Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3265
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  25

Sve objavljeno od ManicP

 1. Tamo neđe od 1918. smo uglavnom potomci dezertera, pa ne čudi...
 2. Isti taj Marinko (AKA Ludi Marinko) je rekao najveću istino o inženjerskom poslu: "Izmeriš mikrometrom, obeležiš kredom i odsečeš sekirom."
 3. ...što bi rekao Marinko, asistent iz fizike na ETF, kad postavi zadatak sa jedno 3 diferencijalne jednačine: "I posle malo elementarnih transformacija dobijemo ovo."
 4. Mislim da nije ispalo loše, za prvi put ja zadovoljan Futrola za Victorinox One-Hand Forester Limited edition. Ima malo veću širinu a i ja sam matoro gunđalo i oću kako ja oću.
 5. Obzirom da gledamo prirodnu selekciju na delu baš u njegovoj firmi i taj je kandidat za Darvinovu nagradu. Pomerih se s mesta...
 6. El se zna koju gudru troši? Za druga pitam
 7. ManicP

  RPi i playeri

  Probao Volumio i još neke, nisu mi se dojmili. Što se mene tiče i dalje Daphile. Ovo radi out of the box, mozak ne treba. Trenutno na vremešnom Acer AO751h (fun fact: prvi netbook sa ekranom većim od 10,1 inč) u kom je 1TB hdd za muziku, OS na USB. Uključen driver za grafiku (KMS) pa sad prikazuje šta se pušta i još štošta, radi touchpad, prepoznaje tastaturu za search pa se može i sa samog kompa puštati. Upravljanje i dalje moguće preko Squeezebox aplikacije sa fona ili tableta. Meni dosta.
 8. Maska na služi da zaštiti 100% nego da smanji pikove broja obolelih. Ako se preoptereti zdravstveni sistem kreće trijaža kao u ratu, treba biti osobito sebičan i samoživ pa ne razumeti to. Teorije zavere ne bih ni pominjao. Namnožilo se "stručnjaka" da nema dalje... ...i evo "smešna" slika
 9. Kapljice se izbacuju i pri normalnom disanju. Cenim da je maska učinkovitija.
 10. Ne služi hirurška maska da zaštiti onoga ko je nosi nego da ne popljuje okolinu u slučaju da je zaražen. Nije 100% ali kad smanji verovatnoću prenošenja eto vajde na velikom uzorku.
 11. ManicP

  Stefaca

  Nabavi čarape s kočnicama i bole te za tepih...
 12. To sve stavili 'merikanci da vas prate i uzmu dnk sa žvake
 13. ManicP

  F5 pot

  Vala, ako nema mooda za 10k taj izvor mu i ne treba Ja u furdi sem 10k i ne držim druge, uz ogradu da ceve volim videt al za sada u tuđoj kući
 14. Mogo si taj nokat i bolje da nalakiraš
 15. Nije iz sveta muzike ali jest borac protiv životnog snake oila James Randi 1928-2020
 16. Taštu si zaboravio. Iza te trava ne raste.
 17. ManicP

  Beta 24

  Meni lepo. Moj način samogradnje, radiš kad ti se radi Ću se samopozovem na slušanjac kad bude prilike
 18. Za vikend ih je bilo baš dosta na Velikom ratnom ostrvu. A i gice izrile put kroz šumu... Elem, u proleće namontirah komarnike na sve prozore (diy ofkors) i zaštitio se od istih. Smrdibuba, ne gica. Ove godine bila pesma po pitanju insekata u stanu, za sada smrdibuba 1 (jedan) komad uz prigodnu mornarsku sahranu u toaletu.
 19. Ništa, samo 12mm čaura. Samo ona je i navedena u papirima. Ovo je pakovanje za sirotinju (kartonska kutija) a postoji i u plastičnom kuferu sa još malo delova. U svakom slučaju adapteri i čaure nisu skupi, poterao već sa dalekog istoka sve što mi treba.
 20. Ako nije tajna koliko kostao ovaj Hitachi? Preko 30k? 33K je redovna cena u Okovu. Uzet na popustu za 26K. Ima i caka... ...dođe samo čaura 12mm. Naručio sa dalekog istoka i 12,7mm kao i adaptere 6-12mm i 8-12mm. Valjalo bi uzeti i 10mm za novija fancy glodala sa pločicama.
 21. Nije još zasekla drvo ali sveukupni utisak je da je zeleni Bosch igračka za ovo (kojim otvorim 40mm rupu da port u nju dihtuje). Jednim prstom se gura gore dole a ima 5kg. Ova će da ide u sto
×
×
 • Kreiraj novo...