Jump to content

bnb

Član
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About bnb

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

1164 profile views
 1. bnb

  rasprodaja viškova

  Stigle srebrne,debljina srebra 0,5mm,buksne za zv.jedinice.Odličan rad,što se mene tiče.Čvrst kontakt sa pinovima širine 3 i 5mm.Meni cena odgovara.Svaka čast goggolaru!
 2. Valjaju to u svaku kinesku robnu kuću.Probaj u Niš.
 3. bnb

  rasprodaja viškova

  Trebaju mi srebrne buksne za zvučnike.Ako je moguće.Ne mora da bude filigranski uradjeno.Dimenzije šaljem naknadno. Pozdrav
 4. postoje kursevi,škole institucije gde se uči pevanje(plesanje). NE postoje ništa slično, gore navedeno,gde se uči slušanje(zanemarimo hendikepirane). A,kultura je relativan pojam pogotovu u najezdi skorojevića kojima iz dupeta viri slama.
 5. bnb

  6V6 Self Split P.P.

  Pisao sam o,za lampu EF86.
 6. bnb

  6V6 Self Split P.P.

  Rešetka nije uzemljena.Dodata joj je pozitivna povratna sprega da izjednači pozitivnu poluperidu sinusnog signala uzrokovanu samim funkcionisanjem sklopa.Isto tako radi Klimo beltain.Takodje i headamp sa ECC88 objavljen na diyaudioproject forumu.
 7. bnb

  AIKIDO Cathode Follower

  6n3,kao na šemi,ima mnogo veće izobličenje nego 6n23p.
 8. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  dunavko, Ako mene pitaš,imam 3 kom. NOS GZ-34 u kutijama.Pogledaću da li imam neku polovnu i dobiješ ih besplatno. Moje mišljenje,ne mora da znaći da sam u pravu,da ta lampa ne odgovara SE pojačalu.
 9. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Imam i 2para koriščenih 6S4S i 3para CEI 6BG4 koriščenih,Ispravne su.
 10. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Imam nove i koriščene 5S4S(nemam 6S4S) i nove 5AR4. Ako ti odgovara,donesem ih,probamo .Mogu da ponesem i 5U4GB(meni su one OK) pa da probaš. Pošalji na PP broj tel.,pa da se dogovorimo.
 11. bnb

  SE DHT 6S4S (2A3)

  djmilicic,koje ti lampe trebaju?
 12. bnb

  Gainclone lm3886 a la Ebe

  Pitao član ES foruma Macolu:" Jeste li vi Macola inžinjer?" Macola mu odgovorio" Nisam". Da nije možda Macola "pogonski inžinjer"?
 13. bnb

  https://www.audiosciencereview.com

  Čito ja. Samo o malom kineskom dac-u.Možda ga kupim. Inače onaj moj kineski dac sa AK čipom fenomenalno radi.Još sam mu napravio posrebreni+OFC CU kabl. Hvala za info.
 14. bnb

  Kupovina lampi i sl. u Moskvi i St. Prezerburgu

  Ne znam prodavnice.Mogu da se raspitam na velikom forumu. Ako ti odgovara,meni su potrebne 811A.Najmanje 5 komada.Plaćam uslugu.
 15. bnb

  Novopridosle skalamerije

  Kupio takvog Protona(moj primerak ima source otpore na izl.tr.) za 10evra+300din. na buvljaku. Zamenio sve elko,TRIMERE(obavezno),oprao,ponovo zalemio ,izbacio neke funkcije i svira mnogo lepo.
×