Jump to content

Quattor

Član
 • Broj sadržaja

  301
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

1 Pratilac

O Quattor

 • Rođendan 11/12/1970

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Subotica
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

9260 posetilaca

Quattor's Achievements

 1. Može katanac i na ovo. Hvala.
 2. Quattor

  P: CD player

  Prodato. Može lock. Hvala.
 3. Daklem, prodajem polu-ispravno pojačalo Audiolab 8000S, kupljeno novo u Srbiji. Imam i račun sa garancijom, kao i originalni daljinac. Kutija je izgubljena u vremenu i prostoru. Sada skuplja prašinu. Kako je sve počelo? U jednom trenutku je jednostavno odbilo da uključi izlazne releje, a kada bi to i uradilo nakon nekoliko uključenja, bilo je jasno da se neki od napona postepeno diže do radne vrednosti. Otvaranjem sam utvrdio da su naduveni samo i isključivo zeleni CapXon kondenzatori u napajanju. Nakon zamene sa Panasonic FC kondenzatorima, sve je vraćeno u punu funkcionalnost. Naravno, đavo mi nije dao mira, pa sam rešio da zamenim još par zelenih bofluk kondenzatora. Na prvom od njih, omakla mi se lemilica preko štampane ploče (ivica, vodovi prema volume potu). Verovatno sam recnuo neki od vodova mase, jer nakon uključenja, potenciometar za jačinu ne funkcioniše, a pojačalo radi punom snagom. Nakon popizditisa od nedelju dana, kupio sam novo pojačalo a ovo ostavio da se igram kada nađem vremena. I od tada ga nisam našao... Izlazni Sankeni su OK, nakon uključenja zaštita se ne aktivira, a offset na izlazu je par mV (vidi se upaljena samo srednja LED, dakle ON f-ja), trafo je OK, filtarski kondenzatori takođe. Motorizovani potenciometar i preklopnici rade bez greške. Ko bude hteo da se igra, cenim da za jedno popodne može da dobije potpuno ispravno pojačalo. Kome trebaju samo delovi, ima puno toga da se kanibalizuje (uključujući i 2SK389 na ulazu). Kompletno servisno uputstvo mogu poslati na e-mail. Transport: do razumne kilometraže mogu da dovezem, jer prevoznici nisu baš pri sebi... Dogovor kuću gradi... Cena, 150€ mislim da bi bilo korektno. P.S. kome budu trebale fotke veće rezolucije, šaljem na e-mail...
 4. Quattor

  P: CD player

  Rezervisano do sutra uveče...
 5. Prodato. Može lock. Hvala.
 6. Quattor

  P: CD player

  Na prodaju potpuno ispravan, apsolutno funkcionalan i više nego dobro očuvan CD player Marantz CD6004/N1SG. Kupljen nov u Srbiji, original daljinac, kutija i račun sa garancijom. Nakon renoviranja stana, ja sam ostao sa najkraćom slamkom u rukama i to je razlog prodaje. Cena: 150€ ili 17.500 RSD. Mogu po dogovoru dobaciti i na adresu, ne bih baš kurirskim službama da šaljem jer onda... Pa znate već.
 7. Quattor

  Skener... WTF?

  Čekam par njih sa KP za odgovor... LiDE 210 je služio 10 godina (minus mesec dana ). 'Bem ga, uvek ima nešto da se skenira, a da nisu geštetner papiri...
 8. Quattor

  Skener... WTF?

  Ovaj sa "normalnom" cenom je rezervisan i to je taj jedan komad koji su imali... Nema više. Što se ovog drugog tiče, za te pare ću uzeti HP MFP M428dw (W1A28A). Hvala, svakako!
 9. Rezervisano do nedelje...
 10. Quattor

  Skener... WTF?

  Njet, nema ih nigde, ako još nekome padne na pamet da kupuje... Idem po KP-u u kopanje...
 11. Quattor

  Skener... WTF?

  OndaK sam ipak prezubio... :-) Će ih pojurim u penedeljak, pa da vidimo... Hvala!
 12. Quattor

  Skener... WTF?

  'Sam ja to prezubio ili nigde nema "normalnog kućnog" skenera za kupiti. Canon LiDE 210 mi je upravo ispustio plemenitu dušu, pa reko' da kupim nešto, al' ne lezi vraže. Slične boranije nema, a ono što ima košta ihaj... Gledah laser/skener kombinacije, ali mi je tu rezolicija skeniranja malo "siromašna" (600x600 dpi). Ili ja tu ne kontam te marketinške rezolucijske fore?! Mislim, zanovio bih se ja tim duplim sokoćalom, ali me malo iritira ta niska rezolucija skeniranja... Ima li kakvih saveta? Hvala!
 13. ... Cambridge Audio Azur 651P-B (crno). Kupljeno novo u Srbiji (k'o auto da prodajem), malo korišćeno, imam račun sa garancijom, kao i platnenu ili kakvu već vrećicu u koju je bilo spakovano. Original kutija je netragom nestala... Bez oštećenja i tragova korišćenja... Cena, prava sitnica: 70 €.
×
×
 • Kreiraj novo...