Jump to content

Novopridosle skalamerije

Preporučeni Komentari

Grone, nek' te amp služi u zdravlju i sreći.

Rizikovati ću da ispadnem gluplji no što jesam ali po čemu je ovo pojačalo bolje ili bolje reći, u čemu je razlika između ovog amp-a i raznih projekata našeg dragog MZM-a i ostalih kolega? Koja je klasa?

Podeli na ovim sajtovima

15 minutes ago, LightMatic said:

Grone, nek' te amp služi u zdravlju i sreći.

Rizikovati ću da ispadnem gluplji no što jesam ali po čemu je ovo pojačalo bolje ili bolje reći, u čemu je razlika između ovog amp-a i raznih projekata našeg dragog MZM-a i ostalih kolega? Koja je klasa?

To je tesko pitanje ali pokusacu da ti odgovorim, prvobitno nemam ja nikakve nemere za bilo koga ili za bilo sta,

Samo sam hteo da podelim svoja iskustva u ovom forumu sto ga mnogo cenim,

Imam ja siSSy sit to je extra pojacalo ne fali mu nista i bilo mi primarni amp za slusanje, ali ovo radi za jos jednu klasu bolje u svemu! nisam dobar u opisavanje zvuka, ali razlika je mnooogo cujna na prvo slusanje i na bilo koje zvucnike.

Ja sam narucio ovde izgleda bio najpovljinije:

WWW.EBAY.COM

Clone Dartzeel NHB-108 Hi-End 300W HiFi Stereo 2.0 Channel D5Pro Amplifier.

Podeli na ovim sajtovima

moja pojacala su sva u A klasi i daleko manje snage, nisu u istoj prici sa Dartzeel

SissySIT je vise generator izoblicenja nego pojacalo ....... manej vise rad na temu kako napraviti posteno 300B SE a da ne moras da menjas ceve svakig godinu dana ......... a usput da imas i bas i visoke

:smesna: 

Podeli na ovim sajtovima

Gledajuci specifikacije (#14323) ispada da i ove Dartzeel kopije rade dobrim delom u A klasi iako su u osnovi to ``gnfb-free`` AB klase pojacala ,

recimo pise da slabiji D5 model trosi konstantno 100W , sto podeljeno na dva bloka ispada 50W po bloku , ako se odbije do max. 10W potrosnje za ulazno-drajverske stepene ostaje 40W stalne potrosnje za svaki izlazni stepen , sto opet ispada da prvih oko 2x20W  radi u A klasi , kada se to predje prelazi da radi u AB klasi sve do 2 x120W / 8 Ohm . 

Izmenjeno od BANAT
Podeli na ovim sajtovima

• 2 nedelje kasnije...
Pre sat vremena, Vix reče

Koji je ono NAD iza? 

Za ovakvo pitanje meni su zabranili prisutnost projekcijama "švedskim ratnim filmovima" prije 20 i kusur godina... u žaru "bitke" ja ushiićeno izjavih: Vidi dobrih zvučnika....

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...