Jump to content

2a3

Član
  • Broj sadržaja

    1291
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    19

Poslednji trofej

2a3 je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

2 Pratilaca

O 2a3

  • Rođendan 11/18/1960

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Mokrin
  • Interesovanja:
    diy tube amp i zvucnici
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

13870 posetilaca

2a3's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

583

Forumska reputacija

  1. 2a3

    Skretnice

    Bas iz tih sa snimka.
  2. 2a3

    Fak 2022

    Cisto da pitam jel neko mozda razmislja da se napravi Fak u skorije vreme ili u opste vise nema volje za to pa da se ni ne spominje.Izvolte diskutovati na ovu temu.Ja sam za, pa ajd dalje da se anketiramo ako zelimo.😜
  3. 2a3

    Skretnice

    Da ne stoje ako nekom trebaju 2 trosistemske skretnice.Skretnice su iz Grundig hi fi box 1500 .Rezovi su na 1500 hz i 3500 hz.4ohm 100 w rason 31hz do 25000.Na Ibayu 35 e za forumase. 20 e.Moze i neka zamena ponudite na pp.
  4. 2a3

    Vladac, zaostavština

    Nisam znao da je Vladac preminuo.Nek mu je laka zemlja.
  5. Zanimacija dok je jos hladno.Da se zavrsi instalacija i da se krece jer sunce polako izlazi .Cim vidimo sta ce kazati mecka.
  6. Bogami ce ovo ostati kuci jer sto duze slusam sve bolje leze.Trefila se dobra kombinacija a i sa skretnicom se nisam puno petljao.Osetljivi drajveri pa je to sigurno doprinelo i dobrom zvuku.Crtez tu pa ako nekom zatreba.
  7. Iza isto stoje Cantoni Pullmani da se ne bace .Za sada samo proba sa skretnicama ,ce vidimo mozda nesto ispadne.😄
  8. Uradjeno da se ne baci,Rade ,veoma zadovoljan zvukom za sada posle desetak skretnica ova zasad ostaje .Kad bude malo radilo mozda jos visoke picnem na -6 db videcemo .Ako nekog zanima nacrt ce nacrtamo.U radnoj bivsoj decijoj sobi se obavlja poso jer garaza jos hladna.
  9. 2a3

    predpojacalo neko?

    Imao ga sa originalnom kutijom kao kit narucen ,doneo kolega iz Nemacku.Za ono vreme bio uparen sa crescendom i dobro se slagali.Isto bio uradjen bez releja i bez originalnog preklopnika koliko se secam. Preamp (Vorverstärker Bauanleitung) _ Elektor Magazine
  10. Po racunu na finim namotajima.
  11. Trudim se Zene, probam ja svasta dobio sam da je kutija od 27 l za sada.Kad imam vremena posvetim se malo tome al matori magarac slabo tuvi i tura se tamo gde mu nije mesto. takozvana lenstina ako moz gotovo.Ce sednem sledece nedelje pa probam sve.
  12. Dosao u posed ova dva drajvera i u ovoj zimskoj camotinji da se proba nesto napraviti ako je moguce ,mozda nekog usrecim kao poklonom ako uspe.Probano na suvo onako najbolje se pokazali sa 6db i rezom oko3000 hz.Gledao sam po nekim forumima za bas da se ugradjivao u automobile i da je membrana od polipropilena .Ako auditorijum misli da se moze neka dvosistemska odraditi od ovog para nek pomogne ko moze.Poklonicu nekom rodjaku koji je inace krenuo u elektronicare pa nek ima malo podstreka .Da merim drajvere nemam pa znate sta sleduje sa ovim podacima koje sam nasao na netu.Ne mogu da smanjim rezoluciju slike, nesto mi komp ne dozvoljava ali bice i slika cim to resim. Bas je Axton HW200 8 ohm
  13. 2a3

    Sachs X road

    Posto ko kursum,kriza identiteta preko 6 banke.Doneo ga danas malo probao pa da se krene u arbeit za prolece.Malo za stici do Tise a da glava bude na vazduhu.Ne znam mnogo o njemu pa ako ima neko komentar nek izvoli .Bice tu da se menjaju plocice na kocnicama,rucice itd.
  14. Šta misliš kad bi nas čovek primio kako bi se organizovali
  • Trenutno na sajtu   1 član, 2 Skrivenih, 15 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    432.6k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2852
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Duci
    Najnoviji član
    Duci
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...