Jump to content

крокодил

Član
 • Broj sadržaja

  865
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  5

Sve objavljeno od крокодил

 1. Malo sam i preterao sa kolicinom, bolje bi bilo da je dosta tanje, ali kad sam vec kupio..
 2. Stalno sam prckao po skretnicama pokusavajuci da nabasam na dobitnu kombinaciju, bez merenja, naravno. U jednoj kombinaciji horne su pocele jezivo da zvece, i pri malom pojacanju bilo je neugodno. ZM je savetovao da dampiram horne zivom gumom. Bilo mi je cudno da horne sa malim ustima (i to alu gus) mogu da zvece, ali sam ipak uradio... Zvuk se veoma promenio, i vise ne "zvece"....za ne verovati. Hvala ZM na savetu, ko zna koji put..
 3. Jedna slika govori vise od hiljadu reci.... Ipak se nadam da je slika sa nekog maskenbala....
 4. Odgledah, na misice, 1883...nisam proveravao, ali sam uveren da je radjeno po nekom predlosku koji je pisala zena, ili je zena rezirala... Ono sto vredi, je 5 minuta u drugoj epizodi, pojavljivanje marsala Dzima Katrajta kog igra Bili Bob Tornton..fantasticno istrazivanje prijavljenog ubistva..
 5. Evo i drugog filma posle mnogo godina. Film jeste preterano naivan, ali u potpunosti prati stripovski manir. Meni se dopao i legao kao neki otklon od nove produkcije. Lepo je videti stari jaguar i ajkulu na ekranu, kao i besprekorno udesene enterijere u citavom filmu
 6. Seca li se neko stripa "Diabolik" iz sezdesetih? Izlazio u formatu A.Forda i Kanonade..nije kod nas doziveo neku preteranu popularnost, ali u Italiji jeste..
 7. Нико се није сетио Жељка Митровића?
 8. И мене, али су добро скупи, а и питање је да ли то баш тако добро свира
 9. Ja sam tek nabasao na ovo, pa ako ste i vi propustili.....opaka sezona
 10. Ne nasedati na provokacije, traže smeštaj, predstavljaju se kao Ukrajinke, a u stvari su Moldavke🤗
×
×
 • Kreiraj novo...