zerowaf Napisano Septembar 8 Share #13993 Napisano Septembar 8 pre 54 minuta, Zen Mod reče sto rece edimarfi - za ovo sam morao da prdim kadsambijomali Meni dojadilo. Oću i ja leletrični đakuzi! vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mutayu Napisano Septembar 12 Share #13994 Napisano Septembar 12 Nichiconi UKL, low leak. Postoje i mogu da se kupe i dobiju u vrlo razumnom roku! 😁 Brijac, LightMatic and krca44 je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 12 Share #13995 Napisano Septembar 12 2 minutes ago, mutayu said: Nichiconi UKL, low leak. Postoje i mogu da se kupe i dobiju u vrlo razumnom roku! 😁 Stoji mi 50 komada u mouser korpi 😅 Sve nesto dodajem, oduzimam, nikako da porucim 😂 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Septembar 14 Share #13996 Napisano Septembar 14 Nabavi ja novi USB kabal uz E30 II. Stari je bio Supra! Ovaj Atlasov je izvanredan: scena skroz napred (kao da su tu pored mene), po širini i dubini ekstra. Muzikalnost izvanredna, podsjeća me na MUSES. Puna soba muzike gdje god da sjedneš. Od vanjskog napajanja za sada idem na filter, @Brijac mi skockao jedan. Mada ču ići na probu sa onim LPS Studerom koji sam koristio na D10s, čisto da oslušnem. Mada sam i u ovoj varijanti zadovoljan sa zvukom! Sad krečemo istraživati muzičke prijedloge @paja959. Malo je požestok, ali vrijedi. A sve ovo sam i radio da bi slušao muziku!!! LightMatic, Brijac, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah