Jump to content

NIXIE

Član
 • Broj sadržaja

  13389
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  82

Sve objavljeno od NIXIE

 1. Ko da je vidovit, čim smo ga spomenuli, eto ga njega.
 2. Bojim se da ako ga stalno podsećam, ima da me ignoriše. Ali da mi je iritantno tonjegovo ponašanje, vala jeste. Mislim odgovori svima na forumu, vraćam se iz Tunguzije tad i tad , pre toga ne nadajte se ničemu.
 3. Kum je imao u šteku PCM1702 i AD1862 i svašta nešto, ako ih nije upotrebio ili prodao, moram da proverim. Ako ima 1702, uzeću samo adaptere da probamo. Nećemo kod tebe da bodemo, ne brini.
 4. Bole Zena uvo za ovi naši dacovi i kerefeke.
 5. Sredim ga ko ovaj Grande Punto. Kola imam, samo treba malo uložiti do konačnog izgleda.
 6. Reko da se malo oboji veselim bojama, to sad moderno.
 7. Ne kaže se glup, nego nedovoljno informisan.
 8. Nisam ni mislio na fabrički DAC, nego da se neko zezne i napravi nešto tako za sve nas.
 9. Realno, teško je napraviti puno bolje (bez lampi) za nas sa skromnim mogućnostima, tehničkim i novčanim.
 10. Ja mogu sebi da priuštim samo još par PCM1702 na adapteru, pa boc-boc u Mirov PCM63 kad ga sklopim.
 11. Kod Bursona je sve u magli. Firma je konkretno iz Australije, a šta je stvarno bogtepita. Al ne zvuče loše, šta ima veze gde se pravi. Pa ja imam 92% Kineske zvučnike i ne žalim se. Ima nešto delova koji nisu Kineski i kutija.
 12. Jokbre, pravi phase plug. Odeljaću ga na bušilici turpijom.
 13. Da nisi malo pretero? Mislim dao bih ti ja te V6C i V5 Bursone na probu pre kupovine. V5 je ko V6 Vivid ili ti SS3601. Teško su uočljive razlike.
 14. Pazi ja razmišljam da to pokušam sa jednim basom koji imam, pa da ga merim pre i posle. Ali ne da presvlačim celu membranu nego samo deo pri dnu i da umesto dustcap stavim phase plug od drške za metlu. I onda uleće Čika Brka sa ovim.
 15. Ma nešto mi tu sumnjivo. Malo šta ima na internetu o njima.
 16. Prvi put vidim priznajem. Krajnje zanimljivo, i par drugih modela su na isti način bili odrađeni. Samo mi nije jasno baš skroz, nečim čupavim su presvukli membrane fabričkih driver-a?
 17. Offset od 12mV je razlog da ću ih verovatno otvoriti jednom. Mislim oni tvoji V5 su super, ispod 2mV i tu ne treba ništa čačkati. Ali oni orange idu na kanal.
 18. Ako nekom treba AD1862, eno ga neki na bigdiy kupio duplo više nego što mu treba kod Ročestera (28kom), sad prodaje po 99$ - 4kom. + poštarina. https://www.diyaudio.com/community/threads/ad1862n-20bit-r2r-dac-new-rochesters.392969/
 19. To ne smem nikako i ako deluje jednostavno. Jedino kod Leonarda da nosim na glodalicu, tu ne može da proleti dalje od zadate vrednosti.
×
×
 • Kreiraj novo...