Jump to content

black coffe

Član
 • Broj sadržaja

  2252
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  6

Poslednji trofej

black coffe je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O black coffe

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

8942 posetilaca
 1. jan 12 ax 7wa bile , stavio Ei ecc83 .Izgubilo se neš sitno visokih , al nema više "hisss" .
 2. Tako je, začudio sam se al po sluhu (nema scene u centru) mi bili sumljivo , na jednom zvučniku zamijenio plus i minus i vratila se . Nisam ni kabele dirao , samo odpojio napajanje dok sam ih menjao , a ono je na 4 polni "jack" . Malo mi bedasto , al ...
 3. Samo izvadio jedne i upiknuo druge ?
 4. Hebem ga ne mrem nać " što radim ovih dana" pa ... zamijenio sam cijevi na preampu ( ecc83) i sve ok , al mi se "raspala"zvučna slika , idem promijeniti plus i minus na zvučnicima i vratila se , jel to moguče ?
 5. Novo staro riješenje : Zavadi ,pa vladaj !
 6. Napraviš metalnu "čašicu" , napuniš ju kao što si rekao silikon kitom , staviš u njega šaraf koji ti odgovara , na visinu koja ti odgovara, čekaš da se osuši i eto ti kak smo to nekad zvali "gumigeleng" . Da bi svi šarafi bili istog nivoa u čašici napraviš neki "most"u koji ih ušarafiš i "uroniš " u silikon , ako radiš više komada napraviš veči most da ih više stane na njega i pjesma ?
 7. Ispričavam se , al nisam mogao da odolim, sve je u godinama i padežima : - koga ili što i skim ili čim -
 8. Ma ne vidim s bočne strane u kaj je ušarafljen i tako , al sad ima sve varijacije na temu pa nek sam odluči . Znaš i sam da je bitan "osječaj " za šaraf kod takvih stvari , a to ti niko osim iskustva ne more "ugraditi"
 9. Ništa wd , probaj nakapat nitro radredjivač , ostavi da "dejstvuje" par minuta pa onda na "inteligenciju Kad "otpusti" moreš probat i sa dobrim kliještima onak sa strane .
 10. Probao sam ga na tablet preko otg kabla - mini usb, jedan muski jedan zenski na jedan normalni zenski ,al nece . Viditc u jutro fala 😊
 11. Je na "nasem" je jeziku 😁 imam translate pa cu "nabost" (kaj ces kad moj englis i njegov nisu isti ☺). Znaci upsampling nista ne menja u zvuku ? 🤔 fala
 12. Evo mene opet s toppingom d 10 , do sad mi je bio spojen na stari jednojezgreni tablet ( mx linux ) i počeo mi štekat na you tubeu a neke stranice je svirao ok ( folk alley ) neke nije htio ni startat . Uglavnom uzeo sam neki MSI 5 jezgreni , 8 G i kaj ti ja znam . E sad na linux mi je čovjek valjda instalirao drivere , pa nešto foobar pa ovo ono šta ti ja znam . Ovaj laptop ima instaliran win 10 i ja onak bez instalacije drivera iz zeke upiknem toppinga u jnega kad ono hop veli on "postavljamo uređaj Topping d 10 " pa nakon par sec " uređaj je spreman za uporabu " upalilo se na njemu 44.1 . Pustim Hi line radio i upali se 48.0 i svira . Na you tubeu mi je na linuxu uglavnom pisalo 192 pcm , tu i tamo neki 48.0 , a na ostalim stranicama tipa folk alley , jazz groove 44.1 . Ovaj sve piči na 48.0 . Pitanje je ; što tu treba nadojebavat .Hvala .
 13. Rajko Dujmić R.I. P . Očeš nečeš ,svi smo ga slušali .
×
×
 • Kreiraj novo...