Jump to content

black coffe

Član
 • Content Count

  2102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

black coffe last won the day on May 16 2018

black coffe had the most liked content!

About black coffe

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

8067 profile views
 1. black coffe

  Kafu mi ispeci

  Ma ima sve i kod vas sam treba volje i ne baš puno para - jeftiniji hobi nego hifa - . Internet sve zna
 2. black coffe

  Kafu mi ispeci

  Robusta na manjoj temperaturi ekstrakcije otpušta više "arome" , zato ima jaču "farbu",ali i nazovimo to gorčinu . Kao što ima arabice slabije kvalitete tako i robuste ima odlične kvalitete . Aroma i kvaliteta ovise o podneblju di raste , svako ima svoje specifičnosti . Ma ima tu priče....
 3. black coffe

  Kafu mi ispeci

  Takvu boju "preferiram" ( kava je ko i ženska - badava je dobra ako nije lijepa ) . Ako nije dirana temperatura aparata mogu zaključiti da u mješavini ima malkoc više robuste što nužno ne znači da nije kvalitetan ekstrahat .Najbitniji je pravi omjer -što bi vinari -rekli u kupažu . Uživaj
 4. black coffe

  VICOVI!!

  ONA : Gde si do sad!!! ? ON : Igrao sam šah ! ONA : Zašto onda smrdiš po rakijetini !!! ? . On : Pa neču valjda po šahu smrdit ! .
 5. black coffe

  Wharfedale 312

  Ono što je rađeno pedantno je odrađeno ! , ja bi poslušao pa ih otvorio , ako se ne varam trebale bi biti Rank jedinice ( barem su kod mene na E50 ) .Na basevima su "kockasti " magneti .
 6. black coffe

  Iznenađenje !!! - ??? ili ...

  Posle svađe On - jel mogu gledat tv ? Ona - moreš , al nemoj palit !
 7. black coffe

  Iznenađenje !!! - ??? ili ...

  Ne mislim uopće na refleksije ! , Mislim na samo fizičko odsustvo . Kao da sam uvjetno rečeno koncentriraniji , ono ne odvlači pažnju svojim prisustvom . Velim čudan osječaj , naravno bolji . Nije sve do kraja posloženo . Naglasak je da stvarno ništa ne bude između zvučnika , probati ću maknuti i policu sa uređajima sa strane , kad je bal nek je maskembal . Mal me muči duljina kabela , al za probu ču smuljati neke "telefonce" . Konačno imam prostora za egzibicije sa pozicioniranjem i u širinu i u dubinu , a i za ostale akustičke "čarolije" kako dobre tako i zločeste . Obečajem da ču lijeni hrgan odma ići natjerati "klinca" da me nauči postavljati slike da moremo komentirati .
 8. black coffe

  VICOVI!!

  Voze hm... Mujo i Haso drva konjskom zapregom i naiđoše na brdo . Od napora jedan konj prdne Mujo će - Kume što to smrdi ? Haso če- Lamela kume lamela...
 9. black coffe

  Iznenađenje !!! - ??? ili ...

  Što se desilo ? Mlađi sin mi se odselio i ostala mi prazna soba , i ja kao "pater familias" odmah ju prisvojih. I normalno po inerciji polica na sredinu zida tv na nju pojačalo , predpojačalo, cd ... zvučnici na stalke sa svake strane (mogu se pozicionirat po potrebi) kad nastade gužvetina na polici . Reko hebeš tv, posložim onak na brzinu kad ono - iznenađenje samo takvo . Men s čini da više nikad tv među zvučnike ! Sreća da nisam išao bušiti zidne nosače (neizdrž je nekad i dobar)
 10. Največi "upgrade" sustava u zadnih dvadesetak godina je što sam maknuo TV između zvučnika . Stvarno iznenađenje !
 11. black coffe

  Osigurači (high end?) i oko njih

  Da sad počinje prava "priredba" u što god pipneš košta koda dodaješ komponentu i onda sam sebe uvjeravaš ??? .Sad treba biti hladne glave i obavezno svaki "neizdrž" pustiti par dana da se dunsta . Dosta se dobrih odluka , a i para ušpara na taj način .
 12. black coffe

  Online radio stations

  Ha ha , nekad "borba" s antenama , a danas sa dac-ovima
 13. black coffe

  Novopridosle skalamerije

  Ja bi osobno crni prozirni vodeni bajc , a da ostane vidljiva struktora drveta , a da se ipak vidi da su stalci. ( pa orginal su metalni crni ? ) .
 14. black coffe

  Too Loud Fest 2019 Zagreb

  Iskazao si se u obije varijacije
 15. black coffe

  Too Loud Fest 2019 Zagreb

  Izložio Dacho i zvučnike i iskazao se
×