Jump to content

vbraca

Član
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vbraca last won the day on March 19 2015

vbraca had the most liked content!

1 Follower

About vbraca

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  Novopostavljeni snimci. Uzivajte!
 2. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  http://www.urbanbug.net/kalendar-desavanja/dogadjaj/vladimir-tubic-kvintet
 3. vbraca

  SanKen

  http://www.belielektronik.rs/index.php?route=common/home
 4. vbraca

  Thorens Restek V1 preamp

  F&T su odlicni.
 5. vbraca

  Bass cab!

  Svaka kutija mora imati damping, jer mora se neutralisati ton u kontrafazi. Najbolje rezultate sam postizao sa Azmafonom, materijalom od presovanih tekstilnih ostataka. Pravi brezov sper nije mnogo tezak, ali je zilav i akusticki odlican. OSB ploce su resenje pod dva, a puno drvo nije za razmatranje. Licno nisam ljubitelj "Ampeg" zvuka, ali ukusi su razliciti. Mislim da bi se pre do takvog zvuka doslo sa nekim zvucnicima iz stare proizvodnje, JBL, EV, Eminence, Fane... na primer.
 6. vbraca

  Bass cab!

  Kabineti se prave od sperploce, topola ili breza. Obicno se ide na onu manje gustine, radi manje mase. Jos bolje je impregnisana sperka, ali je nesto teza i teza je za rad. Nisam za velike kutije, jer se tesko nose i treba imati kombi. Smatram da je bolje ici na vise malih kabineta, laksi su za nosenje, a i cvrsci su. Izbor zvucnika, nije za komentarisanje, jer je ocigledno bilo, ugradjujem ono sto imam. Mogu dati savet, ako se bude islo na zamenu. Nadam se da unutar kabineta postoji damping, jer bez njega ne valja. Takodje, ne treba stedeti na preseku i kvalitetu ozicenja, te kvalitetu konektora. Ne vidim bas reflex otvore, da li ih ima?
 7. vbraca

  E88CC / 6N23P EV kvalitetne marke ?

  Kod mene su se sovjetske 6N1P-EV, pokazale bolje od bilo koje ECC88, E88CC i slicno. Traze vecu struju grejanja, ali zato imaju bolju rezoluciju, definiciju i mikrodetalje.
 8. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  Vidimo se sutra u Nixonu sa početkom u 21:00. Mišarska ulica preko puta Sokoja.
 9. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  Vidimo se sutra u Nixonu sa početkom u 21:00. Mišarska ulica preko puta Sokoja.
 10. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  Evo konacno malo boljeg snimka sa "zidica". Ko zeli da ih cuje uzivo ili jos bolje, ko svira neki instrument, pa bi zeleo da dzema sa ekipom kvineta, neka dodje u ponedeljak u Nixon Caffe, gde momci nastupaju. Svirace stvari sa albuma "Half step up", a posle toga ide jam i druzenje. Ko zna, kakva hemija moze tu da nastane?
 11. vbraca

  Vladimir Tubić Kvintet

  Na promociji je saksofon svirao Luka Ignjatovic, a sada je u postavi Max Kochetov, saksofonista iz Ukrajine. Evo jos jednog snimka sa promocije:
 12. Za prave ljubitelje savremenog dzeza i one koji cene mlade i telentovane umetnike, najveca preporuka za dolazak i uzivanje. http://domomladine.org/koncerti/dzez-za-dz-vladimir-tubic-kvintet/ Snimak sa promocije:
 13. vbraca

  Proba Weller baze PU81

  Hvala, ali to je "Magnastat", sto znaci, da ne odgovara.
 14. vbraca

  Proba Weller baze PU81

  Pozvao sam Blazic electronic, i oni kazu, da posto su samo veleprodaja, mogu da se obratim Mikroprincu, koji vrsi maloprodaju. Jos uvek se nadam, da u BG DIY zajednici postoji neko sa odgovarajucom ruckom, te sa malo zelje i vremena, da mi pomogne.
×