Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3181
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  23

Poslednji trofej

ManicP je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O ManicP

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd / Aradac
 • Interesovanja:
  igranje strujom
 • Zemlja:
  Madagascar

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glavni problem je ugradnja a ti europljani vole da znaju di su otišli njihovi novci
 2. Kolegion Eci mi poklonio štap prošle godine (2,4m, 10-40g ako se ne varam), mislim da je vreme da ga aktiviram u kombinaciji sa vintage NOS DAM quick. Malo teža mašinica al sam i onako debeo pa da trošim kalorije Samo Aleks da mi rekne jel riba najbolje radi na plavu kariranu šulju ili može i druga boja.
 3. Princip taj. Kod mene je regulator integrisan na kompresor -> prikljucak (brza spojka) -> filter -> prikljucak (brza spojka) Iza toga ide crevo na kome je integrisan zauljivač ispred samog alata ili crevo za "suve" radove. Tako nema da pomešam creva. Čeka me izmeštanje kompresora iz radionice pa ću u radionicu da stavim Festo pripremnu grupu bez zauljivača priključenu direktno na bocu kompresora a dalje isto kao sad.
 4. Za kosu možda i ne mora al za zvučnike obavezno. U kompresoru se skuplja kondenz u boci (ima ventil na dnu za ispuštanje) i bez pripremne grupe za vazduh (za farbanje treba bez zauljivača, za pneumatski alat sa zauljivačem) ume u vazduh da utrči kap vode ili ulja, završi na farbanom predmetu i upropasti poso. Na mom kompresoru stavim filter ulje-voda iza regulatora pritiska a zauljivač sam namontirao na samo crevo za pneumatski alat (to mu je jedina namena). I bitna stvar, ne koristiti isto crevo za pneumatske alate i pištolj za farbanje, iz razloga ulja iz zauljivača.
 5. ManicP

  Project Shurak

  Ima ga i u spreju, pa ako se isplati eto...
 6. ManicP

  Sonido MLTL - sp300b

  Sloba je moj drug
 7. Ovaj tip je spregnuo mehanički dva dela PTP pa se možda malo gubi poenta PTP da se upravo to mehaničko sprezanje motor-ležaj izbegne. Lično imam i problem da se magnet stavi tako blizi zvučnice, makar napojen i sa DC. Valjalo bi to rešiti drugačiie neg ovo, kad se već sabilo ovoliko truda.
 8. Ne beše li član voruma dvv od gole školjke napravio Jugića 150+ ks? Neš mi se čini da je bio ovdi i u oglasima. Edit: Našo... nije 150+ al skoro.
 9. http://www.kelco.rs/katalog/detalji.php?ID=17275 a nije ni skupo. @Krca imam u furdi neki komad, samo plava, ako si zaintresovan da se igraš, znaš gde sam. Folija za foto postupak se štampa u fotokopirnici, printao u Copy planet na Zelenom vencu, nije ni Krci daleko.
 10. Ih, doda se još malo i pogled upre u one plave JBL-e
 11. Šta bre trafo?! Kondenzator i vozi
 12. ManicP

  Paypal - Srbija

  Ove normalne zemlje su ih kanda pričvrljile da ne mogu da otimaju pa su to prelili na nas iz afričkih zemalja. Ne uklapa se računica moja i prijatelja iz civilizacije nikako otkad imamo gaypal zvanično, u njihovu korist jakako. Čak mogu da biraju da li im novce konvertuje pp ili banka, bar mi tako kazali, ja to na svom nalogu video nisam.
 13. I odlične cene za Hultafors noževe ko voli poneti u šumu. Kvalitet/cena nema dalje.
 14. Sreća pa si na NBG, nećeš daleko
×
×
 • Kreiraj novo...