Jump to content

ninja

Član
 • Content count

  4349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

ninja last won the day on April 7

ninja had the most liked content!

6 Followers

About ninja

 • Rank
  忍者
 • Birthday 09/23/1968

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Göteborg
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

32199 profile views
 1. Step Up MC transformatori

  Kakva li se to čorba planira?
 2. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  A nove gume su više "okrugle" u presjeku i motor je puno zanimljiviji za voziti.
 3. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Nisam ali nije losa ideja. Taj most sam nedavno prošao kad smo išli u Hemsedal. Ali bih ipak radije posjetio Tonsberg. Buraz mi je tamo živio i odselio se pre nego što sam se ja nakanio da ga posjetim Samo izbjegavam autoputeva pa potraje. Inače, Orust je veliko ostrvo a oko njega je ogroman arhipelag.
 4. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Danas tura na Orust, preko Stenungsund:a prema Ellös: pa do Slussen:a, zatim nazad prema Svanesund:a pa posle trajekt nazad na kopno pa kući. Vrijeme duplo hladnije no juče, ca 13-14C, jak vjetar i dva ledena pljuska. Slike su iz Slussena. http://www.slussenspensionat.se
 5. ReVox A76 , refurbishment , za Doktor-a

  Da, vidi se na slikama da smo uniformisani 87/88 sam ja, odmah par dana posle Keljemendija...
 6. ReVox A76 , refurbishment , za Doktor-a

  Ne zahebaji da su bio tu .... I ja sam (1a)
 7. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Odlučio da trošim stare gume dok im duša ne izadje a i šare su ok ali juče sa ženom, vraćamo se kući i na malom lokalnom trajektu, tip sa autom iza mene izadje i reče da mi se vidi "kord" (ne znam kako se zove na naški) na zadnjoj gumi, kaže vozi i on mc på reko možda nisam vidio a fakat nisam. Zahvalih mu se pa polako odmah doma. Ujutro na sabahu odmah mijenjanje, sad su michelinke. najnovije I to su mi bolji osigurači od svih onih Osigurača
 8. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  U EU toga nema, samo jedan tehnički a za stara auta (preko 30 g mislim) I nema tehničkog (ili bje rečeno ima li jednostavniji ali oslobođen poreza) ali se registruje kao hoby vozilo i po pravilu ne smije je se voziti na posao nego samo u slobodno vrijeme, samo, niko to ne kontrolise.
 9. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Ahaaaa, poznata promaja što uništava nam Balkanske junake, Skandinavci se čudom čude
 10. Obavezno stivo za citanje

  Ma više pitam da nisu nesto "brljali" sa "prevodom". A sad vidim sa linka koji si stavio ima i Kobo prodavnica, i to za ispod 4$ uz momentalno isporuku i 0 poštarine
 11. Nokautiran svapski bokser ili kafanski takmicar?

  Nemam ja otvorenu kacigu niti onu na otvaranje. Nekako volim one integralne, da stisnu glavu a i manje se čuje + kod mene su vrućine rijetka pojava, većinom je obrnuto.
 12. Obavezno stivo za citanje

  Je li to "prevod"? Gledao sam da naručim iz Hr ali slanje košta ko 2 knjige.
 13. Čime se zanimam... (ovih dana )

  @NIXIE, hajde molim te sidji mi malo sa cune... ili nadi nesto/nekog drugo da hebes. btw: Drži se jedne teme, nisi skakavac.
 14. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Upravo tako. I da ne bude traktora na autoputu. Svake godine kasno navece uđem u Srbiju i onda svi u autu otvore oči i bulje u mraku da preživimo tih zadnjih 100km autoputa... svašta smo vidjeli u te sitne sate i čini mi se da bi manje rizično bilo da se smanji na 70 a ne poveća na 130. To svakako niko ni ne poštuje što je isto odraz društva i stanja u njemu.
 15. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Očito da tebe boli Q za njihovim problemima a očito i da njih boli Q za tvoje a i drugih problema. To je i cilj vladanja. Dokle god se svoji problemi uveličavali a problemi drugih umanjavali nema nepredka a vlast radi po svojoj knjižici i prati svoju crvenu liniju (pazi, ovdje crvena nema veze sa "crvenom") To na Slaviji je odraz nezadovoljstva. Zbog toga ga ja ne vidim kao nesto strasno, bilo je i puno gorih stvari.
×