Jump to content

Aleks

Moderator
 • Content count

  3297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Aleks last won the day on May 23

Aleks had the most liked content!

About Aleks

 • Rank
  Stereo Monoblok
 • Birthday 10/28/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://webmajstor.biz

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  NI/PN
 • Interesovanja:
  diyaudio, fishing & tazze chwartzee
 • Zemlja:
  Yugoslavia
 1. Audio fajl server, Izbor računara

  Interesantna sprava, lepa cena: https://www.kupujemprodajem.com/Kompjuteri-Desktop/Zvucne-kartice/Asus-Impresario-SBW-S1-PRO-63865354-oglas.htm?filter_id=155876383
 2. Audio fajl server, Izbor računara

  Jeste. Eno tajmer 10 sec. delay za tube preamp sam kupio gotov kineski za 3$, da ne pravim. Pokvario se nakon 20 dana. Još sam ga i popravljao! Naravno da nisam uspeo. U trenutku kad sam shvatio da nije vredno, pokušao sam da ga sa prozora stana bacim u kontejner, ali nisam uspeo. Pao je na metar od kontejnera. Izgubio sam preciznost Vrv ću da pravim nešto umesto njega, naravno.
 3. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Brat od onog Gerbharda Firca. Frica. Kako vec. Ili nije
 4. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Sedim večeras gledam i mislim se: Jbt, šta za neku godinu kada se povuku ova dvojica? Kakav je ovo tenis koji trenutno gledamo. Kakav je svaki njihov susret? Sa Rođom mi nije to to, ova dvojica kada igraju više se daju, više se troše, energija je veća. Potezi su bolesni. Ne samo najveće, moguće i najkvalitetnije rivalstvo u tenisu.
 5. Gde ćete na letovanje?

  Eno na zadnjoj slici.. more LP-a
 6. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Da, na SK1 gledam obavezno ako je onaj mučni komentator na RTSu, Mijaljević valjda. Sreća, on je sada prenosio onaj prethodni, mučni meč. Krivokapić je ipak super za tenis
 7. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ko je jedini koji može da se na javnom servisu razdere "U PI*KU MATERINU!!!" i da mu niko ništa ne kaže, da ga ne cenzurišu, prekinu, puste Vučića?
 8. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Nisam nikada ni pomislio da je odluka selektora oko Kalinica sporna, ja sam to odmah one veceri pozdravio. Samo sam ismejao Kalinica kao najveceg gubitnika, izgubljen lik totalno Secam se 2002e i svetskog prvenstva u kosarci. Pesic je izbacio iz tima Radmanovica (NBA igraca u tom trenutku) jer je jeo bananu tokom timskog razgovora i nije hteo da ga slusa. Epilog se zna Zelim vam isto u nedelju!
 9. https://www.audiosciencereview.com

  Naravno. Posebno ako je procesor AMD Juče radim Photoshop, rasterize neke slike velike, na svakom malo većem naporu jitter jitter jitter poludeo sam i isključio muziku dok ne završim posao Će da padne nadam se neki dedicated music PC opet (ko ovo Nixievo) , a i na radnom PCu bogme vrćem se ja na Intel.......
 10. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  https://www.b92.net/sport/rusija2018/vesti.php?yyyy=2018&mm=07&dd=12&nav_id=1418309 "Mi svakog dana moramo da učimo šta bi trebalo da radimo. Jedan od najvećih problema čoveka je ako ne zna ko je, gde ide, šta radi i kako radi".
 11. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Braćo Hrvati svaka čast!!! Unakazili ste glupe Engleze, 1 (slovima jedan) šut Engleza u okvir gola za 120 (slovima sto dvadeset) minuta naspram 7 Hrvata. SVAKA ČAST SVAKA ČAST i još jednom SVAKA ČAST!!!
 12. Large econowave / 4 Pi, ili ko zna šta već

  Bre fino ima to basa ok je, ali pravi utisci tek kada se sklopi sve...
×