Jump to content

black coffe

Član
 • Content Count

  1291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

black coffe last won the day on May 16

black coffe had the most liked content!

About black coffe

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

6467 profile views
 1. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Svi znaju sve ? a u Sloveniji - VAMPI ? Drago mi da se napapam iste hrane na 3 jezika
 2. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Doc ! sa 6 banki živim relativno neuredno ! evo m,takav sam po celom telu , volem škembiće ( kod nas fileki) i ostale tzv iznutrice . Osječam se dobro kolko ću još poživjeti ? ! Valjda dok sam živ ? - NHF . Sory mislim da Si sfatio .
 3. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Ritam sekcija ?
 4. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Zgodna priča ? Al nek !.
 5. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Ja sam iz sela Velika Gorica čiji je kvart Pleso tj aerodrom , bratska općina Obrenovac ! . To je nešto kao Zemun , samo manje . I mi smo pokraj Save - rijeke . Rado bi pomogao , al kao što su Ti rekli imaš pametnijih riješenja , pogotovo ono sa štangama ušeraflenim u zid , ali sa barem 5 mm gumom između zida i nosača . Ne znam dali je priča vrijedna toga , al to je Tvoja procjena ? .
 6. black coffe

  Gde ćete na letovanje?

  Pogledaj malo aerodromske taxe ? , u takvim jeftinim ponudama ima dosta "zamki" . Za Prag avionom skuplja aerodromska taksa neg cijeli aranžman . Al ako je povoljno , a sam si ko zna što se na destinaciji more desiti ? od viška ne boli glava - osim što će ti 2 kreveta .
 7. black coffe

  Zanimljive i smesne slike

  Ak se ne varam ovo je Frenki ? , a ovi njegovi čarobnjaci nisu imali pojma o postavljanju sustava u sobu , i o utjecaju sobe na zvuk sustava ? , al hebe mu se ? .
 8. black coffe

  Parabolis sistem

  O čemu o gravitaciskim valovima ili o teoriji struna ? ja nisam bio na instrukcijama bez temeljnog znanja -škole ( mada to ništa ne znači ? ) Špekulanje je vještina kojom ljudi veće vještine pobjeđuju osobe veče inteligencije ? iako ovi veče inteligencije znaju bolje sve izračunati ? .A kaj se tiče polaprnih karakteristika Majke mi nisam gledal ! , al ona bi trebala biti 180 stupnjeba , a , sad su tu fazne varijacije na temu . Ne želim te uvrijedit al poštujem što učiš . Sam to delaš na malo recimo čudan način . Nisam dokon , al prije neg što počnem delat "prolistam" audiofilske stranice i ? :) Sa srećom !
 9. black coffe

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Oladi malo ,? :)
 10. black coffe

  Parabolis sistem

  Quad je izlazno pojačalo i ima logično samo 1 ulaz , Quad 99 cd je izvor koli nema analogne ulaze , nego samo digitalne, mislim 2 te kao predpojačalo može služiti samo sa digitalnim izvorima. Tu bi trebao nastupiti pasivni preamp , daklem ako hoćemu u sustav integrirati recimo tuner i gramofon spojimo ih na pasivni preamp kao i 99 etku . Znači dovoljan je preamp sa 3 izlaza . Na stranu situacija dal pasivni preamp "kvari" zvuk 99 desetke , jer sad 0 i 1 inice prolaze kroz analogni preamp . Ovo se ne uči u niakvim školama neg je jednostavan i logičan čisto "elaktričarski" zaklučak . Kakav qurčev linijski signal ? il je analogni il digitalni ? obodva su linijski jer napajaju pojačalo ? Al ak vam se da klikerejte se dalje ?
 11. black coffe

  Parabolis sistem

  na ulaz - analogni ? j edino takav ima ?
 12. black coffe

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  To se osjeti , a ne čuje
 13. black coffe

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Ma imam ja na čemu slušat , al nije to ono al kad pobijedim slikanje i slanje slikica ( momentalno nije prioritet ) poslat ču slikice crevaca dotičnog uređaja . Kad idem u investiciju hoću da bude u funkciji predpojačala za cd i gramofon , znači sa 4 lampe - 82 i 83 2+2 , ili neakva pametnija varijanta . Zato ću poslikat i postavit pa nakon zaključaka svekolikog mišljenja ću mom majstoru reč što hoću . Kao što nekad netko davno reče : "Uz malu pomoć mojih prijatelja" . Nije to niakav poseban sustav , al me veseli obzirom da se vračam na početak . Novac je manji problem ? neg je vrijeme . Rastežo me ko žvaku ( dok mogu ) . Ovo pišem u pauzama dok radim . ( da isključim mozak ) AL .... Sreča da radim privatno pa sam navodno sam sebi gazda ?
 14. black coffe

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  E hebi ga pojačaš i " šum lampi" i nema crna pozadina ? - nikad zadovoljni ? .
 15. black coffe

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Ako su "grančice " bijednih 10 ojra ? x ... . Nije ista priča radit sebi ili nekome ? ili za nekoga ? .
×