Jump to content

Novopridosle skalamerije

Preporučeni Komentari

Kitovi za sklopove za delay i DC zastitu. Originalna verzija i sklop sa Omron relejima i 105 C kondenzatorima. Rade pravilno, delay oko 3 sekunde, zastita radi nakon 3-5s DC napona na ulazu. Probao sam sa 1V sa baterije i sa pipalicama multimetra u test modu, slicno je vreme reagovanja. Traze napon napajanja veci od publikovanih 12V AC da bi regulacija davala 12V (normalno). Ima ground plane koji treba spojiti na star ground ako se ne vodi ground signala kroz sklop.

C6D323D8-4B88-4191-A885-289E2E56F751.jpeg

Podeli na ovim sajtovima

7 hours ago, mutayu said:

Kitovi za sklopove za delay i DC zastitu. Originalna verzija i sklop sa Omron relejima i 105 C kondenzatorima. Rade pravilno, delay oko 3 sekunde, zastita radi nakon 3-5s DC napona na ulazu. Probao sam sa 1V sa baterije i sa pipalicama multimetra u test modu, slicno je vreme reagovanja. Traze napon napajanja veci od publikovanih 12V AC da bi regulacija davala 12V (normalno). Ima ground plane koji treba spojiti na star ground ako se ne vodi ground signala kroz sklop.

C6D323D8-4B88-4191-A885-289E2E56F751.jpeg

Odakle stiglo?

Podeli na ovim sajtovima

9 hours ago, Beli_Ninja said:

@mutayu

Još neki link ako imaš.

Saljem ti link u poruci, da ne reklamiram. Termin za pretragu na ebay je: "Speaker Protection Board Audio Amplifier Boot Delay DC Protect Component".

Meni je poslao sa free shippingom a sad je postavio cenu 0,99$ za shipping.

Podeli na ovim sajtovima

• 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Ne znam gde da postujem pa ako smeta obrišite. Posle dužeg vremena promenih žice na gitari, nisam nikad koristio ovu marku ali dobro zvone, same sviraju.Piše na pakovanju  made in USA:D:guitarplayer:

IMG_20250307_195333.jpg

Izmenjeno od dejanco32
Podeli na ovim sajtovima

• 2 nedelje kasnije...

Grundig Aktiv Box 30

IMG_20250323_1302051.thumb.jpg.faaf1e62c501ed0b61cd152965b5a71b.jpg

Sad mi već nešto frka od ovih starudija otkako me iznenada i iz čista mira napustila verna Yamaha A700, ne toliko da me mrzelo da uradim servis nego mi se nije dalo da plaćam poštarine za delove, uglavnom procureli kondovi i otišlo pa-pa.

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...