Jump to content

ManicP

Član
 • Content Count

  2966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

ManicP last won the day on October 30 2017

ManicP had the most liked content!

About ManicP

 • Rank
  električar banderaš
 • Birthday 08/22/1976

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd / Aradac
 • Interesovanja:
  igranje strujom
 • Zemlja:
  Madagascar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ManicP

  Identifikacija LE dioda

  Rekao bih da jesu Osram. Hvala Prerio sam sajtove, Osram mi nije pao na pamet.
 2. ManicP

  Identifikacija LE dioda

  Kolegioni, ako neko zna ko je proizvođač LE dioda sa slika da nađem neki datasheet?U pitanju su LED iz Matrix farova za Audi i to je sve što znam. Hvala.
 3. ManicP

  RIAA Loading Kond : Sorta ?

  Ima keramičkih kondova i keramičkih kondova. Loš glas istih je iz prošlog veka a tehnologija otad uznapredovala. U lokalu mogu da se kupe SMD kondovi veličine 1206 sa NPO (ili COG) dielektrikom do kapaciteta 680pF koji kvalitetom mogu da pobrišu patos sa približno 100% onog što imamo u furdama. Ne bežim ja od istih odavno. X7R dielektrik je već znatno lošiji.
 4. ManicP

  Zanimljive i smesne slike

  Ništa ti to ne valja, mora onaj old skul analogni osigurač. To moderno eventualno za digitaliju. Osim toga, pravi muškarci stave ovakve bebice https://tinyurl.com/yajycrtv
 5. ManicP

  Priča o Frankenštajn ručki Lenco

  Kao ideja za cevku... ...telo strele (ona iz luk i strela) aluminijum-karbon. Ona bi trebala bit Al cevka sa karbonom okolo (ili obratno). Kontam da u streličarskim klubovima imaju toga polomljenog a ima ih raznih debljina, težina i savitljivosti.
 6. ManicP

  R.I.P.

  Pete Shelley (Buzzcocks) ode u legendu. Poslednji put kada sam ih slušao naživo na Exitu su matorani otprašili za sve novce
 7. ManicP

  Novopridosle skalamerije

  Očekuje se moravska Godzila da vam objasni čiji je najveći i ko se prvi doselio u Beograd
 8. ManicP

  Zanimljive i smesne slike

  Video naživo take letelice onomad na Ontariu kad sam pecao losose. Pitao lokalce dal su normalni... ...objašnjenje je da su im to čamci za neka takmičenje u pecanju koje počinje i završava se na obali a peca se ihaj od obale pa im bitno da što manje vremena gube u putu. Inače treba da im vidite pribor za pecanje. Ovo što se kod nas zove teško tamo dadnu predškolskoj deci. Kad sam video "cannonball rig" mislio sam da je sidro
 9. Samo da se podsetimo ove... pa da se nastavi borba za ostale medalje
 10. Klasično napajanje puni filterske kondove sa100Hz (ispravljen naizmenični napon) a svičersko sa reda desetine i stotine kHz. I ne trebaju mu toliki elektroliti na izlazu.
 11. ManicP

  Male ili velike membrane?

  Mene se taj Devialet Phantom dojmio kao sabvufer u nekom kraćem usputnom slušanju. Ostalo nije moja šolja čaja.
 12. Kod mene ovo ispred kompa http://www.itsvet.com/stabilizatori_apc_line_r_le1200i-pdaa1-59.i?id=16 Unutra je, ak se dobro sećam, autotrafo sa tri izvoda na izlazu i automatskim prebacivanjem i gašenjem kada napon baš ode preko zadate vrednosti u + ili -. Pride prenaponska zaštita i odloženo uključenje pri nestanku struje. Meni dosta.
 13. ManicP

  Zanimljive i smesne slike

  Ono u sredini verovatno zbog RHCP
 14. ManicP

  Kafanica . . .

  Ma te nogice su super. Ja to, uz trio matice, arčim na florstenderima, mož se niveliše na neravnom patosu da čvrsto stoje a cena im neaudiofilska.
×