Jump to content

NIXIE

Član
 • Broj sadržaja

  12215
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  72

Sve objavljeno od NIXIE

 1. The heart of the whole Converter: The DAC stage it self WWW.DDDAC.DE
 2. A ovo je napajanje je za JLS karticu, AK4113 i mute sklop. +5V 400mA i +5V 250mA sa LM1117T-5.0. Još se radi, nije gotovo.
 3. Ovo mi je finalno, za popodne da imam šta da radim.
 4. Pasuje, samo treba prorez malo da pomerim levo jer konektor za napajanje nije u sredini i proći će glatko. Verovatno treba zabosti dodatna podnožja DIP8 da se sve podigne ako udara u AD čip, ali šta da se radi. Da nije tog konektora, bilo bi suviše lako.
 5. I razmišljam se da li je dobro da dupliram napajanje dvostrukog OPA? Tu na PCB su oni kondenzatori za filtraciju. Možda nije bitno za ove fabričke, ali je verovatno bolje tako za SS3602 i OPA1622 ako Mika zabode slušalice, nikad se na zna.
 6. Pošto nemamo sigle OPA za probu nikakih osim TL071 iz Kelco, a ovih duplih imamo na kilo (OPA1612, OPA1622, OPA2604, LME49720, SS3602, NE5532, OPA2134 pa još i neki JRC) rešio sam da napravim adapter pločicu Dual na 2xSingle OPA za Miro DAC sa AD1865. Isti je izlazni deo I/U koliko vidim i za AD1862 i PCM63 verzije. Nadam se da nisam pogrešio, odnosno pogrešno prebrojao rupice.
 7. Ove naše po šalterima taj google veštačko- inteligentni može da zameni sigurno. Ono što mene brine je da će to sve da se koristi za kontrolu populacije. Jeftino i masovno.
 8. Guglova ve�taèka inteligencija postala "misleæe biæe" sa oseæanjima; nauènik suspendovan WWW.B92.NET In�enjer Gugla suspendovan je nakon �to je izjavio da je kompjuterski èet-bot postao "misleæe biæe" koje rasuðuje kao èovek, �to je postavilo nova pitanja o tajnama koje se kriju o ve�taèkoj inteligenciji.
 9. Pitaj Miku. Ako pasuje zašto da ne. Ladnjak nema rok trajanja.
 10. Nego, ne mogu da nađem ladnjak za DIP28 nigde. Ti čipovi se više ne prave.
 11. Ma lako ćemo mi slušati muziku, nego treba ovo sve napraviti, i to bez greške po mogućstvu.
 12. To ne može svaki dan. Mism nije ni zdravo.
 13. A mi smo tu zakon, ne da kasnimo nego ...
 14. DSD je verovatno budućnost, samo faljovi su ogromni, to mi baš i ne odgovara. Možda je zavera sa prizvođačima SSD. Nešto pričaju da Win neće da podržava više ništa osim SSD diskova.
 15. A verovatno nema ni čujnog efekta. Ovo što sad rade, idu prema 32bita i neki nenormalnim frekvencijama, to nikakvog zvučnog efekta nema, kad ti je zvučnik integrator, sve zaobli zbog svoje sporosti i inercije u odnosu na električni signal. Al ti i onako stalno slušaš na slušalice, bole te uši, al bukvalno.
 16. Možda da zalepiš neke male ladnjake na PCM63? Ne znam baš da li treba, ako se puno greje, možda.
 17. Pa i sa tiplom je iz dva dela?
 18. Ja sam sekao cevčice od flomastera. Ubacim u bušilicu i seckam skalpelom. Ko na strugu. Sve iste. Crvene i bele. Ima tome par decenija.
×
×
 • Kreiraj novo...