Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  1182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Srecko last won the day on January 12

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  @nolefam

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E ovo stvarno nije fer. Otvorim temu o tenisu (prerasla je u sport) da bih i sam kao mogao nešto pametno i stručno da napišem (kao nešto i ja znam i u nešto se razumem) i ne da mi se. Svi pišu o tenisu ko da su se juče sa Jankom upravo penzionisali. Nezna se čiji je post bolji, statistički potkovaniji, analize bolje neogo ovih sa SK...... Preostaje mi jedino da promenim forum[emoji4]. Mozda da idem na neki sa autima, oni bi trebalo da samo voze i retko ko šta čita pa bih možda to sto bih tamo napisao delovalo pametno[emoji4]. Otkud sam mogao da znam da vi HiFi-sti sve pratite i da ste zaludeni za sve sportove[emoji4]. PS: pojedinci, čini se, više vole Noleta čak i od mene (to me je priznajem porazilo), sto sam mislio da je nemoguce do “juče”[emoji4].
 2. Nole je danas odigrao kao da ne pripada istoj ligi sa ostatkom tour-a. Preostale u žrebu stoga ne bih ni komentarisao. Teško ih je gledati[emoji4]. DejanM, Raonic je još bolje servirao na 2018 Western & Southern Open-Cincinnati Masters, nego danas, pa ga je Nole dobio bez problema i to sa nižim nivoom igre nego sada. Trenutno jednostavno deluje nenormalno-nepobedivo.
 3. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Pa šta je tu onda bolje? Verovatno je i znatno skuplje dok se sve plati (ja neznam i ne radim drugačije). Uvek sam smatrao da treba postovati-platiti intelektualnu i svaku drugu svojinu. U protivnom samo treba dovoljno dugo čekati da vas nešto lupi po glavi za ko zna kada učinjen prekrsaj iz ovog domena.
 4. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Kako Miloše gledate SK (sport klub) i ostale sportske kanale poput EuroSport? Ima li toga na netu za dž, a da je pristojnog kvaliteta (bez brda reklama, da ne puca svaki čas, da je H.D. znaci kao pravi TV program)? Ono sto sam ja nalazio (da bih gledao naše kada igraju dok sam na poslu je totalno bilo bez veze (doduše to je iskustvo od pre 2 godine).
 5. Srecko

  Kafanica . . .

  Ne može Zen. Nekako ne ide. On se samo slikao uz strug i nikad u životu ništa nije napravio. Na to mesto bi više “legao” neko manuelno nesposoban (ustvari potpuno nesposoban) npr. kao ja; koji je ceo život kao nešto radio al bi malo šta mogao da slika[emoji4].
 6. Iz Vaših usta u božje uši.
 7. Krajinović sasvim solidan no nažalost ništa nije mogao protiv odličnog Federera. Bogami Fedex će Noletu biti najopasniji protivnik. Iznenadjenje je za mene sto Fuccsovic dobi Sinner-a. Ipak je klinac u decembru demolirao dosta mladih lavova uključujući De Minaur-a i Tiafoe-a.
 8. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Što da ne. AV bolje plaća od Zena mnogoooooo.
 9. Srecko

  ZM, random zanimacije

  E što jes jes sa APN-om i pecaljkama nista ne može da se takmiči osim naravno sto mi spelling checker predlozi peValjke[emoji4]. Naravno to je samo za one hrabre. Ja nažalost ne spadam u tu grupu[emoji4].
 10. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Procitah da je ping na SBB-u lošiji. Miko zaboravio si zadovoljstvo sto njima ne bi dao ni kintu. To nema cenu ni u kvalitetu, ni u ceni paketa ni u čemu. Pa zar da im mi plaćamo one sendviče i autobuse?
 11. Srecko

  ZM, random zanimacije

  Pa onda bi pod hitno trebali da počnete da pravite, npr. skladište![emoji4]
 12. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Miko, sve je to sto ste naveli jasno. Sjajno ste iskopali i dokumenta SuperNove. Ja jedino na sve to dodajem da im treba spremiti kolektivnu tužbu uz traženje odštete za: gubitak vremena, maltretman, onemogućavanje profi angažmana za one koji npr pišu blogove o sportu itd a sve sa ciljem da ih košta papreno (pretpostavljam da bi United Media u novonastalim uslovima-u misolovci su trebala da SK prodaje nd po ceni zlata nego paladijuma posto je skuplji)[emoji4].
 13. DejanM čini se da se to dalo naslutiti. Podsetio bih Vas da je na jednom ili više turnira prošle godine Šonesi “snabdevao” statističkim analizama Zvereva. Kao i u životu, na ovom nivou sporta, lojalnost je najveća vrlina.
 14. Srecko

  Koju konekciju koristite i plaćate?

  Pogrešio sam. Totalno sam zaboravio da, kako pojedini profani sa pravnog rekoše, oni takvog studenta nisu imali i nadam se (fala bogu) valjda više nikad i neće imati, inače smo totalno naje..li.
 15. Ko bi slučajno hteo da mi oponira stavove iz prethodnog posta, neka prvo pogleda moj Avatar[emoji4].
 • Who's Online   1 Member, 1 Anonymous, 68 Guests (See full list)

 • Forum Statistics

  7762
  Total Topics
  319827
  Total Posts
 • Member Statistics

  2439
  Total Members
  3371
  Most Online
  lakozapamcenje
  Newest Member
  lakozapamcenje
  Joined
×