Jump to content

black coffe

Član
 • Broj sadržaja

  2171
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  6

Poslednji trofej

black coffe je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O black coffe

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Croatia

Skorašnji posetioci profila

8476 posetilaca
 1. Čime se bavim ? Skrivam se od potresa ! . Jebački nas protreslo
 2. Ls3/5 je dizajnirana za reportažna kola i morala je biti čim manja glasnija i "vjernija" . A onda su je skužili audiofili i evo ti legende . Ne znam kolko bi nas baš moglo s njom sretno živjeti čak i uz pomoč suba , al ...
 3. black coffe

  VICOVI!!

  Razgovaraju Štef i Jura : Štef :" Hebo te Jura od kad je Hrvatska preuzela upravljanje EU sve otišlo u curac , Korona virus , migranti , pad burze , cijene nafte ,brexit , upitan euro , turistička sezona upitan eurosong .. " . Jura :" A tek su na pola mandata ... "
 4. black coffe

  VICOVI!!

  Ak je bilo nema veze dobro je sjetiti se : Zapisi sa suđenja - istinito. Odvjetnik : Kad vam je rođendan? Svjedok : 18 srpnja ! Odvjetnik: Koje godine ? Svjedok: Svake godine . Odvjetnik: Ta činjenica da ste zaboravni utječe na vas ? Svjedok : Da . Odvjetnik : Na koji način utječe ? Svjedok : Pa zaboravljam . Odvjetnik : Zaboravljate ? Možete li nam dati primjer nečega što ste zaboravili ? Odvjetnik : Recite doktore , jel istina da osoba kad umre u snu ne zna za to do idučeg jutra ? Vještak : Vi ste stvarno položili pravosudni ispit ? Odvjetnik : Kako je prestao vaš prvi brak ? Svjedok : Pa smrću . Odvjetnik : Čijom ? Odvjetnik : Doktore, kolliko ste autopsija obavili na mrtvacima ? Vještak : Sve sam autopsije obavio na mrtvacima . Odvjetnik : Može li se sjetiti u koje ste vrijeme počeli pregledavati tijelo? Vještak : Pa autopsija je počela oko 8:30 ujutro . Odvjetnik : A gospođa je bila mrtva u to vrijeme ? Vještak : Ne sjedila je na stolu pitajuči se zašto na njoj radim autopsiju . Odvjetnik : Doktore : Kad ste radili autopsiju , jeste li provjerili puls ? Vještak : Ne. Odvjetnik : Aha , a krvni pritisak ? Vještak : Ne . Odvjetnik : A disanje , jeste li provjerili disanje ? Vještak : ne . Odvjetnik : Znači ipak je bilo moguče da je pacijent bio živ kada ste počeli s autopsijom ? Vještak : Ne nije . Odvjetnik : Ne? a kako možete biti tako sigurni kad ni jednu provjeru niste odradili ? Vještak : Zato što osome na koje padne betonska ploča od 3,7 tona nemaju tendenciju da ostanu žive . Odvjetnik : Da, da , a jeli ipak moguće da je obzirom da niste odradili ni jednu provjeru pacijent bio živ ili da je moguče i sada živ ? Vještak : Je moguče je da je živ i da je vjerojatno odvjetnik .
 5. To bi bilo nešto kao dve raznoimene faze ?
 6. Hvala na pojašnjenju , to sam i mislio - di to nabaviti ? odnosno kako riješiti problem imam AC ispravljač AC 12v 2a 24VA jel ima neka kombinacija itd .
 7. Jedno čudnovato pitanje ! kakav je to trafo AC 12-0-12 V , potreban je za napajanje dac-a ?
 8. Veli čoek da Muse dac more sa android ? Ima za 280 kn - cc 30 e ' .sam za tablet bi bio .
 9. Pozdrav , hebi ga dosadan sam i sam sebi ,al di ću ak ne ovde . Dal postoji kakva "triper" varijanta da spojim da mi topping d 10 da mi radi sa tabletom Lenovo A 7600 - F . Eto sa laptopom radi ok i sad nastupa lakomost , odnosno šparanje :) ( sam za Yubetube , jazz groove i sl .
 10. Iako sam takve i slične supstance izbacio iz svakodnevne uporabe dok se mičem jednu ne odbijam .
 11. black coffe

  VICOVI!!

  Kad žensko vikne : "Ajoojjj koliki je" u 99% slučajeva riječ je o pauku .
 12. black coffe

  VICOVI!!

  Stoji princeza pokraj jezera punog krokodila , prilazi joj siromašno zgodno momče . Princeza skine prsten i baci ga u jezero. "izvadi ga" princeze će . ............ " Konačno" ona će "ovi prinčevi svi su odreda skakali u jezero".
×
×
 • Kreiraj novo...