Jump to content

prophet

Član
 • Broj sadržaja

  3625
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  16

Poslednji trofej

prophet je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

3 Pratilaca

O prophet

 • Rođendan 01/01/1970

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mediterran
 • Zemlja:
  .

Skorašnji posetioci profila

12474 posetilaca

prophet's Achievements

 1. Ne znam, mozda se radi o istom modelu, slusao sam i ja jednu jfet single ended. Bas je dobro radila u cevnom sistemu. Mislim, dobro je radila i u tranzistorskom ali je u cevnom kvalitet iste bas dosao do izrazaja. Cak je bilo bolje nego sa cevnom phono u istom sistemu. Sa druge strane u tranzistorskom sistemu je bolje legao taj cevni phono, ali je bilo slabije od prethodne kombinacije.
 2. Da. Pritom sviraju veoma lepo i viši opseg.
 3. Ma ogromno, jedva doneo to kući i one kabinete sa Iskrama. Po sećanju oko 200l.
 4. Da, imao sam sa pripadajucim hornama. Krivo mi sto ih nisam poslusao u tim kabinetima. Mislim jesam u sklopu bioskopa, svirali smo na njima ali nisam slusao u kucnim uslovima. Odmah sam razmontirao kabinete, ogromni su bili.
 5. Lepo. Jel to bilo u nekim kabinetima? Koliko oma?
 6. Poštujem svačije mišljenje, ali ova izjava nije na mestu. Blago rečeno, da ne upotrebljavam teže izraze.
 7. Nisam video. To je dobro za oba projekta. Videces, bitno je da ima prostora i iza i oko zvucnika kao i mesto slusanja. Ali otom potom. Probaj oba koncepta, uveren sam da ce mnogo manje problema biti sa MLTL. Kompresiona kutija trazi masivnost, izolaciju od podloge, poprilicno vibrira.
 8. Ja bih pravio MLTL. Drajver idealan. Dimenzije kabineta takodje. Pravi podnostojeci zvucnik. Plus citava oktava u sub segmentu. Ako se imaju uslovi za to ne gledati dalje. Ipak, uzeti u obzir sobu gde ce da se slusa. Bilo bi dobro znati i taj podatak za konacnu odluku. Visokotonac svakako promeniti za bolji.
 9. prophet

  Revox B 251

  Koliko pamtim ovo pojacalo ima varijabilni loudness. Slusao sam ga u komplet Revox sistemu i taj zvuk mi se nije dopao.
 10. Bas nije sigurno na tom nivou. Ali to se da rešiti. U principu je problematičan opseg od 250 - 1k. Trebalo bi ga spustiti niže. Visoki ukoliko se sluša pod uglom mogu doći na potreban nivo. Uz dobro pozicioniranje bas se može spustiti do 45Hz.
 11. Pomislih Cabasse. Cinis svetogrdje u Francuskoj.[emoji3]
×
×
 • Kreiraj novo...