Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ubaci ih on u lak, uhvati to malkice i bez vezica. Dobra stvar je kanapom kad se uhvate, umesto vezica, kao što to radi Goran iz AL i Savo.

Napisano
8 minutes ago, Nesic said:

Ubaci ih on u lak, uhvati to malkice i bez vezica. Dobra stvar je kanapom kad se uhvate, umesto vezica, kao što to radi Goran iz AL i Savo.

Hm ? kolko traje razgradnja konopca, a kolko plastike , još ak se zalije lakom ... ;) 

Napisano

SC342.png.0193d7a7de3e3ef5b0dfca1250152cce.png

Ništa loše ne mislim, samo navodim mogućnosti fixiranja namotaja. Može i posle svakog nanetog sloja da se macne malo lakom, to posle drži vrhunski.

Napisano

Rajko ima tri opcije, ja sam izabrao najjeftiniju :

vezice + lakiranje,

impregnacija + pecenje i

omotavanje i lakiranje.

Bolje od ovoga mi ne treba, kalemovi idu na plocu od sperploce koju sarafim na dno zvucne kutije. Kutija je "starinska", prednja i zadnja ploca su zasrafljene, mogu da se skinu, pa nema akrobatike sa skretnicom.

Napisano
3 hours ago, крокодил said:

Rajko ima tri opcije, ja sam izabrao najjeftiniju :

vezice + lakiranje,

impregnacija + pecenje i

omotavanje i lakiranje.

Bolje od ovoga mi ne treba, kalemovi idu na plocu od sperploce koju sarafim na dno zvucne kutije. Kutija je "starinska", prednja i zadnja ploca su zasrafljene, mogu da se skinu, pa nema akrobatike sa skretnicom.

ono , da si miran i zabole Te ;) 

Napisano

sve Rajkove spulne su stabilne tako kako je prikazano na slikama - lakirane su koliko treba

Napisano

Прва радна проба, не замерајте на нивоу завршне обраде (која је непостојећа у овом моменту).

spacer.png

95% готово, концепт ради, потребна је мала дорада механизма за равномерни распоред масе.

Napisano

ne vidim , ali mislim da ti treba lock mehanizam - ono - dva šrafa za dva stubića

Napisano

Možda i ne pošto je u mikrometru jako fin i napasovan navoj koji se ne pomera tako lako. Ide lagano ali au tolerancije takve da ima dozu samokočivosti poput pužnog prenosa.

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

ne vidim

Навој је на задњој страни која се не види. Тек треба да израдим lock screw.

Napisano
3 hours ago, Beli_Ninja said:

Možda i ne pošto je u mikrometru jako fin i napasovan navoj koji se ne pomera tako lako. Ide lagano ali au tolerancije takve da ima dozu samokočivosti poput pužnog prenosa.

krutost

3 hours ago, InSides said:

Навој је на задњој страни која се не види. Тек треба да израдим lock screw.

:cheers: 

Napisano
18 minutes ago, Beli_Ninja said:

Kako izgleda taj mikrometar i gde si nabavio?

Аљи Експрес

Хтедох оригинално Mitutoyo, али локални дистрибутер тражио 150 евра + порез, па брже боље сам спустио телефон да ме не би чули како сам се одрао од смеха.

Napisano

Imam jedan dubinomer,meni više ne treba.Poklanjam kome treba samo poštarinu platiti.:dodo:Javljaj

DSC_0049.JPG

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...