Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/16/19 in all areas

 1. 5 points
  Ma da, jedna totalno promašena ličnost, kompletno protraćen talenat, proćerdan život. Zamisli molim te majka mu hrvatica?! Pa kako nije odabrao neku drugu? I na stranu što se bavi tenisom, to da mu oprostimo, ali šta mu treba to da bude među najboljima na svetu? Kako prihvatiše da igra za reprezentaciju Srbije nije mi jasno? I još da osvoji Davis Cup? Ima ovde mnogo pametnijih koji bi bolje znali kako da potroše taj novac koji on zarađuje. I stvarno me zanima kako se to određuje ko je više srbin od nekoga? I ko je taj koji to određuje? Da vidimo kakav kredibilitet ima da donosi takve sudove. I zbog čega je to važno?
 2. 4 points
  vladd

  Pitanje

  https://www.dropbox.com/s/7c4gxpzie7821w0/Hi fi audio cevni pojacavaci.pdf?dl=0
 3. 3 points
  nije autosovinizam , samo je sovinizam u pitanju
 4. 3 points
  takav utisak imam u vezi podrške Đokoviću.. niko nije prorok u svom selu..
 5. 3 points
  Ponekad u životu pa i u tenisu, kada sve dobro uradite, može Vam ipak zafaliti malo “sreće”. Sledeći put će “sreća” biti na Borninoj strani. Takođe, nije beznačajan ni negativan uticaj “Federerove” publike na Borninu koncentraciju u odlučujućim trenutcima, neka je na sramotu Italijanima; jer ako je neko fini momak na turu onda je to svakako Borna. Ponekad ne razumem pojedine navijače (naročito hrvatske) koji Borni a i svim ostalim hrvatskim teniserima “cepaju dlaku na dva dela”. Ne da nemaju razloga za tako nešto, naprotiv. Hrvatska ima sjajne igrače: Bornu (jedan od mojih ljubimaca, škola tenisa), Marina, Ivu ...... i treba ih maksimalno podrzati da ostvare potencijal koji imaju. Sramota je, ponekad sticem utisak, da ih mi iz Srbije više poštujemo i podržavamo nego navijači iz Hrvatske. Nisu to zaslužili, naprotiv oni su za ponos Hrvatske.
 6. 3 points
  ZASto

  Pitanje

  Evo i kropovano: http://zastos.com/Hi_fi_audio_cevni_pojacavaci.pdf
 7. 3 points
  Mikorist

  Zanimljive i smesne slike

 8. 3 points
  Doktor

  Trenutno na gramofonu ...

  Poleteh najvise za ove dve Sumanove simfonije u izdanju ETERNA-e. Uzeh i ovaj DG kompilaciju "hitova" klavirske klasike, pa Smetanu i naravno, kada god vidim Rihtera, pazarim. Ploce mint - neslusane. 5 LP = 400 din.
 9. 3 points
  Zen Mod

  ZM, random zanimacije

 10. 3 points
  Woland

  Trenutno na gramofonu ...

  stiglo danas - Alessandra Celletti Blue.. svaštanešto mi je još poslala [emoji4] sa bandcampa, samo u najlonu, nema omot
 11. 2 points
  Aleks

  FS: Boenicke W5 by Alex

  Na prodaju par kutija iz naslova. U viđenom stanju (sa sve stalcima), nije to sve baš vizuelno najbolje, ali zvučno svira baš Kutije ispunjavaju basem i veće prostorije (a ne kao kad napišu za Seas monitor sa 4" basićem da pokriva prostoriju 16m2). Ovo je stvarno prodigy u 16m2. Ljudi su slušali na FAK-u i da ne bih ja hvalio pročitajte sami utiske / raspitajte se. Evo na FAKu kako je to ličilo, da se vidi koliki su to zvučnici: Cena koliko vi kažete, a kažete meni na pp. Ne šaljem na slušanje, ne primam kod mene na slušanje (ne postoji mogućnost, iz pozadine slika vidi se i zašto). Može neki klip onako:
 12. 2 points
  Zen Mod

  Fane Sovereign 15-300 TC

  meni opet nekako jednostavnije kupiti par Tanns 15" za 350E ..... imas i bass i sve ostalo
 13. 2 points
  sax.hifi

  Fane Sovereign 15-300 TC

  ma jok bre. onken, a ozgo ribon. bolje od sex-a.
 14. 2 points
  revox

  Iskra Garrard OZ40 zvucnjaci by ReVox

  ubusi rupu u kutiju fi koji oces... nadjes plastiku malo deblju kao ovu fi plastike 2mm manje o rupe zarad magicne krpe Izrezes plastiku na potrebnu deblinju ... zavisno od debljine prednje strane il zadnje od kutije ja na 16mm debljine iverice dodao po 3mm tako da je islo na 22 mm mazes sintelanom spoljnji dio plsatike I nategnes magicnu krpu I omotas papirnom trakom dok ne osusi Kad osusi maknes papirnu traku obrezes magicnu krpu da bude na visini valjka (22mm) upunis vjestackom vunom iz jastuka (ako ti draga dozvoli) odokativno ... otprilike ne pritisnuto da bude visine 5-6cm Super ljepkom po obodu valjka bacas kap po kap I natezes magicnu krpu Plamenom upaljaca zaradis rezani dio magicne da se mrvi I prosipa I to je to ja sam one mreze od racunara ofarbai jer me nerviralo niklovano prosto nic komplikovano nije pregusto samo ti se cini ... magicna krpa tanka ... vazduh ventilira bez problema
 15. 2 points
 16. 2 points
  Federer se bruka, ali, u mogućnosti je, da posle svega i to uradi mene više brinu komentari u kojima je Kirjos "dobar za tenis" - čini mi se da ATP podleže tom bulšitu, radi publiciteta, love u krajnjoj liniji.. plašim se da Kirjos postavlja temelj nekoj novoj "estetici" koja će uskoro da prevlada u tenisu
 17. 2 points
 18. 2 points
  djmilicic

  Uvođenje svetla u DAC AK4399

  Dodati Iskrini blokovi od 2,2uF - crveni i 2,7uF beli za probu. Zatim, urađena prva iteracija ka rešenju koje mi je kolega BNB predložio. Razdelnik je umesto 10/10 sada 12k/27k - proračunski, prema podacima za DAC čip, ulaz na rešeci je oko 2V. Vratio se bas, ostali kristalno čisti srednji i visoki.
 19. 2 points
 20. 2 points
  NIXIE

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Restauracija starih skretnica, sa malo Mundorfa, Wime i Vandenhula. Odvojen bas od mid/high sekcije da probam sa dva kabla ili dva pojačala. Kad utvrdim potrebne vrednosti biće i boljih otpornika.
 21. 2 points
  shonne

  Šta trenutno slušam . . .

 22. 2 points
  Zen Mod

  Tri kabalerosa ( L75/78 x 3 )

  prebacio od krunjaca unutri , kod krunjaca napolju , odma do kazana tamo je i Wolijeva limarija
 23. 2 points
 24. 2 points
  Aleks

  FS: Boenicke W5 by Alex

  Nema tu grafik. Ovo su zvučnici koji prkose logici. Ja sam ih napravio iz zjebancije ne očekujući ništa, očekujući da ih brzo prodam; dobio sam mnogo, toliko da su me uveseljavali pune 3 godine i ne pomišljajući na nešto drugo. Ipak, diyer ko diyer, ne drži ga mesto, a ovo ti je sufinansiranje sledećeg projekta, jbg
 25. 2 points
  pa što ne kažeš oma - napustio veru pradedovsku, kaurin, bezbožnik, okruglozemljaš [emoji14]
×