Jump to content

black coffe

Član
 • Content count

  1014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

black coffe last won the day on April 19

black coffe had the most liked content!

About black coffe

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

5465 profile views
 1. P.audio horne

  E da je onda bilo jeftinih aktivnih subova sa mogućnošću regulacije ko danas mnogi gi se naslušali glazbe čak i u u malo večim prostorima - cc 30 m2 ?
 2. P.audio horne

  Whaefidale . 7 '
 3. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Hm ? ajmo ovako ? . Điboni je napisao " Kao Tempera" i dao je Vani da ju prva izvede i nije bilo nešto iako je odlična pjevačica, zatim je sam odradio istu i bila je uspješnija (komercijalnija ) no tek kad su je Cubizmo uzeli "pod svoje" postala je pravi hit . Što sam htio reć ? . Ako note doživimo kao skup dijelova za pojačalo do izvođača je kako će ih "posložiti" da bi to dobro zvučalo ? Eto tako i dizajneri pojaćala iz istog "notnog" materijala dobiju različite varijacije na temu . Oni su nešto kao producenti - vs ekonomisti ? . To je klasični primjer di se zarada miješa sa "što je pjesnik -dizajner pojačala " htio reč . Kako je moj prijatelj rekao : ak promijenim kabel , bilo koji strujni - interkonekt ... a čuje se razlika pojačalo nije neutralno ? osim ako kabeli nisu "ekvilajzer" ? Da postoji svi "šišmiši"(nhf) bi ga imali ? a ovako lijepo imamo svoje "veselje" koje je ograničeno osobnim sredstvima koje smo spremni dati za ono što želimo ? . Ja osobno idem po Passovoj filozofiji : " Jednostavno je najbolje , al ne jednostavnije od toga ? " . Evo sa 6 banki na grbači vjerovatno ne čujem ko šišmiš . al znam ( kak se tješimo ) prepoznati zvuk . Na žalost svjestan svojih ograničenja više pozornosti posvećujem zvučnoj sceni - pozornici - tipa dubina širina visina nego timbaru instrumenata . - Limitiran sam na 12 kh sa tendencijom padanja. Pustite priču o doživljavanju i iskustvu ? . Tolko o linearnosti pojačala iz mog ćoška ?
 4. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  A običan svijet ( koji je imao lovu) bio je osuđen na raspoloženje "jaglac" slovenskog carinika ? i njegovu procjenu , od 79 te do čak 91- ve sam bio osuđen na njihovu samovolju . Iako sam legalista , sila Boga ne moli ! ? prilagodio sam se situaciji . Evo sad kad mogu prolazit ko kroz semafor ne ma matematike ? .
 5. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Uzmi Ti nekog FLOKA , dijete će se veselit a "intelektualci" drugačije gledat na Tvoje dvorišie ? . Je da je skup za održavanje ? a i susijedi i tak ? ...
 6. VICOVI!!

  A hebi g ? kolko se mi šteli ? političalski - nacionalno razič to nije moguće ! čim je zajedničko govorno područje nema šanse da se klinci nebuju spojili ? . I onda se takvi isti klinci MEŠAJU ? ma daj ? . Ovo mi možda ne treba ? Rasa ( rod je isti ? sam je ? ) vjera drugačija ) ma moremo do imemana ? . Nisam vjerski fanatik ni praktični vjernik , al vjerujem ? ! et no HF
 7. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  jet to lanac za šlepanje lojtri ili ono kaj mislim da ne postoji u uljuđenom društvima ?
 8. VICOVI!!

  Kak se zovu rvati kaj niso pogegli Van ? - Ostaše ? Hebu nas ko kauboji kojne ?
 9. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Kumovi nisu stvar novaca , ne go povjerenja i sigornosti ) . - doki se ne stisne ? . hebi ga slušajno ?
 10. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Kumovi nisu stvar novaca , ne go povjerenja i sigornosti ) . - doki se ne stisne ? .
 11. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Kumovi nisu stvar novaca , ne go povjerenja i sigornosti ) . - doki se ne stisne ? .
 12. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Naravno da nije isto pol kile mesa kobasa i špeka na litru vode ili pedeset kila mesa kobasa i špeka na sto litara vode ? Pedeset kila je pedeset kila . . voda je samo medij između mesine i nepca ! .
 13. Čime se zanimam... (ovih dana )

  čimčim više to bolje ?
 14. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Količina je simbolična ?
 15. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  E hebi ga jasam pisao o redu radu i disciplini ne u varijanti hitlera nego u varijanti učinkovitosti - tipa LAKO je PODIJELITI kad se ima ŠTO podijelit . Baš mi je žal kaj nije prošla moja priča ? .
×