Jump to content

Srecko

Član
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

About Srecko

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia
 1. ReVox A76 , refurbishment , za Wolanda

  Uglavnom sam znao šta je šta, ali sa detaljnim objašnjenjem je bolje. Naravno, privlači pažnju Babelfish Pass Revox A76, jer on ima jedini tri imena u oznaci sto samo po sebi znaci da je najbolji i najvažniji valjda [emoji3]. Sa ukusom odabrano i skockano bas kako se poželeti može [emoji106]!
 2. ReVox A76 , refurbishment , za Wolanda

  Moja greska, izvinjavam se, zaboravih da je u pitanju Pass Revox [emoji106].
 3. ReVox A76 , refurbishment , za Wolanda

  A šustikla za Revox? Može li kraći kurs šta je šta na poslednjoj slici, sa posebnim osvrtom na Iron Pumpkin?
 4. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  300 Spartanaca zaustavi kod Termopila celu persijsku vojsku jer su imali Leonidu-vojskovođu dostojnog tog zadatka. Dok FS Srbije ne bude stvorio-angažovao selektora dostojnog zadatka npr. da u naredna dva kvalifikaciona ciklusa ne propustimo ni evropsko ni svetsko prvenstvo, naši mladići-dobri igrači će biti samo razbijena vojska upravo kao danas. PS: izgleda prema pisanju pojedinih novinara da nas jedino Vučić može spasiti jer se izgleda u sve razume pa bi mogao da možda bude i selektor. Ako već radi 25 sati dnevno koji sat više, za poslove selektora, ne bi ni osetio [emoji5].
 5. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Koliko znam Pep je samo imao Tijaga Alkantaru u Bajernu i Barceloni i sada u Sitiju i Barceloni Jaju Turea. Svi ostali su bili selektirani i od njih napravljeni timovi koji imaju prepoznatljivu igru. To se isto može reci i za ekipe Kontea. Tim i igru mogu napraviti samo kvalitetni ljudi (pametni) i stručni. Kao sto viđeste ne pomenuh Murinja jer iako je imao rezultate timovi mu nisu imali igru a rezultati su po meni plod velikog novca uloženog u igrače i njihovog suvog kvaliteta. Da mora se priznati talenat Murinja da ubedi Abramovica i ostale da mu daju te silne novce za igrače. Jednostavno svaki dobar trener ima sistem-igru. Jel stvarno neko pomislio da je Krstajić trener [emoji5]. Možete biti najbolji na svetu kao Mesi i da Vam neki Sanpaoli selektira saigrače i određuje taktiku pa ćete proći upravo kao jadni Mesi. Zar vam nije simptomatično da su veceras upravo SMS i Matić bili najlošiji pojedinci sto je samo po sebi nonsens. Niko se ne gađa stotinom miliona iz hira već zbog kvaliteta. Ne može neko biti dobar radnik u Nemačkoj a loš u Srbiji (Matić u Celsiju-ne i u MU i SMS u Laciju). Valjda je problem u organizaciji-sistemu. Šta je razlika između Hrvata i nas. Kada su navijači hteli da linčuju rukovodstvo HNS brzo su iskopali Dalica koji očito ne pripada fudbalskoj mafiji (misleći da će da se saplete) i on ih distancirajući se od HNS prvo odvede u Rusiju a sto je važnije odselektira prave ni po babu ni po stričevima a ni po željama menadžera tipa Mamića i oni postase favorit iz senke. Nas Krstajić najblaže rečeno čovek problematičnog kvaliteta (prvo intelektualnog a onda i stručnog-trenerskog), blizak svima koji su urusili nas fudbal (kao da je sedeo ispred vrata dok su smenjivali Muslina). Sto Vas iznenađuje sto je upropastio ono sto je neko drugi uradio (Muslin, koga takođe ne volim ali je napravio rezultat kao i Murinjo). Niste valjda stvarno očekivali da on može da stvori tim i kreira igru i taktiku? Jedina osoba koja je ličila na trenera je bio Sinisa Mihajlović, sa stavom, neosetljiv na idiote iz saveza ali nažalost bez rezultata. Ne zaboravite koliko dugo ni ser A. Ferguson nije imao rezultata. Potrebno je i vreme a i sreća da bi ste bili pobednici. Iskreno mi je zao igrača. Ne mogu oni da zaborave da trče-igraju. Sve su to veoma kvalitetni profesionalci u dobrim klubovima ali nažalost predvođeni Domanovicevim vođom.
 6. ReVox A76 , refurbishment , za Wolanda

  Zene da li je pametno dati odmah Woli-ju tjuner kad još nije ni postavio antenu na krov [emoji3]? Ima nas koji već imamo antenu na krovu [emoji3].
 7. ReVox A76 , refurbishment , za Doktor-a

  Da to sto je @vladd napisao kao sopstveno iskustvo i ja sam procitao.
 8. Novopridosle skalamerije

  Prekjuče slušah neke (bezvezne) Tannoy Lokwood (aktivni, sa nekim idiotskim ampovima-umesto Pass, bruka), “nekim” Lenco 75 (plint i neki umetak za plint nenormalan jer može da se udara po njemu i ništa mu mislim gramofonu ne smeta), nekom ručketinom od 14” koja se ne oslanja niđe kao u nekom je magnetnom polju, (skoro pa kao.[mention=665]Woland[/mention] - ov budući [emoji3]). Kako je to sviralo, ja ono sto [mention=52]Doktor[/mention] nosi ne bih ni vadio iz auta; poneo bih sa sve autom. Naravno ništa nije savrseno pa ni to sto slusah. Zamislite da neđe pročitah Pass, ne bih pogodio vrata da iziđem [emoji3].
 9. ReVox A76 , refurbishment , za Doktor-a

  Ništa lepše @Doktor nego videti kada neko uživa u nečemu kao Vi sada u Vašoj novoj “igrački”. Mislim da se ta pozitivna energija prenosi na ljude iz okoline-sa foruma (bar mi se čini na mene [emoji3]).
 10. ReVox A76 , refurbishment , za Doktor-a

  Da su LS3/5, LS3/3; to bi bio sistem svih vremena[emoji3].
 11. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Moja greska, ribica obavezno. Kako može biti sexi bez ribice [emoji3].
 12. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Revox-u je dovoljno ono sto je na njemu napisano, a na drvenoj kutiji za njega; Pass i to ono laserom-sexi [emoji3].
 13. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Lepo neko reče. “Sreća Kuzmina da ne prati ovaj forum inače bi se smrzao” [emoji3].
 14. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Gaučos je nacionalni simbol: Argentine, Brazila i Urugvaja.
 15. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Ja bih ostavio tu (šteta brate) a na krov stavio novu [emoji3]. Da li ima iko na forumu koji bi posumnjao da ta na krovu neće biti “lepšija” [emoji3].
×