ninja Napisano Januar 23 Share #14323 Napisano Januar 23 https://www.suqiyaaudio.com/product/suqiya-150w2-11-copy-dartzeel-nhb-108-2-channel-power-amplifier-natural-sound-low-distortion-high-power-hifi-audio-amplifier/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 23 Share #14324 Napisano Januar 23 Grone, nek' te amp služi u zdravlju i sreći. Rizikovati ću da ispadnem gluplji no što jesam ali po čemu je ovo pojačalo bolje ili bolje reći, u čemu je razlika između ovog amp-a i raznih projekata našeg dragog MZM-a i ostalih kolega? Koja je klasa? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Januar 23 Share #14325 Napisano Januar 23 29 minutes ago, ninja said: https://www.suqiyaaudio.com/product/suqiya-150w2-11-copy-dartzeel-nhb-108-2-channel-power-amplifier-natural-sound-low-distortion-high-power-hifi-audio-amplifier/ No shipping options were found for 11000 Beograd, Serbia. Enter a different address Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 23 Share #14326 Napisano Januar 23 15 minutes ago, LightMatic said: Grone, nek' te amp služi u zdravlju i sreći. Rizikovati ću da ispadnem gluplji no što jesam ali po čemu je ovo pojačalo bolje ili bolje reći, u čemu je razlika između ovog amp-a i raznih projekata našeg dragog MZM-a i ostalih kolega? Koja je klasa? To je tesko pitanje ali pokusacu da ti odgovorim, prvobitno nemam ja nikakve nemere za bilo koga ili za bilo sta, Samo sam hteo da podelim svoja iskustva u ovom forumu sto ga mnogo cenim, Imam ja siSSy sit to je extra pojacalo ne fali mu nista i bilo mi primarni amp za slusanje, ali ovo radi za jos jednu klasu bolje u svemu! nisam dobar u opisavanje zvuka, ali razlika je mnooogo cujna na prvo slusanje i na bilo koje zvucnike. Ja sam narucio ovde izgleda bio najpovljinije: Clone Dartzeel NHB-108 Hi-End 300W HiFi Stereo 2.0 Channel D5Pro Amplifier WWW.EBAY.COM Clone Dartzeel NHB-108 Hi-End 300W HiFi Stereo 2.0 Channel D5Pro Amplifier. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 23 Share #14327 Napisano Januar 23 moja pojacala su sva u A klasi i daleko manje snage, nisu u istoj prici sa Dartzeel SissySIT je vise generator izoblicenja nego pojacalo ....... manej vise rad na temu kako napraviti posteno 300B SE a da ne moras da menjas ceve svakig godinu dana ......... a usput da imas i bas i visoke LightMatic, John Coltrane, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 23 Share #14328 Napisano Januar 23 pre 10 minuta, Zen Mod reče da ne moras da menjas ceve svakig godinu dana ......... a usput da imas i bas i visoke Staviš one ruske od 1000W koje su u NAT. Pošto rade na 130W ima da rade doživotno. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Januar 23 Share #14329 Napisano Januar 23 (izmenjeno) Gledajuci specifikacije (#14323) ispada da i ove Dartzeel kopije rade dobrim delom u A klasi iako su u osnovi to ``gnfb-free`` AB klase pojacala , recimo pise da slabiji D5 model trosi konstantno 100W , sto podeljeno na dva bloka ispada 50W po bloku , ako se odbije do max. 10W potrosnje za ulazno-drajverske stepene ostaje 40W stalne potrosnje za svaki izlazni stepen , sto opet ispada da prvih oko 2x20W radi u A klasi , kada se to predje prelazi da radi u AB klasi sve do 2 x120W / 8 Ohm . Izmenjeno Januar 23 od BANAT LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Januar 23 Share #14330 Napisano Januar 23 11 minutes ago, Zen Mod said: generator izoblicenja ZNAO sam da sam na pravom putu! osim što ja napravim svaki put generator brrrumma LightMatic, zerowaf, gluv_i_udaren and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 6 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 23 Share #14331 Napisano Januar 23 pre 9 minuta, John Coltrane reče ZNAO sam da sam na pravom putu! osim što ja napravim svaki put generator brrrumma Brateee! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 26 Share #14332 Napisano Januar 26 Nisam imao Cervin Vega bice jos 2 DIY zvucnika, Nisam mogo da ostavim! prate me svugde 15" Vix, krca44 and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Februar 10 Share #14333 Napisano Februar 10 Auuu...i Neletu stiglo stosta... Crni Zenka, sta su mu to poslao!?🤩 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Februar 10 Share #14334 Napisano Februar 10 (izmenjeno) Magnetic preamp, no nesto me linak zeza... Izmenjeno Februar 10 od Pchelac Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Februar 10 Share #14335 Napisano Februar 10 https://www.diyaudio.com/community/threads/zms-magnetic-preamp.423752/ sp300b, LightMatic, Leonardo and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 10 Share #14336 Napisano Februar 10 stigo firnajz i u ameriku. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 10 Share #14337 Napisano Februar 10 Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Februar 10 Share #14338 Napisano Februar 10 LightMatic, krca44, BANAT and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 10 Share #14339 Napisano Februar 10 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Februar 10 Share #14340 Napisano Februar 10 Doso mi za smesnu cenu, ne radi lose... krca44, Vix, aaa zmaju! and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 1 6 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Februar 10 Share #14341 Napisano Februar 10 1 hour ago, grone said: Doso mi za smesnu cenu, ne radi lose... Koji je ono NAD iza? LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 10 Share #14342 Napisano Februar 10 ovaj slika lanpe, a ovaj pita za NAD LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Februar 10 Share #14343 Napisano Februar 10 9 minutes ago, Vix said: Koji je ono NAD iza? I Nad skoro doso nisam pomenuo u temi da ne budem dosadan Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Februar 10 Share #14344 Napisano Februar 10 Pre sat vremena, Vix reče Koji je ono NAD iza? Za ovakvo pitanje meni su zabranili prisutnost projekcijama "švedskim ratnim filmovima" prije 20 i kusur godina... u žaru "bitke" ja ushiićeno izjavih: Vidi dobrih zvučnika.... zerowaf, Vix and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah