Jump to content

vladd

Član
 • Content count

  2134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

vladd last won the day on November 25

vladd had the most liked content!

1 Follower

About vladd

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Beograd
 • Interesovanja:
  Elektronika, tehnika, pecanje, ukratko sve sto ne govori
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

4481 profile views
 1. DC blocker

  Bolje da si dao 50 evra za nov trafo i da si miran. Pre 20 god je bio napon mreze 220v a sada je 230. Sigurno mu je mirna struja prgavija.. Pride, bila muljava vremena, razna jezgra u opticaju, sada je kvalitet nesto bolji, konzistentniji, a valjda ne stede na zici...kao kinezi. Kakav crni dc bloker.
 2. Novopridosle skalamerije

  Znaci trajno banovan je Paja Patak
 3. Ne treba ti ni za preamp http://www.hafler.com/pdf/archive/DH-101_preamp_man.pdf
 4. I šta je sad pravo rešenje ?

  Meni malina sama radi, nema ni pigibek ni hat dodatak, znaci, dodaci su po zelji, sd kartica( brza), hd i kutija. Otvoren izbor kvaliteta memorije i diska. A arm quad cortex je prica za sebe
 5. I šta je sad pravo rešenje ?

  Dizvines, meni malina radi mlatimudijalni centar daleko bolje i brze od klijenta, za preko duplo manje novca, istina uz nesto zezanja oko turpijanja kutije i oko testerisanja softvera. A displejcic je tv preko jednog od hdmi. Hard po zelji, memorija po zelji, samo je neophpdan diy.
 6. Jeste, Na njih je Zen mislio, na ova dva najveca. Moze da radi na 120V ali sa nizim naponima, zato se proverava velicina napona na elektrolitima. Pitanje je i taj trafo, da li je 230-110 ili je 230-230. U svakom slucaju je visak, mozes ga vratiti prodavcu..
 7. Get everything down on pen and paper

  Sta sad crni. , ne razumem, ko plati harbetha 10k evra, da dobije po tamburi ili?
 8. I šta je sad pravo rešenje ?

  RPi ipak ima jaci proc i bolje opcije, i pride ima nadogradnju za kvalitetnu obradu digitalnog audia, uz dobar dac, ostaju opcije mehanika + dac, rpi + digione +dac, fin softver za konverziju audio c-a na hard, otvara igranjac sa daljinskim komandama, plejlistama, pa cak i verziju mreznog strimera, i to samo uz postojeci adekvatan softver, da bas ne preterujemo sa pisanjem programa. I otvara se siroko polje za igranje sa digitalnim zapisom zvuka. Sasvim lepo obradjenog za pristojno mali novac. I nekako vise volim posebne kockice koje se sklapaju, sa open source podrskom, nego brendiranu spravu koju davi specifican softver, limitirane memorije i opcije, muljavi procesori...i kojoj ce neko planski jednog dana da ukine podrsku pod parolom, kupuj novo rodjace..
 9. Jeste napajanje, i dobro bi bilo da se pomere zice i procita tekst na plocici, pored osiguraca, koji nacin povezivanja je za 240V. Da bar preamp bude na mrezi i rastereti malo prilagodni trafo.
 10. Savet stoji bez obzira na opustenu atmosferu i banalna poredjenja, a mene mrzi da trazim datasit za komplete 561049/7917, i ne bih bio bahat prema delovima za koje nemam spremnu rezervu.
 11. I pored toga ih moze smlatiti staticki elektricitet, nevazno koji je instrument , pipalica ili kaziprst. Idu cene i preko 15 evra po komadu, ali nema potrebe za vecim kvalitetom od Nichicona ili Panasonica.
 12. Mozda ako vi saljivci napisete tutorijal o lateralnim fetovima bez zastite, stastickom elektricitetu..itd.. Bolje da ne dira, nema ama bas nikakve potrebe.
 13. Get everything down on pen and paper

  M', karakteri levo i desno su mi previse poznate cvecke, taman egzistiraju u simbiozi, pa cisto analiziram interesantnosti...
 14. I šta je sad pravo rešenje ?

  Treba mu nesto ovakvo https://www.allo.com/sparky/digione.html Ili komplet, da ne lomi glavu, mada bih ja sve to spakovao u aluminijum, RPi napajanje brlja na svetlu. https://volumio.org/allo-digione-player-probably-best-volumio-based-spdif-transport/
×