Jump to content

bnb

Član
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About bnb

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

991 profile views
 1. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  dunavko, Ako mene pitaš,imam 3 kom. NOS GZ-34 u kutijama.Pogledaću da li imam neku polovnu i dobiješ ih besplatno. Moje mišljenje,ne mora da znaći da sam u pravu,da ta lampa ne odgovara SE pojačalu.
 2. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Imam i 2para koriščenih 6S4S i 3para CEI 6BG4 koriščenih,Ispravne su.
 3. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Imam nove i koriščene 5S4S(nemam 6S4S) i nove 5AR4. Ako ti odgovara,donesem ih,probamo .Mogu da ponesem i 5U4GB(meni su one OK) pa da probaš. Pošalji na PP broj tel.,pa da se dogovorimo.
 4. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  djmilicic,koje ti lampe trebaju?
 5. bnb

  Gainclone lm3886 a la Ebe

  Pitao član ES foruma Macolu:" Jeste li vi Macola inžinjer?" Macola mu odgovorio" Nisam". Da nije možda Macola "pogonski inžinjer"?
 6. bnb

  https://www.audiosciencereview.com

  Čito ja. Samo o malom kineskom dac-u.Možda ga kupim. Inače onaj moj kineski dac sa AK čipom fenomenalno radi.Još sam mu napravio posrebreni+OFC CU kabl. Hvala za info.
 7. bnb

  Kupovina lampi i sl. u Moskvi i St. Prezerburgu

  Ne znam prodavnice.Mogu da se raspitam na velikom forumu. Ako ti odgovara,meni su potrebne 811A.Najmanje 5 komada.Plaćam uslugu.
 8. bnb

  Novopridosle skalamerije

  Kupio takvog Protona(moj primerak ima source otpore na izl.tr.) za 10evra+300din. na buvljaku. Zamenio sve elko,TRIMERE(obavezno),oprao,ponovo zalemio ,izbacio neke funkcije i svira mnogo lepo.
 9. bnb

  Turntable Tachometer / Controller

  InSides, Displej ,tip,sam kupio koji si ti preporučio. Pinovi,odozgo na dole kod mene su obeleženi:SDA ,SCK ,VCC ,GND. Da li je šema povezivanja podudarna ili nije?
 10. bnb

  pretpojačalo sa 12z1L Theoretician, kako smanjiti izlaz?

  Pošto si naveo da je zvuk odličan,ja bih probao ovako nešto.Možda će da valja. Stavio bih pot na ulaz i ne bih,za sada,ništa menjao(vrednosti komponenti). Zvezdica na trafou označava početak namotaja.
 11. bnb

  Western Electric

  A2 klasi,ne Aklasi.Greška u kucanju.
 12. bnb

  Western Electric

  Teorija kaže da je iskoristivost SE tube ampa u A klasi 42%.
 13. bnb

  Bruce Rozenblit's ECC82 μ-follower preamp

  Istina.Surova istina. Ima pisanije u Glass Audio o tome da li treba da se oklopi izlazni trafo ili ne.Ako ne grešim,zaključak je NE. Ima i primer da npr.Audio Note prodaje(ili je prodavao) kit gde je izlazni trafo,C jezgro, neoklopljen.
 14. bnb

  Bruce Rozenblit's ECC82 μ-follower preamp

  Prvi preamp koji sam pravio je taj.Znam da su još 2 napravljena.I svi su rastureni. Zvuk sa katode je nikakav.Zvuk sa anode kobojagi pristojan. Dobra stvar kod ovog dizajna je napajanje jer naponu da dostigne 265VDC je potrebno oko10sek,pa nema potrebe da se ugradjuje neki sklop za kašnjenje uključenja visokog napona.Preamp nema ni trunke šuma. Samo moje iskustvo.
 15. bnb

  6V6 Salas Preamp by Alex

  0,2 koma
×