Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Srecko last won the day on July 12 2018

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vuk dlaku menja ali ćud nikako. Čitam izjavu Vilandera i sve ponovo dolazi na svoje mesto. Njegove pohvale Noleta su mi uvek licile na “neprincipijelnu koaliciju”[emoji16]. Dok je hvalio Noleta opao mu je kvalitet igre, sad kada je pomislio da će Federer nešto moći da učini Nole će im opet pokazati ko je ko u tenisu.
 2. Kao i uvek najbolji je najbolje i okarakterisao jučerašnji meč. NOLE-Izjava novinarima iz Srbije izdvojeno iz članka sa sajta SK. "Sigurno je da će da mi pomogne u nastavku karijere znajući da sam sa 70% pobedio finale. Ono što me ne raduje je što sam većinu meča igrao na taj način. Većinu svojih finala igrao sam na visokom nivou. Danas to nije bio slučaj, ali sam zato psihički bio na jako visokom nivou jer ova atmosfera danas vrlo lako može da izbaci iz takta nekog emotivca kao što sam ja. Obećao sam sebi da kada budem izašao na teren i da ne moram da zavisim od njega - to je stabilnost, psihološka smirenost u presudnim trenucima, a to je kada se publika digne i podrži ga... To je ono što mi je dozvolilo da se vratim meču".
 3. Za mog nadam se prijatelja Crnog a naravno i one koji navijaju za Noleta. Najlepši članak koji procitah od g. Armina Hasanbegovica-alal vera za članak. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2100900
 4. Najlepše od svega je sto smo mi očito sportska nacija. Na specijalizovanom diy forumu očas posla pređosmo 1000 i kusur postova u sportskoj temi.
 5. Kako Viško reče Novak je sa prosečnom igrom dobio Federera koji je odigrao svoj najbolji meč u životu. Kako je to Nole učinio to samo on zna. Samo za Crnog: možete biti ponosni na igru Federerovu. Lično preferiram kvalitetne a ne neizvesne-uzbudljive mečeve. Sve čestitke Noletu. Idemo Noleeeee!
 6. Mučan meč. Za mene ovo nije zadovoljstvo za gledanje.
 7. Gde Nole nalazi ovu snagu?
 8. Ovo je za infarkt. Koliko se jadan trudi iako mu ne ide. Toliko mi je zao sto se Nole muci, neopisivo.
 9. Šta god bude na kraju ovo je loš mec, ne zbog Federera.
 10. Kako god neverovatno je da čovek od 38 godina poseduje ovoliku snagu. Nadala su prozivali zbog toga i sumnjicili za doping ali ovo je iznad granica mogucnosti za pomenutu starosnu dob. Kako je to uopšte moguće. 38 godina su 38 godina i ovako nešto ni u jednom sportu ne videh.
 11. Konačno videh šta ga muci. Uhvatio je se za preponu sad u 9. gemu. Sve mu je loše ali daleko najslabiji deo igre mu je kretanje. Sve ostalo je posledica lošeg kretanja. Uopšte nije na lopti.
 12. Ovo nije Nole koga znamo. On ima neki veliki problem. Najgore je sto Federer umesto da ovo završi i ne muci ga više (na stranu sto i nas muci) produžava ovaj mec.
 13. Neverovatno, ovo može samo Nole. Umesto glat izgubljenog meča on se drži. Toliko bih voleo da Nole dobije ovaj mec da ne mogu da izrazim koliko, ne zbog mene kao navijača već zbog njega. Verujem da najveći deo starije populacije Srbije (u koju i sam spadam) na njega gleda kao na sopstveno dete.
 14. Neverovatno koliko Nole loše reternira i servira. To me je nerviralo i protiv Gute. Mislio sam da je prolazno no izgleda da je ozbiljnije. On ne može da pročita servis nikome a njegov servis svi čitaju kao knjigu.
 15. Da ne popih bensedin ovo ne bih mogao ni da gledam.
×