Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3387
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  27

Sve objavljeno od ManicP

 1. Sve stiglo gde i kome treba. Može katanac.
 2. Da privodimo ovo kraju. Vladd se jedini javio pa su kutije njegove
 3. Dve kutije za Cyburgs Needle, sirovi mdf 12mm, ispuna koflin vuna, konektori, žice... Cijena: dva humanitarna sms
 4. To objašnjava zašto su japanci tamo gde jesu. A i mi
 5. I obična krpa zaustavlja (ili smanjuje količinu) kapljice koje izbacujete iz pluća disanjem, pričom... ...ovaj virus se prenosi kapljično a ne vazduhom. To je bar moglo da se nauči za ovih proteklih godinu i jače.
 6. Mislim da nekima još nije doprlo do mozga da se maska najviše nosi zbog drugih a ne zbog sebe. To je inače jedan lep običaj japanaca kada su bolesni.
 7. Ne dele. Dugo sam član i ništa nisam dobio
 8. https://www.facebook.com/groups/2817726925004284/
 9. Nema u principu veličina zvučnika veze toliko sa time koliko nisko idu. Ima PA 15ki koje idu pliće od bookshelfova iz radnje. Samo će taj bookshelf od 85db nikad da ima lifelike dinamiku kao visokoosetljivi zvučnici.
 10. Možda razmisliti o gotovim kablovima, tj sa šuko utikačem već montiranim i zalivenim... ...kao što se prodaju oni gumeni za šporet. Fakat najrobusnije rešenje na šuko strani. Ima ih u elektro radnjama od 3x0,75 do 3x2,5. Krate se na meru i stavlja IEC po želji.
 11. Hercules Futura Sport I-9 s ženskim (aka unisex) ramom.
 12. Zbog težine od ~24kg i nosanja na sprat, ugradio ručku za nošenje na magare. Stari uprtači konačno imaju namenu Nije moja ideja, smislio neko drugi i prodaje.
 13. Imale jednu crtu u startu. Napunjene za oko sat vremena.
 14. Moj set je ovo https://www.prodavnicaalata.rs/proizvodi/dewalt-set-akumulatorskog-alata-dewalt-dck268p2t-2x50ah-dcd791-aku-busilica-dcf887-aku-udarni-odvijac/
 15. DCD791 i DCF887 Malo je reći da sam oduševljen. Malo o upoznavanju ovden
 16. Stiglo malo pojačanje alatljika. Udarna šrafilica nikakav problem, med i mleko i pesma i osmeh. Ali bušilica... ...ljudi pazite se kad dođete do ovako brzog i jakog alata. Imam naviku da nosim naočare kada radim sa alatom (kao i antifone, masku i rukavice po potrebi). Nema zamerki na alat, snaga me je ostavila bez teksta. Problem je da sam navikao na sporiji alat. Prvi problem je stavljanje burgije, kad sam zatezao futer, jer bušilica ubrzava neverovatno. Pre nego sam shvatio mi se futer okrenuo u šaci jedno 10x da sam skoro zaradio opekotine. Druga stvar je otpuštanje burgije. Opet ubrzanje, burgija ispada i futer mi je lansirao iznad oka (naočare ). Posle pola sata smo se malo upoznali pa sad sve ove radnje idu mnogo lepše. Ostale "ne budi debil" mere sigurnosti se podrazumevaju Možda nekom bude od koristi.
 17. Ili velka podloška za šaraf. Fino se vaćaju na magnet, ravne a imu i rupu za šaraf ako baš treba sigurica
 18. Pa zagasiš ton i rešen problem
 19. Kad imaš alergiju na tupe kuhinjske noževe, kakvi su svi u iznajmljenom smeštaju, mora se nosi svoj. A muka mi od umotavanja u staru novinu istih. Sad još fale slaninica, paradajz, lukac...
 • Trenutno na sajtu   2 članova, 1 Skrivenih, 6 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.4k
  Ukupan broj tema
  380.3k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2665
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  iestrw89
  Najnoviji član
  iestrw89
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...