Jump to content

bnb

Član
 • Broj sadržaja

  137
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

1954 posetilaca
 1. Ako si mislio TVC +silikonski bafer......to baš i nema smisla. Ako si mislio silikon+TVC to ima smisla. Nije problem namotati trafo.
 2. Probane? Da nisu ,izvini,možda "gassy"?
 3. Ja sam mislio da EF86 radi kao pentoda što uzgred otvara mogućnost da se sa zašt.rešetkom "farba zvuk". Što se SY preampa tiče,meni se ne svidja otpornik na anodi ul.cevi+source+fet,što ukazuje na mogućnost crkavanja feta. Svako od nas ima pravo da pravi ono što mu se svidja ili zna,misli, pa neka izabere.
 4. EF86,em je audio lampa,em možeš da joj namestiš malu struju.Nije gr.glava energana da će da isporući veliku struju. Ja bih stavio tranzistor paralelno katodnomR( ovde LED) da bude CCS tj.da "hrani" ulaznu cev bijasovanu na 5X veću struju cevi. A na izlaz trafo kao kod "Trafomatica".
 5. Meni se svidja video ali mislim da je ovde upotrbljen Dolby Atmos pri snimanju.
 6. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  "2db greškom riia": 2db naponski? ili 2db strujno? ili 2db snage? Pozdravljam ja tebe.I neću ti se više nikad obraćati.
 7. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  Debelo grešiš vladd. Znanje se" skuplja " godinama,analizira se,selektuje i na kraju se pravi "nešto".A merenjem i slušanjem se potvrdjuje. Evo ove knjige nikad nisi pročitao,niti znaš šta u njima piše.
 8. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  Da,to je ta knjiga.
 9. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  Preciznije
 10. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  Autori su inžinjeri Kovačević,Tepina i Radoman.Ne J.Regasek.
 11. bnb

  Ampearl LCR Phono Stage

  Pravio sam Vot poznaniku sa 6s3p pre mnogo godina.Ustvari samo sam ubo lampu i podesio napone za nju. To je najbolja,zvučno,mala lampa koju sam čuo( 10ySE+RCA ). Imam šemu LCR modula-autor J.Regasek.Šema je američka.Ako nekoga interesuje,postaviću je.
 12. - loše zalemljeno -neispravan trimer -neupareni lm3886.Objašnjenje: Postoje 3 izvedbe lm3886 koje se razlikuju u funkcijskom smislu.Nisam sačuvao podatke o svakom posebno pa ti ne mogu reći tačno koje su razlike.Proveri datum proizvodnje(seriju) na tom kanalu gde imaš offset. Možda postoje i 4-ta ili 5-ta izvedba lm3886 ali to više ne pratim.
×
×
 • Kreiraj novo...