Jump to content

black coffe

Član
 • Content Count

  1985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

black coffe last won the day on May 16 2018

black coffe had the most liked content!

About black coffe

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

7479 profile views
 1. Ne odlično ? kao nismo se sfatili ? ? al sve ok , nečemo antagonizam , ja nemam problema sa kritikam a , i provokacijama ?
 2. Stvarno si destruktivac ! u bilo kojem obliku ! btw kuriš i dalje ? M ajmo i ovo zaključat , pa češ biti heroj ? .... .
 3. Ja sam pomennuo Gentelmensku varijaciju , al nevažno , svaka čast moderatoru što je ( crvenim napisao ) pa ajmo Gentelmenski nastaviti . Nismo djeca ? pa mogu se neke stvari suptilnije reči ? ! Novak nije bio svoj ? Igrao je koda mu je svejedno ! Ko se nije bavio takmičarskim sportovima u bilo u nekakvoj ligi pogotovo kao samac nezna , kad kome "pukne " film " - đabe profesionalac , đabe psiholozi odjednom ti je pun kufer i hebite se . Kolko je takvih mečeva odigrano ? pamte se di je pobijedio ? ( imam osječaj da ovdje teoretičari ) vladaju , a ne razum . Ali valjda nebum za navak banan .
 4. black coffe

  Iskra Garrard OZ40 zvucnjaci by ReVox

  A za espemertiranje postoji "pik" traka ? , jeftilije od "šarki" , a jednako efikasno , kad TI "paše " ? ostaviš tako i ... . Jenjostavno je najbolje , al ne jednostavnije od toga . Vidim da Si elaborirao , i sad se seljačina pojavi i pametuje ? A l sory eto naj kaj zameriti !
 5. Na tragu što sam odgovorio Crnome ! , ne mislim da su on i Dunavko "zločeste" osobe , al , jer svoje mišljenje "o opčem stanju nacije se mora involvirat u baš svaku temu ) ? . I što sad , zatvoriti če i ovu temu , pa idemo po povijesti foruma - di bi bilo zgodno podjebavati ? . ili što li več . Al mal uključivanja mozga ? , pa ni ženi ni dijeci ne velim "face tu face " sve što mislim da je , po meni kak treba , ( po meni ) imaginarno . Ajmo o ogovarati tenisače , košarkaše nogometaše i ine ... , na naše ( skoro sam napisao , ali nebum lešinarsko zadovoljstvo ? To je ipak benigno ? , ali sadržajno nama ! A ovi sportaši kojima je posvečena tema će i dalje gubiti i osvajati turnire (uzimat i pare - svojim , a ne našim zaslugama ) i mi čemo ih na ovaj ili onaj način oblajavati .Sory Doc što ću vikati , ovi prostori su puni PICOJALACA iz prošlih vremena koji su na osnovu minulog rada očekivali protekcije . E tu ću stati na "traktatu" da nebi izazvao gore navedeno ! . Nadam se ( jer je emotivno napisano ) nije previše konfuzno ? ( jasaga ponovno pročitao i skužio sam se !
 6. black coffe

  Iskra Garrard OZ40 zvucnjaci by ReVox

  Ispričavam se što sam se ubacio nepozvan , ali zar variovent nebi trebao imati neku vrstu regulacije protoka zraka ? ( jaću to nako seljački - nešto kao šiber ) . Čini mi se da je to kod Dynaudia bilo , ako sam omašio sory .
 7. Svaka sila za svog vremena ? kad več ovako komentiraš ?
 8. Fulati znači promašiti meč loptu, a ne izgubiti meč . A što se tiče toga dal hrvati ne vole svoje tenisače i da ih cijene vidlo se na dočeku nakon drugog odvojenog Davis kupa posljednjeg u dosadašnjem obliku . Ako si mislio na moj komentar Doc -u ja sam napisao da je mlad igrač i da je platio danak neiskustvu. Osobno mislim da je on budučnost , a naravno i sadašnjost hrvatskog tenisa . On je jedan fin dečko sa kućnim odgojem odmjeren u izjavama prije i nakon meča . Osim toga je i vrijedan i potpuno se posvetio svojoj igri . Kako je navodno tenis Gentelmenska igra milim da je njegov pristup igri zastario iako ispravan . Kao što netko reče više nije bitno osvojiti lijep poen , nego "ozljediti" stolac da bi "lešinari" imali o čemu pisati . I tako ....
 9. Kvotao sam Te slučajno jer je tako ispalo , sory . Fulao znači promašio meč lopte ? i izgubio meč . Što se lešinara tiče tu uglavnom podrazumijevam novinare i sve one dušebrižnike koji bolje od njega znaju što je i kako trebao napraviti ,( kao da je je htio izgubiti meč ) . .
 10. Ma svatko u datom momentu more fulat ! , i nakon toga "lešinari" za svoju promociju mogu piasati traktate o tenisu ? . jebi ga nhf !
 11. black coffe

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Točno ! oni su uvjetno rečeno mikroprekidači "za uvijek " tj najpouzdaniji . Oni rade na pritisak ili u kombinaciji sa bimetalima ( što je isto ) . sam za razliko od reed relea i magneta uvijek moraju biti u "vodoravnom" položaju . Eto !
 12. Lijepo obrazloženo . Borna nije bio vidno umoran ? Falio mu je zadnji "tač" , jel Novak izgubio ? Btw nije isto , kad si u komotnoj poziciji ili kad ti "neko piha za ovratnik " tu se dobivaju i gube mečevi . Stari lisci u principu namaju kaj izgubiti , pa su hladni , dok mladići se moraju ( ponovo ) dokazati ? . Sješaš se (iz nekog filma ) priče kad stari i mladi bik stoje na vrhu brda i ugledaju krdo krava pa ...
 13. Ma aj fergesn koje kao kakve stimulanse ( ko se nije skrio magarac je bio) ... što če nakon par godina oduzimati osvojeno kad skuže ? ko biciklisti Armstrongu (ili kak se več piše) . Pa heba ga miš ? , el svi uvjetno rečeno ne koristimo neakve stimulanse ? - tipa kava , cigareta , alkohol neakve tabletine travuljine i kozna što još . Kao i u životu i u bilo kojem sportu potrebna je samodisciplina koja je recpročna cilju koji si si postavio . E sad po Makjavejevu - dali cilj opravdava sredstvo ? . Eto !
 14. Imam , danak neiskustvu ? , mladac se ukakio ko grlica kad je vidio da ga "ima" . Bez stečene rutine (iskustva) "grančice" drhte , reket ima tonu a loptica je ko pikula a teren premali . Ima za Bornu nade ipak je možda permlad ušao ( prije ohoho) u žrvanj profesionalaca gdi nema milosti , zato je Fedex to što je .
 15. Aj da velim nešto ! : dobre dečke su parajlije kupili ? zbog čega , i sad kombiniraju , naravno za pare , a mi tu moremo nagađat ? "Ako nisi "podoban " ima sudac ! , a sad vi rečite kaj hočete , neovisno ? , priča je u živo , ko igrice ? , al ....
×