Jump to content

black coffe

Član
 • Content count

  1130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

black coffe last won the day on May 16

black coffe had the most liked content!

About black coffe

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

5894 profile views
 1. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  ma OK ' al ima neko u mafiju da se kladi protiv sebe ?
 2. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  da se razumijemo ! ovi klinci ne razumjiju politiku (fala Bogu) i hebe im se kaj je bilo ? I neka je tako . Pa dokaz vam je kaj su Rakitić i vaš trener frendovi ?
 3. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ma iber ales je motivacijski trik kojim se služe vođe - treneri i ini motivatori kojima je to posel ? . Neki su zabranjeni ? , al to su ipak trikovi koji izvlače iz osobe ono što bi mogli dat , a misle da ne mogu ? ! . Oovo ne ma niakve veze s politikom . Daj Bože pravde ? pa da maznete brazil ? ! Al"iber ales " je dokaz da nema predaje ?
 4. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Njemci su to ? ti nikad ne odustaju ? bore se do zadnje sekunde zadnje runde i u 90% slučajeva imaju "laki panč" . Al njima je to u NAVICI . Drugi gol je izvanredan . A Šveđani mogu pjevat borbene ko i vi za evidentan penal . Ako je penal bio na Manđukiću . a je ( zagrlio ga ko brata rođenog) da ne bo došo do lopte onda je i ovo za vas - di su ga zagrlila dvojica braće ? .
 5. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  A preko nekoliko puta smo se sa njima pobili ? A Ako nemoreš pobjediti ovaj Upitni Brazil ? onda nejdi dalje ? . Aj stanite na stranu repke , a ne emocija ? . Zabole vas ona stvar za prošlost ? ajte u budučnost ? sam je stvar medija ? na žalost ? još nisie ispali ? Pa kaj ak to bu Brazil ? ZAŠTO PRIJE NISU NAPRAVILI POSEL ?
 6. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Kak idu godine gore tak i guvernal ide gore ? . Kao klinci skrivali smo se iza čepa od rezevara ne bili dobili 1 kmh brzine ? . Više mi ne smeta vjetar u prsa ( ko na boldorki ) jer se sporije vozim . Sve sam bliže ideji da prodam - zamjenim ovoga VF a za nešto slično Zenu , pa da se lepo z 8o kmh zekam po okolici .
 7. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ma štos je u tome da su ga stavili - "što bude biće tipa" . a ovaj ih sve zahebo . i sad se "garniture" prevaranata kod nas , kod vas i u fifi i u uefi čude kad se konačno igra nogomet . Pa nije to liga prvaka di je sve posloženo ? . Ovdi si pokazali da svi sU naućili ovu igru ' ? . Nema više 6- 0 itakovih rezultata . Eto što ti je kad naućiš čovjeka fatat ribu
 8. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ajoj ! prvo poluvreme kak tak ! al drugo ovi što igraju u " boji stoljnjaka" su na malonogometni način pokazali prepotentnim "gaučosima" kako se to radi . Sam dalje hladne glave ?. Golovi su bili "mrak" Prvi - golman je htio omalovažit Rebića , pa je popušio . Drugi - klasična Lukina pozicija pa ako uđe - ušlo je !. i treći malonogometna zahebancija - ono - kad se zezaš a lepo izgleda ? . Mesija sou metnuli u "škrinju za zamrzavanje" . Al ? sa Argentincima se nije za zahegavat !? no mi im odlučujemo o sudbini ? E sad Doktore da vidimo kolko ovaj Dalić ima 00 ili mozga ? Želim i vašoj repki svu sreću pa se vidimo u finalu
 9. adcom gfp 565 ,gfa 555,2* 565

  Nadam se da nije protiv pravila , al imaš na Diy Hr Ilimzna i Zbotića koji nisu škrti znanja ( ne velim da ovdje neko je ) stvarno ljudi pomažu . Dobro to svira sam kad se posloži kako triba . Al mene i mog "makinjistu" su poljuljaje kontroverze na guglu pa smo odustali od priče . Nisam kontaktirao navedene osobe - bilo je to prije cc 12 najst let . Možda sam pogriješio . al hebi ga - i ja kao investitor imam pravo glasa . . Želim Ti svu sreću .
 10. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Simpl i s de best ? taak to ide pri "nas" ? , al drugi ne misle tako ?
 11. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Žabari mogu bit Francuzi ili Talijani ? , a ne Brazilci ? oni su tamo nekih nick nameova ? Argentina - Gaučosi razumljivo - i sve je tako nekako logično ? i onda se pojavi "sadma sila" ! ko zna kime instruirana i evo ti ? kao što je normalno ne more DIJETE NE MORE " birat svoje ime ?
 12. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Doktore ? to je ko u klinici , da nebi nastala epidemija pacijenta u izolaciju ? . Šok terapija ? letili su i bolji ." Kolke smo dobre ženske ostavili kad smo bili "izbornici"
 13. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Da se nadohebem ? Kak onaj "ki kiriki" Ronaldo kad treba sve OBAVI . Ima onih koji znaju i mogu više i onih koji se ukake pred prilikom ? Tak je to i u životu ? , ak sam dobar ne volite me jer sam drugačiji ? . Slično je bilo i Draženu Petroviću . To su osobe koje su dale sebe u to kaj delaju i zabole ih što selo priča ? . Sam mediji ( paraziti i lešinari ) - čekaj ak se zgubi koja tekma ? pa da vidite da bi se halabrnuli da bi prodali koji primjerak više . ....
×