Jump to content

Nesic

Član
 • Broj sadržaja

  3344
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  23

Sve objavljeno od Nesic

 1. Jedan od prvih filmova koje sam imao na CD-u u DivX, sa onom Auto-Run maskom koju sam i sam radio Kao i Fight Club, podrazumeva se.
 2. Nesic

  Gramofonska tema

  Jel imaš PCB viška?
 3. Nesic

  Gramofonska tema

  Drugar ima https://www.project-audio.com/en/product/essential-iii/ Kako je phono je van kategorije mog interesovanja, preporučite neki doooobar MM preamp da se odradi. Dobro bi bilo da postoje proverene PCB.
 4. Al´ pazi, nisu jeftini, a imaš i razne dimenzije... Iza svakog ugla vreba DKK
 5. Hahahahahhahaha... Izuvanje E sad bez zahebancije... Jel stvarno može da se čuje razlika ako prilepak postaviš neki cm van za to "najboljega" mjesta?
 6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=313437149957212&id=100038727871197&sfnsn=mo&extid=LDNj6IPqSOw7s9P9
 7. Nesic

  IT razno.

  To što imam tim se dičim.
 8. Nesic

  IT razno.

  Apple raskinuo sa nVidia, prešao na ARM, a eto sada...
 9. Jel ovo montaža ili real life? Više čovek da poludi od fejkova Pa ako je tako, njoj je baš utom trenutku zafalilo alkiša...
 10. Logičan nastavak ili prethodnik na ovo gore bi bilo izdanje K7 Recordsa - Nightmares on wax (DJ kicks).
 11. Meni nije, matori mi kolateralna šteta Covid-a. Elem - Novak previše kenja sa strane umesto da fokusira energiju na samo jednu stranu, a to je igranje tenisa. Za sve ostalo treba da ga zabole qre. Ali ne može on, mora da se dopadne svima, da ga lajkuju, da oseti da ga više vole no juče, da se on brine o svima... Da je samo tenis na prvom mestu, sad bi već bio m.f. GOAT.
 12. Ni prineti BB-u. Ja nađoh tu seriju za dosadnom.
 13. Tu nije bilo namere i frustracije/besa. Dešavalo se toga milion puta. Mislim da pravilo kaže da može poslati loptu pozadi, ali ona prvo mora da udari o tlo, pa tek onda do skupljača loptica. Uzgred, ovaj ispad su okarakterisali kao nameran. Ende.
 14. Zato jer si Srećko . Da si Paja Patak, drugačije bi reagovao
×
×
 • Kreiraj novo...