Jump to content

vladd

Član
 • Content Count

  5385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

vladd last won the day on April 10

vladd had the most liked content!

1 Follower

About vladd

 • Rank
  DiyA
 • Birthday 11/20/1957

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Paviljoni
 • Interesovanja:
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

5937 profile views
 1. vladd

  Kafanica . . .

  Ma sta da se pretvaramo, nikada nije bilo rokenrola bez cmakanja vlasti. Od direktnih guzonjinih sinova, preko velike audicije, kada su iznikle silne grupe, neke i nevine, do rasturanja resursa patrije 90-ih pa do danas. Uvek je sekretarijat za kulturu drzao dirigentsku palicu, a carina zmirkala na opremu...nekima.
 2. vladd

  Kafanica . . .

  Nekome je CV vazan kao polazna osnova za formiranje stava, narocito ako je problem prepoznati kompleksnost kreacije. Ova kreacija je samo jedan izliv zuci, nista spektakularno, niti je dodirnuta sustina. A sustina lezi negde u magli ocvrsnutog moralnog stava, cvrstih kriterijuma i odnosa prema zajednici, sto neki negde, u nekim oblastima, znaju da odglume, ali na drugim primerima lako posrnu.
 3. Da nisi i ti zaglavio kod Paperinosovog Majstora?
 4. vladd

  Male ili velike membrane?

  DIATONE je oduvek pravio zvucnike za balavljenje.
 5. vladd

  Kafanica . . .

  Isprazni beskrupulozni cinizam, oduvek su takvi bili, ne razumem pokusaje da se nazovu humorom.
 6. vladd

  Kafanica . . .

  To mi je najjaca osobina
 7. vladd

  Kafanica . . .

  Ne sme se biti apolitican, posto krenu razni da kroje ruzne kape. Ono sto je problem je los karakter i neprincipijelnost, vise od politike a politika je samo ishodiste gde sitne duse mogu da se najvise izraze i napave najvecu stetu.
 8. vladd

  Kafanica . . .

  Naravno. Pozar Notr Dama je planetarna tragedija, civilizacijska bastina, monumentalni kulturni spomenik. Dnevna politika je dnevna politika, sitne duze i pakosti su cesta pojava, valjda nije prezastupljena na forumu. I sitne duse nisu bitne, iako ih neko prebrojava kao vecinu, nikada vecina nije pravila napredak nego sposobna manjina.
 9. vladd

  Udrobljena automobilska tema.

  Da, pritisak na podlogu, povrsina i tezina, to mora japanac da definise, inace si odbija od razum
 10. vladd

  Udrobljena automobilska tema.

  Ekseri su zabranjeni kod nas. Bitno je da su sare duboke, guma mekana,i pre svega uska. Cim predje 195 sirinu, krecu problemi na snegu. Led je posebna prica.
 11. vladd

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Razdelis struje po grecevima, da se diode ne cimaju. Mada se koriste druge tehnike, ntc i slicno... Za taj kamen za kupus od 1,2KW treba soft start inace ce da iskacu osiguraci.
 12. vladd

  Male ili velike membrane?

  https://www.harbeth.co.uk/usergroup/forum/the-science-of-audio/speaker-design/462-why-no-radial-for-the-12-inch-bass-unit
×