Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. za'ebani ovi rusi...jedan počistio fedexa, drugi nolu čekamo opsežni izveštaj dekija&srećka o stanju nolove "povrede lakta"
 3. paja959

  sonic frontiers anthem pre 1L

  ta idji bre,drugaru su radili kompletnu novu prednju plocu za Herron Audio phono,isto je bio silver oridji,pa se menjalo na crno...nije nesto extra komplikovano kako vidim ta prednja ploca,nadjes jod dobrog stampara za to,i voila...
 4. Today
 5. Mikorist

  Khadas Tone Board

  Ja lepo rekoh - treba Nichicon fine gold. Jedino što će da stoje ko kokoške na nogicama
 6. Yesterday
 7. gluv_i_udaren

  Khadas Tone Board

  Ovaj kung-fu tone boar je toliko odvratno svirao kad sam zamenio kondenzatore da sam ga samo gled’o i neverov’o. Gledam njega, gledam kantu, gledam njega... Ostavio da radi stalno i danas malo pojač’o. Manje gledam kantu. Možda nešto i bude od njega
 8. stefaca

  Disco-M Scan-Speak studio monitori

  Malo i bombonica.
 9. revox

  DOo0oJO by ninja

  ajdeeee 2 godine ..... to mi ovde obrijemo za dva tri dana ... zavisi od trenutne psihofizičke situacije
 10. zek

  DOo0oJO by ninja

  To ovde ne bi izdržalo ni 2 meseca....
 11. grone

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Jutros poceo 4 kom do vece jedva farbao! Bice jos slike kad se sve sklopi...
 12. shonne

  Filmovi koje volite

  https://m.imdb.com/title/tt6751668/
 13. ninja

  Serije koje gledate

  Upravo se vratio iz kina i odgledao Ones upone a time... in Hollywood, I nije los film ali ne meni jedan od boljih Tarantinovih. Ali, DiCaprio je više no odličan a nije da ga nesto obožavam. Radnja, Hollywood u svoje najbolje doba, više događaja sa Tarantinovim touch:om ... film je dug, valja izabrati bio sa udobnim foteljama.
 14. ninja

  Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Ha, ha, ha, hebo ti to kad ti neko mora kontrabalans držati
 15. ninja

  DOo0oJO by ninja

  Nije, to je samo pakovanje a unutra napunjen sa masom manjih toblerone pakovanja, 2 kg ukupno. Biće mi jedno 2 godine
 16. dejanco32

  DOo0oJO by ninja

  ^ Uz ovu ništa ne treba ni tepih ni zavese ni kartoni za jaja...
 17. krca44

  Phono vs cd

  Pasuje na osovinu bez problema i cak kad se koristi postoji mali benefit, malo se procisti zvuk, finesa ali dovoljna. Problem kod mene je bio ukupni precnik klampa, pokrivao se skoro ceo record label i na mnogim plocama gde je zadnja brazda blizu labela, desi se to da zvucnica udari telom o ivicu klampa. Zato napisah da je precnik za 2-3mm manji, ne bi bilo problema. Klamp sam inace vratio, bio je kod mene na pozajmici jedno tri meseca, na kraju zao mi je u smislu da ima nekog efekta ali bi morao biti manjeg precnika da ga koristim bez cekanja i skakanja kad dodje kraj ploce. P.S. Klamp je bio izradjen od metala sa oznakama za brzinu kretanja ploce ( stampa, crte za 33 i 45 u dva reda po obodu ), Mitchell itd ispisano krasnopisom, sa stezanjem osovine, sa donje strane materijal poput tanke coje... ahhh sad se setih da bi uz ovaj klamp navodno trebalo stavljati podlogu iste velicine ispod ploce, koju nisam dobio prilikom koriscenja ( ne znam da li bi to imalo uticaja ? )
 18. NIXIE

  Kричащий Oрел (Screaming Eagle) 4P1L S.E.P.

  Trenutno je asimetrija na izlazu manje od 1V, dobro su uparene obe lampe u balonu. Probavao sam nestabilisano CRCRC i razne stabilizacije, nije bilo bruma nikada. Kad nije stabilisano napajanje, malo se menja DC napon na izlazu, par stotina mV jedva primetno i sporo, to je nebitno. Jedino što mi se više sviđa kako zvuči sa stabilisanim naponom, makar to bilo i najjednostavnije rešenje sa zenerkama i jednim MJE340. Nisam probao CLC. A za taj gornji katodni otpornik ću da nađem zašto ga Broskie stavlja.
 19. vladd

  Kричащий Oрел (Screaming Eagle) 4P1L S.E.P.

  Posmatraj otpornik kao strujni izvor, a onda sta ce ti dva strujna izvora na red. A ionako je tesko postici simetriju napona, narocito kod prostih sema sa lampama, a inace jako komplikovano, pa nema nesto brige. Plus je sve izlozeno riplu iz ispravljaca..koji na 200-300V uopste nije mali, a onda se upetljava u signal od par volti..pozeljniji je malo zesci ispravljac.
 20. Dumus

  Phono vs cd

  Zato što za neke modele trebaju izmene na klampu: "Note that due to their oversize diameter record spindles, this clamp will not fit Thorens, AR or Lenco decks unless you are prepared to do a modification to enlarge the inside diameter of the clamp's collet. Contact me for more info if you are contemplating this modification." Ne znam konkretno za Technics-a , ali vrlo lako moguće da ne paše za njega. Ako je imao R na plastici javi mi se na p.p. Pozzz
 21. paja959

  Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  puj pike ne vazi,sve dotle dok ne nabavis 'vaki...nekog biljmeza suvozasa za prikoljic,koji se ponasa ko dzak peska siguran sam da mos naci i tamo sigurno...kad sam vidio u emisiji za motoriste,zamal se nisam slogiro ...setih se i Kuzma Stogi S-a,u varijanti dok nije popunjena silikonska kadica,na talasastoj ploci....
 22. stefaca

  Disco-M Scan-Speak studio monitori

  Smirglao na terasi. Gde sam to smeo u stanu. Verovatno ne bi ocistio nikada. Inace, prednost kada zivis sam je da se samo unutrasnji ti buni ako mu nesto smeta :)
 23. NIXIE

  Kричащий Oрел (Screaming Eagle) 4P1L S.E.P.

  Ima ga na svim šemama osim na ovom pojačalu za slušalice. Kad ga nema, nije tačno polovina napona napajanja na izlazu, razdesi se za pad napona na tom otporniku, ali to nije mnogo bitno za rad uređaja. Koju još funkciju onda može da ima kad ga svuda stavlja?
 24. Ma ne pomazu im ni kozne gace sa svima njima. Ima da ih ugazimo u Kini samo tako. I to jos 2 puta. Na pripremama i u grupnoj fazi, znaci 3 puta ukupno.
 25. Galinari cini mi se da je skoro operisan, slepo crevo. Mislim da ce da bude spreman tek za prvenstvo.
 1. Load more activity


×