Jump to content

Beli_Ninja

Član
 • Broj sadržaja

  3299
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  4

Sve objavljeno od Beli_Ninja

 1. http://www.miedema.dyndns.org/co/2018/Op_Amp_Applications_Handbook-Walt-Jung_2005.pdf
 2. /_images/logotype_cube.png Jung W.Opamp applications handbook.2005 - Стр 82 STUDFILE.NET Работа по теме: Jung W.Opamp applications handbook.2005. Предмет: Электротехника. ВУЗ: СПбГЭТУ. Страница 82.
 3. Beli_Ninja

  Il Penitente

  rails +/-23V, Iq 1A5 Ako ovo nije dovolno A onda ne znam šta je
 4. Sve nađoh TOP3 kao najveće, a meni treba malo veći (kako god ovo zvučalo). @guja011 je skakao nekima u pomoć sa nekim posebnim izolatorom, ali ne znam da li čovek gleda forum.
 5. Znao sam da postoji neka zajebancija. Gde naći izolatore za neko od ovih kućišta: 2-21F1A TO-3P(L) TO-247
 6. Daaa, izgleda neodoljivo A za ove bananice moram da pravim plastične obloge. Dobio sam ih na poklon od drugara koji je to dobio od jednog drugara audiofila kome se ne dopada kako zvuče. Meni u najavi zvuče fantastično
 7. Mesingi je nabolji materijal za konektore, ne priznajem ni jedan drugi materijal. Sparkos high end binding posts
 8. Znao sam da ih imam samo nisam znao gde sam ih smandrljao
 9. @Zen Mod Za koji će mi q 2W otpori u bazi Jese li bre vi popili 3. oafu od jutros... Naručio 0.6W MF u MG a oni mu uvalili nešto veće. E sad tamo gde mogu da ih smestim biće smešteni, a tamo gde ne mogu moram da nabvljam manje. Problem je što kad god moram nešto da naručujem bude 3/4e poštarina.... i na kraju čas posla 20/30e samo za ptt...
 10. Nisu sigurno 1/4 W, veći su. Nabaviću, nije frka. Mene nervira što nemam ništa od toga u lokalu.
 11. Pričamo o 22r u bazama izlaznih (ovde je problem MF vs. MOX) i nekim 2k2 u FE (ovde je problem fizičkih dimenzija i MF vs. MOX ). Drugi moram da kupim manje a ove 22r ne znam da li ima potrebe da menjam ili da ostavim ove rozLe
 12. Ne tražim ja MOX već metal film. Ali sam od MGa dobio šta sam dobio. E sad to śto sam dobio je fizički preveliko za FE a na OS može da stane. Nego, svakako moram u Kelco da poručim neke stvarčice pa ću kod njih da naručim metal film koje su mi u MGu zabrljali.
 13. Unimer obavezno, ne znam ja da tumačim ove boje jer me mrzi da zapamtim tablicu napamet inače, uvalili mi i 2k2 ove rozLe ali njih ne mogu da uguram.... I onako moram iz Kelco da,naručim nešto pa ću da dopunim šta su ovi zeznuli...
 14. Stiglo iz MGa svi otpornici za FE i 22R za OS. Poručio sve Royal Ohm 0.6W 1% metal film, ali ovi od 22R su stigli neki rozi gabaritniji od svih osalih koji su svetloplavi. Ne znam koja je razlika, i ne sekira me jer mogu da se uguraju u raster na pcbu, ali me zanima. Naravno i uobičajeno za MG, zener dioda 9V1 1.3W je od proizvođača Ei Kakva su iskustva, da li stavljati to ili ne?
 15. @Miko Šta je posebno u tom regu?
 16. A što bi to trebalo da bude pitanje u ovoj temi
 17. Pa zato sam ti i rekao Sprint, program za idiote ali bukvalno a radi sve kao najbolji E sad, jbg za taj Mac...
 18. Instaliraj Sprint Layout i precrtaj preko slike, imaš tamo import bmp pa malo podesiš veličinu slike da pasuje pinoutu i crtaš preko slike Posle napravi Gerbere i to ti to.
 19. Pa reče Nelson da to nema veze sa njegovom šemom, tako da ne brinem mnogo. Biće to ok. U svakom slučaju, iskustva ljudi su pozitivna za konkretnu šemu dok je za originalni Stasis podeljeno ali više vuče na pozitivno bar ono što sam našao.
 20. Videh to, ali malo kasnije. U svakom slučaju nadam se dobrom ampu.
 21. A vala i ovako je ogromna kutija prepuna jer su kondenzatori ogromni
×
×
 • Kreiraj novo...