Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3480
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  31

Sve objavljeno od ManicP

 1. Medžik je 206cm visok, da se vidi razmera. Mislim da nema tu puno primedbi na garderobu na ulici
 2. Apropo kvaliteta vijaka... ...prešao sam na kupovinu u Okovu. Kvalitet i završna obrada 3 klase iznad ovih po šrafovskim radnjama kojima sam i sam uspevao da deformišem glavu bez mnogo muke. Platim malo više i uz kvalitetan odvijač traje zauvek i izgleda besprekorno.
 3. Preporuka JBL Clip 4. Iznenađujuće radi za prcvoljak a ne smeta mu ni ako malo pokisne.
 4. Da li stream ide preko BT ili USB? Možda probati preko USB sa fona (ima onih OTG adaptera na normalan USB) pa ako ga telefon prepozna eto nove igračke. Android radi reclock na 48kHz al bem li ga, možda bude bolje.
 5. Video sam kutije farbane belo mat, kod Zvua. Vodena boja i valjak. Odlično izgleda, ima i neku vrlo finu teksturu. Ono što mi pada na pamet je i neka elastična boja ako to postoji. Tipa Motip Sprayplast, ima ga u lokalu samo nije jeftin. Ofarbaš bilo čim, išmirglaš i preko taj Sprayplast.
 6. Morebit i one rupe na gornjoj popunjene kitom. Treba vremena da se tolika količina osuši a kad se osuši ulegne. Kako rešit, nisam mudar. Predložih onomad da se nalepi ta ploča poslednja, pa sredi kopirnim glodalom u oblik kutije.
 7. Samo još presloži te kablove, nije redosled boja dobar
 8. Pa bre UTP kablovi sprečavaju preslušavanje na tu foru. Ako pažljivo pogledaš videćeš da svaka parica ima različiti korak motanja Elem, ako se oće oklapanje od elektormagnetnih smetnji bakar i marinija neće baš da se proslave, mora neki feritni materijal. Mu metal je namenski za to, cena skupa, dok se ne dokopamo table lima za oklapanje trafostanica a ne ovi audiofilski parčići A5 formata. Neko mi rekno da se na PC napajanjima koristi permeabilnija limarija al uzeti info sa prstohvatom soli, pogotovo za ova napajanja od dve crvene.
 9. Neće ni taj pico PSU da bude linearno napajanje. On od 12V napravi sve ostalo što treba (5V, 3,3V...) bez ladnjaka... ...linearno neće da može. Nema potrebe tako bežati od svičerskih napajanja, mogu ona da rade posao više nego odlično ako su kršteno napravljena. Oće i da optrče neki krug oko linearnih kad se upotrebi koje gde treba. Ako se insistira na linearnom od par stotki W kilaža, grejanje i zapremina ne gine.
 10. Napon +-10% može, koliko se sećam. Frekvencija te ne sikira, kada ona počne da varira to je najmanji problem. Tad se očekuju restrikcije ili raspad energetskog sistema. Treutno me više brinu uređaji sa svičerskim napajanjima sumnjivog porekla. Šta to seje po mreži niko ne zna a da se uđe u prosečno domaćinstvo nađe se jedno 20 komada kojekakvih napajanja (TV, punjači, ruteri, računari. LED sijalice, klime...).
 11. Nisam. Lepa je masivna i ima neka rebra po sebi. Rupa za montažu je relativno mala, leži velikom površinom na kutiji preko dihtunga od eva pene pa se nisam mučio s tim.
 12. Asus ZenBook - nova cena 460 europskih
 13. Možda zalepiti sve sem gornje i donje ploče. Na kraju izvadiš brezone i gornju i donju rešiš stegama + kopirno glodalo da se izravnaju sa bočnim stranama. Tako neće biti rupa za brezone na njima koje je jako teško izgitovati i ofarbati da se ne primete kasnije. Ovo lepljenje bitumena je Sizifov posao na toj kutiji i vrlo verovatno nepotrebno na tu malu kutiju. Do sad što sam kuckao, constrained layer je mama za damping. Ako baš mora ja bi pre slepio i premazao Bodijem (za zaštitu automobila, Body 910, 930, 950) a ako bi baš da divljam na svež bodi pospem pesak da se zalepi i doda masu.
 14. Drugar, član voruma sa malo postova, prodava par finih stvari. Pre no odu na KP evo ovde ako nekom pasuje. Asus ZenBook UX434FAC-WB501T laptop 14" Full HD Intel® Quad Core™ i5 10210U 8GB 512GB SSD Ima originalni Win 11 Korišćen ukupno 5 puta. Stajao u firmi i nije korišćen, jer se radi na desktopu. Kupljen je u martu 2020. Trebalo bi da ima i racun za njega. Cijena 520europskih Monitor Dell s2340lc 23" Full HD... 60 europskih Kontakt Vukašin 065 2 nula nula 8044
 • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 15 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • There are no registered users currently online
 • Forumska statistika

  8.6k
  Ukupan broj tema
  398.8k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2726
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  ewa777
  Najnoviji član
  ewa777
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...