Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Srecko last won the day on July 12 2018

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Znači, od ovog momenta za No. 000, mogu se slati ponude[emoji3].
 2. Jeres[emoji3]!!! Ovome se od Vas nisam nadao[emoji3].
 3. Srecko

  Kafanica . . .

  Situacija je za 20 godina drugačija. Informacione tehnoligije su i u Srbiji svuda prisutne. Društvene mreže čak i u arapskoj kulturi odradise posao (mi smo ipak viši nivo mada ne znacajno[emoji3]). Danas je nemoguće sprečiti masu da sazna da car Trojan ima kozje uši. Sve se danas u svetu odigrava ogromnom brzinom pa će i ovo.
 4. Srecko

  Fidelizer

  Tačno je da je fidelizer koristan software I moglo bi se reći dobar. Napisao sam u životu koda ni sam neznam koliko ne linija-stotina strana. Sve mi je to jako poznato. Naravno da nije u pitanju svota već osećaj da me neko tretira kao da sam magarac. Dođe mi da sam sebi "sredim" PC ili što je pametnije da i na ovaj audio PC stavim Linux. Nisam stavio Linux do sada zato što sam mislio da je na forumu Windows dominantan i da ću bez "truda" zaokružiti ono što hocu, a lenj sam .....
 5. Srecko

  Fidelizer

  NIXIE nije u pitanju audio već generalno dot.com grupacija. Taj prenaduvani balon je već jednom pukao. To je jednostavno neverovatno ludilo poput toga da se Tesla kotira na NY berzi sa višom cenom od Forda (ili GM da ne proveravam) a tek su ove godine prvi put imali neku zaradu; a Ford (ili GM) ima samo u gotovini 10 milijardi USD. To kad pukne biće gore od tržišta nekretnina a više nisu u poziciji da se štampanjem izvade. Naravno da ne prizivamo tako nešto jer bi po običaju mi (Srbija) prošli 10 puta gore.
 6. Srecko

  Fidelizer

  Naravno da treba da se plati intelektualna svojina ali kako i koliko. Logično je da kada kupujete software kupite ga jednom i imate (imam kupljene galeriju kompajlera); kao što je to nekada bilo. Naravno alavi stalno izmišljaju načine: poput ovog ili godišnje pretplate ili kupili ste samo trenutnu verziju a upgrade kupujete ponovo (kao Parot) ili ........ sa idejom da "otmu" što više. Zato ovo za mene jeste bezobrazluk i naravno za 1.5 instalacija je pre pre pre preskupo. Pa ceo taj operativni sistem (Windowd 10) je samo oko 5 puta skuplji. Suština je da se, verovatno, fidelizer jako slabo prodaje, pa razmišljaju po principu daj bar da ove glupake koji hoće da ga kupe ošišamo (da "izvade" štetu[emoji3]). To je metod poslovanja koji nema budućnost. Ili će oni menjati pristup ili će biti neke revolucije jer ovaj vid raspodele ne da se izdržati. Toliko sam se iznervirao pišući ovaj post da će mi baš trebati vremena da ponovo počnem da razmišljam da kupim fidelizer.
 7. Srecko

  Fidelizer

  Video sam i moram reći da je to jedan od razloga što ću duže razmišljati[emoji3]. Suštinski mi ni ne treba više od instalacije i reinstalacije, nego smatram da je to bezobrazno. Hvala puno za savete.
 8. Srecko

  Fidelizer

  Ovog mališu sa I5 i SSD-om sam odvojio iskljucivo za audio i ništa osim toga, pa ne bi trebalo da imam nikakvih problema sa Fidelizerom (instalirao sam ga, besplatnu verziju i za sada funkcioniše bez problema). Čini mi se da će ova verzija prerasti i u kupljenu[emoji3526].
 9. Srecko

  Fidelizer

  Hvala NIXIE, spasli ste me proba.
 10. Srecko

  Woland

  A možda je i Eci (Ecijevo uho[emoji3526]) razlika. Unapred se izvinjavam Stabijevcima[emoji3526].
 11. Srecko

  Fidelizer

  Odvojio sam računar za audio i sad “biram” šta će mi “podšišati” nepotrebne service Windows-a. Zato me interesuje sledeće u vezi sa Fidelizerom. Da li postavke Fidelizer-a (ovog sto se ne placa[emoji3526]) ostaju posle gašenja računara ili se Fidelizer mora startovati svaki put pri ukljucivanju računara osim ako niste kupili pro verziju? Zahvaljujem na odgovoru.
 12. Srecko

  Fidelizer

  1. Da li se ukinuti servisi Fidelizerom mogu (ako se predomislim) vratiti na originalnu postavku? 2. Treba da skinem verziju 8.3 ako sam dobro shvatio?
 13. Srecko

  Woland

  Da i ja nešto kažem za gramofon. Minimalistička, neoklasicisticka prelepa skulptura a ne gramofon. Nadam se da me nećete pogrešno shvatiti sto sam jednostavno oduševljen projektom koji čak i liči na gramofon[emoji3] u “poplavi” sjajnih savremeno dizajniranih vrtilica koje kad i prepoznate da su gramofoni[emoji3] za mnoge od nas bi bio izazov da ih “pustimo u rad”. Sve cestitke naravno i gospodinu Eciju! Da li će i L-75 kod istog kreatora po “odelo”?
 14. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Jako, jako, jakooooo bitno!!! Kada se na to doda da je dotični gospodin svojim delovanjem na Bigdiy sebe kategorisao i pozicionirao u dalekooooo realnijem, objektivnijem i značajnijem okruženju; Vaš izbor Miko postaje kristalno jasan.
 15. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Aha! Ipak smo u Mikinom matrix-u.
×