Jump to content

Leonardo

Član
 • Content Count

  2820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Leonardo

 1. Klapa Sumadija - svaki put se slatko nasmejem, makar i stoti put poslusao http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE
 2. GuD, gvožđuriju šalješ ZenModu, on se sigra s' motorkotači. Meni je lekar preporučio samo marinija, eventualno me sing-sing i ponekiput plastik.
 3. Šteta što se sve odigrava ovako, a slutilo je da će biti bolje. Kako god bilo, nemojte zaboraviti staru poslovicu - U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne pokudi.
 4. Leonardo

  Kafanica . . .

  Aleks, primitivizam i neukost u kombinaciji sa nedostatkom čovekoljublja i svih činilaca socijalne inteligencije, ne može dati bolji rezultat od nekontrolisane i sveprisutne destrukcije. Oni koji baš ništa ne umeju da naprave i stvore, imaju natprirodnu potrebu da razaraju i uništavaju sve u svojoj okolini. Tmina.
 5. Leonardo

  Kafanica . . .

  ^ Ako imaju viša primanja, više troše i veća su im zaduženja. U proseku smo svi gologuzija i finansisko roblje manjine koja upravlja finansijama, a samim tim i našim životima.
 6. Leonardo

  Kafanica . . .

  Trg " SAČ & SAČ "
 7. Leonardo

  .... tanku bakarnu foliju ?

  Bravo, eto ima koliko hoćeš.
 8. Leonardo

  .... tanku bakarnu foliju ?

  InSides, kontaktiraj ovog iz Sombora. Može poštom da ti pošalje bez problema. Vidiš da je debljine 0,06mm i odlična je za to što tebi treba. Još se prodaje na metar i možeš lako proračunati koliko ti treba.
 9. Leonardo

  .... tanku bakarnu foliju ?

  Ima na N.Bgd. neki prodavac ali najšira traka mu je 30mm. Koriste je za popravke mob. telefona.
 10. Leonardo

  .... tanku bakarnu foliju ?

  InSides, ova traka će ti sasvim završiti posao - https://www.kupujemprodajem.com/Muzika-i-instrumenti/Gitarska-oprema-Delovi/Bakarna-folija-5cm-sirine-samolepljiva-traka-38486389-oglas.htm?filter_id=465367357
 11. Leonardo

  Zanimljivi & smešni na You Tube

  Kako se prave Lepe i Dobre gitare - https://thenorthamericanguitar.com/collections/guitars
 12. Leonardo

  ZM, random zanimacije

  Miko razočarao si me! Smrdljiva piksla i cigarete na tacni sa doručkom je totalno neprihvatljiva kombinacija.
 13. Leonardo

  Zanimljivi & smešni na You Tube

  Novo značenje reči - Poslednji - Mićko Poslednji Veliki
 14. Leonardo

  Kafanica . . .

  Ta priča sa autoputem, to je bio običan performans, više igrokaz, alternativne hajdučke grupe malo poznate široj javnosti.
 15. Leonardo

  Novopridosle skalamerije

  Bajo moj, Mika otkriva makrokosmos u mikrokosmosu. Michio Kaku je poletarac u odnosu na Miku!
 16. Leonardo

  Zanimljivi & smešni na You Tube

  ^ Sledeći projekat "Iron Pickle"
 17. Daklem Svi koji koriste BB kleku, lozu, kajsiju, šljivu i Afričku šljivu... Koji stanuju blizu trafostanice, radara ili dalekovoda... Toplane, energane ili pogona za preradu i pakovanje šargarepe u Begeču... Kome su hladni prsti na rukama i nogama ili nekim slučajem imaju drhtavicu drugog porekla... Svi koji koriste antidepresive, diuretike, dekongestive, lekove za podizanje i spuštanje krvnog pritiska nisu u situaciji da čuju ispravno i daju ocenu kvaliteta muzičke reprodukcije. Ako ne spadate u bilo koju od pomenutih grupa, imate sreće i kvalifikovani ste za elitnog audiofila ili makar čoveka koji može čuti ono što treba da se čuje.
 18. Leonardo

  Boenicke W5 SE

  Narode nije to monitor "da se gleda", već zvučnjak "da se sluša" Šalu na stranu, baš je za viđenje, i gledanje, i merak!
 19. Prednja ploča za AVC line preamp STOVE za gospodina člana našeg dragog foruma, Wolanda. Po izričitoj volji i želji da zaliči na front popularnog štednjaka. Više informacija je dostupno u prebogatoj temi dostupnoj na forumu. Dimenzije ploče debljina 10 x 90 x 435mm.
 20. Juna 2018. god. za Josipa, poznatog samograditelja pod nikom YOKE na hrvatskim diy forumima, urađena dva identična kućišta za ugradnju HYPEX NCORE D Class modula pojačala. Lepe male čvrste kutije dimenzija vis.80 x šir.280 x dub.293mm sa naročito lepom prednjom pločom koju krasi duboko reljefni natpis NCORE. Završna obrada brušenje i crna eloksaža. Više o pojačalima se može pročitati na hrvatskim diyaudio internet forumima.
 21. Leonardo

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Hvala Aleks https://youtu.be/_X4x78j5cSk
 22. Leonardo

  RODJENDANI

  Srećan ro Peđa
×