Jump to content

paja959

Član
 • Content Count

  1931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

paja959 last won the day on December 4 2019

paja959 had the most liked content!

3 Followers

About paja959

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖
 • Birthday 06/09/1959

Profile Information

 • Lokacija:
  Kistarcsa
 • Zemlja:
  Hungary

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. paja959

  Trenutno na gramofonu ...

  @Doc,nista ne pitaj..imaju se oni momenti kad treba paru ispustiti i kod ekspres lonca..."podmornica" sad ne,bolje mi je ovako,separatno Santana,u nastavku,predivna Carlosova stvar "Do You remember me",kojka moze biti idealna i za spaljivanje zvucnika/amplifikacije..
 2. paja959

  Trenutno na gramofonu ...

  sve na 12h,ja takodje...Hooker...
 3. paja959

  Thorens TD 160 Mk II

  koja varijanta "originalne " rucke je na njoj?.. TP16/62 ili TP16/63?...prvi korak,barem kod mene bi bio provera stanja belt-a,i nabavka novog,originalnog,sem ako nije evidentno da je to pred trampu uradjeno...begaj od "krsmajstorskih lastisa"...
 4. paja959

  Ortofon M20FL super na prodaju

  molim zakljucati-problemi u interakciji sa G707 reseni..
 5. paja959

  Grace G 707 na prodaju

  molim zakljucati-problemi u interakciji sa M20 reseni..
 6. paja959

  Trenutno na gramofonu ...

  sto je ovo?..ne vidim nista,cak iako sam prijavljen
 7. paja959

  Šta trenutno slušam . . .

  Van Morrison...
 8. paja959

  Šta trenutno slušam . . .

 9. paja959

  Šta trenutno slušam . . .

  Swans
 10. paja959

  Trenutno na gramofonu ...

  Bravo !..apsolutna preporuka za tu prodavnicu,kvalitativne ocene sto daju za ploce su izuzetno korektne/dobre/tacne..cela ekipa je top,gazda apsolutno zna sta je sta,daju tamo i neki popust ako je kupovina iznad cini se 350HRK,ostavljaju u stranu naslove ako im najavis svoj dolazak u neko dogledno vreme... Korektne cene... Radnja za 10!
 11. paja959

  Grace G 707 na prodaju

  @revox respektiram pokusaj,ovako je bilo kod mene,max 2mm,skoro su se trebali vec savijati pinovi,skinuti su bili i buziri vec..ne mere,ko sto sam rekao,podvuko crtu..celog zivota sam sam menjao zvucnice,bez icije pomoci,kod nekih rucki vec skoro i vezanih ociju,ovo je definitivno izbilo sve osigurace..
 12. paja959

  Grace G 707 na prodaju

  ne sipaj mi so u rane,pls..smorio sam se trckarajuci u zadnjih cca 10 dana s jednog kraja grada,na drugi,van spic vremena,kad se grad smirio,jedan pravac sat vremena..ako se dobro secam,isao 3 ture...bejahu super zicke (Crystal Cable) tanke u 3PM,kruto ne meres raditi sa njima kad promenis zvucnicu..M20 dugacko telo,konekcije posto su se morali vec skidati u buziri,bile preblizu lemnim mestima u shellu,javljao se brum...1x mi pomesali pozicije zicke belo-plavo,ne cudi mi jedva su se videle boje...sad je sredjeno sve,sviri sa Shure M95ED..kod mene ima jedan momenat,da se tesko dolazi do crte,strpljiv sam,al ako si prekoracio crtu,makar i 1mm...cao..ovo je taj momenat..
 13. paja959

  Ortofon M20FL super na prodaju

  Pozz svima Na prodaju skoro kupljena NOS Ortofon M20SL Super,sa sve oridji pakovanjem koja sadrzi i plocicu "210" za kapacititivno dodatno terecenje pomenute zvucnice zarad "peglanja" frekventnog opsega u gornjem spektru.Oglasavana je sa 50 radnih sati,kod mene ako je max radila jos 20 sati,spletom nespretnih oklonosti (promene zicki u shellu od Grace 707) nasla se i kod strucnjaka koji je izvrsio zdravstveni pregled iste,namotaji premereni,vrhi igle bez ikakvih znakova trosnosti. Na audiogonu ima tema za MM zvucnice: https://forum.audiogon.com/discussions/who-needs-a-mm-cartridge-type-when-we-have-mc?highlight=inner%2Bear&page=28 Pominjana u eletnim segmentu branse,po nekima bolja od Grace F9E,ja bih rekao posto sam posedovao obe,tu su negde,sa malo drugacijim smekovima,rame uz rame.Jos uvek se na trzistu mogu naci originalne igle kako za FL,tako i za elipticnu opciju. Orijentaciona cena 220 eura,moguca neka dostava da BG..sve ostalo molim na PM Hvala
×