Jump to content

vladd

Član
 • Broj sadržaja

  12949
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  71

Poslednji trofej

vladd je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

3 Pratilaca

O vladd

 • Rođendan 11/20/1957

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Paviljoni
 • Interesovanja:
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

22852 posetilaca

vladd's Achievements

Inventar foruma

Inventar foruma (9/9)

4.6k

Forumska reputacija

 1. Celik je zbog sprecavanja mehanickog stresa i protiv generisanja naponskih spajkcica pri deformaciji, pride i trajnosti zbog ceste manipulacije, a impedansa je blize 60 i 75 oma nego 50, bolji je naponski transfer a energija je zanemarljiva. U pitanju su solidno do veoma low noise koaksi za pasivne elektrode i za korektan prenos mikrovolti do par milivolti.
 2. Da izbacis sotki diode zbog velike reverzne struje i ubacis nesto kao PD70224, fet grec...
 3. vladd

  Vincent

  Vincent CD-S6 CD player upgrade LAMPIZATOR.EU fake tubes in fake high-end Vincent CD-S6 player Deo rivju je onako, prilicno mi stil godi, slicno bih rekao samo opsirnije i grublje...ali nema potrebe
 4. El cheapo, 3,5 cifara, po 5 do 10 znacajnih cifara greska(u karakteristikama x%+5D ili +10D), sto se ne zna kada idu tolerancije komponenti a kada obracun cifara u cipu, mrsava otpornost na smetnje... Moze za elektricare. To ni na pijaci ne zovu dobar.
 5. Mozes da zakacis osciloskop za dopunsku informaciju, da nema nekog oscilovanja, hoce i to da napravi napon na izlazu, jerbo tom instrumentu nije za verovati.
 6. Sa se ne pomisli da je u laboratorijama dosadno Eksperiment za posmatranje BEC-BCS crossover-a Litijuma, grubo receno prelaz iz Boze -Ajnstajnovog kondenzata u Kuperove parove Skaterovanje molekula je na oko 170 nm
 7. Pomaže i da se uzemlji diyer, mada je za neke kasno, ili bar poveže sa gnd Minimizacija zmijuljanja i deformacija folija Da se podsetimo mrve fizike iz osnovne
 8. Nope. Leva plava veza od pina otpornika 82 oma je višak, desna je ok, samo crvenu sa zvezdišta br2 spojiti sa otpornikom umesto levog plavog voda. <pa na priključak dovodiš direktno jedno zvezdište a drugo preko otpornika. Generisanje ideje pakovanja masa ide od šeme, gde se "zatvaraju" kola šuma i bruma, i tada se manipuliše sa izbegavanjima raznih tokova različito zaprljanih signala ili samo struja brumom.
 9. Suština diy akcije je obezbediti provodnik koji je nadmoćan u geometriji sa jedne i čistoći bakra sa druge. Prevoditi foliju u kružni presek je .... lakša opcija posla a deformacija geometrije očigledna... čemu? Da bi se dodala neka pljosnata viljuška? Koristiti pri tom običnu žicu gubi logiku, čemu degradacija kvaliteta materijala. U sve to uvesti bakarnu cev koja po čistoći ne može i ne treba da prilazi žicama, zbog druge namene, tek je pitanje čemu dosetka, povod, ili ideja, ili samo što liči na okruglu žicu, a od nekog bakra je. Dobra je Dražina opaska u vezi izolatora, odabarati pažljivo, prema ukusu i mogućnostima. Struja ne de kroz žicu kao voda kroz cev kako je mislio lord Kelvin, nego polje ide oko provodnika kako reče Hevisajd. I vremenom se ocrtaju jasni otisci prstiju gde se dodirivalo. Malo deblja folija je mirnija, manje divlja i manje osetljiva prema statičkom elektricitetu oko nas, što se tiče uvijanja bez vidljivog povoda. Terminacija folije može da bude igra mašte, i jedna od opcija je da se podeblja sa nekoliko komada istih folija i ureže otvor kao papučica sa bočnim prolazom, otvorom za kontaktni šraf. Poenta je početnu ideju sprovesti do kraja maksimalno po želji maksimalizma.
 10. Stega, pa jos bakarna, sa srafovima od bakar berilijuma. Malo je degradacija sa folije preci na zicku obicnjacu, banderasku.
×
×
 • Kreiraj novo...