Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3664
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  39

Poslednji trofej

ManicP je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O ManicP

 • Rođendan 08/22/1976

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd / Aradac
 • Interesovanja:
  igranje strujom
 • Zemlja:
  Madagascar

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ManicP's Achievements

 1. Taj prekidač je i meni otkazao na Kliju jednom. Upali lampicu za servis i motor ode u neki safe mod. Gas u patos na autoputu i neće preko 110. Majstor mi zamenio i pokazao mi kako da sredim ako mi se opet desi. Koštao je nešto reda 10-15e nov orginal.
 2. ManicP

  Cabasse Galion V

  Ovo plus bih probao da nabavim i orginalnu šemu skretnice i još jednom proverio sve. Da ne bude da je neki stručljak radio upgrade iste, kad su već i boje žica izmešane.
 3. Tačno ću napravim jednu "Spavaši Aleksandre"
 4. Evo za Šoneta iz lokalne arhive... A i ostale ako zatreba za Bad panel. Pdf (moguće da ima greška u jednom ali možda me i sećanje vara), AutoCad i Excell. bad.pdf bad inverse.pdf Hybriddiffusor-Sr.xls AutoCad.zip
 5. Da li postoji varijanta da se bakar ispod čipa viama poveže sa zadnjom stranom pa da se stegne na ladnjak ili se samo prilepi mali ladnjak neki od nazad da se ta struja malo poveća? Msm, i ovako za masu potreba puna kapa
 6. Naređaš ploče za panele u sendvič, na prvoj obeležiš rupe i cepaj. Broj ploča u sendviču je jednak broju difuzora na kraju. Ima posla al jeftinije neg CNC.
 7. Imao slučaj. Napraviš lepo interkonekt kabl DIN-činč i rešiš problem zauvek.
 8. ManicP

  Majstori, Majstori...

  Bitna napomena. Plavi Loctite (ili kakav drugi lepak za šrafove, sve što sam video je u tim bojama), nikako crveni Kolko je to pismena stvar, divnoća. Na biciklu namažem sve što odvijem da se ne rasklima od truckanja.
 9. ManicP

  Majstori, Majstori...

  Isto. Rekno mi neki majstor i koja mast ide (bakarna neka?) jer ove neke oće nešto zeznu na doboš kočnici. Elem, mećem grafitnu, jer nju imam, isto samo na navoj, obrišem ga da se kaže da ima nešto i toliko.
 10. ManicP

  Majstori, Majstori...

  Kati majstor stegne s tim mož samo da plačeš. E al kad na to dodaš parče stare vodovodne cevi od pola metra da vidiš kako ubeđivanje lakše ide. EDIT: All season gume su za devojčice
 11. ManicP

  Majstori, Majstori...

  Ovo... ...teleskopska račna 1/2 cola (lepo staje u gepek a kad se produži na 50cm ubedi šraf da se odvije) i kvalitetni produženi nasadni ključ (ili ti gedora po srpski, imaju da se uzmu produžene) rešavaju problem. Moment ključ i nije neophodan. Vulkanizeri koji znaju posao zavrnu šrafove pištoljem i dotegnu ručno. Pouzdani znak da razmišljaju. I da su sigurnosni zavrtnji bezbedni (ja ih i lično popustim onom pomenutom teleskopskom račnom ili stojim čoveku iznad glave jer sam kupio drugi set za 50e jednom).
 12. Baterija počela da posustaje posle 15ak godina. Može starac još da tera, dosta toga smo zajedno prošli
×
×
 • Kreiraj novo...