Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Srecko last won the day on July 12

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Srecko

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Pre dve godine sam u Firenci 7 dana za ručak jeo stalno tripice sa parmezanom (restoran odmah pored Santa Croce-Yelp preporuka). Konobari nisu mogli da veruju. Jeo bih ja tripice i dalje da mi zena nije dala ultimatum tripice ili ona. I naravno kao i svi krelci napravih u ključnom momentu pogrešan izbor [emoji3].
 2. Srecko

  Novi GPA Altec 604-8E

  Jel ima nešto sto neznate i čime se niste bavili [emoji3]? Neverovatna iskustva!
 3. Srecko

  Novi GPA Altec 604-8E

  Izvinjavam se sto sam se umešao u diskusiju ali mi se učinilo (verovatno i pogrešno) da koliko god da je dobar Altec driver izbor Tannoy driver-a, za skupe kutije, je racionalniji; zbog svog tog iskustva. Kao sto rekoh racionalnost naravno isključuje izazov, zadovoljstvo i šta ne još, što je jednako važno a možda i važnije u ovom našem “hobiju”.
 4. Srecko

  Novi GPA Altec 604-8E

  Stvarno je driver prelep. Sigurno da tako i svira. Naravno da je cela tema više nego interesantna čak i za mene koji nikada neću samo-graditi kutije. No imam pitanje. Stekao sam utisak da je u Srbiji prisutno dosta ljudi koji su sa Tannoy driver-ima samo-gradili kutije i to veoma uspešno. Pitanje: Nije li preveliki rizik sa ovim driver-om (skup je) ući u samo-gradnju kutija koja bi zbog znacajno manjeg iskustva sa samo-gradnjom Altec kutija u Srbiji ipak bila rizičnija opcija za uspeh projekta koliko god da je driver odličan? Iskljucio sam iz razmatranja samo-graditeljski izazov!
 5. Srecko

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Apsolutno saglasan!
 6. Srecko

  Kuršum ABC

  Lepo je pročitati ovako afirmativan i pozitivan post.
 7. Srecko

  4P1L & 300B Neskor style

  Prelepo!
 8. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Važno je jedino, bar meni, da nas je g. Woland informisao da se neko (SV) “usudio” da realizuje Tannoy WR i omogućio nam fotografijama da uživamo u procesu. Sve ostalo: različita mišljenja, procene, razmena argumenata su najnormalnija komunikacija (pa ovo je forum) i verujem da nekada i oštrija razmimoilazenja nikome nisu oduzela ni deo zadovoljstva tokom praćenja ove teme.
 9. Srecko

  Parabolis sistem

  Ako sam dobro zapamtio Vaš prethodni preamp je bio Atila (cevni). Bilo bi lepo, ako imate vremena, da napravite komparaciju ovog preamp-a sa Atilom i nekim drugim preamp-ima koje ste probali sa amp-om Quad 405-2. Zahvaljujem unapred.
 10. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  G. SV verujem da je najveći broj članova foruma veoma zahvalan gospodinu Wolandu sto nas je obavestio šta trenutno realizujete i fotografijama nam omogućio da uživamo u napredovanju projekta izrade kabineta za Tannoy WR. Licno sam impresioniran Vašom izradom ovih kabineta (i ne samo njih) a pogotovo saznanjem da diy Tannoy WR i nisu tako nedostupni (mnogo veći problem od cene diy Tannoy WR, verujem za većinu nas članova foruma, su sobe u kojima bi ih smestili [emoji3]). Nadam se da ćete dozvoliti g. Wolandu da nam fotografijama prikaze i preostale faze realizacije kabineta, a suprotnih mišljenja će uvek biti. Sjajno! Sve čestitke!
 11. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  SV [emoji108] za kabinete Tannoy WM. Pun pogodak!
 12. Srecko

  807 S.E.P. revizija

  U skladu sa slikom sa Nick-a.Baš kao sto je i za očekivati [emoji3].
 13. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Prelepo je, bar čitanjem postova, podeliti sa Vama zadovoljstvo poređenja legendarnih ručica.
 14. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  [mention=52]Doktor[/mention]-e, hvala bogu te pomenuste-“prozvaste” g. [mention=52]Lemić[/mention]- a; neverovatne-prelepe stvari pročitasmo.
×