Jump to content

Srecko

Član
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Srecko last won the day on July 12

Srecko had the most liked content!

About Srecko

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Manite se HiFi-a, patentirajte ovaj ašov što sam rilja [emoji3].
 2. Srecko

  RODJENDANI

  Srećan rođendan[emoji512]!
 3. Srecko

  Trenutno na gramofonu ...

  Stalno pokušavamo da zaboravimo da imate vinila više nego pola BG zajedno (obeshrabrujuće je[emoji3]), ali ne vredi[emoji3]. Bogami, biće to višečasovno a možda i višednevno uživanje[emoji106].
 4. Srecko

  Novopridosle skalamerije

  Woli da se Zen ne bi bunio treba na njega prebaciti i nabavku [emoji5].
 5. Srecko

  Trenutno na gramofonu ...

  Da li ste mislili na Black Sabbath ili Vaš veličanstveni (što bi naš Aca rekao “nikad veći-bolji”) restaurirani VPI[emoji1303].
 6. Srecko

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Bravo gospodine @vladd za stav[emoji106], iako moram da priznam da ste ponekad i za moj ukus preoštri. U svetu a bogami i kod nas (bivša ministarka iz DSS npr, neću ni ime da joj navedem jer se nadam da će tako biti najbrže zaboravljena) ima kreacionista i onih koji čak veruju da je zemlja ravna. Hvala bogu to je minoran procenat populacije u odnosu na one koji “poštuju” nauku, znanje, kreativnost i sposobnost. Nauka!!!
 7. Srecko

  Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Japanski raj za vinildžije u Londonu. https://thevinylfactory.com/news/japanese-audiophile-bar-london-opening-moonglow/ Ovako nešto bi kod nas mogao jedino da otvori [mention=52]Doktor[/mention] .
 8. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Naravno, Vi i nekoliko drugih (da ne nabrajam zaboravicu nekoga jer sam mator) ste (i treba da budete) esencija diy foruma. Ovo je “tehnički forum” i ovo je moje mišljenje. Nadam se da mi oni koji misle da nisam u pravu neće uskratiti pravo na mišljenje makar ono bilo i pogrešno.
 9. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Pa videli ste da sam se korigovao, da objektivno i niste bas najbolji protivkandidat, jer znate to u šta se mešate [emoji3]. Nekako mi se čini da ako mi na “vorumu” ne nađemo pravog protivkandidata, loše nam se piše (“Tokin-a mož da ne bude ne samo sto ih nema na tržište”). Ja pokušah da razmišljam na tu temu, ali očito da mi razmišljanje nije jača strana [emoji3].
 10. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Greska! Izvinjavam se. Uz dužno postovanje [mention=665]Woland[/mention] za Vaše “extraordinary” planerske sposobnosti, ipak bi [mention=1908]Vladd[/mention] bio bolji protivkandidat. Jedini on pokazuje svojstva margarina, da bi se mogao suprotstaviti Aci (tj. “meša se u sve”) [emoji3], mada da budemo objektivni ni on nije najbolji izbor jer zna to u šta se meša.
 11. Srecko

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Jeste li razmišljali da se kandidujete za “precednika” [emoji3]. Aca i Vi. Ova druga, nazovi konkurencija mu, nezna i ne može da isplanira ni narednih 15 minuta [emoji3].
 12. Srecko

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  [mention=665]Woland[/mention]-e, možda Vam to onaj odozgo šalje poruku da odomaćeni kriogeni tretman High-End osigurača nije ispravan pravac, već naprotiv neka obrada u elektrolučnim pećima [emoji3]. Prvo ga “spalite” a onda slušate [emoji3].
 13. Srecko

  RODJENDANI

  Srećan rođendan svima!
 14. Srecko

  ZM, random zanimacije

  PRELEPO! Tek sada primetih završne slike rezultata rada velemajstora SV. Najlepše od svega je kada čovek vidi kako se svi lepo slažete i družite. Jel postoji smajli za zavist [emoji5]?
 15. Srecko

  Elektrostatic zvucnik servis

  Gospodine @svr pogledajte ovaj sajt. http://www.quadesl.org/?view=featured Tu ćete naći i koje folije i da li ima razlika, svašta nešto.
×