaki, pa do sad bi pevalo pjesama plus da radi pumpa grejanja plus pumpa vodosnabdevanja. Nerealna situacija, em ladno, em nema struje, nema ni grejanja nema ni vode jer pumpa crpe iz bunara. I tako od 14 sati danas. Dodaj na to policijski čas... Flashback to devedesete - živ je Slobo umro neje
 7. Dajte neku šemu najjednostavnijeg mogućeg pretvarača od akumulatora na mrežni napon. Mora da bude jednostavno da se brzo našvajsuje od komponenti iz fioke, i da potera pumpu centralnog grejanja. Ima u fioci: 2N3055 više komada Ei Trafo od nekih Pass-a, 2x17V sec / 300VA (kontam da odmotam nešto navojaka na sekundaru da spustim na 2x12) IRF9510/510 više komada Vazda positno tranzistora (BC547/557) Nema: nikakvih IC, niti mikrokontrolera. Dosta svakakvih otpornika/kondija Sada nema struje, al čim stigne prvo ću to da polemim. Gledao neke šeme po netu, al ne znam šta od toga radi sigurno, šta ne. Kontam nešto sa astabilnim multivibratorom?
 8. 90577800_1261898484015372_4480131844460773376_n.mp4
 9. Nikad nisam pitao nekog stolara... Kako kad se tipluje, izbušiš rupe da bude u milimetar tačno? Merim bre merim i opet omanem. Mora da ima neka fora?
 10. (ukradeno od Miće @2a3 sa Face-a)
 11. Mnogo me interesuje kakav će biti zvuk balze vs. papir...
 12. "Ako je savršeno i slobodno, sigurno ima neki problem" Ahahahaha
×
×
 • Kreiraj novo...