Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Srecko last won the day on July 12 2018

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nole ide na Hurkača u prvom kolu RG. Ni malo jednostavan protivnik. Blizu 2 metra (196 cm), odličan servis, dobar volej, iznenađujuće dobar sa osnovne linije, mučio Čilića (dok je bio u formi) prošle godine na RG i još plus zemlja gde će onako veliki lakše stizati do Noletovih lopti .... Ukoliko Nole bude igrao kao protiv Čekinata prošle godine, moglo bi biti ogromnih problema već u prvom kolu. U Indijan Velsu i Majamiju Nole nije dobro reternirao. Moram reći da sam zato malo zabrinut, ali sa druge strane ako bi Hurkač trebalo da bude neko od koga bi trebalo da se strepi ........
 2. Shone, Vi i ja smo pristrasni[emoji3][emoji3][emoji3].
 3. Procitah da je Kirios, u blogu NYT reportera Rotenberga, kritikujuci: Noleta, Nadala, Tonija Nadala ...... Novaku zamerio da ima potrebu da ga svi vole (pri čemu je to okarakterisao Malte ne ludošću). Može li neko dobiti veći kompliment od toga što je Kirios rekao[emoji3]?
 4. Danijela Hantuhova - “Ako Novak bude mentalno ovako jak kao u Madridu i Rimu, on će biti nedodirljiv! U finalu je jednostavno bio previše umoran. Ali videli smo ga u Australiji, isti taj fokus je imao, isti pristup. Čak i sada posle 6:0, činilo se da uživa u igri i da se ne žali ni na šta. Kada je u tom mentalnom okviru, osećam da ništa ne može da ga zaustavi. Čak ni Rafa". Ko je uopšte ona pitaće se neki od nas koji ne dele njeno mišljenje [emoji3]. Nije uzela ni jedan GSM (čini mi se), nije bila prva na WTA listi....... Zašto bi njen stav bio sveto pismo[emoji3]?
 5. Da malo ne preteraste? Čovek izgubi finale posle 9 uzastopnih pobeda od Nadala (čitajte jedan od 3 najbolja ikada) i Vi obrusite plafon na njega. Dobro je sto će to pojedinci videti i drugačije npr. “Na tvom terenu-Nadalovom ti jedini ja uzeh set, uz mnogo tezi raspored; čisto da vidiš kako će biti na RG do koga imam dovoljno vremena da se odmorim i dodatno pripremim”[emoji3].
 6. Da ponovim ono sto rekoh ranije pre meča. Bolje je bilo da je izgubio od Švarcmana, jer je sada dva meča razlike u korist Noleta. Zašto je bilo bolje, zato sto se iz aviona moglo zakljuciti da posle odigranih svih mečeva u Madridu ni malo jednostavno nije odigrati i sve mečeve u Rimu takoreći bez dana pauze i uz potpuno lud-iscrpljujući raspored zbog kiše. Mislim da je Nole morao da zna da pod tim uslovima nema šanse sa Nadalom. Teško se stvara razlika u meč poenima sa Nadalom i Federerom a lako se “rasprodaje”. Ako oni na sve nacine izbegavaju Noleta (Federer i sad u Rimu) kada nemaju šansi nije bilo ispod časti da i on to učini (povede protiv Švarcmana sa 1:0, kao sto je to i uradio, i onda preda).
 7. Ide finale Rima. Da se vratimo temi da nam Zen ne bi blokirao pristup (zasluženo), na izvesno vreme (dok se ohladimo).
 8. To i govorim. Kada reprezentativno nastupaju i pobede predmet su obožavanja a kada u pojedinačnoj konkurenciji podbace predmet su “pljuvanja”. Isti smo i mi a Nole je primer toga o čemu govorim. To se i u komentarima na ovom forumu može nazreti (hvala bogu u daleko benignijem obliku nego na drugim forumima). Borna jeste i sadašnjost i budućnost hrvatskog tenisa a iskreno se nadam i navijam da bude i budućnost svetskog tenisa (bar top 5 igrač). Sent from my iPad using Tapatalk
 9. Saglasan. I meni je nebitno ko će da pobedi dok Nole pobeduje[emoji4]. Sent from my iPad using Tapatalk
 10. Kad malo bolje razmislim ne bi mi “smetalo” da Nole izgubi od Švarcmana. Isuviše je se istrošio: protiv Delpa, zbog vremena a i odigranih max-broj mečeva u Madridu; da bi bio ravnopravan Nadalu u finalu. Sent from my iPad using Tapatalk
 11. Pa lako, “preko krvnih zrnaca”[emoji3]. A određuje zna se “pravoveran”[emoji3].
 12. Borna nije “fulao”. Izgubiti od Federera nije sramota ni za koga.
 13. Federer je “veliki problem” tenisa[emoji3] i nisam siguran koliko je uopšte OK imajući u vidu vrednosti koje zastupa (ne prvi put). Da još jednom ponovim moj svima poznati stav[emoji3] malo preformulisan! Naravno, da potvrdimo da smo demokratska država iznimnog potencijala, koja izuzetno uvazava različitost u stavovima; sledi korekcija, ispravka od strane drugih članova foruma ...... [emoji3].
 14. Ponekad u životu pa i u tenisu, kada sve dobro uradite, može Vam ipak zafaliti malo “sreće”. Sledeći put će “sreća” biti na Borninoj strani. Takođe, nije beznačajan ni negativan uticaj “Federerove” publike na Borninu koncentraciju u odlučujućim trenutcima, neka je na sramotu Italijanima; jer ako je neko fini momak na turu onda je to svakako Borna. Ponekad ne razumem pojedine navijače (naročito hrvatske) koji Borni a i svim ostalim hrvatskim teniserima “cepaju dlaku na dva dela”. Ne da nemaju razloga za tako nešto, naprotiv. Hrvatska ima sjajne igrače: Bornu (jedan od mojih ljubimaca, škola tenisa), Marina, Ivu ...... i treba ih maksimalno podrzati da ostvare potencijal koji imaju. Sramota je, ponekad sticem utisak, da ih mi iz Srbije više poštujemo i podržavamo nego navijači iz Hrvatske. Nisu to zaslužili, naprotiv oni su za ponos Hrvatske.
 15. Da li je moguće da niko do sada ne optuži Noleta za nedolično ponašanje Kiriosa. Dok je Federer bio predsednik udruzenja ATP profesionalaca Kirios nije ludovao, bacao stolice[emoji4]. Sent from my iPad using Tapatalk
×