Jump to content

ManicP

Član
 • Content Count

  2957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

ManicP last won the day on October 30 2017

ManicP had the most liked content!

About ManicP

 • Rank
  električar banderaš
 • Birthday 08/22/1976

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd / Aradac
 • Interesovanja:
  igranje strujom
 • Zemlja:
  Madagascar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klasično napajanje puni filterske kondove sa100Hz (ispravljen naizmenični napon) a svičersko sa reda desetine i stotine kHz. I ne trebaju mu toliki elektroliti na izlazu.
 2. ManicP

  Male ili velike membrane?

  Mene se taj Devialet Phantom dojmio kao sabvufer u nekom kraćem usputnom slušanju. Ostalo nije moja šolja čaja.
 3. Kod mene ovo ispred kompa http://www.itsvet.com/stabilizatori_apc_line_r_le1200i-pdaa1-59.i?id=16 Unutra je, ak se dobro sećam, autotrafo sa tri izvoda na izlazu i automatskim prebacivanjem i gašenjem kada napon baš ode preko zadate vrednosti u + ili -. Pride prenaponska zaštita i odloženo uključenje pri nestanku struje. Meni dosta.
 4. ManicP

  Zanimljive i smesne slike

  Ono u sredini verovatno zbog RHCP
 5. ManicP

  Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ma te nogice su super. Ja to, uz trio matice, arčim na florstenderima, mož se niveliše na neravnom patosu da čvrsto stoje a cena im neaudiofilska.
 6. ManicP

  K: Sony CX171

  Drugaru treba 1 kom. integralca Sony CX171 pa ako neko ima u furdi...
 7. ManicP

  IC kablovi Allen Wright

  To su signalni kablovi ali ne lan. Koriste se za upravljačka i signalna kola kod instalacija koje moraju da rade u uslovima požara, npr. sirena za dojavu požara, signalni kablovi za uključenje sistema odivljavanja, presostati za ventilatore natpritiska i slično. Trebalo bi da mogu da zadrže funkciju u požaru 180min čini mi se.
 8. ManicP

  IC kablovi Allen Wright

  Bole vas, imate sad IC kablove za rad u požaru Izolacija bi tu trebala da je umreženi polietilen, ak ne grešim, ne silikon. Što ne menja ič glede zabave...
 9. ManicP

  Kupovina lampi i sl. u Moskvi i St. Prezerburgu

  U Moskvi bi trebalo da postoji neka pijaca, Radio Rinok ako se ne varam, gde toga prodaju. Nisam bio, samo sam načuo
 10. ManicP

  IC kablovi Allen Wright

  U lokalu http://www.capriolo.com/rezervni-delovi/sajle-i-buziri-kocnica/buzir-sa-teflonom-za-kocnice-1-metar Lepo skalpel u ruke i eto teflon cevki.
 11. ManicP

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Bem li ga... ...men se čini bar 4 induktiviteta unutra (gvirno sliku matične tog iz 2010). Slabo u novim uređajima troše napajanja što se greju i nisu energetski efikasna. Mada ja i nisam gadljiv na svičere U svojoj zvučnoj sam prebrojao 3-4 komada koji od 5V prave sve ostalo.
 12. ManicP

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Taj MAC 2010 iz tog članka ima na sebi ako se ne varam bar još 4 lokalna svičerska DC-DC napajanja pa je baš čudo što ne čuje razlika sa zamenom tog glavnog. Imah i lično takvu nedoumicu sa EMU 0202 USB i dodavanje linearnog napajanja. Prvo sam islio da ima male razlike, pa oladio glavu. Kasnije nisam bio siguran da čujem razliku tj. nije vredna rasprave po meni. Prodo linearno napajanje
 13. ManicP

  Turntable Tachometer / Controller

  Imao bik ja jednu primedbu u vezi neodimium magneta koji prolaze na par cm od gramofonske glave. Jel provereno indukuje li to šta na izlazu, kolko ja računjam nekih 2,2Hz je učestanost prolaska magneta u odnosu na neku fiksnu tačku? Ako ne onda ništa
 14. ManicP

  PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Verovatno je u pitanju Amanero a ne Arduino USB ulaz. Predlažem da se proba Daphile operativni sistem, hardverski nezahtevan, može da se podigne sa USB za probu. Dobije se dedicated mašina, upravljanje android aplikacijom sa android uređaja ili sa drugog kompa brauzerom. Proba je džabe pa eto. Ja napravio sebi tako i ne okrećem se previše. Evo ovde ima opširnie o mom kompu, tema iz 2015 i niš nisam pipao otad
×