Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Prikazivanje sadržaja sa najviše reputacije od 08/26/21 u svim oblastima

 1. 11 poena
 2. . . . More come soon!
  9 poena
 3. Kuršum

  Kuršum ABC

  Evo da ne ostanemo dužni i njega. Mada spolja izgleda isto.
  9 poena
 4. Saba 12-ica. ovih dana stizu srednji, visoki i supervisoki.
  9 poena
 5. 9 poena
 6. U neku ruku se moze nazvati diy, lm, klincu rodjendan pa da mu napravimo nesto u fazonu raketa, planeta i sl....sada je ta faza[emoji4] Sent from my SM-A530F using Tapatalk
  8 poena
 7. And now something completely different
  8 poena
 8. Došlo vreme za novu iglu na Ortofonu. Pazarena u Korato-u izuzetno povoljno 510 MK II ( 540 MK II koja je bila prethodno se morala poručivati, a 510 bila na stanju, pa se nije puno razmišljalo, te uzelo ). @Lemić doneo potrebne skalamerije za proveru parametara posle promene igala. Rešeno sve za par minuta. Def. utisci za koji dan, kada igla malo "opgori". 😎
  8 poena
 9. Što bi rek’o neki čo’ek - poraslo dete... Jedan par je bio malo, pa je morao da bude ubačen još jedan. To je povuklo novi mrežni trafo, novu prigušnicu, i još jednu ispravljačicu pošto je potrošnja na visokom naponu oko 250mA. Verovatno će malo da bude smanjena disipacija izlaznih cevi sa sadašnjih 10W (od 11W max).
  8 poena
 10. JBL sub18 2 komada po origi dimenzijama ali deblje 25mm Mdf orah furnirano... Bice uskoro vise slika osusi se acrylic lak, nisam stavio u slusaonici.
  8 poena
 11. 8 poena
 12. Kuršum

  Kuršum ABC

  Evo i Fisherice.
  7 poena
 13. Današnja mala rekreativna akcija. Značka veličine 6x15x50 za kutiještinu jednog Garrarda, za vrlog mi kolegu koji se javi jednom u 10 god. Takve volim! Tajna dobrog zvuka je u OTOSAN kapima za uši. Značka se tri puta potapa a zatim dobro ulašti vunenim priglavkom!
  7 poena
 14. Praktično nastavak i malo više detalja jerbo sam juče pisao sa mobilnog. Elem, stara igla skinuta i stavljena nova. Elektronska vagica pokazala 1.54 ( track. force 1.25-1.75 , recomm. 1.5 ) i tako ostavljeno ( nismo hteli da se mlatimo oko druge decimale ). Antiskejting nije ni mrdnuo, ostavljeno kako je i bilo. Protraktor metnut čisto reda radi, pod konac. Sve skupa, kao što sam i naveo cela procedura je trajala oko 5 min. Pustio sam poslednji LP koji sam slušao pre pomene ( Bob James & David Sanborn - Obsession ) i to je TO. Kada sam ispratio @Lemić-a, nastavio sam sa psihodelijom po običaju.
  6 poena
 15. Jedan brzi rekap i retrim
  6 poena
 16. Kuršum

  Kuršum ABC

  Jes da si odavno gunđ'o, al' odavno smo im i promenili stalke. Sad je to bez dileme bolje. Elem, odavno je i Cosmos otišao iz sistema, a došlo je nešto što sam dugo merkao i čekao da ugrabim - Fisher X-100 A. Što se ostatka tiče, Revdža je dobio skroz nove glave oriđinale, pa se može reći da je to sad nova makina.
  6 poena
 17. mutayu

  Novopridosle skalamerije

  Silver plated kineski klonovi.
  6 poena
 18. Laserski gravirano.
  6 poena
 19. 6 poena
 20. 6 poena
 21. vinko

  Vinkov podrum

  5 poena
 22. 5 poena
 23. chakija

  Babelfish ᄅſ

  Epizoda, kako od najboljeg pojačala napraviti bolje Krajnji rezultat - nešto bolja separacija, bolji bass...
  5 poena
 24. pozdrav! imam nesto ruskih lampi (dvije 4p1l, par gu18 i jos neke) i podnozja (ux5, loktal) koje nikad necu upogoniti pa ako nekome zatreba... (spakirao jos prosle godine i sada napokon proslijedio za Bg) uvjet je osobno preuzimanje u centru Bg, sve zajedno (velicine kutije za cipele), detalji na pp
  5 poena
 25. Kuršum

  Kuršum ABC

  Bilo je tu još nekih promena, kad je otišao Cosmos lampas, otišli su i 3a zvučnici, jer Fisher bez problema tera 4311 i to baš kako treba. Odavno je sređen i problem sa prekidom na jednom kanalu na gramofonu, ručka ožičena in continuo. U međuvremenu su @Zen Mod i @Gosha pomogli svojim savetima oko problema koji se desio sa CD transportom, pa je i to rešeno, fercera kao first day. Revdža je sem novih glava dobio i nove doboše sa kočnicama, sve NOS, kao i nabove pripadajuće (oni na prethodnim slikama sa alu šoljama nisu bili moji). A ovih dana stižu i nove alu šolje. A stigle i nove trake iz Francuske RTM. Što će reći sad mirujemo neko vreme.
  5 poena
 26. Mikorist

  IT razno.

  Prema pisanju vijetnamskog VNExpressa, ponuda će u narednom periodu biti još bolja! Za to će se postarati kineski rudari koji prepakuju svoje izrabljene SSD i HDD uređaje i prodaju ih kao nove. Tržište Kine već je preplavljeno ovakvim primercima i samo je pitanje vremena kada će oni dospeti u ostatak sveta. Pošto nas negativni trendovi retko zaobilaze, čuvajte garancije i redovno bekapujte podatke... Izvorni tekst ----> https://www.sk.rs/clanak/2574/stisava-se-chia-groznica-preti-poplava-novih-ssd-uredjaja?
  5 poena
 27. 5 poena
 28. easy-peasy, kalem na jednom pikapu bio u prekidu
  5 poena
 29. 5 poena
 30. Suze [emoji28]
  5 poena
 31. Bio sam u Puli i ove godine. Jednostavno ju volim kao što volim i Istru. Prvi put sam napokon otišao na predstavu Radinog teatra na Malom Brijunu i sva sreća da jesam. Predstava je impozantna i zbog režije Lenke Udovički i zbog glume svih sudionika, a pogotovo zbog spoja to dvoje sa nevjerojatnim prirodnim i/ili povijesnim kulisama koje je teatar iskoristio za uprizorenje Shakespearovog Kralja Leara. Na žalost, na kraju predstave Rade Šerbedžija je rekao da se predstava izvodi već 21 godinu i da se sjeća kako je tada trčao uz te stepenice, a danas ide polako i zadihano....te dodao da je zbog toga danas bolji Kralj Lear nego što je bio prije dva desetljeća....i da je ovo na žalost njegov posljednji put da glumi prolupalog i razočaranog kralja (op. a.). Nadam se da to ipak nije istina i da će sljedeće sezone i još mnoge koje slijede publika i dalje moći gledati Radu na Brijunima, no ako ostane pri svojoj riječi, želim vam svima dati nekoliko krišom snimljenih fotografija. Većina ih je mutna jer je već padala večer, a za njom i noć i jer sam koristio zoom.... i jer ne znam izvući maksimum iz telefonske 100 megapikselne kamere. ................................................................... Dame i Gospodo, Kralj Lear!
  5 poena
 32. ninja

  VICOVI!!

  5 poena
 33. Zbog težine od ~24kg i nosanja na sprat, ugradio ručku za nošenje na magare. Stari uprtači konačno imaju namenu Nije moja ideja, smislio neko drugi i prodaje.
  5 poena
 34. Radi jebem li ga - legato se napaja sa Lm317 a jlsound i buffalo sa ld1806, s tim što buff i oscilator na jlsound dele istih +5v. Ne da zaslužuje bolje, nego zaslužuje najbolje. Kad završim mercury linestage videću koji da ostavim. Šteta što volumite ne radi, ali i ne smeta mi previše.
  4 poena
 35. 4 poena
 36. Ja, naprotiv, mislim da je sinoć bilo tenisa sa velikim T. Fedel bi sinoć mogli samo da plaču. Sinoć je bio školski čas šta sve tenis jeste i šta sve tenis može. Od lepog do mumotrpnog tenisa i kako se fizička prednost protivnika rešava glavom. Trebalo bi taj meč ponovo pogledati. @Srecko, ne znam šta kaže Mats.
  4 poena
 37. 4 poena
 38. 4 poena
 39. 4 poena
 40. 4 poena
×
×
 • Kreiraj novo...