Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  1088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Srecko last won the day on October 19

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Znaci sad menjamo uloge. Dejan, Shone, ja i ......... počinjemo da pljujemo Noleta a Vi ga branite[emoji4]. Čista dijalektika. I Hegel bi se okrenuo u grobu.
 2. Cicipas zasluženo! Na moju žalost (jako volim njegov tenis-totalni tenis ali mi je on ne simpatičan po principu Kiriosov drugar meni ne može da bude simpatičan). Bolji je bio u svim elementima igre. Fizički snažniji znatno, ne od Tima, već od svih na turu. Krvnički rad, zbog koga je letos ispadao u prvim kolima, daje rezultat. Kad popravi servis (može biti znatno bolji iako mu je servis i sada bolji ili bar jednak servisima svih iz top ten) biće prava zver.
 3. Možda nismo talentovani za fudbal! Molim Miku da odmah izbriše ovaj post da ne bih bio linčovan zbog ove jeresi[emoji4].
 4. Srecko

  Kafu mi ispeci

  [emoji106]
 5. Srecko

  Kafu mi ispeci

  Ja sam Srbijanac, bliza regionalna odrednica papučić, i kao matoriji od Vas verovatno duže bio “primoran” da treniram razne kucne poslove, pa stoga znam koliko vremena treba da se nekome nesto posreći[emoji4].
 6. Srecko

  Kafu mi ispeci

  Osećam da prodavac kafe, gde je kupujete, trlja ruke. Mora mnogo da se vežba da bi Vam se posrećilo [emoji4].
 7. Bravo g. Crni za temu. U pravu ste da nije dobro iz reklamirano. Verujem da mnogi neznaju da je Player upriličio taj “praznik” za oči i dušu. Oprošteno Vam je sve ono sto ste me maltretirali-mučili za Noleta[emoji4].
 8. Srecko

  Kafu mi ispeci

  Sad ste gotovi.Kad ste gospoju navikli i na “prezentaciju” pored ukusa čisto sumnjam da će iko više osim Vas “skuvati” kafu[emoji4]. Možda bi Vam bilo lakše da ste otvorili kafić; ako ne lakše onda bar unosnije[emoji4].
 9. Srecko

  ZM, random zanimacije

  Znaci uskoro sledi Iron Pumpkin Babelfish [emoji4], iz drugog Laba.
 10. Srecko

  Kafu mi ispeci

  Ooooooo!!! Ovo je viša liga. Još lepo da priznate koliko ste kofa kafe prosuli pre nego ste uspeli ovo da “nacrtate”.
 11. Srecko

  Novopridosle skalamerije

  Pa za to ste Vi i Woli najkrivlji. Pustili ga u beli svet preko pola planete a niste obavili sa njim razgovor-pripremu. Šta zna dete šta je sto kila[emoji4].
 12. Srecko

  Novopridosle skalamerije

  Mi ga pustimo na odmor a on ne mož’ miran. Samo nešto “prčka” sa tu struju (Jel im tamo beše jednosmerna Edisonova[emoji4]?) Džaba krečismo[emoji4] (on i tamo radi umesto da uživa). Preleti pola sveta da bi opet zavukao glavu u neke kutije sa žičkama, doduše sad ‘meričke.
 13. Definitivno su ih klinci penzionisali!!! Gde je sada crni (a i drugi) kad ja ranije u nekoliko navrata rekoh da je Cicipas predvodnik mladih-škola tenisa a oni me bezmalo ismejase. Ispustio je Nadala, sledeći put neće; još je mlad. Još samo da mi nije antipatican uživao bih u njegovom tenisu. Trenutno on i Tim igraju najbolji tenis!!!
 14. Jel reklamira Nole nešto od ovog našeg sporta (HiFi)?
×