Jump to content

ninja

Član
 • Broj sadržaja

  6013
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  73

Poslednji trofej

ninja je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

O ninja

 • Rang
  忍者
 • Rođendan 09/23/1968

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Göteborg
 • Zemlja:
  Sweden

Skorašnji posetioci profila

48719 posetilaca
 1. Visi ko sismis na gornjoj ploci
 2. ninja

  VICOVI!!

  Lekar je imao aferu sa svojom medicinskom sestrom. Ubrzo posle toga, ona mu je rekla da je trudna. Ne želeći da njegova supruga sazna, on je dao sestri izvesnu sumu novca i zamolio je da ode u Italiju i tamo rodi bebu. ''Ali, kako ću vas obavestiti kada se beba rodi ?'' - pitala je. On je odgovorio: ''Samo mi pošalji razglednicu i napiši na poleđini ''ŠPAGETE.'' .Ja ću se pobrinuti za troškove.'' Ne znajući šta drugo da uradi, ona uzima novac i odleti u Italiju. Šest meseci je prošlo i onda jednog dana doktorova žena ga zove u kancelariju na telefon: ''Dragi, danas si dobio neku čudnu razglednicu iz Italije, ja ne razumem šta to znači.....!'' - Samo čekaj da stignem kući. Ne brini, objasniću ti....! Uveče, kad je došao kući, doktor pročita razglednicu i padne na pod zbog srčanog udara. Posle desetak minuta, dođe Hitna pomoć i odveze ga ... Jedan lekar je ostao da smiri i uteši ženu i upita je kako se desilo to i šta je izazvalo udar.... Supruga uzima razglednicu i kaže: -Ne znam....Pročitao je ovo :''Špageti, špageti, špageti, špageti - DVA SA KOBASICOM I ĆUFTAMA, DVA BEZ.''
 3. ninja

  VICOVI!!

  Rešio jedan seljak da odvede krmaču na parenje, ali pošto čovek koji ima vepra, živi na drugom kraju sela, morao je da je stavi na kolica i odveze do tamo da se ne bi zamarala. Uradi on tako, onaj mu naplati 20 evra za “posao” i objasni da ujutro gleda šta svinja radi. Ako pase travu, onda je sve ok, a ako pije vodu, moraće ponovo da je dovede. Ujutro seljak pogleda - svinja pije vodu. Stavi je on opet u kolica, odveze je, pukne ponovo 20 evra, svinje završe ''posao'' i vrati je kući. Ali, sledećeg jutra, svinja ponovo pije vodu. Šta će čovek, opet je stavi u kolica i sve uz psovke je opet odveze na seks, i plati novih 20 evra. Ujutro, onako iznerviran, seljak kaže svojoj ženi: -E, 'ajd vidi, 'leba ti, šta radi ona svinja. Ako opet loče vodu, zaklaću je! Pogleda žena kroz prozor i kaže: -Ne pije. -A je l' jede travu?- pita je muž, sav oduševljen. -Ne jede. Pa, šta radi onda ? -NIŠTA. SEDI U KOLICIMA I ČEKA....!
 4. ninja

  RPi i playeri

  Misliš Radio Paradise?
 5. ninja

  VICOVI!!

  Osudili babu od 90 godina, za ubistvo.... Na ročištu, pita je sudija: - Koliko godina imate? - Imam 90 godina. Odbrana: - Hoćete li nam opisati svojim rečima šta se desilo to veče, prvog aprila? Baka: - Sedela sam na svojoj ljuljašci na verandi svoje kuće, kada se pojavio jedan zgodan mladić i seo pored mene. Odbrana: - Jeste li ga poznavali? - Nisam, ali je bio vrlo ljubazan. - Šta se posle desilo? - Počeo je da mi trlja prepone. - Jeste li pokušali da ga sprečite u tome? - Ne, nisam.... - Zašto niste? - Odgovaralo mi je. Niko me nije ni pipnuo kako je moj Aleksa preminuo pre 30godina. - I šta se desilo dalje? - Počeo mi je trljati grudi.... - Jeste li ga u tome sprečili? - Naprotiv! Oživela sam od njegovih dodira, bila sam uzbuđena..... Nisam se godinama tako dobro osećala! - Šta se desilo posle toga? - Bila sam u ekstazi. Legla sam i viknula: "Uzmi me mladiću, uzmi meeeeee.....! Odbrana: - Pa je l' nesto učinio? Baka: - Đavola! Viknuo je "Aprili li li li......". I TAD SAM UPUCALA KURVINOG SINA...!
 6. Nisam to shvatio iz ovoga filma. Onda je moja losa neupucenost.
 7. Ovo bas nije tema za ovo. Moglo bi se prebaciti tamo gdje treba.
 8. ninja

  Gramofonska tema

  Ma znam da su AT ali nisam znao da su tako fancy
 9. ninja

  Iron Pumpkin(s)

  Ne znam gdje ovo da uguram pa da pokusam ovdje: This year at Modushop enjoy whopping discounts of 20% on almost all our products for even more than a whole week! Make sure you use the coupon "BLACKFDAY" before checking out and paying for your order. This percentage is added to the already existing 6% off for 2 equal pieces and 10% off for 3 equal pieces But hurry! This offer only lasts from 20/11 until 30/11 included!
×
×
 • Kreiraj novo...